dunajec1 09.02.09, 22:38 Polecam www.funnyjunk.com/funny_pictures/9880/Vegetable+Nudity/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Lubicie warzywa? 10.02.09, 02:14 duni wiem żeś chłop jest całkiem w porzo, ale te nawiedzone baby potrafią rozbroić swoja małością kazdego, taka grazia, czy mgw, czymże - kasą , czy świecącymi oczyma???? Nie pozwól karmić się malinami??? choć ludzka sprawą jest błądzić, ale po co ??? bądź facetem z jajami)) Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Lubicie warzywa? 10.02.09, 15:47 Wiem sauber,one obie maja sie nie wiadomo za co, grazi nie powiedz slowa co ona nie lubi bo sie obrazi,mgw tez, mysli ze tylko ona i nikt inny wie lepiej czy cos innego,ide tam i rozmawiam ot tak dla zabicia czase, nie powiem, grazi imie znam , nic innego, mgw to wiem gdzie mieszka ,a reszte to nie dbam,wiesz, jak jest, gadac jest komu,sluchac nie bardzo i tym sek,a jeszcze jak baby sie wezma za gadanie i pokazywanie swojej wielkosc, ech zycie. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Lubicie warzywa? 11.02.09, 23:59 WCZORAJ, WE WTOREK OBCHODZIMY DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU I TU DALIŚMY PRZYKŁAD JAK POSTĘPOWAĆ NIE POWINNO SIĘ - PRAWDA DUNI? Odpowiedz Link
la.petite.charmeuse Re: Lubicie warzywa? 24.02.09, 22:35 Sauber ,dobrze ,że się w porę zreflektowałeś))) A feee ,ładnie to tak plotkować ? ))) Duni ,jestem pełna podziwu dla Twojej aktywności . Pozdrawiam Was ,panowie ))) Odpowiedz Link
sauber1 Re: Lubicie warzywa? 24.02.09, 23:44 la.petite.charmeuse napisała: > Sauber ,dobrze ,że się w porę zreflektowałeś))) > A feee ,ładnie to tak plotkować ? ))) > Duni ,jestem pełna podziwu dla Twojej aktywności . > Pozdrawiam Was ,panowie ))) > Odpowiedz Link
sauber1 Re: Lubicie warzywa? 24.02.09, 23:45 la.petite.charmeuse napisała: > Sauber ,dobrze ,że się w porę zreflektowałeś))) > A feee ,ładnie to tak plotkować ? ))) A inaczej to bym Cię tu zobaczył ??? Witaj Odpowiedz Link
anvacor Re: Lubicie warzywa? 25.02.09, 14:28 A,czy nać z pietruszki jest warzywem ? Bo jeśli tak, to nie lubię Odpowiedz Link
andreas077 Re: Lubicie warzywa? 25.02.09, 14:50 anvacor napisał: > A,czy nać z pietruszki jest warzywem ? Bo jeśli tak, to nie lubię Pietruszka warzywo z rodziny selerowatych, zawiera żelazo, witaminę C, dużo chlorofilu i związków mineralnych w korzeniach, a jeszcze więcej w nasionach. Silnie pachnące liście zwane nacią, zawierają bardzo dużo prowitaminy i witaminy A, Nać nieodzowną przyprawą wielu potraw. Ja bardzo lubię i z doświadczenia wiem, że neutralizuje różne niepożądane zapachy, a szczególnie po wczorajszym dniu )) Odpowiedz Link
anvacor Re: Lubicie warzywa? 26.02.09, 13:23 Wszystko się zgadza, tylko,że witaminy nie należą do typowych składników pokarmowych, a tylko spełniają funkcję regulacyjną Na dzień dzisiejszy wszystko mam uregulowane (tak mi się wydaje)- nawet rezygnując z takiego smakołyku jakim jest nać pietruszki Natomiast witamina A, między innymi reguluje aktywność komórek tkanki kostnej, zapewniając normalny wzrost kości i zębów. Jednak na te dolegliwości nie narzekam (jeszcze) . ;D Ale, skoro przeczytałem tak wiele dobrego o pietruszce, to obiecuję, że będę zjadał jeden listek natki na miesiąc, aby oddalić od siebie widmo kurzej ślepoty )) Odpowiedz Link
andreas077 Re: Lubicie warzywa? 26.02.09, 14:53 - "Lepiej jedno słowo przed niż dwa po" Odpowiedz Link
sauber1 Re: Lubicie warzywa? 06.03.09, 16:01 du na: Tu nikt niczego nie napisał, nie ma tego wątku, to tylko fatamorgana ze zmęczenia - prawda? smutno tu coś !!! Odpowiedz Link
anvacor Re: Lubicie warzywa? 11.03.09, 09:59 To może partyjka szachów na rozweselenie ? Odpowiedz Link