prezesik_1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 18.02.09, 21:25 Chcesz być szczery? A masz wariackie papiery?! -Jan Izydor Sztaudynger Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 18.02.09, 21:51 No popatrz. A mnie stać na szczerość. Nie tylko dlatego, że mam wariackie papiery. Odpowiedz Link
astryda7 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 18.02.09, 23:57 luxe.calme.volupte napisał: > No popatrz. A mnie stać na szczerość. Nie tylko dlatego, że mam wariackie papie > ry. > www.emito.net/?q=pl/networks/1605/board/467195&page=0 Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 19.02.09, 09:53 I po co mi to? takie rzeczy to zgłasza się na policję. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 18:26 Oczywiście....po co bajdurzyć..kłamstwo ma krótkie nóżki...prędzej, czy póżniej i tak wszystko wyjdzie na jaw Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 18:39 rudka.a napisała: > Oczywiście....po co bajdurzyć..kłamstwo ma krótkie > nóżki...prędzej, czy póżniej i tak wszystko wyjdzie na jaw I całe szczęście, że tak bywa w życiu, bo bez uzasadnionej wątpliwości zawsze kłamstwo ma krótkie nóżki... i nie zawsze można wszystko i każdego kupić ... Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 18:43 Hm...wiesz...parę razy w życiu skłamałam w tzw słusznej sprawie..ale nie robię tego codzienniegeneralnie to jestem aż za szczera..potrafię w oczy powiedzieć co mnie "boli" Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 18:47 rudka.a napisała: > Hm...wiesz...parę razy w życiu skłamałam w tzw słusznej sprawie..ale > nie robię tego codzienniegeneralnie to jestem aż za > szczera..potrafię w oczy powiedzieć co mnie "boli" Tu lepiej mów co Cię cieszy, co Cie uskrzydla Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:29 Ja Ci powiem: manipulowanie ludźmi na swoim forum. Strzeż się tego miejsca. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:39 Chyba Ci kolacja zaszkodziła.! Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:48 Pamiętaj, że nie jesteś u siebie. Cudzych gości w gościach nie przystoi obrażać. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:51 Więc jak nie chcesz dostać w czapę, to nie pisz głupot! I znajdż sobie Filipku kogoś innego do rozładowania frustracji. Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:58 Chcesz mi dać w czapę? Ciekawe, jak zamierzasz uskutecznić tę groźbę karalną? Może ktoś tu zbuduje sąd a ja powołam kilka dobrze na forum zadomowionych nicków na poparcie mojej opinii o tobie? Powołując się na mój bardzo dawny nick pośrednio zresztą przyznałaś, że wiem o czym mówię. Tak moja droga, kto co sieje, to zbiera. I żadne twoje pokrzykiwania nic tu nie zmienią. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:01 To Twój żywioł....łazić po forach i dymić...potrzebne ci to jak rybie woda.Twoja opinia o mnie, to mi powiewa...zajmij się lepiej swoją. Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:18 Zaprawdę, nie oceniaj innych po sobie. Swoje powiedziałem - szczerze. Ocenę pozostawiam innym. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:33 Nie po sobie, tylko wg siebie...tę lekcje masz ode mnie gratis! Z tą twoją szczerością to jest tak, że jakby ją pies zeżarł, to wścieklizna murowana.Czytałeś co piszę w preambule forum? Obowiązuje poprawna polszczyzna. Prorok się znalazł...idż już spać, bo mnie nudzisz! Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:53 Kopaliński się znalazł... > tę lekcje tę lekcjĘ > Czytałeś co piszę w preambule forum? co NAPISAŁAM > idż już spać idŹ > Obowiązuje poprawna polszczyzna. No właśnie... Wszystkich, tylko nie tych, których nie masz zamiaru zabanować. Przepraszam, polszczyzną: uniemożliwić im uczestniczenie w wymianie zdań na swoim forum. > idż już spać, bo mnie nudzisz! A co mi to? To twój problem. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 22:10 Dobrej nocy życzę.Rozmowa z tobą, to strata czasu. Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:22 Nareszcie. Odpowiedz Link
debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:58 luxe.calme.volupte napisał: > Pamiętaj, że nie jesteś u siebie. Cudzych gości w gościach nie przystoi obraża > ć. > hahahahah..muszę potwierdzić,faktycznie gość z Ciebie nieprzeciętny Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:01 Z ciebie przecież też. Widzę nie udało wam się namieszać na Chacie, to teraz próbujecie tutaj? Za ile godzin zawita droga Europa, byś mógł ją obrażać, co tak bardzo lubi? Odpowiedz Link
debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:06 luxe.calme.volupte napisał: > Z ciebie przecież też. Widzę nie udało wam się namieszać na Chacie, to teraz > próbujecie tutaj? Za ile godzin zawita droga Europa, byś mógł ją obrażać, co ta > k > bardzo lubi? > a ja nie mieszałem,nie miałem takiego zamiaru,ale skoro tak mnie ładnie prosiłeś królu hipokrytów to nie mogłem Ci odmówić...a co?mam Sibieliusa zaprosić którego w chamski i wulgarny sposób obrażasz gdzie możesz?A hipokrytą to jesteś dlatego ze z Twoich ust nie schodzi regulamin gazety,a łamiesz go nagminnie....ooooo krynico malkontentów...tak Ciebie lubie(no patrz,zaimek dzierżawczy w odróżnieniu od Ciebie z dużej litery)że szukam Ciebie wszędzie aby wdać sie w dysputę bez celu Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:22 Dla ciebie z małej - odpowiednie dać słowo. A odpowiesz mi wreszcie, czy to święto w którym tak radośnie brałeś udział to Dzień Pracownika Ochrony i coś tam jeszcze? To by tłumaczyło twoje luki w tezaurusie - sprawdź sobie, co naprawdę oznacza epitet "szmondak" użyty w odniesieniu do sibcia. I oczywiście muszę ci przyznać rację - jakakolwiek twoja dysputa jest bezcelowa. Bo ty się niczego nie uczysz... Odpowiedz Link
debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:30 luxe.calme.volupte napisał: > Dla ciebie z małej - odpowiednie dać słowo. > A odpowiesz mi wreszcie, czy to święto w którym tak radośnie brałeś udział to > Dzień Pracownika Ochrony i coś tam jeszcze? > To by tłumaczyło twoje luki w tezaurusie - sprawdź sobie, co naprawdę oznacza > epitet "szmondak" użyty w odniesieniu do sibcia. > I oczywiście muszę ci przyznać rację - jakakolwiek twoja dysputa jest bezcelowa > . > Bo ty się niczego nie uczysz... > ależ od Ciebie(będę uparty jednak)nie można się niczego nauczyćto tak jakby plewy młócić Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:24 > Czym się różni teściowa od pit-bulla? - Szminką Ktoś tu na obrońcę szacunku dla człowiek się kreować usiłuje? Zaakceptuj wreszcie prawdę - z ciebie nie jest żaden debest tylko zwykły prostak - nawet szmondakiem cię nie można nazwać, do pięt takiemu nie dorastasz. Odpowiedz Link
debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:27 luxe.calme.volupte napisał: > > Czym się różni teściowa od pit-bulla? - Szminką > > Ktoś tu na obrońcę szacunku dla człowiek się kreować usiłuje? > Zaakceptuj wreszcie prawdę - z ciebie nie jest żaden debest tylko zwykły prosta > k > - nawet szmondakiem cię nie można nazwać, do pięt takiemu nie dorastasz. > ot i słoma wylazła panu doktorowi z butówja już dawno Ci tłumaczyłem ze nie jesteś mnie w stanie obrazićpo prostu jesteś za krótki Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:31 Już dawno ci mówiłem, że nie mam zamiaru cię obrażać. JESTEŚ prostakiem - szczera prawda. W dodatku nie odpowiadasz na proste pytania. Co robisz więc w wątku o szczerości? Odpowiedz Link
debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:37 luxe.calme.volupte napisał: > Już dawno ci mówiłem, że nie mam zamiaru cię obrażać. a ja dawno Ci mówiłem że nie jesteś w stanie JESTEŚ prostakiem - > szczera prawda. przy Tobie prostak to jak absolwent Cambridge,więc poczytam sobie to za komplement > W dodatku nie odpowiadasz na proste pytania. Co robisz więc w wątku o szczerośc > i? > coś Ci się zacięło,widać zapomniałeś że to nie to forum i nie ten wątek,a szczery jestem cały czas,przecież mówię to co o Tobie myślę Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 21:56 Ano zacięło. Pytam - oczekuję odpowiedzi. Ale to dla ciebie za trudne. Rozmowa skończona. Odpowiedz Link
debest3 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 22:01 luxe.calme.volupte napisał: > Ano zacięło. Pytam - oczekuję odpowiedzi. > Ale to dla ciebie za trudne. > > Rozmowa skończona. > Rozmowy nie było,to był monolog,to co próbowałeś wyjąkać nie można nazwać udziałem w rozmowie.Robisz takie długie przerwy że prawie zasypiam czekając co w końcu wystękasz panie doktorze,jak sie domyślam to Kopaliński Ci w ręku furczy jak wentylator Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Przecież to Ty ją pierwszy obraziłeś n/t 20.02.09, 21:56 Mam inne zdanie na ten temat. Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 20:28 Kto raz zdradził, zdradzi zawsze. To samo z kłamstwem. Odpowiedz Link
nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:10 Co za interesujący wątek )) Przeczytałem od dechy do dechy i nie wiem o co chodzi )) Czy to jakiś czeski film? )) Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:17 Czeskie filmy operują prostym językiem. Jeśli nie jesteś w stanie ich pojąć - faktycznie niczego nie zrozumiesz tutaj. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:18 nocnywojownik napisał: >Czy to jakiś czeski film? )) Na to wygląda, typu "zabili go i uciekł" Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:22 Raczej: "Look who is talking" Odpowiedz Link
nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:26 No więc oświeć mnie lux skoro nie rozumiem o czym mowa, bo z tego co zauważyłem toczycie jałową dyskusję nie związaną z tematem )) Odpowiedz Link
magda330 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:33 nocnywojownik napisał: > No więc oświeć mnie lux skoro nie rozumiem o czym mowa, bo z tego co > zauważyłem toczycie jałową dyskusję nie związaną z tematem )) nie rozumiesz , bo wieśniak jesteś )) Odpowiedz Link
nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:35 Nie sprowokujesz mnie prostaczko )) Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:37 Co Was dziś wszystkich naszło ,szaleju się napiliście, czy co??? Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:44 Mnie nic nie naszło. To to forum naszło coś. Poogoglam, może dziś jest jakaś Noc trolla? Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:42 Proszę nie obrażać wsi. Bo się odkocham! Sam jestem ze wsi. Odpowiedz Link
nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:55 I to mi sie podoba ) Nareszcie coś w temacie. Słowa uznania dla Ciebie lux za odwagę w przyznaniu się, że jesteś ze wsi. To dziś nie na topie, zwłaszcza, jeśli chciłbyś zaiponować komuś tak płytkiemu jak Magda)) Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 21.02.09, 00:28 Tylko uważaj. Ta wieś nazywa się Jeżyce. Leży w środku Poznania. Tu za ubliżanie kobietom traci się zęby. Odpowiedz Link
nocnywojownik Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 21.02.09, 01:04 No wiesz luxe, to zależy kogo ty uważasz z kobietę, bo chyba mamy inne pojęcia na ten temat )) Jak szczerość to szczerość )) Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:42 Nie mam misji. Odpowiedz Link
magda330 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 20.02.09, 23:45 ,,Pochlebstwo jest fałszywą monetą, której nasza próżność nadaje wartość obiegową ''. ( Francois de La Rochefoucauld ) Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 21.02.09, 00:29 Dlatego wolę proste słowa. Odpowiedz Link
andreas077 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 25.02.09, 14:56 luxe.calme.volupte napisał: > Dlatego wolę proste słowa. I tak prosto z mostu Odpowiedz Link
sauber1 Re: Czy jest stać ludzi na szczerość ??? 26.02.09, 07:42 Zadałem tak dziwne pytanie, że sam się zastanawiam czy ludzie są skłonni uwierzyć w prawdę. Zdarza mi się że czasem zaśpię do pracy, szefową mam ostrą kobietę taką żyletę i na nic moje tłumaczenia, że samochód mnie ochlapał, musiałem wrócić się przebrać; że żelazka, czy kuchenki zapomniałem wyłączyć, ale wczoraj, aż sam nie wierzę ... uwierzyła na słowo, że auto mi zamarzło. Może to w końcu przełom w stosunkach, albo ... ? Odpowiedz Link