kobieta7912 14.11.08, 19:20 Co to znaczy, że mężczyźni widzą obrazami??? tylko bez fałszywej skromności proszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Pytanie niedyskretne.... 14.11.08, 19:31 kobieta7912 napisała: > Co to znaczy, że mężczyźni widzą obrazami??? tylko bez fałszywej skromności > proszę Nie wiem, ale słyszałem, że często mężczyźni w ogóle nie widzą w zaślepieniu i jest tu takie dosadne określenie, mówiące o zarastaniu oczu "czymś", ale o tym sza, a ja też się nie wyrażę, no chyba że mnie ktoś wyręczy, a nawet może przyzna rację, ale czy ja oby czasem, za zbyt skromny nie jestem ? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie niedyskretne.... 14.11.08, 19:39 Na skromnego to mi nie wyglądasz ale w unikach to chyba mistrzostwo zdobyłeś no proooszę to tylko między monitorami zostanie Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 21:45 czy to prawda, że najbardziej dostępnym kobiecym organem seksualnym jest ucho? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 21:57 A jeśli odpowiem, to mogę liczyć na rewanż?? Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 22:07 Stare przysłowie pszczół mówi:"umiesz liczyć?- licz na siebie!" Ale jeżeli wszystko tak jak mówisz pozostanie między monitorami to czekam na odpowiedź i obiecuję rewanż. Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 22:29 czyli jak to powiadają kot( z niebieskimi)"łowny", a facet "mowny" to u sukces murowany. A z naszym widzeniem to moim zdaniem jest tak: natura przez wieki tak nas wykształciła, że widzimy obrazami.Kiedy praprzodkowie wyruszali z dzidą na mamuta musieli mieć na oku cały ogląd sytuacyjny, szybko wyciągać wnioski i działać. Gdyby skupiali się na detalach to nic by do jaskini nie przynieśli. Bystre i celne oko zostało nam do dziś. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 14.11.08, 22:44 stanislaw00074 napisał: > ... Gdyby skupiali się na detalach to nic by do jaskini nie > przynieśli. Bystre i celne oko zostało nam do dziś. Z tymi polowaniami i znoszeniem do jaskini to skomplikowana sprawa, kiedyś napisałem coś na ten temat, jak odszukam w necie to wkleję Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 15.11.08, 12:45 Morał jeden z Twojej odpowiedzi płynie dla mnie, kto widzi obrazami znaczy, że ma bystre oko No cóż kolejna z tajemnic, która pozostanie nam kobietom niedostępna.... Odpowiedz Link
sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 15.11.08, 15:23 może jednak warto czasem drążyć skałę? Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 15.11.08, 17:06 Tak sauber,te krople co tam leca wydraza niejedna skale,62 metry wysokosci i tyle drugie pod woda,ech, to ci krople. Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 15.11.08, 19:28 Zatem Panowi baaaardzo ładnie proszę) opowiedzcie jak to jest z tymi obrazami, a żeby łatwiej wam było opowiadać pracujemy na przykładzie pt" pociągająca kobieta" (czytajcie taka, która się Wam podoba.... Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 10:50 Przeczekanie to czasem skuteczna forma działania, ale Panowie moja ciekawość nie pozwala mi spać spokojnie. Czyżbyście chcieli mieć na sumieniu młode "ciało", które z powodu nieprzespanej nocy wjeżdża pod ciężarówę??? (liczę na to, że ten drastyczny obraz skruszy wasz lód...) Odpowiedz Link
sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 12:47 Nie obiecuj, nie strasz, szkoda było by A co do obrazów, tak często bardziej przemawiają niż słowo Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 12:59 Obiecanki cacanki) ale jak to jest technicznie.... nie potrafię tego zrozumieć. Poważnie jest tak, że mężczyźni widząc ładną kobietę wyobrażają sobie jak wygląda nago??? Odpowiedz Link
sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 13:17 kobieta7912 napisała: > Obiecanki cacanki) > ale jak to jest technicznie.... nie potrafię tego zrozumieć. Poważnie jest tak, > że mężczyźni widząc ładną kobietę wyobrażają sobie jak wygląda nago??? Czy ja wie? Czy wyobrażają sobie, raczej widać to, i dlatego może czasem taki wzrok przeszywający miewają? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 14:14 )))))))))))))))))))) zatem mogę uznać, że słusznie stałam przy moim stanowisku.... Rozmawiałam z moją drugą połową i twierdził, że zawsze faceci wyobrażają sobie coś takiego a ja stałam w opozycji.... Bo przecież jak spotykasz osobę, widzisz ją, rozmawiasz z nią to zwracasz uwagę na to co ona mówi a nie jak wyglądałby wasz wspólny ..xprawda??? Odpowiedz Link
sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 17.11.08, 18:57 kobieta7912 napisała: > też tak myślisz Ja nie myślę, Ja wiem Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 19.11.08, 23:16 No tak już powinnam iść spać, co ja tutaj robię??? Odpowiedz Link
sauber1 Re: Pytanie też niedyskretne.... 21.11.08, 03:24 "Większość nauczycieli traci czas na zadawanie pytań, które mają ujawnić to, czego uczeń nie umie, podczas gdy nauczyciel z prawdziwego zdarzenia stara się za pomocą pytań ujawnić to, co uczeń umie lub czego jest zdolny się nauczyć." - masa razy prędkość światła do kwadratu pl.youtube.com/watch?v=Wfq2YpcubSs Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Pytanie też niedyskretne.... 21.11.08, 09:11 To jest teoria przestraszonego dziecka. Nie zgadzam się, tak się składa, że miałam trochę do czynienia z nauczycielami i nie zdarzyło mi się spotkać takiego, któremu zależałoby aby uczeń był spostrzegany jako "zły". Wręcz przeciwnie zawsze starają się widzieć całokształt zdarzeń a to, że pewnych rzeczy muszą wymagać, taka ich praca. Zasady, definicje, funkcje.... muszą być sprawdzone bo tak się składa, że z różnej wiedzy przychodzi nam korzystać w życiu. Odpowiedz Link