sylwunia8 13.01.05, 19:56 czy ktoś mógłby mi napisać coś więcej na temet testu owulacyjnego? ile kosztuje,jak i kiedy go robić no i czy jest pewny?prosze o szybką odpowiedż! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ade1 Re: test owulacyjny? 13.01.05, 19:59 ja mam z testow 2 dzieci, wejdz na strone alegro wpisz testy owulacyjne i tam znajdziesz ceny i opisy jak to dziala Odpowiedz Link Zgłoś
ewpiot Re: test owulacyjny? 13.01.05, 22:35 Tak, polecam. Przez kilka miesiecy probowalam zajsc w ciaze i nic, wiec kupilam ten test na Allegro. I zaszlam na 1 razem. Skuteczny i u mnie dal 100% odpowiedz. cena 29 zl, w tym masz tez test ciazowy.pozdrawiam.ewa Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: sprzedam testy owulacyjne 14.01.05, 09:32 Posiadam 10 testów ciążowych z datą ważności do kwietnia 2006 r. Nie wykorzystałam ich i chętnie odsprzedam. Mnie się póki co nie przydadzą. Do testów załączona jest "instrukcja obsługi", czyli dokładny opis. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt. Testy gotowa jestem wysłać na swój koszt. Cena do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: sprzedam testy owulacyjne 14.01.05, 10:35 oj, ale gapa jestem. Chodziło mi o testy owulacyjne oczywiście (pomyłkowo napisałam "ciążowe"). Mam je właśnie od ewyanalityk. Kontaktowałam się z nią i uprzedziłam ją, że chcę te testy odsprzedać, bo mnie są już niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: test owulacyjny? 14.01.05, 09:39 Jest prywatne forum ewyanalityk1 ,wyczerpująco Ci powie co i jak, ona sprzedaje tanie testy owulacyjne- mnie tez się udało dzięki tym testom. Na allegro też od niej można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: test owulacyjny? 14.01.05, 09:43 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20897 to link do tego forum, tam dowiesz sie wszystkiego o testach Odpowiedz Link Zgłoś