Gość: kropka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 01:32 Zjadłam pewnie już kilka krówek w swoim życiu. I cieszę się, że Boruta pohula na trawce do końca swojego zycia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniek Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: 172.25.252.* 30.07.08, 02:34 Się zastanawiam: przestać jeść mięso? Dam radę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.icpnet.pl 30.07.08, 23:51 przestań, przestań! można z tym żyć :) A nie trzeba być od razu radykałem, można ograniczyć mięso, zawsze coś. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminos Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 06:14 i teraz to przytulisko będzie skomleć o kasę na te zwierzęta. Do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hem Re: Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:01 Nikt Ci nie kaze wplacac na schronisko. Mozesz swoje pieniadze np. dac ksiedzu albo przepic. Twoja wola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Mój śwagier ma byczka z niezłym brawurkiem. IP: *.chello.pl 30.07.08, 07:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svensson Wezme ja! Wkrotce slub i rzeznik juz ostrzy noze IP: *.ericsson.net 30.07.08, 08:34 Jak myslicie, czy na wyzywienie 100 osob wystarczy jedna krowa? Planuje buef stroganow i wolowinka sie przyda. A ile potrzeba kur na rosol dla takiej ilosci osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wege Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: 83.238.95.* 30.07.08, 09:17 Jesteś debilem! Bardzo się cieszę, że krówka została ocalona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: 87.110.54.* 30.07.08, 10:18 Pani Mileno, na wykłady z polskiej fleksji najwyraźniej Pani nie chodziła. "Do murka"? Czy Państwo już nie macie korektorów w Gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-a4 Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.mofnet.gov.pl 30.07.08, 11:02 a ja się zastanawiam nad wypowiedzią powiatowego lekarza weterynarii w Suwałkach, który powoływał się na przepis, że zwierzę oddane do ubojni nie może wyjść z niej żywe i tłumaczył, że po pobycie w rzeźni krowa może zachowywać się agresywnie lub zarazić się jakąś chorobą. Tutaj zapytuję jaka chorobą? Myślałam ze w rzeźni panują sterylne warunki i przyjmowane zdrowe sztuku na ubój. A ta wypowiedź sugeruje coś całkiem innego:? przecz z rzeźniami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną 30.07.08, 15:58 Ciekawe, czemu krowa ma byc agresywna po ucieczce z rzezni. Czyzby pod wplywem stresu i tego, co tam widziala? W takim razie co z zapewnieniami, ze zwierzeta zabijane sa tam w mozliwie najbardziej humanitarny sposob? Ja w te zapewnienia oczywiscie nie wierze, ale to daje do myslenia, prawda? Jesli krowa jest agresywna po jednej wizycie w rzezni, jaki wplyw ma taka praca na ludzi? Kazdy czlowiek, ktory je mieso, jajka, pije mleko i uzywa produktow skorzanych jest odpowiedzialny za smierc zwierzat w rzezni. Krowy mleczne zabija sie, kiedy przestaja dawac mleko, zabija sie tez ich cieleta. Odpowiedz Link Zgłoś
jparyz Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną 30.07.08, 11:12 To najlepsza wiadomość, jaką ostatnio przeczytałam...Powodzenia Diabliczko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrażliwy Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.lan-177.netconnect.pl 30.07.08, 12:04 Już przelałem małą kwote...tyle ile mogłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: 212.160.172.* 30.07.08, 13:10 I ja wysyłam 50pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Outsider Re: Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 13:28 Heh... jeszcze trochę i będziecie ratować zboże z pola, bo jeszcze je zjedzą... Tu ratują zwierzaki a tu jedzą ich mięsko na obiadek bo nie widzieli jak się ruszało będąc żywym... ignorancja to błogosławiństwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:57 No i super! Bardzo się cieszę, że są jeszcze ludzie, którym nie jest obojętny los zwierząt. Pozdrawiam ich wszytskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.dsl.hstntx.swbell.net 30.07.08, 15:49 laciatko ze jestes wolna ciesze sie ...nie jadam wolowinki wiec...buziaczki dla ciebie krowko ma Odpowiedz Link Zgłoś
pnti Faktycznie najlepszy news wakacji 30.07.08, 15:54 W pełni popieram twierdzenie, że jest to najlepszy news jaki pojawił się w ostatnim czasie. Uciekajcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais ufff dobrze, ze sie udalo :) IP: *.172.64.147.dyn.broadband.iskratelecom.ru 30.07.08, 21:51 caly przemysl miesny powinien byc zlikwidowany. to siedlisko mafii i korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETRONELCIA Uciekinierka z rzeźni jest już pod Pszczyną IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.08, 22:10 Naprawdę zakręciła mi się łza w oku... macie rację Przyjaciele to NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ ostatnich dni!!! Oby więcej takich historii i ludzi o wielkim sercu i olbrzymiej wrażliwości. Odpowiedz Link Zgłoś