kobieta7912 29.11.08, 22:32 I co słychać w sobotni wieczór, podobno andrzejkowy??? Czy aby ktoś nie powinien jakieś wódki dziś postawić?? a może jutro? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: kto chętny na andrzejki:)? 29.11.08, 23:55 Gorzały jest full, ale kto to wychla? Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: kto chętny na andrzejki:)? 30.11.08, 00:02 na świętego Andrzeja pannom z wróżby nadzieja, a co dla facetów? Czy nam mają zawsze wróżyć cyganki? www.youtube.com/watch?v=yODP_ilhnb0 Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: kto chętny na andrzejki:)? 30.11.08, 09:46 Ależ Staszku jeśli panny będą miały dobrą wróżbę to i dla was facetów oznacza to szczęście Jak dzisiejszy dzień?? Odpowiedz Link
2konwalia3 Re: kto chętny na andrzejki:)? 30.11.08, 15:14 Stanisławie. Nawet nie wiesz, jak nieświadomie sprawiłeś przyjemny i radosny poranek mojej mamie, która mnie wczoraj odwiedziła na parę dni. Na stronie youtuba, którą podałeś wyżej znalazłam mnóstwo ulubionych piosenek mamy, zwłaszcza piosenek KOLORU, który mama uwielbia. Jest jeszcze jeden plus tego poranka - moja wrteszcie przekonała się do komputera, kiedy zobaczyła, że można z niego słuchać takich pięknych piosenek )) Odpowiedz Link
sauber1 Re: kto chętny na andrzejki:)? 30.11.08, 17:50 I pomyśleć że jeszcze nie tak dawno co poniektórym sen z powiek odbierała sama myśl, że net będzie ogólnodostępnym narzędziem wymiany myśli dla zwykłych zjadaczy chleba. Co to by było gdyby nie ta sieć, nawet nie moglibyśmy się pomądrować bezpiecznie -- "Prawdę usłyszysz od zwykłych ludzi, nie od dowódców frontowych czy generałów." — Petra Procházková Odpowiedz Link
niedowiary77 Re: kto chętny na andrzejki:)? 30.11.08, 21:08 Andrzejom wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link