Dodaj do ulubionych

Zabrze i Radzionków: nowy piłkarski sojusz

IP: *.elwico.pl 09.02.11, 20:24
I bardzo dobrze się stało. Dla Radzionkowa to może być uratowanie życia piłkarskiego w tym mieście, bo jak wiadomo kiepsko z finansami, a dla Górnika dobrzy piłkarze. Żeby tylko Kibice się jeszcze dogadali co wg mnie jest możliwe. Znam wielu którzy jeżdżą zarówno na mecze do Zabrza jak i Radzionkowa. Sam zresztą do nich należę, regularnie jestem na Górniku, ale jak tylko KSG nie gra lub ma wyjazd a Cidry mają mecz u siebie to zawsze chętnie się wybieram. Zresztą do ich stadionu mam 10min piechotą.
Obserwuj wątek
    • Gość: n Re: Zabrze i Radzionków: nowy piłkarski sojusz IP: *.elzab.com.pl 10.02.11, 11:16
      I internet to jest jedyne miejsce gdzie możesz się tym pochwalić...
      • Gość: nn Re: Zabrze i Radzionków: nowy piłkarski sojusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 11:12
        Wolę w necie się chwalić że jestem za Górnikiem czy Cidrami niż oficjalnie że jestem Pulonistą
      • Gość: GZ Re: Zabrze i Radzionków: nowy piłkarski sojusz IP: *.elwico.pl 13.02.11, 13:20
        Oczywiście, a ty będąc na terenie Górnika na pewno obnosisz sie ze swoim szalem Polonii tak żeby wszyscy widzieli
    • masz1308 Zabrze i Radzionków: nowy piłkarski sojusz 10.02.11, 22:09

. Prezes Mazur nie byłby sobą, gdyby nie wtrącił: - Jedyny minus to ten Janoszka. Nie w tym klubie gra... [chodziło o Łukasza Janoszkę, który z Radzionkowa przeniósł się do Ruchu Chorzów - przyp. red.].

typowy debil -prowokator, czekamy w marcu na Cichej 6 ,ty pajacu

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka