Gość: olo IP: *.192.251.212.customer.cdi.no 12.02.11, 23:26 Bravo dla tych Panow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bercik Re: Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:59 Pod cela ten cw_el bez kosy juz nie bedzie taki kozak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez "hojrak" (ale) Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego napa... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.11, 00:58 Mialem juz kilka podobnych sytuacji, rozne konselacje. I powiem Wam, ze nie byly to takie latwe i jednoznaczne momenty. To jednak nie film, a real life, i czlowiek, choc generalnie nie strachliwy, to jednak nie zawsze jest / potrafi byc bohaterem, przewaznie zawaha sie te kilka sekund (za dlugo). Jesli w ogóle w koncu zareaguje. Nóz to nie zabawka. Przypuszczam, ze i Oni tego nie wi(e)dzieli od razu. Podziwiam, mówie BRAWO i ciesze sie z Nimi / dla Nich, ze to sie dobrze skonczylo ! BRAVISSIMO, kolektywne dzieki za zaangazowana + zdecydowana interwencje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego napa... 13.02.11, 01:13 Moim zdaniem za tak jednak niezwykłą, można powiedzieć: wręcz wzorcową postawę obywatelską (strasznie akademią powiało, no ale jak to inaczej nazwać?...:) powinni zostać jakoś uhonorowani (wieje akademią, aż przeciąg się zrobił - ale to jest rzadkość niesłychana!...:). Może nie od razu jakimś pomnikiem, ale jakaś nagroda byłaby wskazana np. od KZK GOP (specjalne, roczne bilety sieciowe, czy coś takiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandatory suicide Co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 08:23 Faktem jest, że kiedyś znalazłem się w podobnej sytuacji i choć nie należę do tych najstrachliwszych i choć sytuacja była łatwiejsza (agresor miał coś na wzór policyjnej pałki zamiast noża) to dopiero kiedy znalazło się dwóch innych odważnych i ja postanowiłem się przyłączyć. Dlatego jestem pełen podziwu dla Panów Obrońców i nie jest to żadna akademia (jak Ty to nazywasz). Skoro codziennie w mediach pokazuje się debili, morderców czy opisuje czyny takich kretynów jak nasz 40-latek z Jastrzębia tym bardziej powinno być miejsce dla tych, którzy potrafili pokazać, że niedorośnięci (mimo takiego wieku) psychopaci, kretyni, debile i inni mądrale np. z forów internetowych jeszcze nie w pełni opanowali ten świat. Przyznaję, jestem pełen uznania dla tych Panów i proszę redaktorów by poinformowali opinię jak skończą się losy "pana zwyrodniałego kretyna co zamiast mózgu ma nóż" z Jastrzębia-Zdroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapucyn Re: Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego na IP: *.static.sitel.net.pl 13.02.11, 08:34 jabcog, ojszczumurku...ależ od ciebie mszą powiało,mszą z trawką ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek ze wschodu Re: Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego na IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.11, 22:00 nie odzywaj sie potomku rosyjskich przesiedlencow, jesli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia, oprocz wymiocin odziedziczonych w genach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bex Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego napa... IP: 195.94.208.* 13.02.11, 02:34 Cieszę się, naprawdę cieszę się, że można/da się takich gnojów zniwelować/wyeliminować. Pozdro dla kozaków niewątpliwych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Brawo, brawo i jeszcze raz brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 09:55 Po śmierci policjanta- o której teraz głośno, który po służbie zwrócił uwagę GNOJOM zachowujący się skandalicznie- ale niestety mimo wielu śwaidków tego zdarzenia,nikt nie poszedł mu z pomocą, pomyślałam że to już koniec SAMOOBRONY, a tego typu BANDZIORY będą nam dyktowali swoje godne pożałowania zachowania. Na szczęście myliłam się i chwała Panu Bogu! Tak trzymać odważne chłopaki!!! Niech odtąd chłopaki Ci bedą IDEAŁEM do naśladowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego napa... IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.11, 10:01 Sprawe komplikuje fakt, ze "cham z nozem" zaczepial kobiete slownie i nie on pierwszy zaatakowal fizycznie jej obronce. Z artykulu wynika, ze zostal wyprowadzony z autobusu i potem zaatakowal. Brawo dla tych panow za obywatelska postawe, ale obawiam sie, ze adwokat wybroni "chama z nozem". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego na IP: 78.104.151.* 13.02.11, 22:57 Średni papuga go spokojnie wybroni. Tym bardziej że jak napisano "Rozwścieczony 40-latek rzucił się na mężczyznę z nożem" - czyli ten "obrońca", co wyprowadził bandziora z autobusu, wściekł się i pierwszy się rzucił na bandziora, mimo że bandzior miał nóż, przy pomocy którego się zaczął nieskutecznie bronić. Trochę to pogmatwane, wydaje mi się, że to jeszcze temu "obrońcy" prokurator postawi zarzuty Odpowiedz Link Zgłoś
ez-ia Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego napa... 13.02.11, 10:08 Bohaterom szacunek i podziw! Bandyta do pierdla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego na IP: *.tktelekom.pl 13.02.11, 16:55 a dziabnąć bandytę i po problemie, nie bądzie żył na koszt podatników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Takich co chodzą z nożami powinno się eliminować!! IP: 217.97.182.* 13.02.11, 13:49 Od razu zakład psychiatryczny pod szczególnym nadzorem...najlepiej u braci Rosjan,gdzieś na dalekiej Syberii z obowiązkową "pracą przy wycince drzew" ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bandit Pasażerowie autobusu obezwładnili groźnego napa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 23:36 Wszystkie wpisy samych "praworządnych " obywateli. Gość chciał pogadać z kobietą a jakiś kozak bezkarnie go wyrzucił z autobusu. Trochę się zdenerwował i chciał nastraszyć napastnika nożykiem. Dożywocie? Ciekawe za co? Odpowiedz Link Zgłoś