Dodaj do ulubionych

Nie dajmy Marcie się smucić

15.11.08, 18:17
Czy pani Marta jest grzechu warta?
Obserwuj wątek
    • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 18:30
      nie mnie na to pytanie odpowiadać
      • stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 18:41
        www.youtube.com/watch?v=mwzeESMsjrM&feature=related
        • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:04
          www.youtube.com/watch?v=LNDOw5GB090&feature=related
      • sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 18:57
        marta70 napisała:

> nie mnie na to pytanie odpowiadać

No, a komu?wink
        • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:05
          przeciez nie będę się reklamować
          • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:25
            Marta cześć tak na począteksmile reklama to obowiązkowa część programu na tym
            forumwink głowa do góry...
            • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:44
              hejkasmile niestety nie potrafię się lansować sad i ci teraz?
              • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:53
                daj nam troszkę czasu a my Cię tak wylansujemy, że zostaniesz gwiazdą forów
                wszelakichwink a życie czym Cię dotknęło?? jeśli to przez faceta, to dobrze
                trafiłaś, możesz sobie poużywać a i tak panowie w swej wyrozumiałości pomyślą,
                że deszcz pada... fajne chłopaki po prostu, tak więc możesz walić mięsem(w razie
                czego to zaszyjemy się i przeczekamy złościwink)
                • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:57
                  nie wiem czy ten numer przejdzie, nie jestem tak odważna i tak
                  otwarta, jak Ty
                  • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 20:05
                    To takie pozory, miraże jakby to Sauber powiedział.... ja tu trafiłam bo
                    fatalnie się czułam ale kilka życzliwych, zupełnie obcych ludzi, kilka
                    przytoczonych historii z ich własnego życia tak dla porównania jak inni sobie
                    radzą. To pomaga, na prawdę. Zdajesz sobie sprawę, że inni to przechodzą,
                    przechodzili, że nie jesteśmy sami. Spróbuj wyrzucić to z siebie, wszyscy tu
                    jesteśmy bo czegoś szukamy....
                    • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 20:13
                      właśnie, czegoś szukamy, coś zgubiliśmy...
                      • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 20:16
                        A co Ty Marto zgubiłaś?
                        • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 21:01
                          a cóż prawdziwa kobieta może zgubić?? SERCE
                          • stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 21:17
                            www.youtube.com/watch?v=CIKQBN_KiUQ&feature=related
                          • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 21:32
                            Nie znam Cię i nie chciałabym się mądrzyć opowiem Ci jak ja zgubiłam serce...
                            Szalenie przystojny, dobrze zbudowany, odpowiedzialny, taktowny, kulturalny,
                            miły, zabawny, troskliwy, czuły.... czułam się przy nim wspaniale, mogłam
                            swobodnie rozmawiać z nim na każdy temat,jego dotyk sprawiał, że moje ciało
                            przeszywał dreszcz, sama rozumiesz straciłam głowę. Ja go kochałam, ON? Nie wiem
                            do tej pory...potem wyjazd służbowy za granicę, całkowity rozstrój energii, łzy
                            do poduszki, brak umiejętności skupienia, wszystko rozpadło się w jednej chwili,
                            wydawało mi się, że już nigdy nie pokocham tak jak wówczas. Dni, tygodnie,
                            miesiące ciszy, to był jakiś koszmar i nagle wiadomość z prośbą o spotkanie i
                            pożegnanie się. I wiesz co mnie uwolniło, to, że nie spotkałam się z nim, bo po
                            co?? Mnie by to nie pomogło, kolejne trudne miesiące zapominania i goryczy. Czas
                            chociaż sama w to kiedyś nie mogłam uwierzyć goi rany. A i szacunek jakiś mam
                            większy do siebie. Niestety zrozumiałam wówczas, że bez woli drugiego człowieka
                            nie da się stworzyć związku a próbowałam z całych sił.
                            Mnie się udało, mam nadzieję, że Tobie też....
                            • sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:04
                              Bardzo prosze jakie szczere wyznania, a ja gdzieś sobie latam, niewiele brakowało, a bym tyle stracił wink
                              • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:43
                                Zmykaj to babski kąciksmile Aryjczyka pogłaszcz bo miauczy za drzwiami, tu się na
                                tematy poważne rozmawia...
                            • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:44
                              mnie niewiele rzeczy w życiu wyszło...ale może akurat uda mi się
                              szczęśliwie zakochać...
                              • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:55
                                Wiesz na czym polega szczęśliwa miłość według mnie na wspólnej odpowiedzialności
                                i chemiiwink nie mów, że niewiele w życiu Ci wyszło, bo nie da się tego ocenić
                                nawet w przeciągu 10 lat.
                                Znam takich, którzy świat wydawałoby się zwojowali a teraz dom swój wymarzony
                                musieli sprzedać, firmę zlikwidować, i rowerem jeździć.Znam i takich, którzy
                                wydawali się idealni a gdy im dzieci powyrastały to jakoś chwały im nie
                                przynoszą a sami gubią się w sytuacji bo tego się nie spodziewali.
                                itd, itp... Życie jest takie długie i takie trudne i tak lubi nas czymś nowym
                                zaskakiwać...

• sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:12
                                Też bym chciał coś tu w tym poważnym temacie napisać, czymś sie pochwalić, zabłysnąć, ale żeby to było możliwe, musiałbym cos przezyć, czegoś doświadczyć, tylko jak i kedy?
                          • stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:52
                            Marta, powiedz sobie mała strata, krótki żal i cierpliwie czekaj na swoje 5
                            minut, które nadejdzie.Czekanie na przyjemność, to też przyjemność.
                            .

• kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:01
                              Wrażliwość męska mnie powala.
                              Kurde, jak się kobieta zakocha to czuje ból fizycznego cierpienia a dla was to
                              wszystko takie proste.
                              • sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:18
                                kobieta7912 napisała:

> Wrażliwość męska mnie powala...

Ale żeby zakochac sie do bólu, tak na zabój, choć może i bywa tak?
                                • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:21
                                  Bywa tak i dlaczego tak trudno wam to zrozumieć?
                                  • stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:31
                                    faceci też są wrażliwi i subtelni, ale nie mogą się z tym na co dzień obnosić -
                                    te zasoby trzymają na wyjątkowe okazje.
                                    Konstanty Ildefons Gałczyński jest tego przykładem:

Jesień

Jabłka świecą na drzewach jak węgle w popiele,
                                    wiatrak pęka ze śmiechu i powietrze miele.

Jak na fryzie klasycznym dziewczyny dostojne
                                    z różowymi żądzami mężną wiodą wojnę.

Już kasztan się osypał i ochłodły ranki;
                                    o, młody przyjacielu, poszukaj kochanki

z małym domkiem, ogródkiem, sennym fortepianem,
                                    która by włosy twoje czesała nad ranem,

z którą byś po śniadaniu czytał Mickiewicza -
                                    niech będzie silna w ręku, a piękna z oblicza,

jak jesień zamyślona, jak Jesień śmiertelna
                                    i jako jabłka owe cierpka i weselna.
                                  • sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:37
                                    kobieta7912 napisała:

> Bywa tak i dlaczego tak trudno wam to zrozumieć?

No nie i nam jest miło żyć w takim uniesieniu duchowym, już sama myśl o tym dodaje skrzydeł smile
                                    • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:41
                                      dobranoc Panie i Panowiewink fajnie, że się rozumiemy... słodkich snów nad ranem.
                            • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 20:48
                              stanislaw00074 napisał:

> Marta, powiedz sobie mała strata, krótki żal i cierpliwie czekaj
                              na swoje 5
                              > minut, które nadejdzie.Czekanie na przyjemność, to też
                              przyjemność.
                              > .
                              > bardzo dobra rada, dziękuję, będe cierpliwie czekała na lepsze
                              dni...
                              >
                              >
                              >
                              >
                              >
                              >
                              • sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:10
                                marta70 napisała:

> > bardzo dobra rada, dziękuję, będe cierpliwie czekała na lepsze
                                > dni...

Marto tu niem ma co czekać, a działać wypada smile
                                • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:15
                                  właśnie z działaniem u mnie nienajlepiej, wolę być ofiarą niż łowcą
                                  • kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:20
                                    Po pierwsze tak sobie myślę, że najważniejsze już za tobą, masz tego świadomość.
                                    Teraz tylko wiara we własne siły i będzie dobrze.... Nie warto być ofiarą, nie
                                    licz na to...
                                    • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:22
                                      nie chcę być sama, a łowić nie potrafięsad
                                      • sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:44
                                        Czasem to i szczęściu trzeba dopomóc smile
                                        • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:45
                                          teorię to ja mam opanowaną, gorzej z praktyką wink
    • marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.12.08, 20:03
      miałam wczoraj fatalny dzieńsad ale poczytałam posty od Was,
      posłuchałam muzyki i zrobiło się milej
      • stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.12.08, 23:10
        moja mądra żona powiada, że czasami smutek jest potrzebny, a łzy oczyszczają i
        następny ranek budzi się w słońcu.
        Dedykuję ci Marto baaaaaaaaaaardzo starą piosenkę Hanki Ordonówny.
        www.youtube.com/watch?v=LKwMO_MNMHk&feature=related
      • andreas077 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 17.12.08, 08:54
        Widzisz Marto, czasem jednak warto, a tu święta idą i tradycji trzeba dochować,
        więcej dawać z siebie i tego dobrego - prawda?wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka