a_pop2 05.12.07, 16:45 Od przyszłego roku chciałabym tam wysłac dziecko. Będę bardzo wdzięczna za opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita_1 Re: przedszkole kid's academy w wilanowie 11.04.08, 15:28 Ja zamierzam wyslac tam dziecko od wrzesnia do grupy 3-latkow. Czy moge prosic o wiecej szczegolow na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
m_zuraw Re: przedszkole kid's academy w wilanowie 24.02.09, 06:19 Czy Pani dziecko jest w Kid's Academy? Jak wrażenia? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo szukam przedszkola dla mojej córeczki w okolicach Wilanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflowerpower Re: przedszkole kid's academy w wilanowie 27.05.08, 11:31 Witam! Chciałabym dowiedzieć się jaki jest Państwa punkt widzenia o tym przedszkolu. Czy są Państwo zadowoleni? Co się Państwu nie podoba? Chciałabym od wrzenia wysłać tam moje dziecko. Będę bardzo wdzięczna za szczere opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_77 Re: przedszkole kid's academy w wilanowie 15.01.09, 16:46 Tez chetnie sie dowiem czegos o tym przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
m_zuraw Re: przedszkole kid's academy w wilanowie 24.02.09, 06:21 Czy zdecydowali się Państwo na to przedszkole? Jak wrażenia. Myslę o nim dla swojego dziecka, stąd pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mania1234567 Re: przedszkole kid's academy w wilanowie 03.05.13, 17:37 No niestety zgadzam sie z przedmowca w kazdym aspekcie. Nasze dzieci tez odczuwaja konsekwencje rotacji w przedszkolu. W tym roku mielismy dokonywać wyboru szkoly. Kusila szkola w Kid's Academy, ale i tam rotacje nauczycieli i dzieci. Wybor w okolicy coraz wiekszy, moze p. dyrektorki wyciagna wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś