gemmi18 29.04.08, 19:11 Jestem w 3 miesiąciu ciąży, kiedy brzuszek zacznie rosnąć? I czy mozliwe, że juz się pomału pojawia? Bo mam takie wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga38 Re: kiedy brzuszek?!? 29.04.08, 19:20 U mnie było widać dopiero w 6miesiącu.Jak byłam w 5 i się wypinałam,żeby wszyscy widzieli to znajomi mówili,że wyglądam jakbym się po prostu porządnie najadła Odpowiedz Link Zgłoś
weronikab145 Re: kiedy brzuszek?!? 29.04.08, 19:32 Pojawienie się brzuszka jest sprawą indywidualna. Mi zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz w drugiej szybko się pojawił. W czwartym miesiącu już było widać że jestem w ciąży. Zawsze byłam szczupła, może dlatego? W pierwszej przytyłam 21 kg a teraz jestem w 36 tyg i plus 14 kg. Ale rośnie mi prawie tylko brzuch Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: kiedy brzuszek?!? 29.04.08, 20:57 ja jestem w 4 miesiącu a brzuszek mam dość duży. Przytyłam od początku ciąży 2kg. Więc to sprawa indywidualna, przynajmniej tak mi się wydaje. Przed ciążą chudzinką nie byłam a brzuszek wyskoczył szybciutko. Nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
jadziunia5 Re: kiedy brzuszek?!? 30.04.08, 08:54 ja też jestem w 3 miesiącu i też widzę wyraznie wypukły brzuszek, a spodnie są coraz ciaśniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: kiedy brzuszek?!? 30.04.08, 09:35 ja jestem w 20 yg i dopiero wczoraj kupiłam spodnie ciążówki bo już przy ciasno mam Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia od 4 tego miesiaca 30.04.08, 11:41 mozna juz sobie wmawiac ze cos widac. polecam obcisłe bluzki w poziome pasy, ewentualnie wypinanie sie przed lustrem/mezem nago. teraz jestem w 20 lub 22 tygodniu (zaleznie od obliczen) i zaczyna byc cos widac. w sobote przemiły facet ustapił mi miejsca w autobusie - miałam własnie na sobie obcisła koszulke w paski - to pogrubia i optycznie uwypukla kragłosci Odpowiedz Link Zgłoś
akol_1 Re: kiedy brzuszek?!? 30.04.08, 13:27 ja jestem w 12 tg i wlasnie kolezanka mnie zaczypila niesmialo pytajac czy przypadkiem nie jestem w ciazy nie ma reguly - plotka glosi ze im silniejsze miesnie tym pozniej widac, a ze ostatni raz brzuszki robilam sto lat temu to moze rzeczywiscie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: kiedy brzuszek?!? 30.04.08, 13:32 mozliwe ja jestem w początku 6 miesiąca i co prawda widać po mnie ale moj brzuszek jest jeszcze zgrabny i mały inie przypomina balona najlepiej sie jest mierzyć w obwodzie ja rano zawsze mierzę po wstaniu i wtedy wiesz ile CI przybywa Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: kiedy brzuszek?!? 01.05.08, 12:44 W pierwszej ciąży pod koniec szóstego miesiąca. teraz 15 tydzien i już wyraźnie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: kiedy brzuszek?!? 01.05.08, 13:17 ja też jestem w trzecim miesiącu (końcówka) i brzuszek juz mam, niewielki ale jest Odpowiedz Link Zgłoś