zulam3 10.09.08, 23:21 Czy Micro Mini nada sie dla trzylatki? Zastanawiam się czy inny sposób skręcania nie będzie przeszkodą? Polecacie? www.scooterboom.pl/index_pliki/hulajnogi_mini_micro.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monii_1 Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 11.09.08, 07:15 Jak najbardziej dla trzylatki, szybko się nauczy. Moja córka dostała taką jak miała 3 lata i 3 mies. nie spodziewałam się ze tak będzie śmigać już drugiego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 11.09.08, 09:41 Jak najbardzie, poradzi sobie bez problemu. Moja 2-latka jezdzi na mini micro odkad skonczyla poltora roku. Nauka skrecania zejela jej 2-3 tygodnie. Starszak zaczal jezdzic na mini micro majac prawie 3-lata, skrecac nauczyl sie w jedno popoludnie. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
michaldolek Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 13.10.08, 11:17 kupiłaś już ? jeżeli nie, polecić Tobie mogę internetowy sklep www.wojosport.pl Ja z niego korzystam i jestem zadowolony, dobry i szeroki asortyment mają, konkurencyjne ceny, i dobrą obsługę...tak więc polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
politolka Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 22.01.09, 12:24 Hulajnoga dla 3 latki... NO moze być,ale jesli juz to na wojosport.pl Kupowałem juz dużo rzeczy w tym sklepie i bardzo cenie sobie kontakt z obsługa.Wszystko szybko,tanio i bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowdream Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 13.10.08, 19:23 Moj młody dostał jak miał 2,5 roku. Dwa dni nauki i ostro śmigał. Ta hulajnoga jest rewelacyjna!!!!! Jak masz okazję kup w Niemczech, taniej niż u nas Odpowiedz Link Zgłoś
barrbarella Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 12.11.08, 14:53 Witajcie bede w Bonn pod koniec listopada czy moze wiecie gdzie tam moge takie hulajnogi kupic? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lea2006 Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 03.12.08, 12:07 Gdzie mogę ją kupić? Podana strona jest nieaktywna Może ktoś z Was ma telefon, namiar na jakiś sklep? Bedę wdzięczna. Córcia jeżdziła u koleżanki córki (smigała w zasadzie) więc wiem, że dla 2,5 letniego już dziecięcia jest super. Czekam na info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 03.12.08, 12:58 www.scooterboom.pl/ trzeba wpisać podstawowy adres. Kupić najlepiej w Szwajcarii podobno najtaniej +48 022 302 04 42 spróbuj tam zadzwonić poza tym kłania się google dzieci.forto.pl/2008/04/16/hulajnoga-micro-light/ Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 03.12.08, 13:13 Ano w Szwajcarii. W sezonie sa po 60chf, poza sezonem czyli np. teraz kupi sie nawet za 40chf. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikus Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 04.12.08, 23:45 Ja miesiąc temu nie znalazłam w całej Polsce niebieskiej, bo taką chciałam i kupiłam na ebay, u tego sprzedawcy, widzę że ma je nadal w ofercie. Link pewnie źle wkleję nr aukcji 260327099837 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260327099837&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.de%3A80%2Fitems%2F%3F_nkw%3D260327099837%26_sacat%3D0%26_fromfsb%3D%26_trksid%3Dm270.l1313%26_odkw%3DItem%2Bnumber%253A%2B260327099837%26_osacat%3D0%26_fvi%3D1#ShippingPayment Wysyłka do mnie kurierem ups, przyszła z tego co pamiętam w ciągu tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mich6i Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 05.03.09, 12:31 Skoro wszyscy polecają www.wojosport.pl to może rzeczywiście warto zerknąć na oferte i ceny Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 05.03.09, 13:05 A co to ma do rzeczy (poza reklamą oczywiście), skoro nie ma tam tej hulajnogi? Odpowiedz Link Zgłoś
kleolili Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 05.03.09, 14:52 zgadzm się, z przedmówcą, wklejamy linki w określonym celu, nie dla reklamy, jak komuś nie podoba się temat wątku, to niech nie czyta A swoją drogą to nadal szukam sklepów internetowych z tą hulajnogą. Odpowiedz Link Zgłoś
abg0407 Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 22.04.09, 19:20 a ja ostatnio kupiłam ta hulajnoge na allegro, jest super, córcia zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
julka_z Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 23.04.09, 12:12 Ja bardzo polecam ten sklep www.aktywnysmyk.pl/30-hulajnogi-rolki. Co prawda ja kupiłam w nim laufrada PUKY dla mojej córki a nie hulajnogę ale się przymierzam do zakupu różowej. Sklep polecam bo obsługa jest przemiła, można do woli zawracać głowę i e mailowo i telefonicznie (sprawdziłam) transakcja błyskawiczna ( wt zakup, środa dostawa).Dostałam rabat 10 zł przy rejestracji. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 25.04.09, 23:35 pojawiaja sie te hulajnogi na allegro ,widzialam raz dosc okazyjna cene ale juz wykupili,musisz zagladac bo dopiero sezon,wiec nie wierze ze nie bedzie ich wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 26.04.09, 08:55 Podepnę się tutaj coby nie zakładać kolejnego wątku hulajnogowego Pojawiły się na allegro takie hulajnogi z dwoma kółkami z przodu, coś w stylu Micro Mini, ale czy komfort jazdy będzie ten sam? Zobaczcie: digitronic.pl/pix/scooter/scooter_det1.jpg digitronic.pl/pix/scooter/scooter_sx.jpg (chyba niezgodnie z wymogami podałam adres obrazka, tak?) Cena mnie zachęca i dopuszczalny udźwig jest większy (micro mini do 20 kg, a moja prawie czterolatka już waży 18) Co o niej myślicie? Czy Scooter to nazwa producenta? Jak z jakością? Pozdrawiam, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
bielendalidia Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 14.05.09, 15:34 Witam hulajnogi mini micro możecie kupić w sklepach internetowych www.hulajnogi.pl lub www.prezenty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Hulajnoga Micro Mini dla trzylatki? 14.05.09, 15:57 No i www.aktywnysmyk.pl Miła obsługa i hulajnoga dotarła szybciutko: Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt Inne Logo? 14.05.09, 18:13 Czy mi sie wydaje, czy jest nowe logo z przodu. Wczesniej był normalny napis Micro , a teraz jakby odwrócone K IC K www.hulajnogi.pl/hulajnogi-micro-sportowe-hulajnoga-maxi-micro---czarna-o_l_98_234.html Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Inne Logo? 14.05.09, 21:32 Amerykanska wersja tych hulajnog ma na pewno napis kick, juz jakis czas. Te w Szwajcarii ciagle maja duzy napis micro. Odpowiedz Link Zgłoś
bielendalidia Re: Inne Logo? 15.05.09, 11:43 zgadza się ale to tylko zdjęcia te na www.hulajnogi.pl i www.prezenty.pl ( ta sam firma je sprzedaje) mają napis micro, zresztą zawsze można zadzwonić i zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt Re: Inne Logo? 15.05.09, 15:12 Dzwoniłam, niestety nigdzie niema fioletowo-czarnej( atywnysmyk.pl, prezenty.pl, hulajnogi.pl) Napis faktycznie maja ten normalny "MICRO". W przyszłym tygodniu maja miec jakąś dostawe, ale czy fioletowa bedzie to mam jeszcze dzwonic. Dwa miesiace temu szukałam wszedzie tej hulajnogi , kupiłam w koncu różowa w Decathlonie, ale jesli fioletowa sie pojawi to ja równiez kupie, bo jest super! Odpowiedz Link Zgłoś