Dodaj do ulubionych

test na covid prywatnie, gdzie?

25.02.21, 15:52
Czy ktoś może powiedzieć, gdzie prywatnie w katowicach zrobię test na koronawirusa? Zależy mi na czasie.
Obserwuj wątek
    • matik361 Re: test na covid prywatnie, gdzie? 25.02.21, 15:59
      W Katowicach robiłem raz w punkcie pobrań na Warszawskiej 52 (teren szpitala swietej Elżbiety).
      Trzeba się wcześniej zarejestrować, numer 885 802 485 i jest opcja na szybki wynik z tego lepszego testu RT-PCR co pobieraja z gardła czy nosa wymaz. Ja w te szybkie z krwi nie wierzę. Czekałem ok. 2 godzin na wynik. Na szczescie ujemny
    • al.1 Re: test na covid prywatnie, gdzie? 05.03.21, 00:58
      Ten "test" (w rzeczywistosci nie jest testem) nie wykrywa tego wirusa, bo się do tego nie nadaje. Ponadto, ten wirus nigdy nie został wyizolowany. Więcej o tym na www.bitchute.com/jerzy-zieba/ .
      Zeby długo nie szukać: www.bitchute.com/video/0OZONp5SKjkk/

• tuitami Re: test na covid prywatnie, gdzie? 05.03.21, 11:42
        Jerzy Zięba, inżynier elektryk, autorytet medyczny.
        • al.1 Re: test na covid prywatnie, gdzie? 05.03.21, 13:15
          tuitami napisał:

> Jerzy Zięba, inżynier elektryk, autorytet medyczny.

Nie trafiles/-as z jego zawodem. Zadna wiedza nie gwarantuje jej wymaganego zglebienia mimo papierka ja potwierdzajacego, czego dowdem jest kompromitujaca wiedza medyków z tytulami na dlugosc ramienia. JZ zebral metody skutecznego leczenia z prac naukowych niezaleznych badaczy, a nawet noblistów, które zostaly zamiecione pod dywan (wiadomo przez kogo). Tak wiec ta wiedza skutecznego leczenia nie pochodzi od niego, tylko od naukowców-praktyków. Leki nie lecza chorób przewleklych, tylko lagodza ich symptomy i daja skutki uboczne - i to jakie! Tylko natura leczy. Przy okazji, jest taka starozytna zasada: Audiatur et altera pars by nie polegac na jednostronnych wyrokach - tu, ferowanych przez media glównego scieku.
          Ale, niech kazdy robi co mu pasuje.
          Cytat z pierwszej ksiazki JZ (pewnego lekarza, niedokladny, bo nie pamietam):
          Wolalbym byc wyleczony przez szamana i zyc, niz leczony przez najwieksza slawe medyczna i umrzec.
          i.ibb.co/tK2ZCcp/20210212-075656.jpg

• Gość: markwiat87 Re: test na covid prywatnie, gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.21, 14:35
      Też byłam w tym punkcie na ul. Warszawskiej 52, nie było kolejki, tylko trzeba było się zapisać przez tel. Test był wymazowy. Na stronie jest nr laboratoria.ahop.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka