Dodaj do ulubionych

Doświadczony położnik z Warszawy - ciąża zagrożona

18.07.07, 18:34
Witam,
Czy możecie polecić doświadczonego położnika z Warszawy, który poprowadzi
ciążę zagrożoną przedwczesnym porodem - "niespokojna" macica, skracająca się
szyjka, silne skurcze już od 4-5 m-ca ???
Potrzebuję lekarza, któremu będzie zależało na szczęśliwym zakończeniu równie
mocno jak mnie ...
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lippa55 Re: Doświadczony położnik z Warszawy - ciąża zagr 19.07.07, 11:05
      Polecfam DR Sławomira Warzęchowskiego. Jest świetnym specjalistą i wspaniałym,
      wesołym człowiekiem. Uratował moją też zagrozoną przedterminowym porodem ciążę.
      Przyjmuje na Żytniej w srody. Zapisy tel. 608-384-218. Rodziłam na Żelaznej -
      też polecam.
    • alcarin Re: Doświadczony położnik z Warszawy - ciąża zagr 19.07.07, 13:59
      Ponoc swietny do ciaz z komplikacjami jest prof. Debski z Bielanskiego. Rowniez
      dr Marzena Samsel zajmuje sie ciazami zagrozonymi. Czytalam na tym forum, ze
      jak cos ja mocno niepokoi to prosi tez o opinie prof. Debskiego (podobno
      prywatnie sa para i chyba nawet przyjmuja w tym samym gabinecie - na ul.
      Wenedów??).
      Ja chodzilam do innej lekarki, tez z Bielanskiego i bylam bardzo zadowolona z
      opieki nade mna (opieka to dobre slowo na okreslenie jej stosunku do mnie), ale
      moja ciaza nie byla zagrozona, mialam tylko jakies problemy z nerka i silne bole
      plecow, z ktorych dr mnie szybko wyprowadzila.
      Poza tym warto miec lekarza ze szpitala, w ktorym chce sie rodzic, a Bielanski
      do dobry szpital, w ktorym sa dobrzy lekarze i polozne (nie liczac tych na
      noworodkowym wink ) i swietne warunki sanitarno-bytowe (wszystko nowoczesne,
      lazienka w kazdym pokoju na patologii i poloznictwie). A z prof. Debskim lub dr
      Samsel nie mialabys problemow z przyjeciem tam na patologie (czego oczywiscie Ci
      nie zycze) , czy do porodu. Lezalam na polozniczym z dziewczyna, ktora byla
      pacjentka profesora i mowila o nim w samych superlatywach. Nawet byl przy jej
      cesarce,bez zadnych dodatkowych oplat, choc sie z nim nie umawiala na
      asystowanie. Tyle, ze on ma styl bycia, ktory nie kazdemu pasuje, ale to juz
      chyba ma drugorzedne znaczenie.
      • grace1982 Re: Doświadczony położnik z Warszawy - ciąża zagr 19.07.07, 20:26
        też polecam dr Debskiego, specjalista, ordynator dwóch oddziałów położniczych w
        Warszawie, w bielańskim i orłowskim. czesto zajmuje sie trudnymi przypadkami
        • grazyna_s Re: Doświadczony położnik z Warszawy - ciąża zagr 19.07.07, 20:30
          dr Dębski a właściwie profesor nie jest dobrym specjalistą! mojej siostrze
          powiedział że dziecko ma downa, na podstawie usg i ciemnych wód płodowych.
          Powiedział jej żeby przerwała ciążę! Dzieki Bogu nie zorbiła tego. Dziś mój
          siostrzeniec skończył drugą klasę z najlepszym wynikiem i jest zdrowym, fajnym
          chłopcem!!! Czy aby napewno dr Dębski jest tak rewelacyjny?!
          Grazyna
    • grazyna_s Re: Doświadczony położnik z Warszawy - ciąża zagr 19.07.07, 20:32
      Ja miałam takie historie z szyjką. Trafiłam do szpitala na czerniakowską.
      Założono mi pessar i dano leki rozkurczowe. Wtedy ordynatorem była pani
      profesor Gajzlerska. Na patologi ciąży było OK! Pieknego, zdrowego synka
      urodziłam w terminie.
      Grazyna

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka