andreano 04.08.06, 00:29 Czy mozecie mi polecic naprawde dobrego, kompetentnego fachowca z doswiadczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etnacz Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 11.05.17, 15:53 Ja mogę ze swojego i koleżanki doświadczenia polecić adwokata Mateusza Ziębaczewskiego z Poznania. On robi nie tylko sprawy o rozwód ale i alimenty, podział majątku władzę rodzicielka i kontakty. Te wszystkie kwestie na szczęście on nam załatwiał i prowadził i jestśmy bardzo zadowolone. Też duzo nie wziął, nie pamiętam kwot, ale na pewno mniej niż inni do których dzwoniłam. Znajdz jego stronę w sieci i umów się na poradę pierszą to już dużo się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 05.10.17, 08:06 W sprawach rodzinnych polecam Agatę Koschel koschel-kancelaria.pl/, pomogła mi przy sprawie podziału opieki nad dziećmi. Bardzo kompetentna, proponuje zawsze kilka rozwiązań, potrafi doradzić i uargumentować swoje działania. Jeśli miałbym jeszcze jakiś problem w tej materii, to na pewno udałbym się do niej ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
mon209 Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 13.11.17, 13:07 ja polecam radce Piotra Treschera, bardzo rzeczowy, dużo empatii i bardzo rozsądna cena. Polecam zajrzeć na stronę prawoirodzina24.pl/ . Odpowiedz Link Zgłoś
mon209 Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 20.03.18, 11:09 Polecam pana mecenasa Piotra Treschera, fachowiec w wielu dziedzinach prawa, pomagał mi zarówno przy sprawach rodzinnych jak i sprawach o odzyskanie pieniędzy z polisolokaty, ma bardzo innowacyjne i ciekawe pomysły, które działają Pan Mecenas dodatkowo jest osobą, która ma w sobie dużo empatii, nie kasuje przy tym jak za zboże, daje bardzo rozsądne ceny. z czystym sumieniem go polecam tu jest stronka do jego kancelarii : prawoirodzina24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
brygida.g Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 28.05.18, 20:46 Zgodzę się z jedną z wcześniejszych opinii, że rozwody to specjalność mec. Agaty Koschel - koschel-kancelaria.pl/ Naprawdę mogę polecić tę wspaniałą panią prawnik, dzięki której mój rozwód zakończył się sukcesem, przynajmniej dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
helkax Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 04.07.18, 13:54 Jak dla mnie świetnym adwokatem od rozwodów jest mec. Edyta Wojciechowska Glińska. Ma bardzo dobre opinie i duże doświadczenie, dowiedziałam się o niej od koleżanki psychologa, poleciła mi ją. Na całe szczęście, bo poprowadziła mój rozwód bardzo sprawnie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina37 Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 17.08.18, 16:06 Sama przez ten temat przechodziłam i zdecydowałam się na adwokatbartoszewicz.pl/. Pani Patrycja specjalizuje się w rozwodach i alimentach, jest kompetentna i odpowiedzi na pytania udziela od razu. Mimo, że rozwód to ciężka sprawa, z Panią Adwokat przeszło to dużo "lżej". Jestem bardzo zadowolona i będę polecać gdzie tylko mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
jackgorecki Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 11.05.23, 11:57 Do rodzinnych spraw w Poznaniu najlepszym adwokatem jest adwokat Marcin Stachowiak. Mi robił sprawę o rozwód i dzieci. Dzieci dostałem. A opieka dla Ojca, to jest wyjątek. Załatwił - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
fremartela Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 17.05.23, 17:55 Tak, mec. Stachowiak jest najlepszy. Uratował mnie totalnie na rozprawach. Inni też próbowali, ale nawet nie wiedzieli jak się zabrać za problem. A on wziął sprawę, zaproponował działanie i wygrana! Oby wiecej takich dobrych LUDZI i PRAWNIKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliniec1970 Re: Dobry adwokat 'rozwodowy' w Poznaniu 11.08.23, 23:12 Od lat wiadomo, że jak się chce mieć wygrany rozwód to się idzie na Młyńska do mecenasa Stachowiaka. Odpowiedz Link Zgłoś