Gość: fifoń IP: 89.25.151.* 12.03.12, 21:48 Chopie skończ fandzolić. Tela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smerf Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.v4.arkomnet.eu 12.03.12, 22:16 PANIE KUTZ NIE WCISKAJ KITU ZE HITLER DOSZEDL DO WLADZY W SPOSOB DEMOKRATYCZNY .JAK BYLA LEKCJA HISTORII TO BYL PAN NA WAGARACH NA BUROWCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elem Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.piekary.net 12.03.12, 22:36 O tym samym pomyślalem. Hitler po władze sięgnął siłą i spiskiem. Z demokracji skorzystał tylko po to by wejść do niemieckiego parlamentu ,kolejne wybory były coraz większą farsą a samo sięgnięcie po władze z demokracją nie miało już nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
cmoscmos Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja 13.03.12, 13:54 @smerf, @elem "PANIE KUTZ NIE WCISKAJ KITU ZE HITLER DOSZEDL DO WLADZY W SPOSOB DEMOKRATYCZNY" "O tym samym pomyślalem. Hitler po władze sięgnął siłą i spiskiem." A czytać wy umiecie? W tekscie było "Adolf Hitler został kanclerzem dzięki procedurom demokratycznym.". No to akurat jest niepodważalne. Co było potem to inna historia, ale kanclerzem został demokratycznie, tylko dlatego że paru przemadrzałych polityków chciało sobie zrobić z niego "przystawkę" do późniejszego skonsumowania. A przystawka skonsumowała i danie główne i zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frelka z Opola Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: 80.50.134.* 15.03.12, 11:48 Masz pełną rację tak jak i pan Kutz,Hitler do władzy wykorzystał niemiecką demokrację a potem korzystał z tego,że Niemcy wyrzekli się swojej demokracji bo ją zastapił uwielbiany przez nich właśnie ten Adolf Hitler. W tej kwestii pan Kutz ma pełną rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elem Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.piekary.net 12.03.12, 22:38 Panie Kutz Pan im starszy tym bardziej groteskowy. I nawet Pan nie zauważa jak na Śląsku ludzie Pana ryła mają już tak samo dość jak Kaczyńskiego i Milera. To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.slaskdatacenter.com 12.03.12, 23:21 Nie prawda .Został senatorem ze Śląska ,wcale go nie mają dość .szczegolbnie go kochają Ślązacy za plucie na Kaczynskich ,a teraz na tego jedneg co został .I on otym wie i jeszcze bardziej pluje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezgryźliwy Kazimierz Kutz: Medialna odyseja...kogo? IP: *.static.sitel.net.pl 12.03.12, 22:41 www.youtube.com/watch?v=O4sPwpTocC0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btr fandzolenie o szopenie, hipokryza IP: *.mikolow.multimetro.pl 12.03.12, 23:05 "Teraz (niejako na zagrychę) został nam tylko Jarosław Kaczyński, któremu w Polsce nie podoba się nic, bo wychowany jest na polskim mistycyzmie. Tylko wieszczy zbliżającą się katastrofę, która wisi nad nami jak sopel lodu na okapie góralskiej chaty, i rozpad Polski przyjść już może ze zbliżającą się wiosną; znów będziemy mieli zabory i PiS będzie mógł nareszcie przystąpić do organizowania nowego powstania styczniowego. Oto tajny plan i program polityczny jego patriotycznego ugrupowania. Znów gilotyna wejdzie w modę, a na Górnym Śląsku powieje eksterminacyjnym zefirkiem. no sory ale to Wy czyli platforma wieszczyliście powrót dyktatury, zacofania, cba i innych dyrdymałów co okazało sie przemokłym kapiszonem. Hipokryzja!!!! Panie Kutz bardzo słabo ostatnio, proponuje sie przeprowadzić na Szopy i aktywizować tą dzielnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zozo Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 01:33 Panie Kuc, był się Pan już zbadać pod kątem demencji starczej? Wiem, że spustoszenia wynikłe z tej choroby są nieodwracalne, ale może przynajmniej dałoby się nieco spowolnić ten proces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 06:41 Z Kutzym jest coroz gorzyj. Starość niy radość. Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja 13.03.12, 08:25 Gość portalu: opa napisał(a): > Z Kutzym jest coroz gorzyj. Starość niy radość. === Ja? Jest z niym gorzi bo niy wlajzuje Polokom do rzici jak Ty? Niy chopie, dej sie pokój i niy polskigo godanio za prowda - Poloki ciyngiym in fandzolum i cyganium! Idzie to przez cia pokopić? Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja 13.03.12, 17:31 Zgodza sie z kozdym slowym pana Kutza, ino "prowda" o Churchill'u mie bodla. To pod jego dowodztwym doznali Angole nojwiynkszyj klynski w czasie I wojny i to od (przez Niymcy uzbojonych), Turkow! Setki tysiyncy Angoli i jejich pomagerow uzyzniylo turecko ziymia. Bo Winston myslol... Krytykanty Kutza, (nojczynscij gorole), paluszki do d....y! Mogom byc i dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoźin Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 11:48 Aleś głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejQQ A mnie się felieton podoba. IP: *.vsh.pl 13.03.12, 06:50 Pan Kazimierz, jak zwykle mi się podoba, ale komentarze pokazują, że z czytaniem u niezakamuflowanej opcji polskiej nie za dobrze, a już czytanie ze zrozumieniem nieodrobione od pierwszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: A mnie się felieton podoba. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 07:44 żes szczelił jak chrzatka w salcesonie... zakamuflowany fanatyku Kutza Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Re: A mnie się felieton podoba. 13.03.12, 08:22 Gość portalu: he napisał(a): > żes szczelił jak chrzatka w salcesonie... zakamuflowany fanatyku Kutza Panie 'he': Po pierwsze - co to znaczy "chrzatka w salcesonie" bo nawet Google nie wie? To z Kielc czy z Lublina? Po drugie - nie "zakamuflowany fanatyku Kutza" tylko zupełnie jawny. Identycznie jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: A mnie się felieton podoba. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 14:55 CHRZĄSTKA! PS. każdy lubi to co lubi, podziwiam ludzi, ktorzy uwielbiają pełne złości i nienawiści oraz pogardy dla inności art. P. Kutza. Kutz ma fobie wobec Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frelka z Opola Re: A mnie się felieton podoba. IP: 80.50.134.* 15.03.12, 12:05 Ta fobia powstała w wyniku zdecydowanej odmowy Kaczyńskiego w sprawie nakręcenia filmu o nim a film pragnął nakręcić pan Kutz osobiście.Filmu nakręcć nie mógł to kręci się wokół nóg Kaczyńskiego aby go zakręcć na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Re: A mnie się felieton podoba. 13.03.12, 08:19 Gość portalu: AndrzejQQ napisał(a): Pan Kazimierz, jak zwykle mi się podoba, ale komentarze pokazują, że z czytaniem u niezakamuflowanej opcji polskiej nie za dobrze, a już czytanie ze zrozumieniem nieodrobione od pierwszej klasy. ===== Świetna odpowiedź! Masz u mnie piwo Andrzej! Dooobre piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas125 Re: A mnie się felieton podoba. IP: *.welnowiec.net 15.03.12, 20:25 Dodajmy tu przy okazji, iż senator Kazimierz Kutz może być pozwany przez J. Kaczyńskiego i Zb. Ziobrę za słowa "oni zamordowali niewinną kobietę". Kutza nie chroni tu immunitet - uznał Sąd Okręgowy w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Brawo!!! 13.03.12, 08:15 Ka-pi-tal-ny tekst! Dziękuje panie Kazimierzu! Jeden z najlepszych tekstów w moim życiu. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezgryźliwy Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.static.sitel.net.pl 13.03.12, 08:27 Zozo, ...a <tej> demencji i spustoszeniach...to pan wiesz tak kompetentnie? ******************************************************************* Gość: Zozo 13.03.12, 01:33 napisał:Panie Kuc, był się Pan już zbadać pod kątem demencji starczej? Wiem, że spustoszenia wynikłe z tej choroby są nieodwracalne, ale może przynajmniej dałoby się nieco spowolnić ten proces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWO3119 Nareszcie coś ciekawego IP: *.home.aster.pl 13.03.12, 11:59 Co do Tuska i Palikota jako zbawców można mieć swoje zdanie, ale tekst świetny. Nareszcie ktoś z poczuciem humoru i zrozumieniem sytuacji. Komentarze pokazują, że potrzeba więcej to może coś się przebije do zakutych łbów. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.pila.vectranet.pl 13.03.12, 12:14 Ciekawe obserwacje pana Kutza z którymi się w pełni zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filon Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 13:34 Najśmielsze prognozy zakładają coś koło 3% wzrostu PKB, Pan wymyślił 5%, to tyle jeśli chodzi o sens dalszego czytania. Żongluje Pan faktami jak mu wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.toya.net.pl 13.03.12, 18:10 Czas wielki skączyć że TVP ma misję publiczną. Niech zacznie traktować nadawanie jak towar do sprzedania i zakoduje swoje stacje jak to zrobił na satelicie.Wtedy kto będzie chciał oglądać dane programy to zapłaci i tyle. Niech przestanie biadolić, że ma jakąś misję!!!!! Z poważaniem Stach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech Re: Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.aster.pl 14.03.12, 10:37 Czlowieku Telewizje Polska ograniczaja przepisy polskiego prawa:) jest to jedyna telewizja w Polsce ktorej ksztalt w duzym stopniu nadaja ustawy sejmu :) to wlasnie dlatego na przyklad nie ma reklam w trakcie filmow i programow, co bije mocno TVP po kieszeni :) zapewniam ze TVP bardzo by chciala zaczac byc telewizja komercyjna tylko ze jej sie na to nie pozwala, a jedynie obrzuca go..em! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak1953 Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.12, 19:21 Staruszek Kutz ciągle porusza wrogów swych. Co by nie pisał, to dla nich zawsze zły. A, że latek trochę przeżył, to mu wyciągają Niemca - Alzheimera. Chociaż, gdyby sobie zadali trud przeczytania jego słów drukowanych, to może inaczej by się wypowiadali. A stary Kazimierz, tym razem pisze o polskich mediach publicznych (czytaj: TVP), w aspekcie ich medialnego życia w naszych realiach, które jakie są, każdy widzi i słyszy. I chyba takie pozostaną, bo gdzieżby szefowie rozmaitych partii i partyjek, mogli tokować tak bezkarnie, jak w podobno realizującej misję publiczną – publicznej polskiej telewizji. A z nią - jak widać - nawet zagraniczni medioznawcy mają problem. Coś w tym jest! – powiedział Kaczyński mieszając łyżeczką w jogurciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ausukosti Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.sydskane.nu 14.03.12, 21:04 Donald Tusk i Janusz Palikot. Starzy kumple - jak ojczyzna każe - staną obok siebie i poddadzą się woli i potrzebom wolności młodych generacji. Nie wiem jak Palikot, ale Tusk się nie podda woli i potrzebom wolności. Jakies głupoty pan wypisujesz. Wyśmiewasz się z innych za nierealizm , a sam jakieś mistyczne bzdury pleciesz. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
maczimo Kazimierz Kutz: Medialna odyseja 15.03.12, 06:48 Ten pociąg ma maszynistę, a koniec będzie jak pod Szczekocinami. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 pan Kazimierz Kutz oświadcza... 15.03.12, 10:25 ...nie jest tak źle, jak wielu się wydaje. Ten pociąg ma maszynistę i konduktora. I na odwrót. Może jechać i zrzucać po drodze niepotrzebny bagaż. ...jednego próbuje się pozbyć,oj ciężki ten bagaż niezmiernie,panie Kutz,czy mógłby mi pan wytłumaczyć dlaczego tak ciężki jest to ciężar medialny,wszak pan jako ten senator niezależny oraz związany z kultura jak również najstarszy wiekiem wśród tych polskich senatorów powinien wiedzieć o co chodzi w tym szumie medialnym wokół tego uciążliwego ciężaru medialnego,jakie "ten ciężar" niesie zagrożenie dla Polski,Polaków,Ślązaków,Mazurów, Niemców,wierzących,niewierzących,seksualistów,homoseksualistów,wszak tych wszystkich normalnych lub mniej noramalnych Bóg albo jak kto woli stworzyła Matka Natura,a to medium,które pragnie się z pociągu wyrzucić jest takie naturalne,ludzkie poprostu. cytat z : niepoprawni.pl/content/walka-o-tv-trwam-w-hamburgu "W Hamburgu doszło do prowokacji. Około godz. 17 mężczyzna w garniturze wyszedł z głównego wejścia do Konsulatu krzycząc, rozdrażniony przez śpiewy i modlitwy, do manifestantów "jesteście gnojami" i "spie...jcie stąd". Wypowiedzi mężczyzny zostały sfilmowane, czego agresor nie wiedział. Kiedy zauważył aparaty odwrócił się i zapytany przez manifestantów czy jego wystąpienie jest oficjalne "po prostu uciekł z powrotem " - powiedział świadek Michał Szybecki-Weigel." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokoko Re: pan Kazimierz Kutz oświadcza... IP: *.superkabel.de 15.03.12, 19:04 Nie będzie Niemiec pluł nam twarz powiedział rydzykowaty faszysta w Hamburgu.Co za bezczelne gnoje z tych miłośników tej chorej sekty Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: pan Kazimierz Kutz oświadcza... IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.12, 21:03 Rokokoko , byles na zjezdzie wypedzonych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony pan Kazimierz Kutz oświadcza...jest u siebie! IP: *.static.sitel.net.pl 15.03.12, 21:14 www.youtube.com/watch?v=0PlVVZxZ-xI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokoko Re: pan Kazimierz Kutz oświadcza... IP: *.superkabel.de 15.03.12, 21:22 Przechodziłem obok konsulatu w Hamburgu i widziałem tam rozbawionych plujących sobie w twarz.niepoprawni.pl/content/walka-o-tv-trwam-w-hamburgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokoko Re: pan Kazimierz Kutz oświadcza... IP: *.superkabel.de 15.03.12, 21:25 niepoprawni.pl/content/walka-o-tv-trwam-w-hamburgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Medialna odyseja..p.Kaziu, baw się z nami, i nie IP: *.static.sitel.net.pl 15.03.12, 21:38 przejmuj ....gorolami! www.youtube.com/watch?v=m3W6UAqvM78&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
scher1 Polsko-szwabska odyseja...mischlingi p.Maryniak 15.03.12, 22:02 www.youtube.com/watch?v=le_jQIVydJk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 jak u nas na dożynkach ... 16.03.12, 07:15 ..w Falkenbergu na Opolsczyżnie,pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz ;-)))) Re: jak u nas na dożynkach ... IP: *.1000lecie.pl 16.03.12, 11:46 PO'słuchajcie mądrości p. Kutza, zachęcającego wszystkich do udziału w "kolorowej imprezie" gejowsko-lewackiej w polskie... Święto Niepodległości 11.11.11. PO'winien jeszcze na końcu tej wypowiedzi tylko... z a j o d ł o w a ć . ;-))))))))))))))))))) (HKP) www.youtube.com/watch?v=F45afTbBtDs Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka0258 Dziadek Kutz 19.03.12, 22:01 już jst bardzo zmęczony i błądzi jak to dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezgryźliwy Re: Dziadek Kutz IP: *.static.sitel.net.pl 19.03.12, 22:20 inny wybitny ,jeszcze starszy watykańczyk....to fruwał z pomocą aniołków hen, aż pod niebiosa, co nie pacynko? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Dziadek Kutz 20.03.12, 08:32 Ale on się modlił do końca o twoje szczęśliwe życie a co pan Kutz robi ??? wodę z twojego muzgu. Jakiś nowy film chce wykręcić ze Slonzokami na Slonsku,ciekawe o czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezgryźliwy Modlił się o wino, du...ę i kasy kupę i ciebie IP: *.static.sitel.net.pl 20.03.12, 08:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11368156,Odkryto_dowody_na_przypadki_kastracji_nieletnich_w.html?lokale=katowice Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 no właśnie ... 20.03.12, 17:42 ... a to są dowody: cytuję coś mi podsunął do przeczytania - " Gazeta twierdzi, że ma dowody na 11 przypadków kastracji." ...więc ja mogę stwierdzić z pełną odpowiedzialnością,że tyś jest głupi jak but z lewej nogi,chociaż ja nie mam na to dowodów żadnych,tak jak ta gazeta na te kastracje. Więc zapytuję,czyś ty jest głupi,czy mi się jedynie to wydaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re:Witalny dziadek Kutz 20.03.12, 08:41 Doś zrobił do Polski i zrobił to (wierza), zmuszony okolicznościami, wrednom sytuacjom. Komuna potrzebowała takich "dzieł". Teroz mogby nakryncić dokumynt jak nos Poloki 90 lot żyłowali, niszczyli i dojyli. Byłby to jego świetny życiowy akord, za ftory kożdy uczciwy Ślonzok byłby mu wdziynczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz ~~~~~O Witalny dziadek Kutz - taki "tukejszy" Konrad Wall IP: *.1000lecie.pl 20.03.12, 09:00 ...Wallenrod'e ;-))))))))))))))) Cirano d' itd. nie rozśmieszaj mnie swoim... długim i coraz to dłuższym nosem. Kutz reżyseruje i zastawia na Was w GW cotygodniowe "umysłowe wnyki", a Wy dajecie się, jak naiwne cielaki... ciągle w nie łapać. ;-))))))))))))) www.youtube.com/watch?v=YguKEWMdrXU... (HKP - hiper kutzowe "polowanka") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo, gość Re: Witalny dziadek Kutz - taki "tukejszy" Konrad IP: *.plastcom.pl 20.03.12, 15:21 Czas harcymajster byś wyloz z twojich przikrotkich galotek i wejrzoł na nos na Ślonsku niy po zaglymbiowsku! Życie płynie, dzieci sie starzejom, mondrzejom, a u ciebie czasym nic, posucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frelka z Opola Re:Witalny dziadek Kutz IP: 80.50.134.* 20.03.12, 18:13 Przypominasz sobie idola górników ? i jego na poprawę ich strasznej niedoli pomysły ,które się rozprysły ? "Edward Gierek z chwilą wstąpienia na najwyższy urząd w Polsce Ludowej miał cudowny plan odnowy jej gospodarki. Zapożyczył się u innych państw na wielkie sumy pieniężne, które to sumy miały zostać przeznaczone na nowe technologie sprowadzone z zachodu. Owszem, wszystko zostało przeprowadzone tak jak sobie Gierek postanowił. Problem w tym, że z zachodu docierały do nas "nowinki", które dla państw kapitalistycznych były już przeżytkiem. Te wszystkie pożyczki Gierka nie dość, że nie polepszyły sytuacji ekonomicznej ani gospodarczej Polski, nadal byliśmy zacofanym w rozwoju państwem, to jeszcze państwo ze swoich zadłużeń nie może się po dziś dzień wypłacić! Ale trzeba jedno przyznać, ze za czasu Gierka wzrósł poziom życia ludzi, mimo tak wielu podwyżek, o których będę mówić za chwilę. Poza tym znacznie poprawiło się zaopatrzenie sklepów w, np. lodówki, pralki, telewizory, odzież z Zachodu. Dnia 26 października 1971 roku Polska zakupiła licencję na produkcję Fiata 126p - malucha, zwanego także "samochodem dla każdego. Tak miało być, jednak szybko okazało się, że popyt przewyższa podaż. " ...a czemu ten popyt był taki wysoki,no właśnie bo polski górnik za wiele zarabiał, niewspółmiernie do tego innego polskiego "robola",który miał mu wyprodukować to autko lub inne dobro codziennego użytku. ...dziś też mamy cudowny pomysł na Polskę za darmo,tylko jakoś tak dziwnie ten dług publiczny rośnie i rośnie,i zatrzymać się nie ma zamiaru: www.zegardlugu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernardyn Kazimierz Kutz: Medialna odyseja IP: *.static.sitel.net.pl 20.03.12, 09:12 Gorole i ...inne kapucyny mogum num nadmuchać! www.youtube.com/watch?v=0PlVVZxZ-xI Odpowiedz Link Zgłoś