Dodaj do ulubionych

Pytanie niedyskretne....

14.11.08, 19:20
Co to znaczy, że mężczyźni widzą obrazami??? tylko bez fałszywej skromności
proszęwink
Obserwuj wątek
    • sauber1 Re: Pytanie niedyskretne.... 14.11.08, 19:31
      kobieta7912 napisała:

> Co to znaczy, że mężczyźni widzą obrazami??? tylko bez fałszywej skromności
      > proszęwink

Nie wiem, ale słyszałem, że często mężczyźni w ogóle nie widzą w zaślepieniu i
      jest tu takie dosadne określenie, mówiące o zarastaniu oczu "czymś", ale o tym
      sza, a ja też się nie wyrażę, no chyba że mnie ktoś wyręczy, a nawet może
      przyzna rację, ale czy ja oby czasem, za zbyt skromny nie jestem ?wink
      • kobieta7912 Re: Pytanie niedyskretne.... 14.11.08, 19:39
        Na skromnego to mi nie wyglądasz ale w unikach to chyba mistrzostwo zdobyłeśsmile
        no proooszę to tylko między monitorami zostaniewink
    • stanislaw00074 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 21:45
      czy to prawda, że najbardziej dostępnym kobiecym organem seksualnym jest ucho?
      • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 21:57
        A jeśli odpowiem, to mogę liczyć na rewanż??
        • stanislaw00074 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 22:07
          Stare przysłowie pszczół mówi:"umiesz liczyć?- licz na siebie!"
          Ale jeżeli wszystko tak jak mówisz pozostanie między monitorami to czekam na
          odpowiedź i obiecuję rewanż.
          • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 22:12
            Re:TAK
            • stanislaw00074 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 22:29
              czyli jak to powiadają kot( z niebieskimi)"łowny", a facet "mowny" to u sukces
              murowany.
              A z naszym widzeniem to moim zdaniem jest tak:
              natura przez wieki tak nas wykształciła, że widzimy obrazami.Kiedy
              praprzodkowie wyruszali z dzidą na mamuta musieli mieć na oku cały ogląd
              sytuacyjny, szybko wyciągać wnioski i działać. Gdyby skupiali się na detalach
              to nic by do jaskini nie przynieśli. Bystre i celne oko zostało nam do dziś.
              • sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 22:44
                stanislaw00074 napisał:

> ... Gdyby skupiali się na detalach to nic by do jaskini nie
                > przynieśli. Bystre i celne oko zostało nam do dziś.

Z tymi polowaniami i znoszeniem do jaskini to skomplikowana sprawa, kiedyś
                napisałem coś na ten temat, jak odszukam w necie to wkleję wink
                • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 15.11.08, 12:45
                  Morał jeden z Twojej odpowiedzi płynie dla mnie, kto widzi obrazami znaczy, że
                  ma bystre okosmile
                  No cóż kolejna z tajemnic, która pozostanie nam kobietom niedostępna.... wink

• sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 15.11.08, 15:23
                    może jednak warto czasem drążyć skałę? wink
                    • dunajec1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 15.11.08, 17:06
                      Tak sauber,te krople co tam leca wydraza niejedna skale,62 metry
                      wysokosci i tyle drugie pod woda,ech, to ci krople.
                      • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 15.11.08, 19:28
                        Zatem Panowi baaaardzo ładnie proszęsmile) opowiedzcie jak to jest z tymi
                        obrazami, a żeby łatwiej wam było opowiadać pracujemy na przykładzie pt"
                        pociągająca kobieta" (czytajcie taka, która się Wam podoba....wink
                        • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 10:50
                          Przeczekanie to czasem skuteczna forma działania, ale Panowie moja ciekawość nie
                          pozwala mi spać spokojnie. Czyżbyście chcieli mieć na sumieniu młode "ciało",
                          które z powodu nieprzespanej nocy wjeżdża pod ciężarówę??? (liczę na to, że ten
                          drastyczny obraz skruszy wasz lód...)
                          • sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 12:47
                            Nie obiecuj, nie strasz, szkoda było by crying
                            A co do obrazów, tak często bardziej przemawiają niż słowo
                            • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 12:59
                              Obiecanki cacankismile)
                              ale jak to jest technicznie.... nie potrafię tego zrozumieć. Poważnie jest tak,
                              że mężczyźni widząc ładną kobietę wyobrażają sobie jak wygląda nago???
                              • sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 13:17
                                kobieta7912 napisała:

> Obiecanki cacankismile)
                                > ale jak to jest technicznie.... nie potrafię tego zrozumieć. Poważnie jest tak,
                                > że mężczyźni widząc ładną kobietę wyobrażają sobie jak wygląda nago???

Czy ja wie? Czy wyobrażają sobie, raczej widać to, i dlatego może czasem taki
                                wzrok przeszywający miewają?
                                • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 14:14
                                  smile))))))))))))))))))))

zatem mogę uznać, że słusznie stałam przy moim stanowisku.... Rozmawiałam z moją
                                  drugą połową i twierdził, że zawsze faceci wyobrażają sobie coś takiego a ja
                                  stałam w opozycji.... Bo przecież jak spotykasz osobę, widzisz ją, rozmawiasz z
                                  nią to zwracasz uwagę na to co ona mówi a nie jak wyglądałby wasz wspólny
                                  ..xsmileprawda???
                                  • sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 15:24
                                    Człowiek to cwana bestia smile
                                    • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 17:30
                                      też tak myśliszwink
                                      • sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 18:57
                                        kobieta7912 napisała:

> też tak myśliszwink

Ja nie myślę, Ja wiem smile
                                        • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 19.11.08, 23:16
                                          No tak już powinnam iść spać, co ja tutaj robię???
                                          • sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 21.11.08, 03:24
                                            "Większość nauczycieli traci czas na zadawanie pytań, które mają ujawnić to,
                                            czego uczeń nie umie, podczas gdy nauczyciel z prawdziwego zdarzenia stara się
                                            za pomocą pytań ujawnić to, co uczeń umie lub czego jest zdolny się nauczyć." -
                                            masa razy prędkość światła do kwadratu wink
                                            pl.youtube.com/watch?v=Wfq2YpcubSs
                                            • kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 21.11.08, 09:11
                                              To jest teoria przestraszonego dziecka. Nie zgadzam się, tak się składa, że
                                              miałam trochę do czynienia z nauczycielami i nie zdarzyło mi się spotkać
                                              takiego, któremu zależałoby aby uczeń był spostrzegany jako "zły". Wręcz
                                              przeciwnie zawsze starają się widzieć całokształt zdarzeń a to, że pewnych
                                              rzeczy muszą wymagać, taka ich praca.
                                              Zasady, definicje, funkcje.... muszą być sprawdzone bo tak się składa, że z
                                              różnej wiedzy przychodzi nam korzystać w życiu.
    • sauber1 Re: Pytanie niedyskretne.... 19.11.08, 23:15
      przepraszam, która to godzina?wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka