Gość: prezesssss IP: *.net.krosoft.pl 29.07.11, 11:09 to ze powstaly nie znaczy, ze je zbudowano - wiekszosc to pociagniecie farba po chodniku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rowerzysta Re: W Świętochłowicach powstało 15 km nowych tras IP: 204.45.133.* 29.07.11, 11:17 Z tego co widziałem na Świętochłowicach to cała robota z wykonaniem ścieżek sprowadziła się do namalowania białą farbą pasa przez środek chodnika. Nie ma żadnych przejść dla rowerzystów, sygnalizacji ani nie ma żadnych stojaków. Nie rozumiem, jak można wydać 2 mln złotych na 15 km takich pseudo-ścieżek? Myślę, że NIK powinien się zainteresować tą sprawą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudikoff Prezydent mocarz IP: 80.50.133.* 29.07.11, 11:32 Pan prezydent dba o pozytywna strone miasta - niestety nic sie nie mowi o jego "przeszlosci"! Kiedys byl takim samym sympatycznym "łysym" jak popularny ostatnio Norweg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: W Świętochłowicach powstało 15 km nowych tras IP: *.static.sitel.net.pl 29.07.11, 12:34 Tyle pieniędzy na kilka puszek białej farby i kilkanaście znaków? Najbardziej podoba mi się fragment przy szpitalu na Piaśnikach- jeszcze nigdy nie widziałem, żeby nie było tam zaparkowanych samochodów na środku "ścieżki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara slonsko Re: W Świętochłowicach powstało 15 km nowych tras IP: *.superkabel.de 29.07.11, 13:33 wsodzcie sie do zadku take dziadostwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś