ster-owiec 04.10.07, 20:00 To następny odcinek będzie w poniedziałek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kania Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? IP: *.chello.pl 04.10.07, 20:04 Jakaś niespodzianka w poniedziałek chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
czp_produkcja Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 04.10.07, 20:59 Tu produkcja, szykujemy taką małą niespodziankę na poniedziałek (pewnie wieczorem) - jeden gość ale znaczący dość Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 04.10.07, 21:09 gosiewski? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale. Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 22:38 czyżby Jarosław? Odpowiedz Link Zgłoś
gregormar Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 05.10.07, 01:05 Może z Tuskiem? Moze faktycznie namówcie lisa by przygotował Tuska do debaty... Odpowiedz Link Zgłoś
queenet Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 05.10.07, 07:34 Biorąc pod uwagę ostatnie sondaże (Tusk przegra obie debaty) byłoby to naprawdę rozwiązanie na miarę wygranych wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
zassnuty Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 05.10.07, 18:11 mam prosbę - wiem ze internet to medium dające nieograniczone mozliwosci kreacji czasu, ale bylbym wdzięczny, gdybyscie unormowali czas nadawania odcinka - zeby bylo wiadomo ze np co poniedzialek czy co wtorek będzie nadawany wlasciwy odcinek, a w reszte dni odcinki będą, jak będą tematy bierzące :) pozdrawiam zasnuty Odpowiedz Link Zgłoś
nie_winny Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 04.10.07, 23:27 Może być ciekawie.Zobaczymy w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fieldy Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:45 prof. Bartoszewski pewnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 05.10.07, 11:31 Również obstawiam Bartoszewskiego, nie ma lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma.cinak Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? IP: *.armasan.pl 05.10.07, 12:32 Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 05.10.07, 01:09 Czyżby marszałek Dorn z Sabą będzie tą niespodzianką ? Albo Saba marszałkowa z Nelly R ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? 05.10.07, 11:33 sama Saba. Będzie mądrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lis powiedział, że w poniedziałek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 01:17 Bomba jaka widac na horyzoncie moze byc odchodzacy z PiSu Marcinkiewicz. Niestety, spodziewam sie, ze na tego rozsadnego czlowieka spadna gromy ze strony wierzacego w "jedynie sluszna sprawiedliwosc" ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madry a oto odpowiedz na poniedzialkowo niespodzianke... IP: *.range81-132.btcentralplus.com 06.10.07, 02:00 Nelly z Saba - to rownorzedni pertnerzy do dyskusji.Widzieliscie ja u Olejnik.No nie dosc ze lamana polszczyzna (nic to ja w UK siedze w aptece pracuje i pewnie tez lamana angielszczyzna pocinam), ale totalnie nie na temat.Jakby nie rozumiala pytan czy jak.Renia Beger to omnibus przy niej.Renia chcoc probuje.Ale do rzeczy.Jako ze od kilku dni kotluje sie ze bedzie kolejna debata, daje sobie reke uciac, ze od rana w gazeta.pl zobaczycie agresywna reklame Tomka z zaproszeniem na debate online.I tak obejrzy ja ok miliona widzow, wiec luz.Pewnie na stronce pojawia sie tez reklamy niedlugo, bo ile Tomek moze robic za darmo (z calym szacunkiem). Pytanie tylko czy Kaczynski-Tusk czy Kwasniewski-Tusk.Ale tego dowiemy sie pewnie w poniedzialek.Pozdrowienia dla Tomka z emigracji i dzieki za przeniesienie sie online, bo ja tu nie mam (dzieki Bogu) polsatu :))) Odpowiedz Link Zgłoś