Dodaj do ulubionych

Wesele w Avocado

IP: *.siec2000.pl 22.01.09, 21:50
Witam
Planujemy wesele w 2010, zainteresowała nas restauracja Avocado w Katowicach
Bogucicach.
Czy ktoś urządzał tam wesele ? Jak jedzenie, obsługa i ogólnie jakie wrażenia ?
Z góry dziękujemy za pomoc.
Obserwuj wątek
    • zofia08 2006 rok 23.01.09, 06:23
      Wesele miałam bardzo skromne- więc urządzaliśmy je w pubie nalezącym do Avocado
      (obok restauracji), w którym w tym samym dniu też było wesele. Obie imprezy się
      nie zagłuszały, w ogóle nie było słychać, że obok też jest wesele. Generalnie
      odnośnie obsługi to na początku imprezki były niewielkie zgrzyty, odnośnie
      zbytniej opieszałości - może wynikało to z faktu, że obsługiwali też wesele
      obok? nie wiem, pamiętam, że naprawdę dość długo czekaliśmy na rozniesienie
      deseru:( Aha, i zapomnieli o żółtym serze, może bzdura, ale u mnie wiele osób
      uwielbia i to akurat rzuciło się w oczy, po może dwukrotnej interwencji brak
      został uzupełniony. Totalną katastrofa okazał się niestety tort:(, bo mimo, że
      był smaczny nie został w ogóle udekorowany w "weselny" sposób, posiadał tylko
      ognie sztuczne, żadnych innych dekoracji typu para młoda czy coś w tym stylu i
      nie ukrywam, że zepsuło mi to humor, tym bardziej, że rozmawiając z właścicielem
      i uzgadniając szczegóły imprezy pytałam czy tort będzie odpowiednio udekorowany,
      przecież w ostateczności mogłam dokupić w cukierni dekorację. Poza tymi
      szczegółami nie mam zastrzeżeń. Jedzenie bardzo smaczne, ciasta rewelacja,
      pozostałe nieskonsumowane, nietknięte przez gości potrawy zostały nam zapakowane
      i mogliśmy zabrać ze sobą. Właściciel sympatyczny i życzliwy:)i w sumie obsługa
      tez całkiem, całkiem:). Podsumowując polecam tylko uważajcie na dekoracje tortu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka