Dodaj do ulubionych

Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:30
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: le ming Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.aster.pl 03.02.10, 12:50
      Skad podejrzenie, ze po studniowce to bedzie dopiero "pierwszy raz"? A nie po
      prostu n-ty raz, tylko w fajnym miejscu?
      • Gość: TerazAlfons:) Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.Red-88-5-12.dynamicIP.rima-tde.net 03.02.10, 21:45
        Nie, że pierwszy, po prostu wspomniano o tym fakcie. Swoją drogą
        troche im zazdroszczę :D Ja miałem aż 21 lat z moim pierwszym razem,
        to stanowczo za późno!! :]]
        • szarak_44 Czego pragną kobiety 04.02.10, 09:59

Kopiujemy wzorce z Hollywood na żywca, niestety :/

---
          Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas
          Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami.
          Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami...
          Jesteśmy Słowianie !

• Gość: as Re: Czego pragną kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 10:16
            dotrwałem do słów modniejszy i seksuolożka, dalej odechciało mi się czytac tego
            belkotliwego artykulu o niczym
            • parazyd Nowomoda, nowomowa 04.02.10, 10:49
              Po studniówce noc w burdelu - a co tam, jak szalec to na całego!
              • Gość: qqqqq Ludziom się w d.... poprzewracało IP: 195.82.180.* 06.02.10, 13:58
                Drogie kreacje, solar, wizyta u fryzjera,limuzyna, zabawa, hotel, seks
                - przecież to jest żywcem wyciągnięte z amerykańskiego filmu. I
                najśmieszniejsze jest to, że oni są przekonani o tym, że to takie
                oryginalne jest. Żenada i tyle...

Nie ma co winić młodych, jak człowiek jest młody to zazwyczaj jest
                głupi. Pytanie czemu rodzice na to pozwalają i czemu dają kasę na takie
                ekscesy
                • Gość: lichttrager Re: Ludziom się w d.... poprzewracało IP: *.nplay.net.pl 07.02.10, 12:40
                  Ech to chyba nie tak, że chcą być oryginalni. Po prostu patrzą w tv i też by tak
                  chcieli. A ja sobie sapiens, że może lepiej brać przykład z tych filmów niż np.
                  z "Walki o ogień" (scena przy rzece) albo z "Galerianek". Sam uważam, że może 18
                  lat to ciut za wcześnie i nie jest dobrze kiedy wytworzy się moda na
                  postudniówkową deflorację bo do tego potrzeba uczucia i czaru sytuacji a nie
                  zimnego planowania.
                  • nlzkl Co jest najważniejsze w tym artykule? 25.09.10, 08:43
                    "Spośród pacjentek dr Drosdzol, specjalizującej się w ginekologii dziewcząt do 18. roku życia, aż 60 proc. 16-latek ma pierwszy raz już za sobą"
                    I nad tym trzeba się zastanowić co zrobić aby osoby dojrzałe fizycznie, ale wciąż emocjonalne dzieciaki nie podejmowały działań mogących w łatwy sposób zrujnować ich całe życie.
                    No i po za tym warto zwrócić uwagę nie ciekawą i groźną zależność: wraz z obniżaniem się wieku inicjacji seksualnej wzrasta ilość rozwodów w danym społeczeństwie.
                    Każdy człowiek myśli trzema organami: głową (decyzje racjonalne) sercem (decyzje oparte na emocjach) i genitaliami (kierowanie się popędem płciowym). Jeśli "myślenie genitalne" zacznie się zbyt wcześnie, tzn. przed "myśleniem sercem" (emocje nastolatków) i przed "myśleniem głową" osób dojrzałych - posiadających odpowiednią wiedzę i doświadczenie do decyzji racjonalnych, to potem całe życie jest już wypaczone i takie osoby nie potrafią zbudować trwałych związków zgodnie z przysięgą małżeńską "ślubuję Ci Miłość, Wierność i uczciwość małżeńską, oraz że Cię nie opuszczę aż do śmierci."
          • szarleen Re: Czego pragną kobiety 04.02.10, 10:47
            Dokładnie...
          • rikol Re: Czego pragną kobiety 04.02.10, 16:17
            Przeciez maturzysci to dorosli ludzie, ktorzy nie musza sie nikomu tlumaczyc ze
            swojego zycia seksualnego. Co w tym dziwnego, ze planuja noc w hotelu ze swoim
            partnerem? Czym to sie rozni np. od wspolnych wakacji, gdzie tez beda seks
            uprawiac? Z igly widly gazeta robi. Nie od dzis ludzi dojrzali plciowo uprawiaja
            seks. Tak bylo zawsze.
            • izraelska Re: Czego pragną kobiety 05.02.10, 09:59
              Jacy tam dorośli? Dorosły człowiek zarabia na siebie. A maturzystka idzie do
              rodziców i prosi" "mamo tato dajcie mi trochę kasy bo muszę sobie kupić seksowną
              bieliznę bo mnie kolega z klasy chce przelecieć".

Dorosłego poznaje się po dojrzałości emocjonalnej a nie płciowej.
            • and_nowak Czy pragną ostentacji? 05.02.10, 09:59
              Nikt nie poddawał w wątpliwość formalnej dorosłości maturzystów.
              Nikogo tez nie dziwi współżycie płciowe dwojga dojrzałych ludzi, niedojrzałych
              też zresztą niespecjalnie.
              Gazeta nie robi wideł, gazeta informuje. Gdyby informacja była oczywista i
              nieciekawa, to by nie było tylu komentarzy.

A sendo sprawy leży nie w wieku uprawiających seks, nie w samym fakcie
              uprawiania, tylko w ostentacji i szpanowaniu uprawianiem seksu. Dawniej (tylko
              dawniej?) seks to była sprawa dwojga ludzi, tutaj mamy do czynienia z seksem na
              pokaz.

Artykuł by nie wzbudził żadnej emocji, gdyby chodziło o seks dwojga ludzi w
              pokoju hotelowym. Kropka. Bez liczenia gwiazdek, bez obnoszenia się przed
              koleżankami i kolegami.
              • swinia_i_cham Re: Czy pragną ostentacji? 05.02.10, 18:06
                > A sendo sprawy leży nie w wieku uprawiających seks, nie w samym fakcie
                > uprawiania, tylko w ostentacji i szpanowaniu uprawianiem seksu.

ta "ostentacja" i "szpanowanie" to powiedzenie przyjaciolce "Rysiek zaprosil mnie po balu do hotelu" ? No szpanowanie jak ..... :D

> Artykuł by nie wzbudził żadnej emocji, gdyby chodziło o seks dwojga ludzi w
                > pokoju hotelowym. Kropka. Bez liczenia gwiazdek, bez obnoszenia się przed
                > koleżankami i kolegami.

"facet zabral mnie na weekend w Paryzu" wypowiedziane przez 25-latke jest takim samym "szpanowaniem" jak to o czym Ty piszesz... Jakies kompleksy sie chyba u Ciebie objawiaja, jezeli w powiedzeniu bliskiej przyjaciolce o czyms fajnym co dziewczyne spotkalo (albo jest zaplanowane) jest z definicji "szpanowaniem"
            • Gość: t Re: Czego pragną kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 11:29
              Dorośli?

Poczekaj do trzydziestki chłopaku...wtedy sam się zreflektujesz nad swoją
              wypowiedzią ;)
        • izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 09:54
          >Ja miałem aż 21 lat z moim pierwszym razem,
          > to stanowczo za późno!! :]]

Dlaczego za późno?
      • Gość: Adam Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 80.48.239.* 04.02.10, 08:40
        "dalej" ... nic nie bylo. Kolo na 100-dniowce wypil pewnie kilka
        kielonkow, potem w hotelu obalił pół flaszki wina, mieszanka
        zadziałała i poszedł.... rzygac. Dziewczyna byla zbyt zmeczona by po
        nocy pelnej tancow kolejny raz sie przebierac - zreszta nie bylo
        powodu, Kolo leżał na podłodze w łazience obejmujac kibelek.
        Wcale sie nie dziwie ze nie chciała tego opisac - niezly obciach.
        • danielstachowicz Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 11:17
          Powiem Ci ze masz racje, byłem na studniówce ostatnio i ich sposób
          picia mnie rozwalił :D
      • ew_81290 Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 07.02.10, 14:21
        pamiętam, że u mnie mówiło się "studniówka nieporu...a-matura niezdana!" ;) wg mnie, maturzyści są już na tyle dorośli, że dobrze wiedzą czego chcą, więc jak chcą to idą do hotelu, albo w inne ciekawe miejsca. takie życie.
    • Gość: PIOTR-KRK no cóz takie czasy IP: *.mp.pl 03.02.10, 12:52
      aczkolwiek przyjemniejsze jest zdobywanie świata i doświadczeń stopniowe -
      jesli w wieku 18-19 lat maja kase, seks, samochody to co dalej .....
      • Gość: Wojski Aborcza indoktrynuje? IP: 90.156.119.* 03.02.10, 20:51
        No tak, to przecież zgodne z linią tej tuby lewactwa. Potem piszą o braku
        "edukacji seksualnej dla nastolatek", potem o "utrudnionym dostępie do aborcji",
        o prawie wyboru, o wyzwoleniu i ciemnocie kleru.

Zastanawiam się gdzie podziali się rodzice opisywanej dziatwy - siedzieli w
        fotelu i czytali GWno?

Wmawiajcie dalej, że puszczanie się, rozwiązłość to norma i cnota.
        • Gość: tajpan "Seksuolożki"? Patologia językowa szaleje IP: 212.244.185.* 04.02.10, 08:35
          Parytet widzę przewraca skutecznie w głowach początkujących redaktorek
        • Gość: 3xnie Re: Aborcza na misji IP: *.stat.gov.pl 04.02.10, 10:09
          Media, niestety, teraz mają właśnie taką "misję".
          A im głupszy naród, tym posłuszniejszy i wszystko weźmie za dobrą monetę...
          A czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci...
        • Gość: Mateusz Re: Aborcza indoktrynuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 16:26
          Zgadzam się z Tobą, pozdrawiam
        • Gość: Bebok Re: Aborcza indoktrynuje? IP: *.chello.pl 04.02.10, 20:59
          Gość portalu: Wojski napisał(a):

> No tak, to przecież zgodne z linią tej tuby lewactwa.

Ja chciałbym kiedyś poznać "linię" prawactwa. Bo raz czytam, jak z
          rozrzewnieniem wspominacie czasy kiedy 15-latki wychodziły za mąż i rodziły
          dzieci (i jakie to wspaniale zgodne z naturą, co ją Pan Bozia tak mądrze
          urządził), a zaraz potem dowiaduję się, że uprawianie seksu przez ludzi
          dorosłych normą nie jest. Zaiste, pokrętna linia.
          • Gość: fds Re: Aborcza indoktrynuje? IP: 78.157.183.* 05.02.10, 08:59
            Linii "prawactwa" też nie rozumiem, ale maturzyści mają tyle
            wspólnego z dorosłymi ludźmi, co kaczka z jeżozwierzem.
          • izraelska Re: Aborcza indoktrynuje? 05.02.10, 10:01
            Dorosły człowiek potrafi się utrzymać, a nie dorosły dysponuje tylko swoją
            chucią, a jak chce sobie podupczyć to musi prosić rodziców o kasę na hotel,
            ładne majtki i prezyrwatywę.
    • Gość: xxx Przeciwko kur****** i upadkowi zasad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:18
      Czyli dziewczyny puszczaly sie po studniowce za hajs tatusia w 4
      gwiazdkowym hotelu ?
      • Gość: anita 30 Re: Przeciwko kur****** i upadkowi zasad IP: *.wip.pl 03.02.10, 14:10
        Jak już dorabiasz swoją teorię to jeszcze dopisz ze dziewczyny po
        balu oddaly się wszystkim chętnym uczestnikom. Wtedy już będziesz
        miała usprawiedliwienie dla swoich haseł
      • Gość: piwko Ty jesteś frustrat albo zboczeniec IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.10, 18:59
        sam nie wiem co gorsze.
        • Gość: nauczyciel Tylko ru...ko im w glowie-uczyc sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:34
          oj glupia mlodziez
          • Gość: piwko Re: Tylko ru...ko im w glowie-uczyc sie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 15:16
            A niby dlaczeg głupia? Bo używa czegoś czego ty się bałeś używać
            przez całe życie.
            • izraelska Re: Tylko ru...ko im w glowie-uczyc sie 05.02.10, 10:04
              > A niby dlaczeg głupia? Bo używa czegoś czego ty się bałeś używać
              > przez całe życie.

Ja tam się bałam używać cipy do myślenia.
              • Gość: ticzer Re: Tylko ru...ko im w glowie-uczyc sie IP: *.chello.pl 05.02.10, 12:45
                No i nie używałaś ani do myślenia ani do dupczenia.. i teraz żal?
    • Gość: bastian hulaj dusza piekła nie ma IP: 93.175.68.* 03.02.10, 13:29
      Hulaj dusza piekła nie ma. Tatuś załatwi ginekologa w Czechach.
      Magisterkę zciągnie się darmowo z netu,byle przelew był co miesiąc
      na koncie dziekanatu. No cóz jakie czasy tacy Żacy...
      • Gość: sucho i kaczo Re: hulaj dusza piekła nie ma??? IP: 132.170.67.* 04.02.10, 18:30
        A dlaczego to kolejny prostaczek na forum uwaza, ze seks uprawiaja
        tylko osoby niepelnosprawne intelektualnie?
        Moje szkolne i studenckie doswiadczenia
        (lata 60-te do 8o-tych) wskazuja na
        cos zupelnie odwrotnego!
    • Gość: leo Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.chello.pl 03.02.10, 13:37
      butelka wina i naszyjnik? tanio się sprzedała
      • Gość: qqqqqq hehehe racja! IP: 195.82.180.* 06.02.10, 14:04
    • zg13 jak nazwac reklame robiona przez GW 'nowej modzie' 03.02.10, 13:38
      streczycielstwo dziennikarskie?
    • Gość: bastain w UE będziecie parobkami ..... IP: 93.175.68.* 03.02.10, 13:40
      w UE będziecie parobkami . Taraz jeszcze wierzycie ,że UE wam coś
      zaoferuje.90% naszego społeczeństwa ma byc ciemnotą ,która wykonuje
      najgorszą robotę za najniższe stawki. Mówi się o tym ,że w Polsce
      wzrosła liczba studentów , ale czy poziom studiów się nie zmienił ?
      Drastycznie się obniżył. Gdy idę do pracy w sobotę to widzę tych
      pseudo-studentów bo obok jest filia Wyższej Szkoły Bankowości Z
      Poznania. Kultura tych ludzi i słownictwo to SPZ a nie studia.
      Mam 37 lat i pamiętam jak jechałem w autobusie ,
      tramwaju,pociągu ,zaraz było poznac kto jest studentem. Teraz poziom
      konwersacji zszedł na psy.
    • pisaczek Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... 03.02.10, 13:41
      ten artykuł to reklama hotelu czy burdelu?
      • Gość: gośc Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 17:09
        to reklama amerykańskiego stylu życia!!! kolejny zwyczaj z hameryki.
        • Gość: ot i zwyczajnie Re: to czerwona płachta na takich półgłówków jak IP: *.23.54.194.generacja.pl 03.02.10, 18:21
          dwaj powyżej.
      • peterus1 Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 09:06
        Jakie są w takim razie wg ciebie miejsca gdzie dopuszczalne jest uprawienie seksu? Skoro hotel jest nie do pomyślenia.
        • Gość: moe Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 82.139.156.* 04.02.10, 09:16
          > Jakie są w takim razie wg ciebie miejsca gdzie dopuszczalne jest uprawienie sek
          > su? Skoro hotel jest nie do pomyślenia.

Ale po co ten seks ?
      • lactum Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 21:49
        pisaczek napisał:

> ten artykuł to reklama hotelu czy burdelu?

A co, mocno boli zazdrosc?
    • Gość: tom Ta moda jest przykra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:41
      Sex - jest fajny... ale traktowanie go jak zwykłe wyjście do kina lekkie
      zażenowanie...Ciekawe czy po latach powiemy że mamy zdrowsze społeczeństwo...
    • Gość: studentka Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 94.254.174.* 03.02.10, 13:58
      To żadna nowa moda, za czasów, kiedy ja chodziłam do liceum, również ten sposób spędzania czasu po studniówce był praktykowany. Nie wiem, co jest w tym oburzającego, większość maturzystów jest już dawno po inicjacji seksualnej, na studniówkę przychodzi się najczęściej ze swoim chłopakiem/ dziewczyną, dlaczego więc tej eleganckiej nocy nie zakończyć równie luksusowo i choć raz spędzić noc w kilkugwiazdkowym hotelu. Naprawdę nie rozumiem waszego oburzenia, śmierdzi mi to dewocją. Inną rzeczą jest, że to żaden temat do gazety, a już na pewno nie do Wyborczej.
      • Gość: anita 30 Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.wip.pl 03.02.10, 14:15
        Tez mnie zaskoczyło te oburzenie na forum.
        Od razu wszyscy dorobili teorię o kurestwie, o tym że to puste i
        głupie osoby które mają bogatych rodziców.

Kompletnie nie rozumiem co w tym złego ze ktoś idzie do łóżka w
        hotelu a nie w swoim domu.

• Gość: kali Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 14:34
          do nauki nie do dupaki .
        • Gość: moe Re: Nowa moda.Bum bum IP: 82.139.156.* 04.02.10, 08:45
          Bo jeżeli zacznie seksić się koło 18-stki,to na ilu(być może)skończy koło 30-stki ?
          Przecież nie wszystkie kobiety wychodzą za maż w wieku 21-lat ;)
          I mamy wówczas babę 28-30-paro letnią po około 12 facetach którzy ja
          bzykali,znerwicowana ,sfrustrowana baba !
          Tak ku...ć się to mogą tylko bogate lub bardzo ładne kobiety,nie widzi mi sie
          rozj...a ,kobieta która jest sprzedawczynią ze sklepu ,lub urzędniczką na
          kandydatkę na żonę ;)
          A że ty skończyłaś na dwóch ,to dobrze ,ale dla mężczyzny ,to często byłoby o
          jednego za dużo :)
        • izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 10:08
          > Kompletnie nie rozumiem co w tym złego ze ktoś idzie do łóżka w
          > hotelu a nie w swoim domu.

Jakim swoim? Miałaś na myśli dom rodziców, którzy wychowują, utrzymują i liczą,
          że dziecko nie będzie wypinać dupy chłopakowi za wino i naszyjnik.
          • iamhier Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 06.02.10, 19:55
            do izraelska-nie wazne za co..wazne czy chce czy musi..,a to wielka roznica.
        • iamhier Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 06.02.10, 19:52
          do anita-prawda kole w oczy...ja bym nie mogla uprawiac sexu w domu rodzicow czy
          pod namiotem nie daj bog.No,ale jak mi taki jeden zaproponowal super eksluzywne
          miejsce to od razu zmienilam tasme...heheh,wiekszosc kobiet to tez
          blachary,nawet te przyzwoite.....
          Tak wiec dobra bryka to podstawa!
      • Gość: marcin Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.upc.com.pl 03.02.10, 14:42
        Ale to temat do artykułu w Fakcie, Vivie albo jakiejś podobnej gazecie.
        Wyborcza chyba ma wyższe aspiracje?
        • dalton78 Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 07.02.10, 03:31
          Jakie niby? Szmatławic niby i żądny sensacji jak każdy inny. Co to
          za temat? Panna daje d... za świecidełko ... gratulacje dla
          rodziców. Elita rośnie. A poza tym to temat jest wymyślony. Nie
          wierzę, że nawet znaczny odsetek ma taki problem. Z każdej klasy
          było część dziewczyn szybszych...
    • Gość: Pudelek standardowy "ekspert" - ksiądz IP: 188.33.78.* 03.02.10, 14:08
      niech się klecha zajmie zbieraniem na tacę w kościele, a nie sprawami dla
      normalnych ludzi. "Coraz modniejszy jest ruch propagujący wstrzemięźliwość
      seksualną" - tak, chyba w chorych umysłach niektórych księży i pastorów
      • Gość: znawca Re: standardowy "ekspert" - ksiądz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 16:51
        akurat to nie jest wymysł klechów, tak w USA jest naprawdę, jedź, zwiedź trochę
        świata, no chyba, że masz 18 lat i myślisz, że wszystko wiesz
    • Gość: anita 30 Lecz się kretynie IP: *.wip.pl 03.02.10, 14:08
      W moich czsach conte się traciło w mieszkaniu pod nieobecnośc
      rodziców , albo pod namitem na wakacjach.
      Nie widze nic złego ze jak kogos stać to robi to w hotelu.

Tymbardziej ze to sa 19 letnie dorosłe osoby. Ja miałam tyle samo i
      jakoś się nie puszczałam. To roczej normalny wiek na seks, a że w
      luksusowych miejscach to chyba tym lepiej
      Co to ma wspólnego z kurestwem? Może poprostu zazdrościsz?
      • and_nowak To nie tak 03.02.10, 15:37
        Tu nie chodzi o to, że ciebie było stać na namiot, a ich stać na hotel. Chodzi o
        formę. Lekka ostentacja, wręcz szpan - MY JEDZIEMY DO ŁÓŻKA! I to luksusowego.
        Czy ty chwaliłaś się gdzie i kiedy twój ukochany cię przeleciał? Bo to do tego
        się sprowadza. Takiej nocy poślubnej bez ślubu, uroczystego (?) skonsumowania
        związku.
        • Gość: Kali [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 15:41
          • Gość: i tyle Re: ...czyli jednak pod namiotem i w pokoju IP: *.23.54.194.generacja.pl 03.02.10, 18:24
            obok po imprezie to mniejsze 'kurestwo'.
            poj.bało was z tej zazdrości.
            • feurig59 Re: ...czyli jednak pod namiotem i w pokoju 04.02.10, 02:21
              Gość portalu: i tyle napisał(a):

> obok po imprezie to mniejsze 'kurestwo'.
              > poj.bało was z tej zazdrości.

nie chodzi o to, "że", tylko o to "gdzie", co nie? ;)
      • Gość: Alka Re: Lecz się kretynie IP: 90.156.119.* 03.02.10, 20:54
        A nie próbowałaś tak wytrzymać do ślubu i zrobić to z tym jedynym - wtedy gdy
        jest na to najlepszy czas? Szkoda, dużo straciłaś...
        • Gość: ewa-qlka Re: Lecz się kretynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:01
          A może nie straciła tylko zyskała? Uchroniła się przed rozczarowaniem
          i
          rozpadem małżeństwa? Niedopasowanie seksualne to ostatnio szeroko
          nagłaśniany problem. Wejdź sobie na forum (Brak) Seks(u) w
          Małżeństwie
          i poczytaj, co przeżywają pary, którym nie układa się w łóżku.
          Niestety, nie wszystko da się poprawić za pomocą prób i ćwiczeń.
          Frustracja staje się w pewnym momencie tak wielka, że nie pozostaje
          nic
          innego, jak rozejść się z mężem/żoną.
          • Gość: moe Re: Lecz się kretynie IP: 82.139.156.* 04.02.10, 08:17
            > A może nie straciła tylko zyskała? Uchroniła się przed rozczarowaniem
            > i
            > rozpadem małżeństwa? Niedopasowanie seksualne to ostatnio szeroko
            > nagłaśniany problem. Wejdź sobie na forum (Brak) Seks(u) w
            > Małżeństwie
            > i poczytaj, co przeżywają pary, którym nie układa się w łóżku.
            > Niestety, nie wszystko da się poprawić za pomocą prób i ćwiczeń.
            > Frustracja staje się w pewnym momencie tak wielka, że nie pozostaje
            > nic
            > innego, jak rozejść się z mężem/żoną.

Ale potem,nie chcą takiej używanej baby.
            A niedopasowanie to jakieś bzdury.
            I co oni mogą planować ? Pracy nie mają ,wykształcenia nie mają ,nic nie mają
            • Gość: opoinia Re: Lecz się kretynie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 10:36
              moim zdaniem to jest tak:
              jakiś facet jest idealnym kochankiem (chociażby z racji
              doświadczenia etc itd), ale niestety dla panny jest nieodpowiedni,
              bo np pracuje za granicą a ona woli go mieć przy sobie. Po rozstaniu
              pomalutku idealizuje sobie w oczach tego partnera, jaki to on niby
              był boski i wspaniały. Żaden inny nie ma z takimi wspomnieniami
              szans.

Niestety smutną prawdą jest to, że niedopasowanie seksualne (oprócz
              oczywiście sytuacji wymagających jakiejś korekty chirurgicznej),
              wynika najczęściej ze zdobytych licznych doświadczeń.

Też nie mam nic do seksu przedmałżeńskiego (do pozamałżeńskiego już
              trochę mam), jednak trzeba uważać, aby nie stać się więźniem
              własnych wspomnień, a dużo kobiet właśnie tak do tego podchodzi. Sam
              się z tym spoktałem, że np. moja przygodna miłość narzuca mi się, bo
              nikt jej tak nie może rozpalić jak ja, ona żyć nie może. Poza
              faktem, że mi to straszne pochlebiało, to jednak coś w takim
              zachowaniu może być. Poszliśmy razem kilka razy do seksuologa, aby
              ten problem skutecznie u niej zlikwidował. Teraz ma chłopaka i jest
              szczęśliwa, bo wrzuciła na luz i trzyma wspomnienia na wodzy.

Niestety rozczarowanie 'powinnością małżeńską' wynika głównie z
              faktu, że kobieta jest niezadowolona. Mężczyzna - z natury
              poligamista - nie ma żadnych oporów by 'przestawić się' na inną
              kobietę i dogadzać jej na swoje sposoby. No ale to tylko zdanie
              nieuka, buraka, chama i eunucha ;)

Jeśli chodzi o samą ideę balu - uważam, że jeśli dorośli ludzie chcą
              zostać na noc w hotelu, to mają do tego prawo. I nawet jeśli ma być
              to noc z finałem w łóżku to naprawdę nic mi do tego. I niestety
              przyznaję, że pokolenie naszych rodziców tego nie zrozumie.
              Gratuluję dziewczynom, że mają takich pomysłowych chłopaków, że nie
              wybrały buraków, którzy na studniówce zniknęliby na półgodziny w
              ustronnym kibelku. Jakoś to potrafiła tylko jedna osoba docenić w
              całym artykule (że jest tu jakaś taka staromodna romantyczność).
              Innym życzę również wspaniałych pomysłów na romantyczny wieczór.
              Walentynki już niedługo.
              • Gość: moe Re: Lecz się kretynie IP: 82.139.156.* 04.02.10, 11:40
                Tak ,poligamista :)

Ale ja taką kobietę ,po tobie,wziąłbym na łatwy seks i to z maksymalny
                zabezpieczeniem,dwie prezerwatywy.
                Albo jedną prezerwatywę tzw. super grubą ;) nierwącą się .
          • Gość: Alka Re: Lecz się kretynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:04
            Tak zwane "problemy z seksem" są konsekwencją braku miłości, a nie odwrotnie.
            Nie dajcie sobie wmówić, że człowiek kieruje się i musi się kierować najniższymi
            instynktami, bo to szeroko rozumiane lewactwo z Aborczą na czele tworzy fałszywą
            rzeczywistość.
      • feurig59 Re: Lecz się kretynie 04.02.10, 02:19
        Gość portalu: anita 30 napisał(a):

> W moich czsach conte się traciło w mieszkaniu pod nieobecnośc
        > rodziców , albo pod namitem na wakacjach.
        > Nie widze nic złego ze jak kogos stać to robi to w hotelu.
        >
        > Tymbardziej ze to sa 19 letnie dorosłe osoby. Ja miałam tyle samo
        i
        > jakoś się nie puszczałam. To roczej normalny wiek na seks, a że w
        > luksusowych miejscach to chyba tym lepiej
        > Co to ma wspólnego z kurestwem? Może poprostu zazdrościsz?

Konsumpcja MA coś do czynienia z kurestwem, ale lepiej w luksusowym
        hotelu niż w stodole (i cieplej) ;)
    • Gość: jajo reklama hotelu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.02.10, 14:13
      Pisaczek dobrze pisze
      poziom artykulu po protu katastrofalny
    • Gość: dziewica95 Nowa moda. Puszczalskie panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 14:26
      Taki tytuł powinien mieć ten artykuł.
      • Gość: lol [...] IP: *.na5.pl 03.02.10, 15:26
        • Gość: moe Dupczyć to każdy by chciał,ale robić to nie ma kom IP: 82.139.156.* 04.02.10, 09:03
          Tylko benefity brać !
          Sociałów wypatrywać !
          Tyle ofert pracy w Tesko a niechcom tam robić !

Cytaty z GW
          • tw.zenek O przepraszam - ja tam dupczę po pracy. 05.02.10, 11:19
            Zresztą bzykanie w pracy już raz mi bokiem wyszło...
    • Gość: zielony Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 83.143.100.* 03.02.10, 14:31
      a juz myslalem ze partner to ktos z komisji egzaminacyjnej nie mysla
      dziewczyny zeby za jednym razem zalatwic dwie sprawy
    • Gość: liberał A po co pytać w tej sprawie klechę?! IP: *.acn.waw.pl 03.02.10, 14:39
      Przecież wiadomo co powie...
      • Gość: astronauta Re: A po co pytać w tej sprawie klechę?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 14:48

Przyznaje, że maturzyści to osoby pełnoletnie, które same mogą decydować o swoim życiu intymnym.

osoby niepełnoletnie o swoim życiu intymnym powinny bezwzględnie informować swoich rodziców

Mniej liberalny jest ks. Jarosław Kwiecień z diecezji sosnowieckiej. - Koniec liceum to zbyt wcześnie na rozpoczynanie współżycia. To czas, gdy człowiek szybko się zakochuje i równie szybko zmienia obiekt uczuć. Po zachłyśnięciu się seksem przez nastoletnich Amerykanów w Stanach Zjednoczonych coraz modniejszy jest teraz ruch propagujący wstrzemięźliwość przedmałżeńską. Młodzi ludzie, którzy się z nim identyfikują, także celebryci, noszą obrączki dziewictwa czy ubrania z odpowiednimi hasłami, by dawać przykład innym. Do nas też to dotrze, choć na razie nie jesteśmy jeszcze gotowi - prorokuje ks. Kwiecień.

ale bajka
        • Gość: ffan Re: A po co pytać w tej sprawie klechę?! IP: *.tx.res.rr.com 03.02.10, 15:22
          >Po zachłyśnięciu się seksem przez nastoletnich Amerykanów w Stanach
          Zjednoczonych coraz modniejszy jest teraz ruch propagujący wstrzemięźliwość
          przedmałżeńską.

LOL

Zapomnial dodac, ze w USA wiek w ktorym zaczyna sie miec sex to ok 15 lat.
        • izraelska Re: A po co pytać w tej sprawie klechę?! 05.02.10, 10:12
          > osoby niepełnoletnie o swoim życiu intymnym powinny bezwzględnie
          > informować swoich rodziców

A jak potraktować osoby pełnoletnie będące na utrzymaniu rodziców?
    • Gość: anita 30 widac co cię boli IP: *.wip.pl 03.02.10, 14:40
      No i wdac że ciebie boli ten luksusowy hotek.
      Jakby młodzi szli do łóżka w mieszkaniu rodziców albo pod namiotem
      to by ci nie rpzeszkadzało a ze niektórzy mogą sobie pozwolić na
      hotel na który ciebie nie stać to juz ujadasz.

Rozumiem że swoją kobietę miałes (w co watpię) pierwszy raz w
      toalecie, albo na trawniku pod płotem bo przeciez ty masz godność
      • iamhier Re: widac co cię boli 06.02.10, 19:48
        do anita-jesteś genialna.Co to za facet,który nie przeleci ekskluzywnie
        facetki po studniówce...To jakiś niedorób!!A widac,że chce....tylko nie moze? Bidok!
    • Gość: Lechu Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 188.33.230.* 03.02.10, 14:58
      Trzecie nogi z prawej boskie!!! :)
    • Gość: antek Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 77.255.83.* 03.02.10, 15:00
      Ważniejsze niż studniówka jest to żeby soczyście dać d.y.
      Przykre.
    • Gość: żenada Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.glaubicz.pl 03.02.10, 15:01
      co za denny artykul.... normalnie jak wynaturzenia z Bravo Girl
      • Gość: Ezaw Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.nys.biz.rr.com 03.02.10, 15:19
        Ludzie - co za dulszczyzna z was wylazi ! Ja zdawalem mature w 1980
        roku i gwarantuje wam, ze tyle samo osob w naszej klasie bylo
        aktywnych seksualnie co dzisiaj w przecietnej klasie maturalnej.
        Tylko nie mowilo sie o tym otwarcie tak jak dzis. I jesli ktos
        wczesniej zaczol zycie intymne to wcale nie oznacza ze jest
        niemoralny czy glupi. A ze polskie spoleczenstwo jest zaklamane to
        oczywiscie lepiej udawac, ze tak nigdy nie bylo, ze szacowne mamy i
        tatysiowie to czekali na inicjajcie seksualna 40 dni po slubie
        itd... I ze teraz to "rozpasanie" to wina Unni albo USA
        (niepotrzebne skreslic)i ze to dopiero teraz ten zgnily zachod
        itd... HIPOKRYCI !!!!
        PS. Osobiscie wole namiot niz hotel - ot "la nostalgie" jak mowia
        Francuzi :)
        • Gość: kk Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 74.9.205.* 03.02.10, 17:15
          Gość portalu: Ezaw napisał(a):

> Ludzie - co za dulszczyzna z was wylazi ! Ja zdawalem mature w
          1980
          > roku i gwarantuje wam, ze tyle samo osob w naszej klasie bylo
          > aktywnych seksualnie co dzisiaj w przecietnej klasie maturalnej.
          > Tylko nie mowilo sie o tym otwarcie tak jak dzis.

Zgoda na Dulszczyzne ale nie zgodze sie, ze proporcje sa te same.
          Kluczowe jest tutaj : "Tylko nie mowilo sie o tym otwarcie tak jak
          dzis"
          Otwarte mowienie prowadzi do presji otoczenia (taka moda) i w
          efekcie wiekszy odsetek konczy w lozku wczesniej, zeby nie
          odstawac. Dawniej za wczesna inicjacje byly odpowiedzialne tylko i
          wylacznie hormony, dzisiaj sa hormonay i presja otoczenia.

Ale genralnie sie zgadzam: seks byl, jest i bedzie i nikt tego nie
          zmieni, chyba ze zaczniemy ustawowo faszerowac wszystkich
          farmokalogicznie zeby wyeliminowac poped i dodatkowo dolozymy pranie
          mozgow zeby wyeliminowac mode.

Zauwaz, ze 20 (czy 30) lat temu dizewczyna nie chwalilaby sie na
          caly kraj, ze poszla do lozka (co innego chlopak). Nikt mi nie
          wmowi, ze ten czynnik nie ma wplywu na proporcje.
        • Gość: nowoczesny Nie wiem jaka szkole konczylas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 17:27
          moja matura to byl rok 1993 i wiem ze 90% mojej klasy bylo przed inicjacja. A
          przezywalismy wszystkie zmiany na biezaco i na zywo, bunt, wolnosc itp. itd. Ale
          to bylo dobre liceum i szanowalismy sie.
          • Gość: Dinozaur Hej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 11:22
            Popieram kolegę, u nas było calkiem inaczej. Nawet do glowy nie
            przyszlo zeby brac jakis hotel, nie myslalo sie takimi kategoriami.
            Duzo by pisac ale chyba by powstala ksiazka, więc juz sie nie
            wypowiadam.
        • Gość: moe Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 82.139.156.* 04.02.10, 09:22
          Myślę,że to zależy od środowiska jakim się wychowuje.
          Moje koleżanki maturzystki :)to w większości dziewice.
        • izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 10:15
          Ej przyznaj się, matury z polskiego to Ty nie pisałeś?

> tyle samo osob w naszej klasie bylo
          > aktywnych seksualnie co dzisiaj w przecietnej klasie maturalnej.
          > Tylko nie mowilo sie o tym otwarcie tak jak dzis.

To skąd wiesz, że tyle samo? Skoro się nie mówiło otwarcie...
    • Gość: Menschenfresser Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 213.139.155.* 03.02.10, 15:18
      "Zapraszamy do reklamy." FUJ
    • Gość: Gość Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.cst.tpsa.pl 03.02.10, 15:38
      Kto to jest seksuolożka? To ma coś wspólnego z dzikami? Bo jak rozumiem ta
      -lożka to od loszki, takie zdrobnienie nazwy samicy dzika.
      • Gość: ojapierdziu Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.rzeszow.mm.pl 03.02.10, 21:19
        nie, to od 'łóżka'.
      • rikol Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 16:14
        Naucz sie jezyka polskiego, to zrozumiesz wtedy.
        • Gość: Gość Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 08:32
          W literackim języku polskim nie ma takiego słowa. Polecam zajrzeć do słownika.
          Słowo to owszem jest używane, ale w języku potocznym, tak jak i inne
          sformułowania będące typowymi błędami językowymi, np. na dworzu, wziąść itp.
          Tak nawiasem mówiąc wymyślanie takiej debilnej nowomowy jest uwłaczaniem
          godności kobiety. Kiedy idę do lekarza to idę do specjalisty z danej dziedziny i
          zupełnie mnie nie obchodzi czy ten specjalista jest kobietą czy mężczyzną. Ma
          być dobra/dobry w swoim fachu. Tymczasem w przypadku seksuolożki, wiem że to
          kobieta i w dodatku od razu narzuca mi się podejrzenie, że to jakaś sfrustrowana
          feministka, która jak głosi stara prawda z "Seksmisji", chłopa dawno nie miała.
          Ja bym się bał pójść do kogoś takiego... ;)
          • izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 10:18
            W takim razie mężczyzna pielęgniarz to nie pielęgniarz tylko pielęgniarka.
            • Gość: Ortofaszysta Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:20
              Różnica polega na tym, że słowo pielęgniarz istnieje w literackim języku polskim
              a słowo "seksuolożka" nie. Podobnie jak inne "-lożki" jest promowane tylko przez
              wojujące feministki. Żaden szanujący się językoznawca pod takim potworkiem się
              nie podpisze. Tak na marginesie, słowa na nazwanie męskiego odpowiednika
              przedszkolanki też nie ma i jakoś nikt nie płacze z tego powodu.
    • Gość: pinek co za bzdety IP: *.starachowice.vectranet.pl 03.02.10, 15:52
      Z całym szacunkiem, ale dawno już takich bredni, jak te w artykule, nie
      czytałem :(
    • Gość: redo Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 77.255.94.* 03.02.10, 15:59
      Nie rozumiem w czym problem, to osoby pełnoletnie pokój w hotelu wynajmują za
      swoje pieniądze ( nawet jeżeli dostali je od rodziców to i tak są już ich). Ja
      tego pomysłu nie rozumiem, jednak jeżeli komuś sprawia taka nocka przyjemność
      to dlaczego go potępiać i obrażać? Sex jest taką samą czynnością fizjologiczną
      jak defekacja czy mikcja niestety dorobiono mu mistyczną, miłosną otoczkę. Cóż
      dla mnie takim samym wariatem w pozytywnym tego słowa znaczeniu byłaby osoba
      która zaprosiła by swojego partnera na robienie kupy w 5 gwiazdkowym hotelu.
      Jeżeli miałyby na to ochotę to dlaczego nie?
      • Gość: kk Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 74.9.205.* 03.02.10, 17:18
        Prosze Cie: trzymaj sie od mojej rodziny z daleka

Gość portalu: redo napisał(a):

> Cóż la mnie takim samym wariatem w pozytywnym tego słowa znaczeniu
        byłaby osoba
        > która zaprosiła by swojego partnera na robienie kupy w 5
        gwiazdkowym hotelu.
        > Jeżeli miałyby na to ochotę to dlaczego nie?
      • izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 10:23
        > Sex jest taką samą czynnością fizjologiczną
        > jak defekacja czy mikcja niestety dorobiono mu mistyczną, miłosną
        > otoczkę.

Ale jesteśmy frajerzy, daliśmy się zbajerować tą miłością. Od paru tysięcy lat
        poeci piszą o tym wiersze, kolejne pokolenia ludzi się na to dają nabrać o to
        jest przecież to samo co stawianie klocka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka