Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka Katowice - Sosnowiec

17.06.22, 18:00
Cześć, to nie żart :) Szukam firmy (taniej), która zrobi mi przeprowadzkę z Katowic do Sosnowca. Ktoś coś może polecić?
Szukam firmy a nie osoby prywatnej, najlepiej z opiniami (realnymi) tak żeby móc sprawdzić, zweryfikować, podpisać umowę.
Teraz częściej bierze się ślub i rozwód niż się przeprowadza więc ok, jak będzie drożej to nie problem - kolejnej przeprowadzki nie planuję przez najbliższe kilkadziesiąt lat.
Obserwuj wątek
    • doniakkarol82 Re: Przeprowadzka Katowice - Sosnowiec 20.06.22, 19:25
      Witaj, będzie krórka autoreklama ;-) Jeżeli chcesz zrobić przeprowadzkę Katowice -> Sosnowiec to polecam firmę koniczynka-przeprowadzki.pl.

Krótkie terminy, szybka realizacja, w dodatku z tym co piszesz czyli gwarancją - po prostu wszystko jest ubezpieczone.

Nie wiem czy będzie najtaniej. Na pewno będzie solidnie.
      • karnecki84 Re: Przeprowadzka Katowice - Sosnowiec 27.06.22, 12:56
        Dziękuję za informacje. Odezwałem się na facebooku do was i już przeprowadzka Katowice - Sosnowiec dogadana.
        Przy okazji jakby ktoś pytał gdzie wynająć mieszkanie Katowice czy Sosnowiec. Polecam centrum Sosnowca gdzie kilka minut i można dojść do stacji PKP, potem kilka minut w klimatyzowanym pociągu i jest się w Katowicach!
      • wateraa Re: Przeprowadzka Katowice - Sosnowiec 20.01.23, 14:31
        A skoro polecamy tutaj firmy zajmujące się przeprowadzkami, to ja dorzucę tę: www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Jest to jedna z lepszych firm w tej branży. Mają ekipę, która ogarnie każdą przeprowadzkę, i pomoże ze wszystkim od A do Z.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka