Dodaj do ulubionych

Czy jest stać ludzi na szczerość ???

18.02.09, 21:16
jw ??? wink))
Obserwuj wątek
    • prezesik_1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 18.02.09, 21:25
      Chcesz być szczery? A masz wariackie papiery?! -Jan Izydor Sztaudynger
      • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 18.02.09, 21:51
        No popatrz. A mnie stać na szczerość. Nie tylko dlatego, że mam wariackie papiery.
        • astryda7 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 18.02.09, 23:57
          luxe.calme.volupte napisał:

> No popatrz. A mnie stać na szczerość. Nie tylko dlatego, że mam wariackie papie
          > ry.
          >

www.emito.net/?q=pl/networks/1605/board/467195&page=0
          • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 19.02.09, 09:53
            I po co mi to? takie rzeczy to zgłasza się na policję.
            • rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 18:26
              Oczywiście....po co bajdurzyć..kłamstwo ma krótkie nóżki...prędzej,
              czy póżniej i tak wszystko wyjdzie na jawsmile
              • sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 18:39
                rudka.a napisała:

> Oczywiście....po co bajdurzyć..kłamstwo ma krótkie
                > nóżki...prędzej, czy póżniej i tak wszystko wyjdzie na jawsmile

I całe szczęście, że tak bywa w życiu, bo bez uzasadnionej wątpliwości zawsze
                kłamstwo ma krótkie nóżki... i nie zawsze można wszystko i każdego kupić ...wink
                • rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 18:43
                  Hm...wiesz...parę razy w życiu skłamałam w tzw słusznej sprawie..ale
                  nie robię tego codzienniesmilegeneralnie to jestem aż za
                  szczera..potrafię w oczy powiedzieć co mnie "boli"smile
                  • sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 18:47
                    rudka.a napisała:

> Hm...wiesz...parę razy w życiu skłamałam w tzw słusznej sprawie..ale
                    > nie robię tego codzienniesmilegeneralnie to jestem aż za
                    > szczera..potrafię w oczy powiedzieć co mnie "boli"smile

Tu lepiej mów co Cię cieszy, co Cie uskrzydla wink
                    • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:29
                      Ja Ci powiem: manipulowanie ludźmi na swoim forum. Strzeż się tego miejsca.
                      • rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:39
                        Chyba Ci kolacja zaszkodziła.!
                        • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:48
                          Pamiętaj, że nie jesteś u siebie. Cudzych gości w gościach nie przystoi obrażać.
                          • rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:51
                            Więc jak nie chcesz dostać w czapę, to nie pisz głupot!
                            I znajdż sobie Filipku kogoś innego do rozładowania frustracji.
                            • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:58
                              Chcesz mi dać w czapę? Ciekawe, jak zamierzasz uskutecznić tę groźbę karalną?
                              Może ktoś tu zbuduje sąd a ja powołam kilka dobrze na forum zadomowionych nicków
                              na poparcie mojej opinii o tobie?
                              Powołując się na mój bardzo dawny nick pośrednio zresztą przyznałaś, że wiem o
                              czym mówię.
                              Tak moja droga, kto co sieje, to zbiera. I żadne twoje pokrzykiwania nic tu nie
                              zmienią.
                              • rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:01
                                To Twój żywioł....łazić po forach i dymić...potrzebne ci to jak
                                rybie woda.Twoja opinia o mnie, to mi powiewa...zajmij się lepiej
                                swoją.
                                • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:18
                                  Zaprawdę, nie oceniaj innych po sobie.
                                  Swoje powiedziałem - szczerze.
                                  Ocenę pozostawiam innym.
                                  • rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:33
                                    Nie po sobie, tylko wg siebie...tę lekcje masz ode mnie gratis!
                                    Z tą twoją szczerością to jest tak, że jakby ją pies zeżarł, to
                                    wścieklizna murowana.Czytałeś co piszę w preambule forum? Obowiązuje
                                    poprawna polszczyzna.
                                    Prorok się znalazł...idż już spać, bo mnie nudzisz!
                                    • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:53
                                      Kopaliński się znalazł...

> tę lekcje

tę lekcjĘ

> Czytałeś co piszę w preambule forum?

co NAPISAŁAM

> idż już spać

idŹ

> Obowiązuje poprawna polszczyzna.

No właśnie...

Wszystkich, tylko nie tych, których nie masz zamiaru zabanować.
                                      Przepraszam, polszczyzną: uniemożliwić im uczestniczenie w wymianie zdań na
                                      swoim forum.

> idż już spać, bo mnie nudzisz!

A co mi to? To twój problem.

• rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 22:10
                                        Dobrej nocy życzę.Rozmowa z tobą, to strata czasu.
                                        • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:22
                                          Nareszcie.
                          • debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:58

> Pamiętaj, że nie jesteś u siebie. Cudzych gości w gościach nie przystoi obraża
                            > ć.
                            >
                            hahahahah..muszę potwierdzić,faktycznie gość z Ciebie nieprzeciętnysmile
                            • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:01
                              Z ciebie przecież też. Widzę nie udało wam się namieszać na Chacie, to teraz
                              próbujecie tutaj? Za ile godzin zawita droga Europa, byś mógł ją obrażać, co tak
                              bardzo lubi?
                              • debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:06

> Z ciebie przecież też. Widzę nie udało wam się namieszać na Chacie, to teraz
                                > próbujecie tutaj? Za ile godzin zawita droga Europa, byś mógł ją obrażać, co ta
                                > k
                                > bardzo lubi?
                                >
                                a ja nie mieszałem,nie miałem takiego zamiaru,ale skoro tak mnie ładnie prosiłeś
                                królu hipokrytów to nie mogłem Ci odmówić...a co?mam Sibieliusa zaprosić którego
                                w chamski i wulgarny sposób obrażasz gdzie możesz?A hipokrytą to jesteś dlatego
                                ze z Twoich ust nie schodzi regulamin gazety,a łamiesz go nagminnie....ooooo
                                krynico malkontentówsmile...tak Ciebie lubie(no patrz,zaimek dzierżawczy w
                                odróżnieniu od Ciebie z dużej litery)że szukam Ciebie wszędzie aby wdać sie w
                                dysputę bez celusmile
                                • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:22
                                  Dla ciebie z małej - odpowiednie dać słowo.
                                  A odpowiesz mi wreszcie, czy to święto w którym tak radośnie brałeś udział to
                                  Dzień Pracownika Ochrony i coś tam jeszcze?
                                  To by tłumaczyło twoje luki w tezaurusie - sprawdź sobie, co naprawdę oznacza
                                  epitet "szmondak" użyty w odniesieniu do sibcia.
                                  I oczywiście muszę ci przyznać rację - jakakolwiek twoja dysputa jest bezcelowa.
                                  Bo ty się niczego nie uczysz...
                                  • debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:30

> Dla ciebie z małej - odpowiednie dać słowo.
                                    > A odpowiesz mi wreszcie, czy to święto w którym tak radośnie brałeś udział to
                                    > Dzień Pracownika Ochrony i coś tam jeszcze?
                                    > To by tłumaczyło twoje luki w tezaurusie - sprawdź sobie, co naprawdę oznacza
                                    > epitet "szmondak" użyty w odniesieniu do sibcia.
                                    > I oczywiście muszę ci przyznać rację - jakakolwiek twoja dysputa jest bezcelowa
                                    > .
                                    > Bo ty się niczego nie uczysz...
                                    >
                                    ależ od Ciebie(będę uparty jednak)nie można się niczego nauczyćsmileto tak jakby
                                    plewy młócićsmile
                                • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:24
                                  > Czym się różni teściowa od pit-bulla? - Szminką

Ktoś tu na obrońcę szacunku dla człowiek się kreować usiłuje?
                                  Zaakceptuj wreszcie prawdę - z ciebie nie jest żaden debest tylko zwykły prostak
                                  - nawet szmondakiem cię nie można nazwać, do pięt takiemu nie dorastasz.
                                  • debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:27

> > Czym się różni teściowa od pit-bulla? - Szminką
                                    >
                                    > Ktoś tu na obrońcę szacunku dla człowiek się kreować usiłuje?
                                    > Zaakceptuj wreszcie prawdę - z ciebie nie jest żaden debest tylko zwykły prosta
                                    > k
                                    > - nawet szmondakiem cię nie można nazwać, do pięt takiemu nie dorastasz.
                                    >
                                    ot i słoma wylazła panu doktorowi z butówsmileja już dawno Ci tłumaczyłem ze nie
                                    jesteś mnie w stanie obrazićsmilepo prostu jesteś za krótkismile
                                    • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:31
                                      Już dawno ci mówiłem, że nie mam zamiaru cię obrażać. JESTEŚ prostakiem -
                                      szczera prawda.
                                      W dodatku nie odpowiadasz na proste pytania. Co robisz więc w wątku o szczerości?
                                      • debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:37

> Już dawno ci mówiłem, że nie mam zamiaru cię obrażać.
                                        a ja dawno Ci mówiłem że nie jesteś w stanie

JESTEŚ prostakiem -
                                        > szczera prawda.

przy Tobie prostak to jak absolwent Cambridge,więc poczytam sobie to za komplementsmile

> W dodatku nie odpowiadasz na proste pytania. Co robisz więc w wątku o szczerośc
                                        > i?
                                        >
                                        coś Ci się zacięło,widać zapomniałeś że to nie to forum i nie ten wątek,a
                                        szczery jestem cały czas,przecież mówię to co o Tobie myślęsmile
                                        • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:56
                                          Ano zacięło. Pytam - oczekuję odpowiedzi.
                                          Ale to dla ciebie za trudne.

Rozmowa skończona.
                                          • debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 22:01

> Ano zacięło. Pytam - oczekuję odpowiedzi.
                                            > Ale to dla ciebie za trudne.
                                            >
                                            > Rozmowa skończona.
                                            >
                                            Rozmowy nie było,to był monolog,to co próbowałeś wyjąkać nie można nazwać
                                            udziałem w rozmowie.Robisz takie długie przerwy że prawie zasypiam czekając co w
                                            końcu wystękasz panie doktorze,jak sie domyślam to Kopaliński Ci w ręku furczy
                                            jak wentylator
                          • info-tw Przecież to Ty ją pierwszy obraziłeś n/t 20.02.09, 21:41

• luxe.calme.volupte Re: Przecież to Ty ją pierwszy obraziłeś n/t 20.02.09, 21:56
                              Mam inne zdanie na ten temat.
                  • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:28
                    Kto raz zdradził, zdradzi zawsze. To samo z kłamstwem.
                    • nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:10
                      Co za interesujący wątek smile)) Przeczytałem od dechy do dechy i nie
                      wiem o co chodzi smile)) Czy to jakiś czeski film? smile))
                      • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:17
                        Czeskie filmy operują prostym językiem. Jeśli nie jesteś w stanie ich pojąć -
                        faktycznie niczego nie zrozumiesz tutaj.
                      • sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:18
                        nocnywojownik napisał:

>Czy to jakiś czeski film? smile))

Na to wygląda, typu "zabili go i uciekł" wink
                        • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:22
                          Raczej: "Look who is talking"
                          • nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:26
                            No więc oświeć mnie lux skoro nie rozumiem o czym mowa, bo z tego co
                            zauważyłem toczycie jałową dyskusję nie związaną z tematem smile))
                            • magda330 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:33
                              nocnywojownik napisał:

> No więc oświeć mnie lux skoro nie rozumiem o czym mowa, bo z tego co
                              > zauważyłem toczycie jałową dyskusję nie związaną z tematem smile))

nie rozumiesz , bo wieśniak jesteś smile))
                              • nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:35
                                Nie sprowokujesz mnie prostaczko smile))
                                • sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:37
                                  Co Was dziś wszystkich naszło ,szaleju się napiliście, czy co???
                                  • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:44
                                    Mnie nic nie naszło. To to forum naszło coś. Poogoglam, może dziś jest jakaś Noc
                                    trolla?
                              • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:42
                                Proszę nie obrażać wsi. Bo się odkocham!
                                Sam jestem ze wsi.
                                • nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:55
                                  I to mi sie podoba smile) Nareszcie coś w temacie. Słowa uznania dla
                                  Ciebie lux za odwagę w przyznaniu się, że jesteś ze wsi. To dziś nie
                                  na topie, zwłaszcza, jeśli chciłbyś zaiponować komuś tak płytkiemu
                                  jak Magdasmile))
                                  • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 21.02.09, 00:28
                                    Tylko uważaj. Ta wieś nazywa się Jeżyce. Leży w środku Poznania. Tu za ubliżanie
                                    kobietom traci się zęby.
                                    • nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 21.02.09, 01:04
                                      No wiesz luxe, to zależy kogo ty uważasz z kobietę, bo chyba mamy
                                      inne pojęcia na ten temat smile)) Jak szczerość to szczerość smile))
                            • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:42
                              Nie mam misji.
                              • magda330 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:45
                                ,,Pochlebstwo jest fałszywą monetą, której nasza próżność nadaje wartość
                                obiegową ''.

( Francois de La Rochefoucauld )
                                • luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 21.02.09, 00:29
                                  Dlatego wolę proste słowa.
                                  • andreas077 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 25.02.09, 14:56

> Dlatego wolę proste słowa.

I tak prosto z mostu wink
                                    • sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 26.02.09, 07:42
                                      Zadałem tak dziwne pytanie, że sam się zastanawiam czy ludzie są skłonni
                                      uwierzyć w prawdę. Zdarza mi się że czasem zaśpię do pracy, szefową mam ostrą
                                      kobietę taką żyletę i na nic moje tłumaczenia, że samochód mnie ochlapał,
                                      musiałem wrócić się przebrać; że żelazka, czy kuchenki zapomniałem wyłączyć,
                                      ale wczoraj, aż sam nie wierzę ... uwierzyła na słowo, że auto mi zamarzło. Może
                                      to w końcu przełom w stosunkach, albo ... ?wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka