bogatka1 16.04.10, 14:11 www.iluminaci.pl/haarp/haarp-bron-ostateczna-bestia-na-pustkowiu/ Pierwszy raz spotkałam się z nazwą HAARP w związku z teorią spiskową. Czytam i... wierzyć? Nie wierzyć? Zaniosło mnie też na temat Area 51. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Kontrowersje i konspiracja - broń HAARP 16.04.10, 14:29 A co uczestniczysz w tym tajnym programie ? Ludzie w takie brednie dziś juz nie wierzą i maja rację, prądu też nie widać, choć bywa, że kopie, czasem bardziej niż konopie ... Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Kontrowersje i konspiracja - broń HAARP 16.04.10, 17:19 Jaa? No coś Ty A ta prawda o niewidzialnym prądzie (Czasem to, na co ktoś patrzy, nie jest tym, co widzi) przypomniała mi mój wiersz: „Sometime this, what somebody look at is this, what don’t to see” – no właśnie. Ale Ty słyszysz słów obcych grad, zaraz ze złością ręką w stół trzaśniesz. (...) O tym HAARP dopiero czytam, z przerwami, bo nie mam czasu. Niewielu w Polsce wie o czymś takim, może jakiś % z tych, którzy mają Internet i interesują się ciekawostkami, uczą się czegoś. I tak przy okazji nachodzi mnie pytanie, czy Rosja też coś podobnego do HAARP konstruuje? Odpowiedz Link
50v Re: Kontrowersje i konspiracja - broń HAARP 15.12.10, 11:24 Tyle ciekawszych tematów... Odpowiedz Link
magda330 Re: Kontrowersje i konspiracja - broń HAARP 15.12.10, 13:29 > 50v napisał: > Tyle ciekawszych tematów... > ,,Fakt'' jest jak niektórzy ludzie, którzy nic nie wnoszą do naszego życia a ich popularność nie maleje. Zarówno jedno jak i drugie najlepiej zbojkotować. Odpowiedz Link
jumanji_7 Re: Kontrowersje i konspiracja - broń HAARP 26.03.11, 13:46 bogatka1 napisała: > www.iluminaci.pl/haarp/haarp-bron-ostateczna-bestia-na-pustkowiu/ > > Pierwszy raz spotkałam się z nazwą HAARP w związku z teorią spiskową. > Czytam i... wierzyć? Nie wierzyć? > Zaniosło mnie też na temat Area 51. > > No a jak to nie są tak do końca tylko teorie spiskowe, to co Wtenczas ? Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Kontrowersje i konspiracja - broń HAARP 27.03.11, 19:05 Czy widzieliście taką nagłą mgłę kiedykolwiek? Ja widziałam rok temu, kilka tygodni przed katastrofą w Smoleńsku. Było to tak: Patrzyłam przez okno z trzeciego piętra, zaczynało się zmierzchać, było lekkie zachmurzenie i nagle zobaczyłam tę mgłę. Szybko obejmowała cały widok, w końcu nie było widać nawet drugiej strony ulicy. A niedługo potem zniknęła. To zjawisko przypomniało mi się po katastrofie z powodu mgły właśnie. Jak takie nagłe pojawienie się i zniknięcie mgły wytłumaczyć? Odpowiedz Link
niedowiary77 Re: Kontrowersje i konspiracja - broń HAARP 21.05.11, 21:14 Czego to ludzie z głodu nie wymyślą - prawda? Odpowiedz Link
jumanji_7 Re: Kontrowersje i konspiracja - broń HAARP 22.06.14, 11:50 Teorie spiskowe? Wezwanie do przebudzenia | Całość lektor PL | [;HD]; Odpowiedz Link