wiolastep32 28.02.20, 10:37 Cześć planuje posłać swoje dzieci (2 i 3 lata) do przedszkola, czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliawlaczyk133 Re: Jakie przedszkole Józefosław i okolice 28.02.20, 10:43 Jak 2 i 3 lata to chyba żłobek i przedszkole jeśli już. W Józefosławiu jest dość spory wybór, ja polecę Ciuchcię. Ich oferta jest dość atrakcyjna. Ogólnie samo przedszkole na naprawdę wysokim poziomie. Kadra dobrze wykwalifikowana i też co widać ciągle się dokształca. Odpowiedz Link Zgłoś
bionicle343 Re: Jakie przedszkole Józefosław i okolice 05.03.20, 11:33 Ja wybrałam Ciuchcie. Nie mówię, że to najlepsze i jedyne słuszne przedszkole. W każdym razie ja jestem zadowolona, moja córka też. Edukacja na wysokim poziomie, dobra integracja dzieci. Jest czysto i przestrzennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawsta11 Re: Jakie przedszkole Józefosław i okolice 20.06.20, 13:09 Czy możesz napisać coś więcej, czego oczekujesz od przedszkola oraz czy ma być publiczne czy niepubliczne? Odpowiedz Link Zgłoś
bakasia233 Re: Jakie przedszkole Józefosław i okolice 01.08.20, 13:12 Ja i moja Ela jesteśmy bardzo zadowolone z przedszkola. Grupy są małe - zwykle liczą 12 - 14 osób. Posiadają własną kuchnię, nie tak jak niektóre inne przedszkola, które zamawiają katering. Widać, że jedzenie jest wyższej jakości. Często fajne zupy, kanapki czy ciasta własnego wypieku. Odpowiedz Link Zgłoś
karomalina Re: Jakie przedszkole Józefosław i okolice 01.09.20, 16:46 Ja też myśle o pomarańczowej ciucchi, nawet byłam juz na spotkaniu z dyrektorką, ale proszę napiszcie mi czy jest dużo ruchu na świeżym powietrzu, jak z posiłkami, czy ciocie mają czas skupić się indiwidualnie na dziecku? i czy widzicie jakieś minusy? Odpowiedz Link Zgłoś
olasto Re: Jakie przedszkole Józefosław i okolice 26.10.20, 11:52 Tak posiadają duży własny plac zabaw, zajęć na świeżym powietrzu jest sporo - oczywiście jak warunki i pogoda pozwalają. Grupy liczą po około 14 osób i zwykle przypadają na nie dwie nauczycielki. Razem z native speakerem to i trzy wychodzi. Więc dzieci mają naprawdę dobry kontakt z Paniami. Jeśli są jakieś minusy to przedszkole i dyrekcja są elastyczne i jeszcze nigdy nie było tak, że nie udało nam się wypracować rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama