GoĹÄ: ga IP: *.hsd1.co.comcast.net 27.07.07, 09:09 No to trzeba sie nie obrzerac i bedzie dobrze.... a nie narzekac.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pestka18 Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:43 A ja nie uważam by ta reklama śmieszna była.Jest niesmaczna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Heh W ten sposób mogą już z niej zrezygnować bo... IP: *.chello.pl 27.07.07, 09:52 darmowa reklama w prasie poszła w Polskę! :D Mają pomysły cholery z marketingu MM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tcl Nie ważne jakie PR - dobre czy złe. 27.07.07, 12:45 Ważne, że wszyscy wiedzą, że jest Media Markt - sklep nie dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bardzopobozny Re: Nie ważne jakie PR - dobre czy złe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:56 Raczej dla idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja ..............................Nie miecka subtelność IP: *.aster.pl 27.07.07, 20:17 Szkopstwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: ..............................Nie miecka subt IP: *.acn.waw.pl 27.07.07, 21:43 Grubas, słoń, co za różnica. Prawda grubasów w oczy kole. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mother Re: ..............................Nie miecka sub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 00:04 nie kupujcie tam, bo jak sie wam sprzęt popsuje, to nie dostaniecie zwrotu gotówki nigdy, a sprzętu nowego też nie ujrzycie, a ten niby naprawniony popsuje sie znów po miesiącu... to nie sklep, tylko złomowsiko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ss "Gdybyśmy mieli taki sprzęt w Oświecimiu..." IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.07.07, 00:26 To bedzie następna reklama sklepu dla kretynow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miś Puszysta czy tłusta lub z nadwagą? IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 28.07.07, 05:34 Wyjechałem z Polski ponad 20 lat temu. Wtedy ludzie, którzy jedli za dużo mieli nadwagę lub byli tłuści. Teraz widzę, że zaczęto używać słowa "puszysty". Czy nie lepiej nazywać rzeczy po imieniu takimi jak one są? Moim zdaniem okłamywanie się nie popłaca. Wiadomo, że nadwaga sprzyja chorobom i skraca życie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: całkiemnieznający Re: Puszysta czy tłusta lub z nadwagą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 07:14 W media markt wszystko jest bardzo drogie bo wydają sporo na beznadziejne reklamy, wciąż się dziwię ze firma nie pada, ale jak widać "idiotów" nie brakuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oj Re: Puszysta czy tłusta lub z nadwagą? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.07, 14:09 ale jak brzmi? wolałbyś aby o tobie mówiono stary lub zgred czy dojrzały lub senior? mówienie o kimś grubas jest niegrzeczne,puszysty brzmi sympatyczniej. A posądzanie kogoś ,iż jest gruby bo się obżera jest sporym nieporozumieniem. Jestem tłusta lub gruba jak byś zapewne rzekł, od kilku lat. Z wagi ponad czterdzieści kilogramów utyłam do prawie stu. Mój metabolizm zmienił się po usunięciu jajników z powodu nowotworów (przeszłam dwie operacje)i mimo leczenia hormonalnego nastąpiły dalsze zaburzenia hormonalne takie jak niedoczynność tarczycy, na którą od lat codziennie zażywam również hormony. Teraz doszły zaburzenia innych gruczołow- następne dwie operacje,nadciśnienie,niewydolność serca,gościec...łańcuch schorzeń. Ale nie skarże się, chcę żyć, nawet jeśli mój wygląd nie jest wyglądem aktualnie obowiązującego kanonu piękna. Chcę żyć bo moi bliscy kochaja mnie taką chorą,grubą,z powykręcanymi stawami,zażywającymi kolejne leki,hormony,sterydy. A ja chcę żyć, bo kocham moich bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Puszysta czy tłusta lub z nadwagą? 28.07.07, 18:19 punkt widzenia zależy od punktu siedzenia więc ponieważ jest coraz więcej grubasów to zaczynają się nazywać puszystymi a badając dzieci w szkole stwierdza się, że dziecko normalne ma niedowagę bo się "norma" unosi w górę i teraz prosiak to norma a normalny to z niedowagą - ostatnio byłem nad jeziorem - normalnie na 100 osób na plaży 3 były normalne reszta to prosiaki aż się niedobrze robi od patrzenia - trza jechać znów w góry Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia (Kathryn) ;- Re: Puszysta czy tłusta lub z nadwagą? IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.07.07, 02:24 A jak to sie ma do tematu i o co chodzi z tymi 20 latami poza Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gutek Re: ..............................Nie miecka subt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 07:36 strasznie glupi jestes, wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 I tak u tych gnojkow nic jeszcze nie kupilem 28.07.07, 01:24 I nie kupie. Niech idioci tam kupuja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BYŁY z MM Re: W ten sposób mogą już z niej zrezygnować bo.. IP: *.chello.pl 28.07.07, 08:57 Reklama Media Markt polega na tym aby zaistnieć w mediach.Nie ma znaczenia czy zdażenie jest pozytywne czy negatywne(jest to najmniej istotne)-ważne,że zaistnieje w świadomości ludzkiej pojęcie "Media Markt".Ludzie i tak zapomną zarówno te pozytywne jak i negatywne wydażenia,a magiczne dwa wyrazy MM zostają w podświadomości.Pamiętam sytuację,jak klient poskarżył się lokalnej prasie,że nie chcemy mu wymienić wadliwego sprzętu-szum,wywiad z pseudo panem dyrektorem,coś tam coś tam ,wodolejstwo totalne odstawił,podsumowanie było takie,że wymienimy mu na inny towar.A tak naprawdę to tę reklamację można było załatwić w 10 minut,tylko chodziło o coś innego-ZAISTNIEĆ w prasie lokalnej.I tym razem jest tak samo.Co jak co ale faktycznie marketing mają niezły,pomysły szokująco-obrażalskie,ale jednak ................. . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marketingowiec Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:14 reklama jest wstrętna, kierowana do facetów - wysyłajcie swoje teściowe i żony byle daleko a samo kupcie sobie tv, konsole i gry - zamiar widać jak na dłoni... a jeśli szukasz taniego rtv i agd - porównaj ceny Media Markt i sklepów internetowych- i...już nigdy w MM niczego nie kupisz. Kupowałam ostatnio cały zestaw do kuchni z Mastercooka - 5 elementów w MM wyliczono mi na 7900 a w jednym ze sklepów internetowych - 4800. I to jest najlepszy sposób na ich chamską reklamę Poza tym wypowiedź pani rzecznik MM jest bezczelna - "łamanie stereotypów" - w reklamie Dove kobiety przy kości były podmiotem a w reklamie MM są przedmiotem, powodem do śmiechu dla nisko wykształconych facetów z kompleksami. FUUUUJ. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Wstrętne to są te kaszaloty! 27.07.07, 20:27 Gość portalu: marketingowiec napisał(a): > reklama jest wstrętna, Wstrętny to jest widok kaszalotów z opiętymi bluzkami i za ciasnymi stanikami nadającymi im wygląd baleronu, z gołymi pępkami tonącymi w fałdach michelinów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mother Re: Wstrętne to są te kaszaloty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 00:06 wstrętni to są faceci c tłustymi brzuchami napietymi jak bańka... a taka kobieta to urodziła zwykle 2 dzieci i własna piersią je wykramiła tą obwisła wylewającą sie ze stanika!! faceci to głupcy! Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Wstrętne to są te kaszaloty! 28.07.07, 00:15 grubi faceci tez sa ochydni, ale dla grubych bab nie ma zadnej taryfy ulgowej! znam wiele kobiet z dwojka dzieci i dbajacych o siebie. taka wymowka to tylko oklamywanie siebie i przyzwolenie na zochydzenie wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no name Re: Wstrętne to są te kaszaloty! IP: *.4web.pl 28.07.07, 07:44 Ty też jesteś jedną wielką wymówką dla nieuctwa. Zohydzanie pisze się przez "h". Zaburzeń hormonalnych zycżę - pogadamy wtedy o otyłości. Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Wstrętne to są te kaszaloty! 28.07.07, 18:21 a gość sam błędy robi krytykując "zycżę" Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika a co do dajet, mniej zryc! - to Mlynarski. 28.07.07, 02:47 jak juz wspomnial ktos wczesniej, obraza jest obecnosc obrzydliwych, grubych bab w ciasnych bluzkach i przepoconych stanikach. Zupelnie jak moja szwagierka. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 21:02 Gość portalu: marketingowiec napisał(a): > reklama jest wstrętna, kierowana do facetów - wysyłajcie swoje teściowe i żony > byle daleko a samo kupcie sobie tv, konsole i gry - zamiar widać jak na dłoni.. > . > a jeśli szukasz taniego rtv i agd - porównaj ceny Media Markt i sklepów > internetowych- i...już nigdy w MM niczego nie kupisz. Kupowałam ostatnio cały > zestaw do kuchni z Mastercooka - 5 elementów w MM wyliczono mi na 7900 a w > jednym ze sklepów internetowych - 4800. I to jest najlepszy sposób na ich > chamską reklamę > Poza tym wypowiedź pani rzecznik MM jest bezczelna - "łamanie stereotypów" - w > reklamie Dove kobiety przy kości były podmiotem a w reklamie MM są przedmiotem, > powodem do śmiechu dla nisko wykształconych facetów z kompleksami. FUUUUJ. Cos w tym jest, co napisałeś. Ofiarą prostackich reklam padają kobiety, aby dać upust męskim frustracjom. Mamy tu do czynienia ze stereotypowym myśleniem. Mężczyzna zna się na nowej wieży, konsoli do gier, kobieta to żona z nadwagą, która stanowi problem, który trzeba gdzieś wysłać, nieważne, czy do Ciechocinka, czy do Ustronia. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joasia Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:09 a ja nienawidzę reklamy Vervy, która zawsze jest nadawana w czasie Formuły 1.Z tej kobiety zrobiono taką durnotę,że aż mnie telepocze gdy słyszę to jej głupie gadanie.Zapewne wymyślił to jakiś "znawca" F1 rodzaju męskiego, tylko dlaczego naszym,czyli kobiet, kosztem?? Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 22:13 Gość portalu: joasia napisał(a): > a ja nienawidzę reklamy Vervy, która zawsze jest nadawana w czasie Formuły 1.Z > tej kobiety zrobiono taką durnotę,że aż mnie telepocze gdy słyszę to jej głupie > > gadanie.Zapewne wymyślił to jakiś "znawca" F1 rodzaju męskiego, tylko dlaczego > naszym,czyli kobiet, kosztem?? Żyjemy w kulturze patriarchalnej, która lubuje się w takim stereotypowym ukazywaniu kobiet. Mnie to zawsze irytuje, aż wszystko we mnie wrze. Pozdrawiam. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sproket ała to teraz już wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:16 To miałem pecha tu chodzi po prostu o to że na tym plakacie test kobieta a nie facet trafiła mi się umiarkowana feministka ..szcuneczek. Hmm Ciekawe kto byłby na bilbordzie reklamowym gdyby u nas obowiązywał matriarchat ..? Czyżby p.Dorota Stalińska.. esta esta..;-) pozdrawiam i idę nyny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hrabia Hrabla [...] IP: *.hvc.res.rr.com 28.07.07, 01:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.07.07, 05:28 ale z ciebie niemota bidulku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dno Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.07, 14:15 ale z ciebie prymitywny kawał śmierdzącego ,bezmózgiego mięcha! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dno Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.07, 14:17 to do pana ,panie hrabio z bozej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gutek wy macie jakies kompleksy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 07:42 nie umiecie sie sami z siebie smiac? zanim zasmiejecie sie z kogos, zasmiejcie sie z siebie! az mi smutno jak widze jak malo autoironii ten kraj posiada, wszystko tutaj jest na powaznie, dupy na maksa spiete. rzygac mi sie chce jak widze swoich rodakow-powazniakow z IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hela Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.stk.vectranet.pl 27.07.07, 22:41 Trochę poczucia humoru to tylko reklama. Poza tym nie radzę kupować zestawu do kuchni przez internet bo można się rozczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
bilb0 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 28.07.07, 01:17 Reklama rzeczywiście jest wstrętna i... (tu się znów przewrażliwione grubasy oburzą - ale ja też nie jestem przecinek wiec co tam)... mało apetczny ten bilboard. Nie bronię tu MM. Mam do nich podejście podmiotowe. Pasuje mi ich oferta - biorę, nie pasuje - nie biorę. Ale takie przykłady "porównaj ceny Media Markt i sklepów internetowych- i...już nigdy w MM niczego nie kupisz" nie są dobre. Szczególnie dla osób, które uwierzą, że zawsze w necie dostaną lepszą cenę. Ja też parę lat temu kupowałem zestaw do kuchni - no też właśnie 5 elementów tego było. Ale nie nastawiałem się na konkretny sprzęt czy firmę tylko miało być najtaniej ale sensownie. I niestety nawet kolega prowadzący jeden ze sklepów internetowych nie był w stanie przebić MM. I jeszcze montaż gratis. Nie popadajmy więc w skrajnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bilb0 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 28.07.07, 01:23 Hmm, późno jest, albo po prostu "głupek jeden" jestem :-) Do MM mam oczywiście podejście PRZEDMIOTOWE. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RySieK Medialny Marek, powinni tego zabronić.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:55 No cóż... Ta firma od lat znana jest z chamskich reklam. Nie tylko obrażają klientów, ale także konkurencję. Pamiętam jak niedawno jechali Euro, a z rok/dwa temu FotoJokera. Po prostu nie mają przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pszeraszony generalnie reklamę MM robi jakaś opóźniona agencja IP: *.aster.pl 27.07.07, 19:04 reklamy są marne. Ale czego oczekiwać od opóźnionych w rozwoju PR-owców?? Cienki sklep to i marne reklamy. Skoro ktoś wierzy, że robiąc u nich zakupy nie jest idiotą to jego sprawa. Ja w MM nie kupuję, sa inne miejsca gdzie można kupić lepszy sprzęt i na pewno taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kelner. Re: generalnie reklamę MM robi jakaś opóźniona ag IP: 212.160.70.* 28.07.07, 20:03 Gość portalu: pszeraszony napisał(a): > reklamy są marne. Ale czego oczekiwać od opóźnionych w rozwoju PR-owców?? > Cienki sklep to i marne reklamy. Skoro ktoś wierzy, że robiąc u nich zakupy nie > jest idiotą to jego sprawa. > Ja w MM nie kupuję, sa inne miejsca gdzie można kupić lepszy sprzęt i na pewno > taniej. > Widać że nie rozumiecie hasła "Nie dla idiotów". Hasło to jest takie a nie inne dlatego że idioci już tam pracują więc przynajmniej klientów chcą mieć normalnych i o to w tym wszystkim chodzi a nie o obrażanie potencjalnego klienta;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja niesmaczna jest pani na plakacie, nie reklama :))) IP: *.techtel.pl 27.07.07, 20:26 niesmaczna jest pani na plakacie, nie reklama :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JA Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 20:46 MEDIA MARKT G.... WART! Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 20:58 Gość portalu: pestka18 napisał(a): > A ja nie uważam by ta reklama śmieszna była.Jest niesmaczna i tyle. Ta reklama jest równie żenująca jak wiele innych reklam tej sieci. Nie można kpić z ludzi, nieważne, czy z nadwagą, czy niedowagą, białoskórych, czy ciemnoskórych. Jakieś granice istnieją. Nie dziwię się tym paniom, że poczuły się obrażone. Media Markt swoją reklamą obraziło wielu swoich potencjalnych klientów. Wiem, że za chwilę ktoś powie, że takie jest prawo wolnego rynku, a puszyste kobiety mogą nie chodzić do sklepu, jednakm tu obrażono człowieka, a na takie zachowanie nie może być przyzwolenia. A opinie w stylu:"trzeba było tyle nie jeść", są tutaj nie na miejscu. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwia Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: 195.205.216.* 27.07.07, 21:48 znam wiele "grubasów" i nie uważam ich za ludzi gorszej kategori są to wspaniali ludzie , popieram cie saszenka ,ci co obrażają innych niech najpierw popatrza na siebie i swoja rodzine -jeśli sa tam grubasy to niech im w oczy powiedzą co myślą na temat ludzi otyłych kochane grubasy nie dajmy się tym wieszakom i szkieletorom Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 21:50 Gość portalu: sylwia napisał(a): > znam wiele "grubasów" i nie uważam ich za ludzi gorszej kategori są to > wspaniali ludzie , popieram cie saszenka ,ci co obrażają innych niech najpierw > popatrza na siebie i swoja rodzine -jeśli sa tam grubasy to niech im w oczy > powiedzą co myślą na temat ludzi otyłych kochane grubasy nie dajmy się tym > wieszakom i szkieletorom Tak naprawdę ani nadwaga, ani niedowaga nie powinny być powodem kpin czy sposobem na reklamę produktów dostępnych w Media Markt. Nikogo nie można obrażać. Pozdrawiam. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 28.07.07, 00:21 wieszaki i szkieletory sa tak samo zle jak tluste wieprze! na pochwale i tolerancje zasluguje jedynie waga w normie. a norma jest dosyc szeroka z tego co wiem +/- 5 kg jest ok, ale wiecej to juz ochyda. sam czasem miewam odchyly od normy i wtedy robie wszystko zeby do niej powrocic! a wiele kobiet przez glupia i totalnie chybiona 'tolerancje' nie ma motywacji zeby zrzucic opony! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rozbawiona Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.org 28.07.07, 00:26 Popatrzmy sobie na Adonisa hahaha www.e-medyk.info/zdjecia/kalorie1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m4dm3n Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.range86-145.btcentralplus.com 28.07.07, 11:49 >popieram cie saszenka ,ci co obrażają innych niech najpierw > popatrza na siebie i swoja rodzine > kochane grubasy nie dajmy się tym > wieszakom i szkieletorom heh co za wzor tolerancji :) falsz i obluda ... -- a co do reklamy, nigdy zakupow w MM nie robilem, ale jak przeczytalem artykul niezle sie usmialem ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwia Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: 195.205.216.* 28.07.07, 22:09 pisząc o wieszakach miałam na mysli ludzi wypowiadających sie na tym forum ,przypuszczam że są to ludzie o normalnych rozmiarach,bo nie wierzę że w tak obrażliwy sposób wypowiadają się ludzie otyli na temat ludzi o tej samej tuszy, Odpowiedz Link Zgłoś
keradk [...] 28.07.07, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no name Re: nie porownuj IP: *.4web.pl 28.07.07, 07:51 Tłusta świnia tp chyba ty jesteś , sadząc po tym jakie posty wypisujesz tutaj, prawdopoobnie lecząc swoje frustracej. TTakim jak ty powinno się zyczyć choćby i niedoczynnosci tarczycy, zeby zobaczyli jak to jest jeść samą sałatę i tyć , gromadząc w organizmie po 5 litrów wody -a wtedy też ktos powinien wyztwaćcie od tłustej swini. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wikul Tęgie panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.aster.pl 27.07.07, 21:07 Gość portalu: pestka18 napisał(a): > A ja nie uważam by ta reklama śmieszna była.Jest niesmaczna i tyle. Oczywiscie, smaczne to były te stosy żarcia zżerane przez grubasów. I jakie puszyste, puszysty to jest królik a nie 150 kg kolumbryna. Trzeba mieć nierówno pod sufitem by taką panią nazwać puszystą. Chyba że słoninę bedziemy nazywać futerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Tęgie panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 21:53 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: pestka18 napisał(a): > > > A ja nie uważam by ta reklama śmieszna była.Jest niesmaczna i tyle. > > > Oczywiscie, smaczne to były te stosy żarcia zżerane przez grubasów. > I jakie puszyste, puszysty to jest królik a nie 150 kg kolumbryna. > Trzeba mieć nierówno pod sufitem by taką panią nazwać puszystą. > Chyba że słoninę bedziemy nazywać futerkiem. Każdy ma jakiś "defekt", Ty na pewno też. Może tak następnym zrobią reklamę o tych, ktorzy mają za duży nos albo za małego penisa i określą ich jakoś wulgarnie? www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacal znaj proporcją mocium pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:05 > Każdy ma jakiś "defekt", Ty na pewno też. Może tak następnym zrobią reklamę o > tych, ktorzy mają za duży nos albo za małego penisa i określą ich jakoś > wulgarnie? Nie odnosząc się do poziomu reklamy, chciałby zauważyć że twoje porównanie jest niezbyt sensowne (podobnie jak dorabianie teorii do głupot). Na wielkość nosa czy penisa nie masz wielkiego wpływu. Jest pewna "drobna" różnica pomiędzy defektem odziedziczonym a wypracowanym własnoręcznie. A wielkie gabaryty to u 90% ludzi z otyłością wynik własnych zaniedbań i jedzenia byle czego i byle jak, a nie zaburzeń metabolizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mazen Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.hvc.res.rr.com 28.07.07, 00:57 Pewnie sama jesteś "puszysta", czyli tłusta i gruba. Ja akurat takie lubię, ale nie podoba mi się że niektóre grubaski wmawiają sobie i innym że bycie grubym nie jest z wyboru, tylko z jakiś niejasnych predyspozycji. Moja rada dla słoni: albo jedzcie lepiej, biegajcie i cwiczćie, albo zaakceptujcie siebie jako grubaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no name Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.4web.pl 28.07.07, 07:54 To baaaaaaardzo ciekawe, ze w g twojej teorii dotyczy to tylko kobiet, bo spasinych facetów jest w Polsce o wiele więcej - toczą sie po ulicach jak kule i to nei bilardowe, ale piłki lekarskie:P Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 28.07.07, 18:25 grubi faceci też są ohydni Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 28.07.07, 18:16 niesmaczna jest racja ale... grubasy same się ośmieszają - rozumiem jest niewielki/marginalny odsetek ludzi chorych, którzy "lepiej niż inni przyswajają/mają większy żołądek itp" ale 99% grubasów to ofiara własnego lenistwa i odżywiania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nika Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:59 Obżerać pisze się przez "Ż", pani/-e kulturalna/-y. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 10:54 z całego serca życzę cukrzycy albo kłopotów endokrynologicznych, ewentualnie niedoczynności tarczycy :) a wtedy proszę się nie obżerać. A na następne urodzinki poprosić bliskich o słownik ortograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: h_sukur Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: 80.51.236.* 27.07.07, 11:53 To się podrap Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fenek Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:07 Prawda jest taka, że to są sporadyczne przypadki. Tyje się od żarcia bez opamiętania i tyle. Śmieszy mnie to ciągłe powoływanie się na to, sramto i owamto, ale nie na to, że za dużo się żre. A jak się ma problemy z rodzaju tych, o których piszesz, to po prostu się żre jeszcze mniej i po problemie. Od samego powietrza nikt nie tyje. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B. Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.aster.pl 27.07.07, 20:45 To żyj samym powietrzem palancie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: resztka Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.toya.net.pl 28.07.07, 00:08 to sie tocz dalej i nie skamlaj guło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 28.07.07, 18:28 można żreć ciacho, marsy, czekoladki a można też żreć: sałatki, ryby ,oliwę, owoce ... można sie też ruszać - nad sobą trzeba pracować - kto powiedział, że jest łatwo? zawsze by coś osiągnąć trzeba coś zrobić może to drastyczne ale w Owięcimiu grubych nie było (btw - sznuję ofiary Oświęcimia to tylko przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 21:12 Gość portalu: Fenek napisał(a): > Prawda jest taka, że to są sporadyczne przypadki. Tyje się od żarcia bez > opamiętania i tyle. Śmieszy mnie to ciągłe powoływanie się na to, sramto i > owamto, ale nie na to, że za dużo się żre. A jak się ma problemy z rodzaju tych > , > o których piszesz, to po prostu się żre jeszcze mniej i po problemie. Od samego > powietrza nikt nie tyje. Kropka. Nie żartuj. Nie znasz chyba chorób, które przyczyniają się do otyłości. Ludzie nie mają na nie żadnego wpływu. Nie wiesz chyba, ilu ludzi w Polsce choruje na cukrzycę, a to nie jedyna choroba, której efektem jest otyłość. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: se Sa dwa rodzje cukrzycy wrodzona i nabyta IP: *.hsd1.co.comcast.net 27.07.07, 23:12 ta druga jest wlasnie od objadania sie ....a nie odwrotnie Puszyste na silownie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 28.07.07, 18:30 poczytasz trochę to może zobaczysz, że w 90% przypadków to tą cukrzycę to się ma dzięki temu co się ze sobą robi i co żre a nie na odwrót nie myl więc skutku z przyczyną - w większości to żarcie/my jesteśmy przyczyną cukrzycy/otyłości a nie cukrzyca cię robi grubasem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no name Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.4web.pl 28.07.07, 07:56 Jesli uważasz , ze niedoczynność tarczycy to rzadki przypadek, to idż człowieku do enndokrynologa. Akurat zarówno niedoczynność, jak i nadczynność to w Polsce prawdziwa plaga - niestety, dotyczy głownei kobiet, którym profil hormonalny generuje klopoty z tarczycą. Obie choroby są kosszmarne, ale co tu o nich gadać nieukom, dla których choroba, to złamana noga ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Portalu. Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: 212.160.70.* 28.07.07, 20:00 Gość portalu: no name napisał(a): > Jesli uważasz , ze niedoczynność tarczycy to rzadki przypadek, to idż człowieku > > do enndokrynologa. Akurat zarówno niedoczynność, jak i nadczynność to w Polsce > prawdziwa plaga - niestety, dotyczy głownei kobiet, którym profil hormonalny > generuje klopoty z tarczycą. Obie choroby są kosszmarne, ale co tu o nich gadać > > nieukom, dla których choroba, to złamana noga ;/ Nawet mając te choroby można schudnąć. Tylko że większość grubasów wmawia sobie że skoro ma tą chorobę to dojście do "normy wagowej" jest absolutnie niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam_Śląsk [...] IP: *.ssnet.pl 27.07.07, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ma_thro_na Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:40 też bedę chamska i powiem tym od reklamny :zanim gruby schudnie to chudy zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:48 słusznie najgłupsze reklamy ma media markt chociaz jestem szczupła to ta reklama jest odpychajaca jak wcześniejsze nie robie tam zakupów bo tam pracuja idioci / ich ulubione słowo/ Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 13:53 problem w tym ze dluzej i lepiej zyja ludzie bez nadwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 21:19 mara571 napisała: > problem w tym ze dluzej i lepiej zyja ludzie bez nadwagi... Masz rację, ale to nie oznacza, że Media Markt może obrażać ludzi z nadwagą, z niedowagą, starych, kobiety i mniej sprawnych intelektualnie. Każdy ma prawo do zachowania godności. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kate wyslij przecinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:00 "Wyslij przecinka do Ciechocinka" dotyczy chudego jak miotla paskudnego faceta, a nie szczuplej kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asr Re: wyslij przecinka IP: *.chello.pl 27.07.07, 23:11 czego oczekujesz od dziennikarzyny z WYborczej? chyba nie tego ze ma pojecie o czym pisze! ale wtopa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sproket wielka mi rzecz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:43 Najpierw ze dwa hamburgery potem pizza różnego rodzaju zapiekanki pączki ciastka itd a potem lament i wczasy odchudzające... nie ma sie co obrażać zamiast tego trochę diety wprowadzić bo inaczej to za dwa trzy lata te obrażalskie panie tyłki będą miały jak amerykanki ( czyli jak BERLIN) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilka Re: wielka mi rzecz ... IP: *.org 27.07.07, 17:33 Przypominam, że w Niemczech strasznie śmieszna była reklama o polaczkach-złodziejach. Widać świni pluć w oczy to powie że pada deszcz. Na pocieszenie, tępi polaczkowie - media na pewno przygotuje jeszcze dużo reklam odpowiadającym waszym możliwościom intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gratka Re: wielka mi rzecz ... 27.07.07, 18:34 grubasy do gazu?a moze getto? ludzie zloci, coz za paranoja - obzerasz sie, jestes gruba to cala polska moze sie z ciebie smiac, tak? a moze - masz krzywy nos, wylupiaste oczy, krzywe nogi, brakuje ci jednej reki... takie reklamy to chyba powoli zaczynaja byc ciosy ponizej pasa i ponizej poziomu. to samo jesli chodzi o przecinka. i nie jest to zadna walka ze stereotypami tylo wrecz przeciwnie - podbijanie stereotypow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sproket HeHeHe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:07 Teraz dopiero o tym przecinku przeczytałem ...dobre !!!! A swoja drogą to nie spinaj sie tak dziewczyno trochę poczucia humoru poczytaj statystyki ile ludzi nie kupuje w sieci Media Markt a przecież to " sklep nie dla idiotów " więc co ta reszta ma podać właściciela sklepu do sądu ? Bo jak kupisz gdzie indziej to znaczy ze jesteś idiotką ? A taka reklama z tymi puszystymi jest dobra bo nie jedna kobieta zacznie dbać o siebie...jeszcze raz pisze ..wyluzuj to tylko biznes i im więcej sie koło tego będzie szumu robić tym lepsze ta reklama będzie robić notowania czyli to do czego ją stworzono ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: HeHeHe 27.07.07, 21:37 Gość portalu: sproket napisał(a): > Teraz dopiero o tym przecinku przeczytałem ...dobre !!!! > A swoja drogą to nie spinaj sie tak dziewczyno trochę poczucia humoru poczytaj > statystyki ile ludzi nie kupuje w sieci Media Markt a przecież to " sklep nie > dla idiotów " więc co ta reszta ma podać właściciela sklepu do sądu ? Bo jak > kupisz gdzie indziej to znaczy ze jesteś idiotką ? > A taka reklama z tymi puszystymi jest dobra bo nie jedna kobieta zacznie dbać o > siebie...jeszcze raz pisze ..wyluzuj to tylko biznes i im więcej sie koło tego > będzie szumu robić tym lepsze ta reklama będzie robić notowania czyli to do > czego ją stworzono ! Pozdrawiam Czy pomyślałeś o tym, że przez tego typu relamy wiele kobiet zapada na anoreksję? Wiele szczupłych kobiet uważa, że i tak jest za grubych, a takie reklamy tylko je w tym utwierdzają. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sproket anoreksja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:31 Jeszcze trochę i plamy na słońcu tez przypiszesz tej reklamie...anoreksja była zanim powstał Media Markt i jest to choroba jak na mój gust psychiczna i nie taka reklama jest dla anorektyczek krzywdząca tylko bardziej propagowanie życia na wzór wszystkich modelek i podobnych szkieletorów ale jak ktoś szuka wymówki dla siebie albo innych obwinia za swoje problemy to wybacz nawet reklama płatków śniadaniowych może kogoś urazić Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: anoreksja.. 27.07.07, 22:34 Gość portalu: sproket napisał(a): > Jeszcze trochę i plamy na słońcu tez przypiszesz tej reklamie...anoreksja była > zanim powstał Media Markt i jest to choroba jak na mój gust psychiczna i nie > taka reklama jest dla anorektyczek krzywdząca tylko bardziej propagowanie życia > na wzór wszystkich modelek i podobnych szkieletorów ale jak ktoś szuka wymówki > dla siebie albo innych obwinia za swoje problemy to wybacz nawet reklama płatkó > w > śniadaniowych może kogoś urazić Anoreksja nasiliła się ostatnio pod wpływem takich odmóżdżających reklam. Tu promują płatki dla osób na diecie, tam wychudzona gwiazda jest ideałem, a tu Media Markt szykanuje osoby otyłe i anorektyczki odbiorą to jako pochwałę swojego odchudzania. Nie chcą być takie "tłuste" jak pani z billboardu. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sproket przesadzasz .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:57 już Ci pisałem że jest to tylko rodzaj usprawiedliwiania się anoreksja jest chorobą psychiczną i nie zwalaj winy na reklamy bo te chore kobiety na anoreksje na takie reklamy nawet nie zwracają uwagi one żyją we własnym świecie a już najmniej sie przejmują tym czy czują się oburzone czy nie taką reklamą Odpowiedz Link Zgłoś
knidyjka Re: przesadzasz .. 28.07.07, 14:43 Odpowiadasz na : Gość portalu: sproket napisał(a): > już Ci pisałem że jest to tylko rodzaj usprawiedliwiania się anoreksja jest > chorobą psychiczną i a jak nazwiesz kompulsywne objadanie się ? czym ono jest,czym jest spowodowane? a czym jest bulimia, jak się ją leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: HeHeHe 28.07.07, 00:28 jak zapadaja to znaczy ze maja slaba psychike...+/-5 kg jest ok - powyzej to juz pasztet. a najgorsze sa tluste pasztety w krotkich koszulkach na ramiaczkach...bleeeee.. ludziom na ulicy sie niedobrze robi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no name Re: HeHeHe IP: *.4web.pl 28.07.07, 08:06 Gdyby głupota umiała latać , byłbyś promem kosmicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: wielka mi rzecz ... 28.07.07, 18:32 jest pewna różnica między człowiekiem, który nie posiada ręki, nogi itp, czy ma wyłupiaste oczy, krzywe nogi/nos - grubas w 99% sam jest winien temu, że jest gruby a innych tak obdarował los więc jest TU ZASADNICZA RÓŻNICA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adamxyz3 Re: wielka mi rzecz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:02 Lika-nawet jak na Niemca to jesteś prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sproket Ja..Ja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:13 "W Nymcach to takie welke lizoki jak smoki robiom a patycki jak supy telefuniczne " a tak na marginesie to wybacz Lilka ale z nad ludźmi nie rozmawiam a jak Ci tu tak źle ty po prostu wyjedź do siebie albo Holandii lub RPA tam wasza nacja sie czuje najlepiej....nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilka Re: Ja..Ja ... IP: *.org 27.07.07, 21:32 Jasne, ze wyjadę a ty też przyjedziesz i będziesz skamleć o robotę. Możesz mi toaletę sprzątać, chociaż nie jestem pewna czy się nadajesz. I pamiętaj, w brudnych "adidasach" nie wchodzi się do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Barman. Re: Ja..Ja ... IP: 212.160.70.* 28.07.07, 20:08 Gość portalu: lilka napisał(a): > Jasne, ze wyjadę a ty też przyjedziesz i będziesz skamleć o robotę. Możesz mi > toaletę sprzątać, chociaż nie jestem pewna czy się nadajesz. I pamiętaj, w > brudnych "adidasach" nie wchodzi się do domu. Ciekawe podejście... Czyli w brudnych pantoflach jak najbardziej można? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kacze Bajdy Re: reklamy dla "ciemnego ludu"? IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 27.07.07, 20:33 Fakt... prymitywizm wielu reklam publikowanych w Polsce (i tylko w Polsce...) jest wrecz porazajacy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: triv Re: wielka mi rzecz ... IP: *.chello.pl 28.07.07, 13:27 Bo ta reklama była śmieszna - mimo tego, że jestem Polakiem i jestem z tego dumny - reklama ubawiła mnie setnie. Mimo wszystko, trzeba mieć trochę dystansu zarówno do siebie jak i do tego co o nas mówią. A prawda jest taka, że ktoś musiał u Niemców zapracować na taki stereotyp Polaka. Plus sam też widzę ten stereotyp wcielony w życie jak się przechadza po ulicach naszych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: wielka mi rzecz ... 27.07.07, 21:26 Gość portalu: sproket napisał(a): > Najpierw ze dwa hamburgery potem pizza różnego rodzaju zapiekanki pączki ciastk > a > itd a potem lament i wczasy odchudzające... nie ma sie co obrażać zamiast tego > trochę diety wprowadzić bo inaczej to za dwa trzy lata te obrażalskie panie > tyłki będą miały jak amerykanki ( czyli jak BERLIN) Dlaczego obrażasz ludzi z nadwagą? Przecież nie zawsze otyłość to wynik nadmiernego jedzenia. Istnieje mnóstwo chorób i zakłóceń metabolizmu, które skutkują odkładaniem się tkanki tłuszczowej. Oczywiście, że nadwaga nie jest zdrowa, ale to nie znaczy, że Media Markt ma obrażać ludzi otyłych, nawet tych, którzy jedzą nadmierne posiłki, bo ci ludzie także mają prawo do wolności i szacunku. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator2 Re: wielka mi rzecz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:59 saszenka2 napisała: > Dlaczego obrażasz ludzi z nadwagą? Przecież nie zawsze otyłość to wynik > nadmiernego jedzenia. Istnieje mnóstwo chorób i zakłóceń metabolizmu, które > skutkują odkładaniem się tkanki tłuszczowej. Jestem już dość stary i pamietam lata 40-te, 50-te, gdy kupno najtańszej żywności dla przeciętnej rodziny, by nie być zwyczajnie głodnym, potrafiło być problemem. Ludzie chorzy WTEDY ujawniali się jako bardzo otyli niezmiernie RZADKO. W dużym mieście, w którym mieszkałem, spotkałem JEDNĄ taką osobę. Następnego grubasa zobaczyłem już na studiach, w Warszawie. A teraz? teraz, gdy prosta (by nie rzec prostacka)żywność jest praktycznie DARMO - kilka tysięcy kalorii dziennie można sobie kupic za jakieś 10% pensji (kiełbasy po 8zł, kurze serduszka po 6, kurczęta po 7, wieprzowina po 10, etc.) grubasy się WYROIŁY. Co 50-ty może jest pechowcem. Reszta nie znalazła innego celu w życiu jak żreć kiełbasę i piwskiem zapijać. Albo sreniki żreć. Kiedyś wstyd było wyjść do ludzi brudnym, czy oberwanym. Dzisiaj zaczyna być wstyd palić i być GRUBYM. Wyszydzanie grubasów i narkomanów ma ludziom POMÓC. Widząc ostracyzm zaczną może troche się powściągać. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: wielka mi rzecz ... 27.07.07, 22:29 Gość portalu: obserwator2 napisał(a): > Wyszydzanie grubasów i narkomanów ma ludziom POMÓC. Widząc ostracyzm zaczną > może troche się powściągać. Zacznijmy wyszydzać mężczyzn o małych penisach, przecież chcemy ich zachęcić do powiększenia tegoż organu. Zacznijmy szydzić z mężczyzn, którzy są łysi, chcemy ich tylko zachęcić do przeszczepu. Takie przykłady można by mnożyć i mnożyć, ale chyba widać w nich wulgarność i prostactwo. Rozumiem, że dawniej kobiety nie rodziły dzieci i nie miały z tego powodu nadwagi. Zresztą wiele chorób pojawiło się dopiero niedawno. Niekorzystny wpływ środowiska sprzyja mutacjom, a te z kolei różnym chorobom, których efektem jest otyłość. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: wielka mi rzecz ... 28.07.07, 00:31 ...a ty dalej swoje - porownanie z kosmosu. wady ktore wymieniasz sa niezawinione, a twoja tlusta dupa jest jak najbardziej wina paczkow i ciastek, ktore wsuwasz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no name Re: wielka mi rzecz ... IP: *.4web.pl 28.07.07, 08:09 Ciekawe czego winą jest twoje piramidalne chamstwo i głupota? Podejrzewam, ze małego mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: wielka mi rzecz ... 28.07.07, 18:34 niektórym sie inaczej nie wytłumaczy bo są sami zaślepieni i dorabiają różne teorie do własnych potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Barman. Re: wielka mi rzecz ... IP: 212.160.70.* 28.07.07, 20:08 Gość portalu: no name napisał(a): > Ciekawe czego winą jest twoje piramidalne chamstwo i głupota? Podejrzewam, ze > małego mózgu. Pragnąłbym zauważyć że nie tylko wielkość mózgu ma znaczenie - chyba coś ci w szkole umknęło a może nie skończyłaś? Pozdrawiam, Barman. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chudzielec Re: wielka mi rzecz ... IP: *.selsoft.pl 27.07.07, 22:36 piprzysz koleś już dawno dowiedziono ze otyłość jest wynikiem złego niezdrowego tym samym taniego pożywienia zauważ ludzie bogaci są szczupli Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: wielka mi rzecz ... 28.07.07, 18:38 akurat zazwyczaj to zdrowe jest najtańsze - choć nie zawsze czy lepiej kupić paczkę chipsów czy kaszę gryczaną - no chyba lepiej drugie choć nigdy w życiu chipsów nie kupiłem i nie wiem ile kosztują - czy lepiej kupić sobie chlebek za 1zł napęczniały spulchniony czy za 3zł chleb ekologiczny zdrowy bez konserwantów tylko wagi cegły? czy zamiast mleka nie mozna kupic sobie kefiru, czy zamiast golonki(błeeeeee), żeberek czy inneg świństwa nie można kupić np pasztetu sojowego, mintaja, tuńczyka - i niech mi tu nikt nie chrzani, że tak strasznie drożej wyjdzie, czy ogórki, pomidory są tak strasznie drogie? zamiast ziemniaków jeść kasze itd Odpowiedz Link Zgłoś
liliac Re: wielka mi rzecz ... 29.07.07, 02:56 Hmmmm... No akurat ziemniaki to są zdrowe dosyć- ani kaloryczne szczególnie, ani tłuste, a w dodatku bogate w wit. C; nie piszcie, ludzie, jak się nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sproket To nie obraza tylko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:22 To nie obraza tylko ...stwierdzenie faktu... czytaj dokładnie jest to napisane w formie ogólnej to raz a dwa ta reklama mimo swojej agresji nie jest skierowana do osób otyłych z powodu choroby i trzy jeśli chodzi o wolność to tak ale bezmyślność nie taka wolność objadania się jest potem bardzo łatwo przekazywana dzieciom przez zwykły brak reakcji na dwa albo trzy hamburgery dziennie cole popcorn pizze itp .. bo tata z mamą sobie tłumacza wolność ... Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: To nie obraza tylko ... 27.07.07, 22:32 Gość portalu: sproket napisał(a): > To nie obraza tylko ...stwierdzenie faktu... czytaj dokładnie jest to napisane > w > formie ogólnej to raz a dwa ta reklama mimo swojej agresji nie jest skierowana > do osób otyłych z powodu choroby i trzy jeśli chodzi o wolność to tak ale > bezmyślność nie taka wolność objadania się jest potem bardzo łatwo przekazywana > dzieciom przez zwykły brak reakcji na dwa albo trzy hamburgery dziennie cole > popcorn pizze itp .. bo tata z mamą sobie tłumacza wolność ... Oni mają prawo jeść nawet 10 hamburgerów, o ile ich nie ukradną, to ich sprawa, a nie Twoja. Nadmierne jedzenie nie odbiera nikomu prawa do godności, w którą godzą takie reklamy. A to, że Tobie nie podobają się ludzie otyli, to już Twój problem. Mi się nie podobają wąsy u facetów, ale nie biegam po mieście z brzytwą i mydłem ani ich nie obrażam. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sproket mylisz sie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:51 Nigdzie nie napisałem że nie lubię otyłych ludzi sam mam nadwagę choć nie zaliczam sie do otyłych ale problem dostrzegam..a Ty go bagatelizujesz i chowasz za jakąś śmieszną wolnością w jedzeniu i piciu i nie masz racji co do tych 10 hamburgerów ponieważ dzieci mają jeść zdrowo a nie dużo ostatnio właśnie w USA na jednym z programów pokazywali rodzine której sąd na wniosek opieki społecznej dał kuratora tylko dlatego że stwierdzono złą opiekę rodziców nad dziećmi po prostu dzieci były zapasione i kurator miał dopilnować zdrowego żywienia ..więc z to wolnością nie jest tak do końca cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lewoprawo ojej! IP: *.altec.pl 31.07.07, 21:25 ehhh, no i coz starsznego sie stalo? jak ktos jest gruby to o tym wie, to ze zobaczy gruba kobiete na plakacie chyba go bardziej nie zdoluje. A ze slon? Nie da sie ukryc, ze pasuje bardziej niz zaba czy kon.... Wiekszosc grubasow jest sobie sama winna. Czesc osob sie tu oburza, ze sa z problemami metabolizmu, hormonami, etc. To przeciez mniejszosc - nagle w stanach epidemia niedoczynnosci tarczycy? Trzeba osiebie dbac, a nie obrazac, ze ktos cos powiedzial... porazka Jak powiedzial bohater 'trainspotting': - w etiopi nie ma grubych, a maja tam hormony i metabolizm :D Dbac o siebie trzeba, a nie narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arbuz Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.gdynia.mm.pl 27.07.07, 18:49 Dokładnie. Najpierw żrą jak oszalałe (gdzie jest wtedy ich godność gdy łapczywie rzucają się na jedzenie?) a potem płacz, że kaszalotem nazwą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arbuz A tutaj wstrząsająca przestroga: IP: *.gdynia.mm.pl 27.07.07, 18:52 www.joemonster.org/filmy/4275/Najgrubsza-dziewczynka-na-swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poganin Re: A tutaj wstrząsająca przestroga: IP: *.rcb.vectranet.pl 27.07.07, 19:39 dla ciebie przestrogą powinny być Tworki czubku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bazyliszek Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.aster.pl 27.07.07, 19:00 Ej, naprawdę nie rozumiecie, że otyłość może być wynikiem choroby lub specyficznej gospodarki hormonalnej? Problem nie dotyczy mnie - waże 45 kg, jem co chcę (przed chwilą zeżarłam talerz spaghetti i paczkę wafelków, a popijam to piwskiem), a jedyny sport jaki uprawiam to spacery z psem. Ale wiem, że przy moim wrodzonym schorzeniu hormonalnym (PCOS) kobiety na ogół mają nadwagę - ja mam po prostu wielkie szczęście, że akurat u mnie gen powodujący otyłość się nie uaktywnił. Nie zawsze jest tak, że wszystko zależy od nas samych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Steve Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:11 Uważasz, że same hormony + powietrze powodują otyłość? Bo rozumiem, że od jedzenia to oni nie tyją? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kosz Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.crowley.pl 27.07.07, 21:46 wyobraz sobie, ze w PCOS zaburzenia hormonalne powodujace otylosc, to najmniejsze zlo, ktore moze spotkac kobiete z tym zespolem serdecznie zycze, zeby trafilo sie np twojej corce, ciekawe co wtedy powiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Steve Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:54 Dziękuję za życzenia. Takich życzliwych ludzi to chyba można spotkać tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jez Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.ipt.aol.com 27.07.07, 22:16 Sam sie o to prosiles! Mam PCOS i nadwage, wiec mozna po mnie jezdzic jak po lysej kobyle? Tylko dlatego, ze metabolizm u mnie dziala nie tak jak trzeba? To jest powod do osmieszania? Stuknij sie w leb i pomysl chwile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 28.07.07, 00:35 nie jezdzimy po tobie - jezdzimy po tych, ktorzy sie obrzeraja siedzac na tylku caly dzien i dupa im rosnie. z ciebie nikt sie nie smieje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bardzochudaniemota Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 12:46 hmmm a nikt nie pomyślal że powód do "jeżdżenia" tylko dlatego że ktoś lubi jeść jest beznadziejny? to może następni będą ci z silowni, potem tacy co farbują wlosy no i w końcu trzeba się będzie wziąć za wszystkich zwolenników konnej jazdy no i picie kawy też można by potępić, nie mówiąc o papierosach...kiedyś źli byli cykliści... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jez Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.ipt.aol.com 28.07.07, 09:39 A jak odroznic na ulicy tych co sie obzeraja od tych, ktorzy maja problemy zdrowotne i z tego tytulu tyja? Czekam na instrukcje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olek56 Ty jesteś chyba po***any IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:04 Jak ktoś normalny może komuś czegoś takiego życzyć?!?! Ja nawet takiemu bezmyślnemu debilowi jak Ty bym nie życzył niczego podobnego! Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 21:48 Gość portalu: Steve napisał(a): > Uważasz, że same hormony + powietrze powodują otyłość? Bo rozumiem, że od > jedzenia to oni nie tyją? Istnieją różne choroby, niektóre powodują, że woda zatrzymuje się w organizmie, z kolei inne przyczyniają się do tego, że osoba, która je nawet zwykłą zupę, przytyje, bo jej metabolizm jest zaburzony. Poza tym otyłość jest często uwarunkowana genetycznie. Takie osoby są dużo bardziej narażone na otyłość, stosując normalną dietę. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: flatline Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:03 Arbuz, to dla Ciebie: www.amishrakefight.org/gfy/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poganin Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.rcb.vectranet.pl 27.07.07, 19:38 powiem, krótko i na rzeczowo, tak aby dotarło do ciebie: SPIE..J CZUBKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Może poganie gustują w kaszalotach? 27.07.07, 20:37 Normalni wolą normalnych. Moja żona ma prostą radę. Nazywa ją "MŻ". Mniej żryj. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poganin Re: Może poganie gustują w kaszalotach? IP: *.rcb.vectranet.pl 27.07.07, 20:50 widzę, że dobrałeś sobie żonę do własnego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Nie ma nic bardziej odrażającego... 27.07.07, 21:03 Gość portalu: poganin napisał(a): > widzę, że dobrałeś sobie żonę do własnego poziomu Tak. Sam też jestem szczupły. Bo mój intelekt góruje nad pierwotnymi popędami. Nie żrę bez opamiętania i byle czego, a wszystkie decyzje (również życiowe) podejmuję roztropnie. Cenię w kobietach to, że się nie obżerają. Bo jak powiedział (bardzo słusznie) Jan Nowicki: Nie ma nic bardziej odrażającego, niż kobieta przy apetycie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kas Re: Nie ma nic bardziej odrażającego... IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.07, 21:07 Żal mi twojej przyszłej? córki, twoja pogarda do kobiet i własne kompleksy zrobią z niej nieszczęśliwego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Nie ma nic bardziej odrażającego... 27.07.07, 21:23 perski_dziadzio napisał: > Tak. Sam też jestem szczupły. Bo mój intelekt góruje nad pierwotnymi popędami. > Nie żrę bez opamiętania i byle czego, a wszystkie decyzje (również życiowe) > podejmuję roztropnie. Cenię w kobietach to, że się nie obżerają. Bo jak > powiedział (bardzo słusznie) Jan Nowicki: Nie ma nic bardziej odrażającego, niż > kobieta przy apetycie. Oj, to mało wiesz o kobietach ;-). Akurat te które lubią zjeść to lubią też... Fakt, wagę warto trzymać, i nie przeginać. Ale nie zmienia to faktu, że reklama jest chamska. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Nie ma nic bardziej odrażającego... IP: *.selsoft.pl 27.07.07, 22:45 jeżeli jesteś dziadziem to twja żona babcią i ona powinna ci uzmysłowić ze wejście w klimakterium i obniżenie poziomu hormonów powoduje tycie i to na ptęgę i nie pomoże dita igłodzenie bardzo mało kbiet ma takie szczęści bu nie "nazbierać: w tym wieku 10kg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poganin Re: Nie ma nic bardziej odrażającego... IP: *.rcb.vectranet.pl 27.07.07, 22:48 z tym intelektem to sobie nie pochlebiaj inteligentni ludzie nie obrażają innych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anti idiot Re: Może poganie gustują w kaszalotach? IP: *.elektrosat.pl 28.07.07, 13:32 ty tępaku skończony, ty głupi polaczku prostaczku Odpowiedz Link Zgłoś
cambrone Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 19:05 Trza sie ,kurna, nauczyć ortografii.... Odpowiedz Link Zgłoś
cambrone Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 19:07 Gość portalu: ga napisał(a): > No to trzeba sie nie obrzerac i bedzie dobrze.... > > a nie narzekac.... Trza się,kurna,nauczyć ortografii.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a może zamiast się oburzać 27.07.07, 19:18 nieco się odchudzić - to i dla zdrowia lepiej i humor się poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m25 [...] IP: *.kolornet.pl 27.07.07, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: , Re: fe grubasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:24 Myślisz, że zanim zaczynają się śmiac wypytują o problemy hormonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 zapisać sie na siłownie, a nie żreć jak prosię... 27.07.07, 19:30 i oburzać sie... proste;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poganin To, że kampanie reklamowe MM robione są IP: *.rcb.vectranet.pl 27.07.07, 19:36 przez kompletnych idiotów pozbawionych jakichkolwiek zasad etycznych i moralnych wiemy od dawna, kwestią jest tylko czy mamy się do tego przyzwyczaić czy poprzez bojkot tego kramiku doprowadzić ich do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ukipuki Re: To, że kampanie reklamowe MM robione są IP: *.icpnet.pl 28.07.07, 01:35 Nie musisz wiesniaku przychodzic w kazda niedziele do Media Markt, bo i tak nic nie kupujesz, a tylko zawracasz glowe sprzedawca. Idz lepiej na sume i tam sostan do wieczora, a nie zawracasz dupe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: konsumentka Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: 194.106.192.* 27.07.07, 19:36 Ja juz od dawna nie robie zakupow w tym sklepie. Bo od dawna media markt dyskryminuje okreslone grupy ludnosci, byly juz reklamy szowinistyczne, ocierajace sie o mobbing a teraz uderzaja w osoby otyle, i jak zwykle kobiety. Dziwie sie ze odpowiednie instytucje jeszcze nie zainteresowaly sie tymi kampaniami reklamowymi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: *.org 27.07.07, 19:45 Wszystkie grube zony, ciotki i tym podobne - rzućcie w cholerę te obiadki, pranie i prasowanie, walizki w ręce i do Ustronia!! Niech mężusiowie obsługują się sami za pomocą sprzętu z media. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt 27.07.07, 22:01 Gość portalu: konsumentka napisał(a): > Ja juz od dawna nie robie zakupow w tym sklepie. Bo od dawna media markt > dyskryminuje okreslone grupy ludnosci, byly juz reklamy szowinistyczne, > ocierajace sie o mobbing a teraz uderzaja w osoby otyle, i jak zwykle kobiety. > Dziwie sie ze odpowiednie instytucje jeszcze nie zainteresowaly sie tymi > kampaniami reklamowymi Nie jest prawniczką, ale cały czas chodzi mi po głowie, czy tymi reklamami może zająć się jakiś organ, bo przecież w konstytucji jest zapis, że nie można nikogo dyskryminować, a Powszechna Deklaracja Praw Człowieka zapewnia poszanowanie godności. www.bogactworoznorodnosci.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: babarycha Puszyste panie oburzone reklamą Media Markt IP: 217.97.193.* 27.07.07, 19:40 Nie obrażać sie tylko mniej żreć i będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś