Dodaj do ulubionych

Łożysko brzeżnie?

25.02.11, 20:06
Jestem w 20 tyg moja gin stwierdziła łożysko brzeżnie,czy jest szansa ze sie jeszcze podniesie i bedzie ok?
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: Łożysko brzeżnie? 25.02.11, 20:14
      jest.
    • dominikanj1 Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 09:39
      oczywiście, że szansa jest.
      tymczasem-o czym lekarz na pewno wspomniał-spoczynkowy tryb życia, zakaz wszelkich form osiągania orgazmu, profilaktyka zaparć.
      życzę uniesienia
    • paula-1981 Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 11:43
      witam, szansa na pewno jest... mi gin powiedział, że łożysko ma czas się jeszcze podnieść do 30 tc, po tym czasie można dopiero coś wyrokować czy się podniosło czy nie... będzie ok, pzdr
      • oliwia1936 Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 14:38
        Dzięki dziewczyny za odpowiedzi,oczywiscie mam zakaz sexowania,i oszczędny tryb życiasmileMiejmy nadzieje,że bedzie ok...Oby!Mam nadzieje że obejdzie się bez krwawień,bo naczytała sie ze często zdarzają sie właśnie przy takim łożysku.
    • monly Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 16:44
      Nie martw się na zapas, w 22 tc miałam łożysko centralnie przodujące, w 29 tc wszystko się unormowało,
      • oliwia1936 Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 17:59
        Dziewczyny moze głupie pytanie ale bardzo mnie interesuje,czy gdyby łożysko sie podniosło to dostane zielone światło na sexiksmile?
        • dominikanj1 Re: Łożysko brzeżnie? 02.03.11, 16:59
          pewnie ze tak!
          seksik wspaniała rzeczsmile
          można mieć dzięki niemu kolejne dzieci
          mogą się przydać, jeśli przyszła mam przedkłada wartość seksu nad bezpieczeństwo dziecka w brzuchu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka