oliwia1936 25.02.11, 20:06 Jestem w 20 tyg moja gin stwierdziła łożysko brzeżnie,czy jest szansa ze sie jeszcze podniesie i bedzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominikanj1 Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 09:39 oczywiście, że szansa jest. tymczasem-o czym lekarz na pewno wspomniał-spoczynkowy tryb życia, zakaz wszelkich form osiągania orgazmu, profilaktyka zaparć. życzę uniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
paula-1981 Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 11:43 witam, szansa na pewno jest... mi gin powiedział, że łożysko ma czas się jeszcze podnieść do 30 tc, po tym czasie można dopiero coś wyrokować czy się podniosło czy nie... będzie ok, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia1936 Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 14:38 Dzięki dziewczyny za odpowiedzi,oczywiscie mam zakaz sexowania,i oszczędny tryb życiaMiejmy nadzieje,że bedzie ok...Oby!Mam nadzieje że obejdzie się bez krwawień,bo naczytała sie ze często zdarzają sie właśnie przy takim łożysku. Odpowiedz Link Zgłoś
monly Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 16:44 Nie martw się na zapas, w 22 tc miałam łożysko centralnie przodujące, w 29 tc wszystko się unormowało, Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia1936 Re: Łożysko brzeżnie? 26.02.11, 17:59 Dziewczyny moze głupie pytanie ale bardzo mnie interesuje,czy gdyby łożysko sie podniosło to dostane zielone światło na sexik? Odpowiedz Link Zgłoś
dominikanj1 Re: Łożysko brzeżnie? 02.03.11, 16:59 pewnie ze tak! seksik wspaniała rzecz można mieć dzięki niemu kolejne dzieci mogą się przydać, jeśli przyszła mam przedkłada wartość seksu nad bezpieczeństwo dziecka w brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś