natkaa_8731 13.05.19, 22:27 Hej dziewczyny. Mam pytanko. Dzisiaj robilam test i pojawila sie druga kreska choc byla malo widoczna. Dodam.ze jest 5 dni przed @. Chyba ciaza? Oogolnie to czuje , ze sie udalo..miala ktoras z Was tak dziewczyny?Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pytajacakobieta Re: To jak to z tymi testami? 14.05.19, 08:50 Tez tak miałam a dziś już 9 m. Gratuluję 🎊 Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa_8731 Re: To jak to z tymi testami? 14.05.19, 20:03 Dziekuje za odpowiedz. Dzisiaj powtorzylam test. Ciutke wyrazniejszy... Usg dopiero na 5 czerwca.. zwariuje! 8 miesiecy temu bylam w ciazy i niestety ale jajo okazalo sie puste... co zrobic zeby nie zwariowac... Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakobieta Re: To jak to z tymi testami? 15.05.19, 14:48 Czekaj staraj się nie myśleć bo to sensu nie ma. To że ost. Było puste nie znaczy że będzie i tym razem 😊cierpliwości nie leć szybko na usg poczekaj sobie żeby się nie stresować jak będzie za wcześnie. Mocno trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa_8731 Re: To jak to z tymi testami? 15.05.19, 22:05 Dziekuje bardzo! Kochana jestes! Nie mysle , a przynajmniej staram sie , ze wszystko jest ok. I tak wczesniej nie moge isc bo za wczesnie mowia i ze nic nie bedzie widac. Takze 3 tygodnie czekania. 18 mialam doatac @ i to teraz moj wiekszy strach.. 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakobieta Re: To jak to z tymi testami? 15.05.19, 22:25 Kreski są okresu nie będzie i wszystko będzie dobrze tak teraz myśleć 😊ja wysyłam dobre myśli to czekamy nie martwimy się Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa_8731 Re: To jak to z tymi testami? 15.05.19, 22:33 Dokladnie! No! Postawilas mnie do pionu 😁 wszystko bedzie dobrze...nie ma innej opcji! Wstawilabym zdjecie tego testu ale nie wiem czy tutaj da rade.. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakobieta Re: To jak to z tymi testami? 16.05.19, 13:56 Jakieś są strony co się wkleja zdjęcia i potem link ale nie bardzo wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa_8731 Re: To jak to z tymi testami? 16.05.19, 22:15 Ja tez wlasnie nie wiem jak. Dzisiaj powtorzylam test i wyrazna druga kreska jeny! Tak sie ciesze! Wysylam do wszyatkich staraczek dobra energie aby tez Wam sie szybko udalo! (O ile jakies staraczki czytaja moj post) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakobieta Re: To jak to z tymi testami? 16.05.19, 22:45 Jupi to już pewnie i czekać na usg. Żeby ujrzeć serduszko 😊😊 Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa_8731 Re: To jak to z tymi testami? 16.05.19, 23:34 Tak dokladnie 😁 5tego czerwca mam nadzieje ujrzec moje malenstwo! 😍 A Ty pytajacakobieta? Jestes staraczka? Czy juz dzieci masz? A moze w ciazy? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakobieta Re: To jak to z tymi testami? 17.05.19, 03:02 Drugie w drodze. 37 tydzień więc końcówka i czekam na poród 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa_8731 Re: To jak to z tymi testami? 17.05.19, 12:28 Ooo super!😁 Troche pozno , ale gratuluje! Zycze lekkiego rozwiazania! 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama