Dodaj do ulubionych

Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego?????

20.11.09, 07:45
Kochani Rodzice, czy macie jakieś doświadczenia z przedszkolem Ojców Barnabitów przy ul. Sobieskiego. Wielkimi krokami zbliża się czas, kiedy moja córeczka zostanie przedszkolakiem, szukam sprawdzonego, z odpowiedzilanymi opiekunkami przedszkola. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • ola Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 20.11.09, 09:47
      nie znam tego przedszkola, ale w życiu nie wysłałabym dziecka do
      przedszkola prowadzonego przez zakonników/zakonnice.
      Od razu mi się Irlandia albo Studzienniczna kojarzy
    • 6mimi Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 18.01.15, 13:10
      do maximusa
      jeżeli dochodzi do tego, że przedszkole kieruje sprawę do sądu to znaczy, że
      1. były co najmniej dwa maile od sekretarza przedszkola z prośbą o uregulowanie zaległości
      2. były co najmniej dwa telefony od dyrekcji z prośbą o zapłacenie
      3. były co najmniej dwa pisemne wezwania do zapłaty
      4. było jedno wezwanie do zapłaty z kancelarii prawnej
      łącznie SIEDEM prób załatwienia sprawy jak z myślącymi, inteligentnymi ludźmi. jeżeli po tych siedmiu próbach nie ma żadnego odzewu ze strony ,,dłużnika" (czytaj: złodzieja), który unikając kontaktu ewidentnie uchyla się od płacenia, sprawa jest kierowana do sądu.
      Jeżeli w markecie ukradniesz batonika za dwa złote ochrona wzywa policję. Jeżeli okradasz nauczycieli, kucharki, administrację , dyrekcję i zakonników na kilka lub kilkanaście tysięcy to złodziej jest zdziwiony, że sprawa jest kierowana do sądu.
      Maximusie jesteś złodziejem!!!!!!! Nie opłacając rachunków za przedszkole okradłeś nie tylko zakon barnabitów, ale przede wszystkim ciężko pracujące nauczycielki, kucharki, administrację. i pozostały personel. Twoje dziecko w przedszkolu jadło, przez cały dzień od 6.30 do 18.00 miało zapewnioną opiekę, naukę i wychowanie a ty miałeś w nosie opłaty.
      Jesteś nie tylko złodziejem, jesteś człowiekiem bez czci, dumy i godności, wyzutym z wszelkich zasad, pozbawionym moralnego kręgosłupa.
      Za wykonaną usługę należy zapłacić a jak żal ci pieniędzy to nie trzeba było oddawać dziecka do prywatnego przedszkola tylko oddać do państwowego- jest na Mokotowie ponad czterdzieści takich placówek, państwowych, za złotówkę. A jak i to dla ciebie za dużo są domy dziecka, oddajesz tam swoje dziecko, które zbyt wiele cię kosztuje i masz z głowy do końca życia. Wcześniej czy później dowiem się kim jesteś a wtedy twoje personalia poznają wszyscy czytelnicy tego forum
      • sapiens1 Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 19.02.15, 22:08
        Czytam i nie wierzę. A co do okradania, to dyskusja mogła by być tu bardzo połomienna.
      • sapiens1 Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 25.04.15, 22:52
        Uważaj mimi bo jak poznają twoje to połowa wiernych zmieni parafię. Nie skacz jak góralka nad ogniskiem, bo ci to nic nie da.
    • sapiens1 Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 25.04.15, 13:43
      Proszę podać jakiś namiar na siebie, bo jak sie mozna skontraktować ?
      • sapiens1 Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 25.04.15, 13:45
        Myślę, że czas poinformować Generała i papieża Franciszka w słonecznej Italii o tym, jak ich podwładny traktuje ludzi w Polsce.
        • multikos2 Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 01.03.16, 08:42
          a ja jestem bardzo zadowolony z tego w jaki sposób traktowane jest w tym przedszkolu moje dziecko! Nie rozumiem zupełnie tych zarzutów i mam wrażenie, że nie są one prawdzie!
    • su-gi Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 16.10.15, 12:03
      jak się można z Tobą skontaktować ? bardzo chętnie porozmawiam.
    • multikos2 Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 01.03.16, 08:40
      Mój synek chodzi do tego przedszkola od przeszło roku. Jestem bardzo zadowolony. Dzieci w tym przedszkolu są wychowywane a nie tylko odbębniana jest opieka nad nimi. Jest wiele fakultatywnych zajęć oraz częste wychodzenie na różne pokazy czy do teatru.
      • longinka1977 Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 30.04.17, 10:39
        Nie polecam. Moje dziecko chodziło do tego przedszkola tylko miesiąc i do tej pory jak przejeżdżam obok zaczyna płakać. Nigdy nikogo na niczym nie złapałam ale reakcja dziecka mi wystarczy
        • dexlabor Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 25.07.18, 22:46
          Tam jest jakaś dziwna sytuacja, bylismy tam na zebraniu z innymi rodzicami i powiem szczerze atmosfera gęsta. Co chwilę jakies zarzuty pomiedzy rodzicami a ksiedzem, którego reakcje też pozostawiają niesmak. W końcu nie zstawilismy tam dziecka gdy przylapalismy ich na delikatnie mówiąc nieprawdzie. Osoba, która miała prowadzić grupę mila mieć doświadczenie tym czasem wkrótce na jej fb był wpis, ze to jej pierwsza praca... Nasi znajomi po 3 dniach zabrali dziecko i twierdzą, ze jest cos nie tak. Nie będę przytaczal ich argumentów bo sa nie moje ale. jedno co ja zauwazylem to tam jest rano dziwna cisza, normalnie w każdym przedszkolu jest pozytywny hałas na rozpoczecie dnia bo to dzieci a tam cisza.... daje do myślenia. Na Stegnach spotykam coraz wiecej osób w ktorych gronir jest ktoś ze złymi doswiadczeniami w tym miejscu, co dziwne opinii w necie jak na lekarstwo, czyżby wynajeta firma do usuwania niepochlebnych komentarzy? Cirkaw jestem czy ten sie ostanie... Proponuję oddając tam dziecko miec oczy dookola głowy.
    • elizak.edu.pl Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 11.02.19, 09:47
      Polecamy system do zarządzania żłobkami lub przedszkolami.Więcej informacji można znaleźć na elizak.edu.pl
    • elizak.edu.pl Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 21.02.19, 10:13
      Polecamy system do zarządzania żłobkami lub przedszkolami.Więcej informacji można znaleźć na elizak.edu.pl
      • pasikowa Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 24.02.19, 12:59
        nowoczesna placówka, super warunki dzieciaczki tu maja, mój synek chodzi chetnie juz drugii rok do nich . Osobiście chwalę sobie
    • marionetkamini Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 25.02.20, 20:53
      Bardzo nowoczesna placówka, super warunki dzieciaczki tu mają, mój synek chodzi chętnie już trzeci rok do nich. Osobiście chwalę sobie, bo moje dziecko się super rozwija smile
    • lilkawodna Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 30.03.20, 20:17
      Bardzo nowoczesna placówka, super warunki dzieciaczki tu mają, mój synek chodzi chętnie już trzeci rok do nich. Osobiście chwalę sobie, bo moje dziecko się super rozwija smile
    • dzikotta Re: Przedszkole Ojców Barnabitów, ul. Sobieskiego 04.12.22, 21:16
      Widocznie jesteś pełną uprzedzeń, ograniczoną osobą, kształtującą swój światopogląd w oparciu o sensacyjne doniesienia medialne. Nie masz żadnego pojęcia na temat, na który się wypowiadasz.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka