attiya Re: białystok na parkowej kto tam rodził? 23.05.11, 09:39 niecałe trzy lata temu tam rodziłam, dobrze wspominam, opieka na najwyższym poziomie co więcej chciałabyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kati-155 Re: białystok na parkowej kto tam rodził? 17.04.13, 15:59 czesc, rodzilam na parkowej i nie jestem zadowolona, poniewaz od 3 miesiecy mam duze problemy. jesli chodzi o lekarzy to biora kase i na tym koniec a w razie pomocy gdyby byla potrzebna to nikt tam nie udzieli, poniewaz nie chca sie przyznawac ze cos schrzanili i radze najpierw popytac kobiet ktore rodzily w prywatnych klinikach i sie dobrze zastanowic nad taka wazna decyzja.czasem warto pojsc panstwowo i kogos popytac kto rodzil w szpitalu niz potem miec problemy.Dlatego nie polecam parkowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kati-155 Re: białystok na parkowej kto tam rodził? 17.04.13, 16:16 Nie polecam parkowej, poniewaz po 3 miesiacach po cesarce mam problemy i nie wiem co bedzie ze mna dalej i jakie leczenie dalsze bede miala. trzeba czasem pomyslec pare razy niz potem miec problemy zdrowotne u mnie tak wyszlo. nawet jesli bedziecie rodzic naturalnie i tak nie polecam parkowej. dobrze sie zastanowcie, porozmawiajcie z mezem, z mama niech ktos doradzi ale dobrze bo wazne zdrowie mamy i dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptunka86 [...] 18.03.14, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 szeptunka86, jeśli chcesz "reklamować"swój blog 18.03.14, 23:40 to nie rób tego na siłę i nie polecaj, tylko umieść link do bloga w sygnaturce po prostu. To wystarczy zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś