Gość: nie wiem IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 16:39 orientuje sie ktos czy w Niemczech dostane Argiletz (glinke zielona)???Gdzie ja moge kupic??? Prosze o informacje......Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia1 Re: POMOCY: Jest w Niemczech ARGILETZ??? 26.02.04, 21:59 www.ein-besseres-leben.de/edd428d3/q6163.html uzywanie wyszukiwarki np. www.google.de nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: POMOCY: Jest w Niemczech ARGILETZ??? 26.02.04, 22:16 Zaskakujace jak niewiele osob potrafi efektywnie szukac na internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: POMOCY: Jest w Niemczech ARGILETZ??? IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 22:28 szkoda, ze od razu krytykujecie! zapoznaje sie dopiero z ta cala "technologia" ...A co do szukania..owszem szukalam i mialam z tym problem dlatego prosilam o pomoc.....to az takie dziwne?szkoda mi takich ludzi, ktorzy tak plasko wasko mysla......Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: OK, ten link jest bardzo pomocny ;) 26.02.04, 22:45 Gość portalu: nie wiem napisał(a): > szkoda, ze od razu krytykujecie! zapoznaje sie dopiero z ta > cala "technologia" ...A co do szukania..owszem szukalam i mialam z tym problem > dlatego prosilam o pomoc.....to az takie dziwne?szkoda mi takich ludzi, ktorzy > tak plasko wasko mysla......Pozdrawiam www.google.com/advanced_search?hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: OK, ten link jest bardzo pomocny ;) IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 22:55 dzieki za stronke, ale to juz wczesniej oblazlam .... a szukam wiekszych - szerszych informacji...Ale dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: OK, ten link jest bardzo pomocny ;) IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 22:55 dzieki za stronke, ale to juz wczesniej oblazlam .... a szukam wiekszych - szerszych informacji...Ale dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama