Dodaj do ulubionych

Leczenie boreliozy śląsk?

14.06.19, 21:52
Gdzie w województwie śląskim mogę leczyć się z boreliozy? Właśnie dostałam wyniki i muszę jak najszybciej podjąć leczenie. Interesuje mnie Sosnowiec i okolice.
Obserwuj wątek
    • maszja Re: Leczenie boreliozy śląsk? 17.06.19, 21:29
      Z Sosnowca do Czeladzi raczej masz blisko, ja leczyłam boreliozę prywatnie u doktor Sobiegraj-Maryniak, ale chwalę sobie Panią doktor.
    • lapi_loren9a Re: Leczenie boreliozy śląsk? 18.06.19, 22:01
      W samym Sosnowcu jest pełno takich miejsc, ale jeżeli chodzi o kato to polecam centrum medyczne vitalea. Tam leczyłam boreliozę za pomocą biorezonasnsu komórkowego. Z resztą tu masz link do ich strony: vitalea.pl/ gdzie masz dokładne namiary.
      • al.1 Re: Leczenie boreliozy śląsk? 19.08.19, 10:18
        lapi_loren9a napisał(a):

> W samym Sosnowcu jest pełno takich miejsc, ale jeżeli chodzi o kato to polecam centrum medyczne vitalea. Tam leczyłam boreliozę za pomocą biorezonasnsu komórkowego. Z resztą tu masz link do ich strony: vitalea.pl/ gdzie masz dokładne namiary.

Tylko czy ww. aparatt biorezonansowy ma atest? Slyszalem, ze jedyny taki, który przeszedl badania i ma atest jest zapper p. Lilianny Elmborg (medi-flowery.com)
    • slivara Re: Leczenie boreliozy śląsk? 25.06.19, 21:18
      masakra :/ a tu taki wysyp kleszczy :( mój syn kiedyś załapał, ale pojechałam z nim do będzińskiej promedici. szczerze długo szukałam, a też jestem z sosnowca i w końcu pojechałam do będzina bo nie aż tak daleko.
    • laszloq Re: Leczenie boreliozy śląsk? 27.06.19, 20:21
      W Kato pracuję więc mi to nawet po drodze, a gdzie mieści się ta vitalea o której wspomniałaś?
    • gonziniho Re: Leczenie boreliozy śląsk? 26.07.19, 21:05
      czy w tych samych miejscach o których piszecie też można się leczyć z KZM?
    • lapi_loren9a Re: Leczenie boreliozy śląsk? 30.07.19, 21:16
      Wydaje mi się, że w vitalei możesz się zgłosić z KZM, ale 100% pewności nie mam. Najlepiej zrobisz jak do nich zadzwonisz, wówczas szybciej uzyskasz odpowiedź :)
    • marek.tol.18 Re: Leczenie boreliozy śląsk? 24.08.19, 13:14
      Osobiście polecam Centrum zdrowia i masaży (www.centrum-zdrowia.eu) i terapię generatorem plazmowym. Była to jedyna rzecz, jaka pomogła mi uporać się z objawami choroby po ponad 2 letniej walce.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka