Gość: reta IP: 109.79.223.* 28.11.09, 10:36 Czytałam ze farbowac włosów nie mozna tylko w pierwszym trymestrze ciazy choc wiem ze wiekszosc dziewczyn wstrzymuje sie do konca ciazy. Jak to jest naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavainca Re: farbowanie włosów a ciąża? 28.11.09, 10:47 nie znam nikogo ktoby sie wytrzymywał do końca! ja wytrzymałam do 11tc a potem już co 4-5tyg. ważna jest żeby dobrze wietrzyc pomieszczenie, w którym to robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzikkk Re: farbowanie włosów a ciąża? IP: *.softdesk.com.pl 28.11.09, 11:38 Witam! Mój ginekolog twierdzi, że dzisiejsze farby są tak delikatne, że absolutnie nie mają prawa zaszkodzić maleństwu. No, chyba, że zamierzasz zmieniać kolor co tydzień Mimo wszystko wstrzymałam się na samym początku ciąży (dla własnego spokoju ducha). Obecnie jestem w 13 tygodniu i wczoraj byłam na farbie Moja kochana fryzjerka tak się postarałam, że nawet smród farby mi nie przeszkadzał. Czuję się piękna, a to chyba w ciąży bardzo ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: farbowanie włosów a ciąża? 28.11.09, 12:21 tez czekalam do konca I trymestru, a potem wystarcza zwykle srodki ostroznosci - nie wdychac oparow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lojek Re: farbowanie włosów a ciąża? 29.11.09, 08:10 Włosy można farbować. Należy poinformować fryzjera o odmiennym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama