stanislaw00074 18.11.08, 14:44 Podpowiedzcie mi jaką kuracje zastosować na pierwsze objawy przeziębienia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akrim-1 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 18.11.08, 14:50 Sauber się zna, jak wróci z Poznania to pewnie zrobi tu wykład? Odpowiedz Link
andzia3573 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 18.11.08, 21:01 Na pewno czosnek.Chlebek z masełkiem i czosnkiem a do popicia mleko z masłem i miodem(może być bez masła,jak kto woli).Mnie zawsze pomaga.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 18.11.08, 21:30 Zaraz przystępuję do dzieła.Boję się tylko, że po czosnku chuch będę miał niczym smok wawelski. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 02:18 Najlepsze to sa masci cyckowe ale lyskowe, pomaga, przynajmniej mnie,ale to bylo dawno,powodzenia. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 09:18 Zapewne chodzi Ci o okład z młodych piersi ? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 13:06 Hm, znam nawet niezły adres, ale to bardzo daleko... Odpowiedz Link
sauber1 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 13:22 A ja osobiście na różnej maści czarodziejstwa mam długie zęby, a najbardziej na tych psychomanipulantów co naiwni im sypią czasem dużo kasy by mogli z nich kpić i pięknie się bawić. Ludzka naiwność też nie zna granic... Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 15:03 Wiesz co Sauber, ja mam teorię. Ci naiwni ludzie żyją sobie w tych swoich światkach bo boją się nosa wychylić ale do oceniania to są pierwsi... jak oni to od początku wiedzieli, że tak będzie.Kto nie ryzykuje ten nie je.... a mnie się wydaje, że Ci naiwni jak ich nazywasz to wolą tak okrakiem stać, żeby czasem mieć możliwość wyboru.....łał czyżbym odsłoniła rąbek swej nieznośnej osobowości Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 15:58 Muszę się pochwalić,że dzieki dobrej radzie nie dałem się grypie rozłożyć i apteka tez na mnie nie zarobiła.Dzięki! W rewanżu wszystkim paniom w razie przechłodzenia polecam niezawodny RUMIANEK! Sposób użycia: RUM - do brzuszka JANEK - do łóżka Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 16:00 Ale gdzie Janka znaleźć??? to mogło by być politycznie niezrozumiałe Odpowiedz Link
sauber1 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 17:13 kobieta7912 napisała: > Ale gdzie Janka znaleźć??? to mogło by być politycznie niezrozumiałe Kiedy stworzył Bóg Adama, On zapytał się - A dama ? (Jan Sztaudynger) Odpowiedz Link
sauber1 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 17:10 kobieta7912 napisała: > ...Kto nie ryzykuje ten nie jedzie, a mnie się > wydaje, że Ci naiwni jak ich nazywasz to wolą tak okrakiem stać, Każda jej pozycja To już propozycja (Jan Sztaudynger) > żeby czasem mieć możliwość wyboru.....łał czyżbym odsłoniła rąbek > swej nieznośnej osobowości Gdy sterczące widzę cycki Wpadam w nastrój poetycki (Jan Sztaudynger) Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 17:38 poczułeś w trakcie tańca, że masz w spodniach powstańca? Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Kto z was zna się na ludowej medycynie? 19.11.08, 19:17 No dobrze Panowie, mnie już wystarczy zawstydziłam się Odpowiedz Link