ange24 23.09.06, 19:30 Chciałabym urodzic przez cc i interesuje mnie koszt cesarki na życzenie. Mieszkam w trójmieście. Będę wdzięczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czywydrawygra Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 20:53 Zadzwoń sobie do jakiejś prywatnej kliniki najbliżej Ciebie i się spytaj Odpowiedz Link Zgłoś
ange24 Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 21:42 Dzwoniłam do prywatnej kliniki i wiem ile kosztuje tam poród ale nie chodzi mi tutaj o prywatną klinikę tylko w szpitalu ile lekarz sobie życzy za cesarkę Odpowiedz Link Zgłoś
czywydrawygra Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 21:48 to twoje pytanie na początku powinno brzmieć:ILE MAM DAĆ W ŁAPE LEKARZOWI!nie popieram tego co chcesz zrobić, ale dlaczego koniecznie chcesz miec ta cesarke? Odpowiedz Link Zgłoś
ange24 Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 22:32 Chcę miec cesarkę bo boję się komplikacji w czasie porodu. Ta ciąża wiele mnie kosztowała, czekałam na dziecko 4 lata i nie chcę, żeby jakiś lekarz sknocił to na co czekałam tyle lat. A jeśli chodzi o nazwę łapówkarstwo to nazywajcue sobie jak chcecie to ale prosze pamiętac że za zzo też trzeba zapłacic, za poród rodzinny trzeba zapłacic i wniosek z tego taki, że za wszystko trzeba zapłacic I prosiłam o konkretną odpowiedz, a nie jakieś własne przemyślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 22:43 Nie napisze o lapowkach, bo nie znam cen...ale ostatnio na Zaspie cc sa na porzadku dziennym, potrafia zrobic i 10 na dobe, bo oni nie czekaja az bedzie naprawde zle podczas porodu sn, tylko od razu decyduja sie na cc, wiec moze probuj tam - swietni lekarze, a jak dasz rade to urodzisz sn, a masz pewnosc, ze nikt nie bedzie Cie zmuszal do tego na sile...no i uczciwa pozostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 22:44 w swissmedzie okolo 4 kola w innych placowkachw trojmiescie takie zyczenia za kase sa nielegalne i scigane Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 22:50 Co Ty mowisz? Ok 10 tys raczej, jak ja dzwonilam w grudniu pytac o porod sn, to on kosztowal chyba w okolicach 5-8 tys Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 22:57 W swissmedzie 4000. Ange24, sprawdz prosze poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
ange24 Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 23:01 Potwierdzam, że w Swissemedzie cesarka z pobytem kosztuje 4000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 23:17 to przeciez to grosze sa, ale dziwi mnie to, bo babka mi jeszcze mailowo cennik wysylala i ceny byly zabojcze. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 23:18 tzn. grosze w sensie, ze myslalam o conajmniej 10 tys Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Ile kosztuje cesarka? 23.09.06, 23:27 Jakiś czas temu cc kosztowała jeszcze mniej ale juz skończyła się "promocja" niestety. A Pani w Swissmedzie chyba się coś pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Ile kosztuje cesarka? 24.09.06, 11:33 10 kola to chyba w warszawie ) sa i w polsce miejsca gdzie cc w prywatnych klinikach kosztuje 2500 pln, np w lublinie, takze nie jest to strasznie mala cena te cztery tysiaki... poza tym do czerwca byly trzy kola ale juz sie promocja skonczyla w sumei dziwi mnie ze ktos wobec takich faktow jeszcze chce latac do doktora ktory zrobi cc na zyczenie za lapowe i placic cala ciaze po stowce za wizyte plus okolo 1500 za samo cc kiedy za 4 kolka jest legal a to porownywalna cena i jeszcze sie rodzi w prywatnej klinice - elegancja francja a nie zapyzialy panstwowy szpital z wiecznym fochem personelu na caly swiat i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Ile kosztuje cesarka? 24.09.06, 15:37 w Warszawie ok. 5 tys w Iatrosie i jakies 6-8 w Warszawie (zalezy ile zostajesz w szpitau po porodzie) Odpowiedz Link Zgłoś