Dodaj do ulubionych

Kompleksy Ballesta dlaczego ?

IP: *.cpe.quickclic.net 07.01.03, 05:32
Facet widac sie stara cos tam wypichcic w kazdym poscie,nawtykajac innym ile
sie da,a ja mysle ze przez te jego posciki po prostu chce sie
dowartosciowac,bo jest zakompleksiony,szczekajac na prawo i lewo,i wroznych
miastach polski postepuje zgodnie z zasada ze najlepszy jest atak,ajak juz
dostanie po uszach to szybciutko sie zwija na rodzime Gliwickie forum,gdzie
lizac odniesione rany ,razem z ziomkami planuje nastepny paszkwil,wypisz
wymaluj typowa maciwoda,tak,tak,tak-nie,nie,nie,kazda potwora ma swego
amatora.
Obserwuj wątek
    • Gość: ballest Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 06:48
      Karlik, a Ty byc moze tez Polak z zagranicy?
      Jesli tak, to wiem dlaczego sie dla Ciebie czas zatrzymal, z takimi jak Ty
      dyskutowac nie potrafia, bo widzisz tylko Polake sprzet lat, tematu nie znasz i
      slowo Tolerancja tylko napisac potrafisz.
      Zaloz sobie watek o tych co polske opuscili a teraz za nia tesknia.

pyrsk
      ballest
      • Gość: Hanysek Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.hannover.is 07.01.03, 09:58
        ballest - a ty mowic w koncu poprawnie po niemiecku? Albo ty jeszcze uczyc sie
        od türkisch-kollega?
        • Gość: ballest Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 10:11
          Jou "altzheimer" pisac jak hamnysek alias nusskacker !
          Pyrsk
          ballest
          • Gość: Karlik Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.cpe.quickclic.net 07.01.03, 23:32
            No i po co ci miec tyle wrogow?,zmien formule i staraj sie poprzez rzetelne
            przekazywanie pewnych faktow zjednac sobie forumowiczow,taktyka "rzuce haslo i
            patrze co sie robi"przynosi wiecej szkod jak korzysci,tym bardziej ze ty nie
            przedstawiles ani razu wywazonej opini na swoje tematy.
            • Gość: ballest Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 23:36
              jak nie , zawsze pisze co mysle, ale na temat, nie co wy robicie !!!

PYRSK
              BALLEST
              • Gość: Ballest Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 23:42
                Nick zmienic, nie jestem partyzantem i nikomu nie bede do plec strzelal.
                Ja sie nie wstydze tego co napisalem, bo Polakow jako narod nie obrazam ,
                Slazakow tez nie i nie argumentuje osobiscie, wiec z jakiego powodu???
                Mnie zna mnostwo ludzi osobiscie wszyscy wiedza, ze nie jestem obludnikiem
                pyrsk
                ballest
                • Gość: mrW Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 08.01.03, 04:17
                  Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Nick zmienic, nie jestem partyzantem i nikomu nie bede do plec strzelal.
                  > Ja sie nie wstydze tego co napisalem, bo Polakow jako narod nie obrazam ,
                  > Slazakow tez nie i nie argumentuje osobiscie, wiec z jakiego powodu???
                  > Mnie zna mnostwo ludzi osobiscie wszyscy wiedza, ze nie jestem obludnikiem
                  > pyrsk
                  > ballest

-mam nadzieje, ze cie nie poznam osobiscie! - jak do tego dojdzie to
                  dostaniesz w nosek, rozumiesz paszkwilu!
              • Gość: Karlik Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.cpe.quickclic.net 08.01.03, 00:01
                Gość portalu: ballest napisał(a):

> jak nie , zawsze pisze co mysle, ale na temat, nie co wy robicie !!!
                >
                > PYRSK
                > BALLEST

A kto to "wy",do tej pory tylko raz czytalem cos takiego jak Willi sie
                przyznal do zmasowanego ataku,jakis sil polaczonych przeciwko forum!,domniemam
                ze ty tez brales w tym udzial?,a moze sie myle?
                • Gość: ballest Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.03, 06:28
                  Np. Ty i Mrw, ktory juz swoja piasteczka grozi, :-)) jak jest tylko dwoch to
                  juz sa Wy a gdzie jest Kaszanka, Mesco, Hamnysek, itp.?
                  Wszystko osoby co na temat pisac nie potrafia, tylko obrazaja tych co watek
                  zalozyli.Z tego komplexu Polska jeszcze dlugo nie wylezie, winnego wskazac
                  to potrafia , ale przyznac sie i przebaczyc, to nie.
                  Napewno pamietasz jak to bylo z polskimi biskupami, kiedy "przebaczali i
                  prosili o przebaczenie", to to trzesienie ziemi wsrod Polakow wywolalo, a gdzie
                  najwiecej za GRANICA (nie czytaj Branica)
                  Pyrsk
                  ballest
                  • nussknacker Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? 08.01.03, 12:10
                    Ja sie nie dziwie.
                    Gdybym byl takim imbecylem jak Ballescik, to tez bym popadl w kompleksy.
                    • Gość: ballest Re: Kompleksy hamnyska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.03, 12:33
                      juz dawno popadles, kazdy na forum wie, ze ty KOMPLEX BALLESCIKA masz

pyrsk
                      ballest
                      • Gość: Hanysek ballest imbecyl IP: *.hannover.is 08.01.03, 13:43
                        Skonczony durniu - jak dlugo bede ci tlumaczyc, ze nussknacker i Hanysek to
                        dwie rozne osoby??? Popatrz imecylu na ip!!!
                        • ballest Re:Kogo hamnysek na plewy zlapac chce !! ? 08.01.03, 16:05
                          Nusskacker i Hamnysek to ta sama osoba , to juz zawsze wiedzialem !!!
                          ;.)))
                          • Gość: Hanysek ballest duren IP: *.hannover.is 08.01.03, 18:08
                            Tego zes idiota nie wiedzialem zawsze, dopiero po przeczytaniu kilku z twoich
                            glupawych postow neandertalu!!!
                  • Gość: Karlik Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.cpe.quickclic.net 09.01.03, 00:37
                    Gość portalu: ballest napisał(a):

> Np. Ty i Mrw, ktory juz swoja piasteczka grozi, :-)) jak jest tylko dwoch to
                    > juz sa Wy a gdzie jest Kaszanka, Mesco, Hamnysek, itp.?
                    > Wszystko osoby co na temat pisac nie potrafia, tylko obrazaja tych co watek
                    > zalozyli.Z tego komplexu Polska jeszcze dlugo nie wylezie, winnego wskazac
                    > to potrafia , ale przyznac sie i przebaczyc, to nie.
                    > Napewno pamietasz jak to bylo z polskimi biskupami, kiedy "przebaczali i
                    > prosili o przebaczenie", to to trzesienie ziemi wsrod Polakow wywolalo, a
                    gdzie
                    >
                    > najwiecej za GRANICA (nie czytaj Branica)
                    > Pyrsk
                    > ballest
                    >
                    W dalszym ciagu nie widze tu zadnych "WY",posty pisze kazdy indywidualnie,i
                    kazdy moze tylko odpowiadac za to co napisal,a nie stosowac odpowiedzialnosc
                    zbiorowa,jak robili hitlerowcy,wiec jezeli ktos cos pisze i dla ciebie jest to
                    przykre,albo jak twierdzisz obrazliwe,to nie sa to wszyscy, tylko opinia tego
                    danego forumowicza,a mieszanie tu calej Polski do tego to jak piesc do
                    nosa,polscy biskupi dali przyklad jak nalezy przebaczac i prosic o
                    przebaczenie,to byl akt milosierdzia ponad czasowy,i druga strona go nie
                    zrozumiala,trzesienie ziemi to wywolalo ale w kraju wsrod wladz komunistycznych.
                    • ballest Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? 09.01.03, 06:23
                      "polscy biskupi dali przyklad jak nalezy przebaczac i prosic o
                      przebaczenie,to byl akt milosierdzia ponad
                      czasowy,i druga strona go nie
                      zrozumiala,trzesienie ziemi to wywolalo ale w
                      kraju wsrod wladz komunistycznych."

I za granica w Polonii, tak jak wstep Polski do EU Polonia krytykuje.
                      Wy sa dla mnie Polacy z Zagranicy , ktorzy realnej sytuacji nie znaja i kieruja
                      sie falszywym patriotyzmem o kulturze osobistej juz nie wspominajac.
                      Oni chca pokazac, ze to wlasnie oni sa Polakami.
                      Kiedys tego nie widzialem, ale dzisiaj tak , bo widza skad nacjonalistyczne i
                      prymitywne wpisy przychodza.
                      Zobacz tylko u gory, jeden wpis przed Twoim , to wiesz kto neandertalczykiem
                      jest.
                      • Gość: Hanysek Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.hannover.is 09.01.03, 10:16
                        ballest - ty smieszny jestes, a twoja rzekoma "niemieckosc" wywoluje we mnie i
                        nie tylko salwy smiechu! Taki z ciebie Niemiec jak z twoi protoplasci, ktorzy
                        pod Gora Sw.Anny o powrot Slaska do Macierzy walczyli!
    • hugon Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? 09.01.03, 12:01
      Cześć Panowie :-)
      Karliku to jest błędne załorzenie - to zachowanie i postawa balesta nie wynika
      z jego kompleksu po analizie jego postów stawiam jednoznaczną diagnozę
      synek cierpi na manie prześladowczo-depresyjną on kocha nienawidzić i być
      nienawidzonym tym sie jego skarlały i chory móżdżek żywi .
      a moż epo prostu akuszerka zamiast klepnąć po narodzeniu w tyłek uderzyła w
      głowę ?
      hugon
      • nussknacker Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? 09.01.03, 12:12
        Ballest to nie nick.
        Ballest to nazwa schorzenia psychicznego
        • Gość: BALLEST Nowa choroba !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.03, 13:27
          nussknacker napisała:

> Ballest to nie nick.
          > Ballest to nazwa schorzenia psychicznego

Tp PRAWDA !!!
          SCHORZENIE PSYCHICZNE hamnyska alias nusskacker nazywa sie od dzisiaj "BALLEST"
          (z wielkimi literami pisane) i pod ta nazwa przejdzie do HISTORII.

Pyrsk
          ballest
      • Gość: ballest Re: Kompleksy Ballesta dlaczego ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.03, 13:20
        Gdzie mnie Hebama klepua tego nie pamientom, ale wiym ze Ciebie
        Arschkukerka dwa razy klepla, roz zebys zaczou dychac a drugi roz zebys jej
        zegarek pusciou!!

Pyrsk
        ballest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka