stanislaw00074 10.11.08, 07:34 pe4.org/glowna/pani-barbara-o-sobie/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta7912 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 10.11.08, 11:50 Ależ lubimy ale tylko te ,które nam nie zagrażają... Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 11.11.08, 17:27 kobieta7912 napisała: > Ależ lubimy ale tylko te ,które nam nie zagrażają... A w czym mogą zagrażać sobie kobiety??? Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 10.11.08, 22:45 stanislaw00074 napisał: > pe4.org/glowna/pani-barbara-o-sobie/ Ciężko jest polubić kogoś pokroju p. Basi, to zbyt wyemancypowana osobowość - postać, może nawet ..., szkoda gadać, wszystko widać ..., ale też są inne, bardziej przebiegłe może nie akurat tak jak niżej ... ? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 11.11.08, 17:51 Raczej w czym nie mogą sobie zagrażać.... np, gdy są ładniejsze(tych na szczęście mało mogą wzbudzać większe zainteresowanie)tzw konkurencja, w pracy jeśli są bardziej otwarte na potrzeby "bliźniego swego" jakoś łatwiej wspinają się po drabinie kariery, jeśli są bardziej bezpośrednie, otwarte, miłe czyli tzw umiejętność nawiązywania kontaktów międzyludzkich przychodzi im łatwiej to nie pozostaje nic innego jak bycie bardziej PRZEBIEGŁĄa wówczas trudno mówić o sympatii. Przecież my jesteśmy tylko słabą płcią i wolimy spokojnie żyć.... to tylko życie zmusza nas do pewnych posunięć TAK MI SIĘ WYDAJE... Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 12.11.08, 07:17 kobieta7912 napisała: > ... Przecież my jesteśmy tylko słabą płcią i wolimy spokojnie > żyć.... to tylko życie zmusza nas do pewnych posunięć > TAK MI SIĘ WYDAJE... Grzeczne dziewczynki nie awansują, żyć można na wiele sposobów, ale też po co błędy powielać? A mi się wydaję, że bardziej kobiety się lubią wzajemnie niż mężczyźni, łatwiej im jest wspólny język nawiązać, może ja nie znam się na tym? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 12.11.08, 08:00 Biedaczysko w takiej nieświadomości żyje Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 12.11.08, 08:55 I dlatego pewnie po tych forach się szwędam, poszukując alternatyw ? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 12.11.08, 09:08 ale to wszystko tylko w Twojej głowie się dzieje... a może to najważniejsze? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Czemu kobiety się nie lubią? 12.11.08, 09:29 niestety jesteśmy bardziej emocjonalne, logika niejednokrotnie zostaje zepchnięta w kąt i żadna siła nas nie zmusi aby po nią sięgnąć... Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: za co lubimy kobiety? 12.11.08, 18:44 sniperpl.wrzuta.pl/audio/uHlo55atkO/renata_przemyk_-_babe_zeslal_bog Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: za co lubimy kobiety? 12.11.08, 20:41 No cóż muszę się przestroić.... Za co ja lubię kobiety?? Że potrafią lojalnie rzucać mięsem na facetów gdy mam taką potrzebę(czytaj jak mnie wkurzą)że lubią łazić po sklepach i przymierzać wszystkie interesujące ciuchy, że lubią słodkie wino i mogą rozmawiać do trzeciej nad ranem o wychowaniu dzieciaków.... banalne??? ale dla mnie najważniejsze Odpowiedz Link