stanislaw00074 15.11.08, 18:17 Czy pani Marta jest grzechu warta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 18:30 nie mnie na to pytanie odpowiadać Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 18:41 www.youtube.com/watch?v=mwzeESMsjrM&feature=related Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:04 www.youtube.com/watch?v=LNDOw5GB090&feature=related Odpowiedz Link
sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 18:57 marta70 napisała: > nie mnie na to pytanie odpowiadać No, a komu? Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:05 przeciez nie będę się reklamować Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:25 Marta cześć tak na początek reklama to obowiązkowa część programu na tym forum głowa do góry... Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:44 hejka niestety nie potrafię się lansować i ci teraz? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:53 daj nam troszkę czasu a my Cię tak wylansujemy, że zostaniesz gwiazdą forów wszelakich a życie czym Cię dotknęło?? jeśli to przez faceta, to dobrze trafiłaś, możesz sobie poużywać a i tak panowie w swej wyrozumiałości pomyślą, że deszcz pada... fajne chłopaki po prostu, tak więc możesz walić mięsem(w razie czego to zaszyjemy się i przeczekamy złości) Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 19:57 nie wiem czy ten numer przejdzie, nie jestem tak odważna i tak otwarta, jak Ty Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 20:05 To takie pozory, miraże jakby to Sauber powiedział.... ja tu trafiłam bo fatalnie się czułam ale kilka życzliwych, zupełnie obcych ludzi, kilka przytoczonych historii z ich własnego życia tak dla porównania jak inni sobie radzą. To pomaga, na prawdę. Zdajesz sobie sprawę, że inni to przechodzą, przechodzili, że nie jesteśmy sami. Spróbuj wyrzucić to z siebie, wszyscy tu jesteśmy bo czegoś szukamy.... Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 20:13 właśnie, czegoś szukamy, coś zgubiliśmy... Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 21:01 a cóż prawdziwa kobieta może zgubić?? SERCE Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 21:17 www.youtube.com/watch?v=CIKQBN_KiUQ&feature=related Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 21:32 Nie znam Cię i nie chciałabym się mądrzyć opowiem Ci jak ja zgubiłam serce... Szalenie przystojny, dobrze zbudowany, odpowiedzialny, taktowny, kulturalny, miły, zabawny, troskliwy, czuły.... czułam się przy nim wspaniale, mogłam swobodnie rozmawiać z nim na każdy temat,jego dotyk sprawiał, że moje ciało przeszywał dreszcz, sama rozumiesz straciłam głowę. Ja go kochałam, ON? Nie wiem do tej pory...potem wyjazd służbowy za granicę, całkowity rozstrój energii, łzy do poduszki, brak umiejętności skupienia, wszystko rozpadło się w jednej chwili, wydawało mi się, że już nigdy nie pokocham tak jak wówczas. Dni, tygodnie, miesiące ciszy, to był jakiś koszmar i nagle wiadomość z prośbą o spotkanie i pożegnanie się. I wiesz co mnie uwolniło, to, że nie spotkałam się z nim, bo po co?? Mnie by to nie pomogło, kolejne trudne miesiące zapominania i goryczy. Czas chociaż sama w to kiedyś nie mogłam uwierzyć goi rany. A i szacunek jakiś mam większy do siebie. Niestety zrozumiałam wówczas, że bez woli drugiego człowieka nie da się stworzyć związku a próbowałam z całych sił. Mnie się udało, mam nadzieję, że Tobie też.... Odpowiedz Link
sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:04 Bardzo prosze jakie szczere wyznania, a ja gdzieś sobie latam, niewiele brakowało, a bym tyle stracił Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:43 Zmykaj to babski kącik Aryjczyka pogłaszcz bo miauczy za drzwiami, tu się na tematy poważne rozmawia... Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:44 mnie niewiele rzeczy w życiu wyszło...ale może akurat uda mi się szczęśliwie zakochać... Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:55 Wiesz na czym polega szczęśliwa miłość według mnie na wspólnej odpowiedzialności i chemii nie mów, że niewiele w życiu Ci wyszło, bo nie da się tego ocenić nawet w przeciągu 10 lat. Znam takich, którzy świat wydawałoby się zwojowali a teraz dom swój wymarzony musieli sprzedać, firmę zlikwidować, i rowerem jeździć.Znam i takich, którzy wydawali się idealni a gdy im dzieci powyrastały to jakoś chwały im nie przynoszą a sami gubią się w sytuacji bo tego się nie spodziewali. itd, itp... Życie jest takie długie i takie trudne i tak lubi nas czymś nowym zaskakiwać... Odpowiedz Link
sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:12 Też bym chciał coś tu w tym poważnym temacie napisać, czymś sie pochwalić, zabłysnąć, ale żeby to było możliwe, musiałbym cos przezyć, czegoś doświadczyć, tylko jak i kedy? Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 22:52 Marta, powiedz sobie mała strata, krótki żal i cierpliwie czekaj na swoje 5 minut, które nadejdzie.Czekanie na przyjemność, to też przyjemność. . Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:01 Wrażliwość męska mnie powala. Kurde, jak się kobieta zakocha to czuje ból fizycznego cierpienia a dla was to wszystko takie proste. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:18 kobieta7912 napisała: > Wrażliwość męska mnie powala... Ale żeby zakochac sie do bólu, tak na zabój, choć może i bywa tak? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:21 Bywa tak i dlaczego tak trudno wam to zrozumieć? Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:31 faceci też są wrażliwi i subtelni, ale nie mogą się z tym na co dzień obnosić - te zasoby trzymają na wyjątkowe okazje. Konstanty Ildefons Gałczyński jest tego przykładem: Jesień Jabłka świecą na drzewach jak węgle w popiele, wiatrak pęka ze śmiechu i powietrze miele. Jak na fryzie klasycznym dziewczyny dostojne z różowymi żądzami mężną wiodą wojnę. Już kasztan się osypał i ochłodły ranki; o, młody przyjacielu, poszukaj kochanki z małym domkiem, ogródkiem, sennym fortepianem, która by włosy twoje czesała nad ranem, z którą byś po śniadaniu czytał Mickiewicza - niech będzie silna w ręku, a piękna z oblicza, jak jesień zamyślona, jak Jesień śmiertelna i jako jabłka owe cierpka i weselna. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:37 kobieta7912 napisała: > Bywa tak i dlaczego tak trudno wam to zrozumieć? No nie i nam jest miło żyć w takim uniesieniu duchowym, już sama myśl o tym dodaje skrzydeł Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 15.11.08, 23:41 dobranoc Panie i Panowie fajnie, że się rozumiemy... słodkich snów nad ranem. Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 20:48 stanislaw00074 napisał: > Marta, powiedz sobie mała strata, krótki żal i cierpliwie czekaj na swoje 5 > minut, które nadejdzie.Czekanie na przyjemność, to też przyjemność. > . > bardzo dobra rada, dziękuję, będe cierpliwie czekała na lepsze dni... > > > > > > Odpowiedz Link
sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:10 marta70 napisała: > > bardzo dobra rada, dziękuję, będe cierpliwie czekała na lepsze > dni... Marto tu niem ma co czekać, a działać wypada Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:15 właśnie z działaniem u mnie nienajlepiej, wolę być ofiarą niż łowcą Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:20 Po pierwsze tak sobie myślę, że najważniejsze już za tobą, masz tego świadomość. Teraz tylko wiara we własne siły i będzie dobrze.... Nie warto być ofiarą, nie licz na to... Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:22 nie chcę być sama, a łowić nie potrafię Odpowiedz Link
sauber1 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:44 Czasem to i szczęściu trzeba dopomóc Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.11.08, 21:45 teorię to ja mam opanowaną, gorzej z praktyką Odpowiedz Link
marta70 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.12.08, 20:03 miałam wczoraj fatalny dzień ale poczytałam posty od Was, posłuchałam muzyki i zrobiło się milej Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 16.12.08, 23:10 moja mądra żona powiada, że czasami smutek jest potrzebny, a łzy oczyszczają i następny ranek budzi się w słońcu. Dedykuję ci Marto baaaaaaaaaaardzo starą piosenkę Hanki Ordonówny. www.youtube.com/watch?v=LKwMO_MNMHk&feature=related Odpowiedz Link
andreas077 Re: Nie dajmy Marcie się smucić 17.12.08, 08:54 Widzisz Marto, czasem jednak warto, a tu święta idą i tradycji trzeba dochować, więcej dawać z siebie i tego dobrego - prawda? Odpowiedz Link