Dodaj do ulubionych

Przedszkola prywatne Warszawa i okolice

25.08.20, 14:11
Cześć, zapraszam do dzielenia się opiniami o przedszkolach prywatnych.
Obserwuj wątek
    • majkakoo144 Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 26.08.20, 12:51
      Nasze dwie córki chodzą do Pomarańczowej Ciuchci przy rondzie ONZ. Jesteśmy zadowoleni. W salach jest czysto i schludnie. Najbardziej zależało nam jednak na kuchni ponieważ córki mają alergię. I tutaj Ciuchcia sprawdziła się świetnie, wreszcie koniec z bólami brzuszka smile))
    • oldzior Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 01.09.20, 16:37
      Tak, ja też polecam Ciuchcie, my się zapisaliśmy narazie na 3 miesiące, bo jest taka opcja, gdyby się okazało, że znowu rząd wszystko zamyka. Ale póki co chodzimy i jest ok.
      • roangelika99 Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 21.09.20, 15:54
        Ciuchcia jest ok. Podpowiem tylko na co moim zdaniem warto zwrócić uwagę: własny program nauczania, obecność native speaker'a najlepiej w wymiarze full time, własna kuchnia oraz sensowny program adaptacyjny.
    • mmar_ppie_123 Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 26.11.20, 08:41
      Też słyszałem o ciuchci, ale bliżej mam do Wiatr w Żagle. Czy koś mógłby coś o nim powiedzieć?
    • mamakasiamama Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 06.04.21, 09:03
      witam, moja chrzestna chodzi do bemowo.norlandiaprzedszkola.pl/
      ma 5lat i bardzo lubi chodzić do tego przedszkola, rodzice też sobie chwalą te placówkę.
      Warto wejść na stronę może to akurat to co szukasz.
    • aakkachroma Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 16.01.22, 18:56
      Polecam Ciuchcie mają świetną kadrę stosującą pozytywną dyscyplinę. Bardzo dobre jedzenie i ciekawe zajęcia smile
    • elizzza0147 Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 20.01.22, 11:54
      Moja chodzi już kolejny rok do trilingual itsw.edu.pl/ i jestem bardzo zadowolona smile Mała uczy się języka przez zabawę w bardzo przyjemny sposób. Rodzice męża nie mówią po polsku, więc też nam zależało, żeby córka swobodnie rozmawiała z dziadkami smile
      • alewiczz63 Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 27.06.22, 12:03
        My chodzimy do Ciuchci. Właściwie posłaliśmy tam drugą córkę, pierwsza jest już w podstawówce. Jest to dobre miejsce, które ciągle się rozwija i idzie z duchem czasu.
    • alenakatl Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 21.07.22, 09:04
      Chciałabym polecić Pomarańczową Ciuchcię na Mokotowie, pierwsze raz spotkałam się, że przedszkole jest połączone z kompleksem basenowym, dzieci często chodzą na basen i ćwiczą pływanie z instruktorem co ma super wpływ na ogólny rozwój.
    • katarzynabole Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 04.09.22, 22:32
      Taaaaak zgadzam się, ten basen na Mokotowie w Ciuchci to jest nafajniejsza rzeczy w nim!
      • zyszka12 Re: Przedszkola prywatne Warszawa i okolice 27.11.22, 21:43
        Ja mogę polecić dwujęzyczne Tequesta smile Uczą poprzez zabawę, mają mnóstwo zajęć dodatkowych, bajkoterapię, zajęcia sensoryczne. Nasza córcia bardzo lubi tam chodzić i adaptacja przebiegła bezproblemowo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka