yo-ki 28.06.08, 10:59 ...czy są tu kobietki które spodziewają się dzieci z Sylwestra? zapraszam do wpisów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka.007 Re: sylwestrowe dzieci 28.06.08, 11:20 Witaj, ja teraz jestem juz w 39tc ale moja druga córcia była poczeta w sylwestra, urodziła sie 25 września i jest bardzo wesoła i uwielbia tańczyć), może coś wspólnego ma z tym roztańczony sylwester???))). Powodzenai wszystkim przyszłym mamom. Odpowiedz Link Zgłoś
aggi Re: sylwestrowe dzieci 28.06.08, 12:51 Fajny wątek... Mój synek będzie w takim razie bardzo spokojnym, kulturalnym Panem Dziecko, bo sylwestra spędziliśmy w kinie No i będzie - jak tatuś - świetnie rozumiał kobietki, bo byliśmy na "Karmelu", "Persepolis"..., no i będzie też muzykalny - po filmie "Once" ) Odpowiedz Link Zgłoś
staszkamama Re: sylwestrowe dzieci 28.06.08, 16:48 Moje jest Sylwestrowe, albo tuż sprzed Sylwestra (?) Termin mamy w każdym razie na 20 września Pozdrawiam, mama Staszka (2002) oraz Zosi 29 tc Odpowiedz Link Zgłoś