aniam22 23.03.06, 14:43 witam wszystkich. powiedzcie mi dzisiaj mam 21 dzien cyklu, a cykle mam 24 dniowe i mam taki gesty, zolto-bialy sluz. Dodoam ze pierwszy raz w zyciu. Czy jest nadzieja zebym byla w ciazy??czy ktoras tez tak miala?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada1977 Re: sluz...ciaza??? 23.03.06, 14:51 mialam gesty zolty sluz ale przede wszystkim bolal mnie brzuch inaczej niz przed okresem istrasznie bolaly mnie piersi. zrob sobie test i koniec. powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniam22 Re: sluz...ciaza??? 23.03.06, 14:57 dzieki wielkie za pocieszenie mnie tez bolal brzucha bardzo, dzisiaj mniej juz troche, a na test to chyba za wczesnie jeszce, ale dzieki)) Odpowiedz Link Zgłoś
jontos Re: sluz...ciaza??? 23.03.06, 15:05 Hej, ja jestem w 11 tygodniu. Przed miesiączką miałam zawsze brak śluzu, po prostu sucho, a jak zaszłam w ciążę, to był biały ślub, mętny i to był objaw, że coś się dzieje. Test zrobiłam sobie 5 dni po terminie miesiączki, ale podobno można zrobić w dniu spodziewanej, powinno coś wyjść, ale niekoniecznie. Wszystko zależy od stężenia hormonów u Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m125 Re: sluz...ciaza??? 23.03.06, 20:59 ja tez mialam metny bialy sluz, i to dlugo przed spodziewana miesiaczka. test robilam jakos w jej okolicach i byl pozytywny. moim zdaniem jestes w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
bumblebee1 Re: sluz...ciaza??? 24.03.06, 00:18 Moim zdaniem zrób test. Rano, w dniu spodziewanej miesiączki. My wróżbitkami nie jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś