Dodaj do ulubionych

premier okaz zdrowia-czy to powód do radości?

07.08.08, 08:15
trafił nam się zdrowy, ale jak widać bardzo leniwy premier. Jedyny jego sukces
to nakręcanie palikota, który zachowuje się jak małpa z brzytwą i odwraca
uwagę od spraw istotnych. Zdenerwowałem się, gdyż radosne komunikaty o
wspaniałym zdrowiu Tuska nijak się mają do rzeczywistości - wiele osób z
mojego otoczenia nie stać na wykupienie leków, choć żyją bardzo
skromie.Ciekawe kto się zatroszczy o ich zdrowie?

Obserwuj wątek
    • dunka76 Re: premier okaz zdrowia-czy to powód do radości? 07.08.08, 20:20
      Złoszczą mnie rewelacje na temat zdrowia premiera czy innych polityków. Wielkie
      halo, gdy w polskich szpitalach leżą tysiące ludzi, którzy walczą o życie. O
      nich się nie mówi, że muszą sami sobie kupić wenflony, że nie maja za co wykupić
      recept, że w szpitalach brakuje dosłownie wszystkiego. Polityk złamie sobie
      rękę, bo się przewróci i wielkie halo na cały kraj. Profilaktyka wielkie bum,
      trzeba szerzyć.... Tylko nie ma komu wystawiać skierowań. AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
      I jeszcze jedno. Tak się składa, że w sumie od dziecka skazana jestem na
      szpitale, leki. Ja mam wielkie szczęście w tym nieszczęściu, bo zawsze trafiam
      na wspaniały oddany personel. Kto sie o mnie ostatnio zatroszczył, kiedy zlecono
      mi mocno, bardzo mocno drogi lek? Moja lekarka. Kiedy jej powiedziałam, że nie
      stać mnie na to, dała mi zapas tego lekarstwa na 3 miesiące. Zatroszczyła się.
      • stanislaw00074 Re: premier okaz zdrowia-czy to powód do radości? 07.08.08, 21:16
        Zapowiedź,że wkrótce z aptek wycofane zostaną tanie leki nie wróży nic
        dobrego.Już teraz ludzie pytają przy okienku aptecznym ile kosztuje dany lek i
        często rezygnują z zakupu bo w portfelu pusto.
        Zdrowy chorego nie zrozumie.
        • dor-ti Re: premier okaz zdrowia-czy to powód do radości? 07.08.08, 21:50
          NFZ też chorego nie zrozumie. Są pieniądze ale na inne "ważniejsze" rzeczy niż
          dofinansowanie do leków czy oddziałów a nawet szpitali.
          A kolejki do specjalistów się wydłużają.....
          Mam syna, który od ukończenia 1,5 roku życia ma stwierdzoną astmę na tle
          alergicznym ale jak stanął na komisji lekarskiej rok temu stwierdzono, ze nie
          wymaga juz tak intensywnego leczenia jak do 16 roku życia a to dlatego, ze wiąże
          się to z pieniędzmi, które dostał by na leki...
        • sauber1 Re: premier okaz zdrowia-czy to powód do radości? 18.08.08, 01:34
          stanislaw00074 napisał:

> Zapowiedź,że wkrótce z aptek wycofane zostaną tanie leki nie wróży nic
          > dobrego.Już teraz ludzie pytają przy okienku aptecznym ile kosztuje dany lek i
          > często rezygnują z zakupu bo w portfelu pusto.
          > Zdrowy chorego nie zrozumie.

To jeszcze nic, ale dobrze że te cudowne czarodziejskie cuda na kiju już
          wycofano przed laty z aptek. Tajemnica działania preparatu chyba polega
          szczególnie na jego cenie i siedmiomiesięczynym zażywaniu? zwłaszcza przy
          nowotworach, reklamacji raczej nikt nie składawinkPo prawie dziesięciu latach
          nadal wraca reklama na łamy, całe szczęście że to już nie zwie się lekiem. Jak
          nikomu nie szkodzi to super ...
    • andreas077 och, ta polityka ... 08.08.08, 03:41
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,ABW-zatrzymala-Marka-Dochnala,wid,10234789,wiadomosc_prasa.html
    • sauber1 Re: premier okaz zdrowia-czy to powód do radości? 22.08.08, 13:11
      Zdrowy rząd, zdrowe społeczeństwo, czy to nie jest piękne?wink
      • andreas077 Re: premier okaz zdrowia-czy to powód do radości? 23.08.08, 05:28
        Umarł Król, niech żyje Król ...

politbiuro.pl/politbiuro/1,85401,5619153,Radio_Maryja_atakuje_PiS__Juz_was_nie_popieramy__To.html

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka