GoĹÄ: aztec IP: *.dialup.mindspring.com 12.02.02, 22:15 Chetnie poznam ludzi ktorzy maja czas i ochote pograc w brydza a mieszkaja w Seattle lub jego okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Drizzlys Re: seattle - kto chcialby pograc w brydza ? IP: *.ci.seattle.wa.us 12.02.02, 22:17 Wpadnij do Domu Polskiego a na pewno znajdziesz chetnych. Gość portalu: aztec napisał(a): > Chetnie poznam ludzi ktorzy maja czas i ochote pograc w brydza a mieszkaja w > Seattle lub jego okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: seattle - kto chcialby pograc w brydza ? 13.02.02, 04:38 Mam znajomych w Kent.Nie wiem czy graja ale lubia wypic! Czy to prawda, ze Seattle prowadzi w staystykach samobojcow w Usa i czy tam zawsze pada? Mowia, nie tylko Polonusy na srodkowym zachodzie, ze tam co chwila ktos z wiezowca o bruk pacnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZJP Re: seattle - kto chcialby pograc w brydza ? IP: *.dialup.foxinternet.com 13.02.02, 04:47 Z tymi samobojcami sypiacymi sie na bruk z wiezowcow jak ulegalki z gruszki to bzdura. A wiem to ze zrodel wiec musisz mi uwierzyc. To jeszcze jeden ze sposobow odstraszania przed osiedlaniem sie tutaj))) Dom Polski w Seattle ma page www.polishhome.org magazyn1 napisał(a): > Mam znajomych w Kent.Nie wiem czy graja ale lubia wypic! > Czy to prawda, ze Seattle prowadzi w staystykach samobojcow w Usa i czy > tam zawsze pada? > Mowia, nie tylko Polonusy na srodkowym zachodzie, ze tam co chwila ktos > z wiezowca o bruk pacnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: F-ka Re: seattle - kto chcialby pograc w brydza ? IP: *.dhcp2.washington.edu 13.02.02, 05:35 W brydza niestety nie gram, ale - czy cos innego wchodzi w gre? ..ja sie za to wspinam (alpinizm, skaly itp), czesto bywam wieczorami w Stone Gardens w Ballard (sztuczna sciana wspinaczkowa), jeszcze tam nie spotkalam zadnego Polaka, ale byloby calkiem fajnie, jakby tak sie tam jacys "nasi" pojawili. Troche ruchu, panowie (i panie)... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aztec5 Re: seattle - kto chcialby pograc w brydza ? 13.02.02, 21:32 Bardzo chetnie, nawet mialam nadzieje ze ktos sie zjawi z jakas inna propozycja spedzenia wolnego czasu, Przyznam ze nie mam zadnego doswiadzcenia we wspinaniu ale chetnie sprobuje. Napisz do mnie to sie umowimy na konkretny dzien. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pirx Re: seattle - kto chcialby pograc w brydza ? IP: *.c.006.syd.iprimus.net.au 13.02.02, 10:34 Ja grywam na gierki.wp.pl albo www.kurnik.pl albo www.cronix.pl. To nie to samo co na żywo, ale przynajmniej ze skompletowaniem składu nie ma problemu. Może zagramy? Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
aztec5 Re: seattle - kto chcialby pograc w brydza ? 13.02.02, 21:38 Masz racje z tym kompletowaniem skladu, ale teraz jest nas juz trzech, bo znam jeszcze jedna osobe, w razie czego do 3-5-8 wystarczy Napisz to jakos sie umowimy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś