Dodaj do ulubionych

badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa

10.12.12, 14:14
Hej,
pomózcie.
gdzie w Warszawie mozna zrobić badania laboratoryjne z krwi na cito - komercyjnie, bez skierowania, ale żeby wynik był tak szybko jak to możlwie czyli od ręki, w godzinę, itd.
A drugie pytanie - gdzie wogóle mozna zlecić badanie krwi przez całą dobę, komercyjnie bez skierowania. Nawet jeśli nie na Cito tylko żeby wynik był next dzień.
Podzielcie się jesli znacie takie możliwości, bo czasem musze coś szybko sobie zrobić, aw godzinach pracy odpada, podjechałabym nawet późnym wieczorem, oby była wogóle taka możliwość
Oczywiście chodzi o badania na które nie trzeba być na czczo.
Obserwuj wątek
    • farfallina35 Re: badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa 10.12.12, 21:28
      Zadzwon i zapytaj w Damianie na Walbrzyskiej.24 h raczej nie ale po paru h wynik
      • ciechocinekblues Re: badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa 27.04.18, 12:53
        Damiana zdecydowanie nie polecam. Obiecują wyniki za max 4 godziny, a później się okazuje, że wyniki są udostępniane online 2 razy dziennie: o 14:30 i 20:00. Jeżeli zależy ci na czasie idź gdzie indziej.

Co więcej, Damian nie ma swojego laboratorium, wszystkie próbki zawozi do Synevo (dorzucając własną prowizję i opóźnienie).
    • sharzan-ka Re: badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa 10.12.12, 23:14
      można w szpitalu na Solcu
      wielokrotnie tam robiłam betę z krwiw godzinach późno-wieczornych i wynik miałam po godzinie
      • mamajaktalala Re: badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa 11.12.12, 13:47
        ooo to super,a z ktorej strony wejscie i gdzie dokladnie sie zglosin do tego szpitala na solcu? podpowiedz prosze,nigdy tam nie bylam,ale to genialne tak poznym wieczorem sobie podjechac i zrobic
        pamietasz ile kosztuje?
        zaznaczam-bez skierowania,zupelnie komercyjnie.
        • sharzan-ka Re: badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa 11.12.12, 23:42
          Wchodzisz wejściem jak na SOR
          Nie wiem ile co kosztuje
          Ja za beta hcg płaciłam 32 zł
    • szpaczek2702 Re: badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa 30.12.12, 19:58
      Ja polecam alab www.alablaboratoria.pl/c402-dla-pacjenta

Na Hożej cały tydzień.
    • fasolina Re: badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa 31.12.12, 00:13
      Medicover na Wilanowie. Nie znam cen ale 24h i wynik po 1h
    • matka_dwojga Re: badania laboratoryjne krew 24h i na cito wawa 09.04.22, 18:57
      Sprawdź tutaj - www.synlab.pl/dla-pacjenta/punkty-pobran.html Mają placówki w różnych miejscach. Ja z dziećmi byłam w Synlab Wilanów, na ul. Branickiego 12. Świetna pielęgniarka do dzieci. I fajna oferta pakietów, za jednym kłuciem zbadasz więcej, a cena nie zwala z nóg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka