Gość: ryba IP: *.ecatel.net 01.12.11, 14:41 Lepiej iść do znachora albo się pomodlić. Skuteczność będzie taka sama jak "leczenie" w tym szpitalu, w szczególności na oddziale ginekologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zrudy Re: Strajk lekarzy na Słowacji. Świętochłowice pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 15:44 Gość portalu: ryba napisał(a): > Lepiej iść do znachora albo się pomodlić. Skuteczność będzie taka sama jak "lec > zenie" w tym szpitalu, w szczególności na oddziale ginekologicznym. Może akurat miałaś pecha. Ja akurat miałem bardzo miłe doświadczenie ze szpitalem w Piaśnikach (bo chyba o tym jest mowa). W Rudzie Śląskiej zostałem ustawiony w długiej, beznadziejnej kolejce do specjalisty i postanowiłem spróbować poszukać pomocy gdzieś dalej. I to było moje wielkie szczęście. W Świętochłowicach, zarówno u specjalisty jak i w szpitalu, "obsłużono" mnie nadzwyczaj fachowo i szybko (co okazało się niezwykle ważne w moim przypadku). W porównaniu z Rudą, kosmos. Organizacja, technologie. A wszystko oczywiście w ramach NFZ. Mało jest rzeczy, które zazdroszczę Świętochłowicom, ale służby zdrowia, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Strajk lekarzy na Słowacji. Świętochłowice pr IP: *.ssnet.pl 01.12.11, 18:22 dobry żart.. do ortopedy znachora można czekać i czekac.. na rehabilitację podobnie (a tu sprzęt zepsuty a tu kogoś dupa rozbolała).. to ja wole do rudy :) dobrzy ginekolodzy, chirurdzy.. pozdrawiam przychodnię na orzegowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Strajk lekarzy na Słowacji. Świętochłowice przy... IP: *.ssnet.pl 01.12.11, 18:19 przyjadą i ich wykończą :) taka to nasza świętochłowicka umieralnia .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Strajk lekarzy na Słowacji. Świętochłowice przy... IP: *.sileman.net.pl 02.12.11, 07:21 opinia o szpitalu przeniesiona z innego forum forum.gazeta.pl/forum/w,100789,119792977,130687592,Re_Pobyt_w_szpitalu_co_bylo_ok_a_co_nie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Strajk lekarzy na Słowacji. Świętochłowice przy... IP: *.ip.netia.com.pl 02.12.11, 08:45 a kto zaplaci za leczenie slowakow? NFZ? przeciez slaski nfz to wielki skapiec, wczoraj w gw pisali, ze domagaja sie zwrotu pieniedzy od szpitala w chorzwoie, bo wydal lek z 1-dnkiowym opozonieniem (spowodowanym przez hurtownie nie szpital), a teraz nagle taki gest i leczymy slowakow? ciekawe komu i kto posmarowal w tym celu Odpowiedz Link Zgłoś