Dodaj do ulubionych

Tour de Pologne stawia na Zagłębie i Śląsk

IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 13:13
Mam kuzyna, byłego profesjonalnego kolarza mieszkającego w Niemczech. Podczas TdP mieliśmy okazję śledzić na żywo wyścig w Ustroniu i z relacji niemieckich ekip,
wyścig TdP był bardzo profesjonalnie przygotowany i zorganizowany, nawet w Niemczech nie ma teraz takich wyścigów kolarskich. Mamy być z czegoś dumni...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Tour de Pologne stawia na Zagłębie i Śląsk IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 13:26
      I w dodatku w Katowicach jest bardzo atrakcyjny dla kibiców gdyż peleton okrąża kilka razy trasę, a widok profesjonalnego wyścigu kolarskiego w aglomeracji należy do rzadkości. Warto pomimo utrudnień w środku tygodnia
    • Gość: BR Promocja miasta w TdP??? To żart? IP: *.w2-11.abo.wanadoo.fr 08.07.11, 14:38
      A kto to ogląda!?!?!?!?!?!? Garstka znudzonych ludzików, którzy i tak z domu nosa nie wyściubią.
      Ciekawe czy znowu zablokują Katowice w godzinach szczytu tak żeby wszyscy wracający z pracy mieli dodatkową atrakcję w stylu powrotu do domu po kilka kilometrów piechotą - żeby przynajmniej mi za bilet KZKGOP za ten dzień zwrócili.....
      • Gość: heniek z mysłowic Re: Promocja miasta w TdP??? To żart? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 14:57
        Oj tam, oj tam...
      • Gość: gizmo Re: Promocja miasta w TdP??? To żart? IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 15:07
        Przyjdź na trasę i zobacz malkontencie tę - jak to mówisz - "garstkę ludzików"...
        • Gość: BR Re: Promocja miasta w TdP??? To żart? IP: *.w2-11.abo.wanadoo.fr 08.07.11, 15:48
          w szczegolnosci te setki urzednikow, ktorzy sa z tej okazji wczesniej wypuszczani z pracy aby robili frekwencje - jak w zeszlym roku i jak w epoce PRL. wiec nie pieprz mi tu frekwencji. frekwencja jest TdF i tylko tu jada najwieksze slawy kolarstwa.
      • Gość: JRR Re: Promocja miasta w TdP??? To żart? IP: 83.230.97.* 08.07.11, 15:53
        No i znalazł się pierwszy niezadowolony. Ale ty niewiele znaczysz, w zasadzie nic nie znaczysz, więc ci już podziękujemy.
      • bartoszcze Re: Promocja miasta w TdP??? To żart? 08.07.11, 20:22
        Gość portalu: BR IP: *.w2-11.abo.wanadoo.fr napisał(a):

> żeby przynajmniej mi za bilet KZKGOP za ten dzień zwrócili.....

A od kiedy to KZKGOP jeździ do Francji?
    • Gość: malkonteńcie jeden Tour de Pologne stawia na Zagłębie i Śląsk IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 19:04
      BR przestań marszczyć freda
    • rico-chorzow Re: Tour de Pologne stawia na Zagłębie i Śląsk 08.07.11, 20:08
      He? Tour de Pologne na Sląsku?,podobno,gdzieś w jakiejś Polsce jest tyle ładnych okolic.
    • Gość: RRRRRRR! Tour de Pologne stawia na Zagłębie i Śląsk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.07.11, 20:13
      W y, jak zwykle, nie bedziecie nic popularyzowac, tylko polonizowac.
      I dezinformowac o Slasku i o jego granicach.

SZAJS jak zawsze.
      • Gość: mara slonsko Re: Tour de Pologne stawio na etapy gorske IP: *.superkabel.de 09.07.11, 00:23
        Na Slonsku momy pora fajnych gorek"holdow"to i prynie gorske bydom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka