Dodaj do ulubionych

ZEBRANIE KLUBU (2)

IP: *.ne.ch 20.02.02, 14:26
Mam taka niesmiala propozycje : zmienmy watek, bo tego starego juz sie prawie
otworzyc nie da - czysty masochizm !!!

.... no , chyba , ze studenciak chcialby dalszych jubileuszy ... ale tu tez
przeciez mozna.

A propos, studencie kochany, mam pytanko : czy to zamilowanie do jubileuszy nie
jest jakims sladem silnych zwiazkow ze Stolecznym Miastem Krakowem (polecam
Boya wierszyk o jubileuszach krakowskich) :o) ?

Szalom

Baloo
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 14:32
      ale mi teraz smutno... tyle post'ow tam bylo i trza sie z nimi pozegnacsad
      szkoda...no ale zobaczymy jak bedzie tutaj...

Moje silen powiazanie z Krakowem ma sie tak, ze Krakow jest oddalony o 118 km
      ode mnie i bywam tam przynajmniej raz w miesiacu ......... boooooo, bo kocham
      to miasto smile

Ok Karlico, Ty mi tam z Ta Carina nie kombinujcie, bo ja juz wiem co z takich
      babskich machlojek i matactw pozniej wychodzi - NIE MA NIC GORSZEGO JAK DWIE
      BABY TOGETHER DO KUPY WZIETE !!!!!!!

Bede mial "oczy szeroko zamkniete", opsss cholera, to chyba tytul filmu,
      mniejsza z tym - OTWARTE- i uwazajcie, bo ja wszystko widze, a jak bedzie
      koniecznosc to Wam porty przeskanuje... etc........

pozdrawiam.....:o)))))))))))))))))
      • Gość: Baloo Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.ne.ch 20.02.02, 14:38
        Boh trojcu lubit .. nie wiem, jak ci sie studencie udlo przeoczyc trzeci
        post :o) . Teraz jescze tylko piaty, siodmy, dziesiaty, dwunasty , itp itd ...
        no, jest sie czyms pocieszyc...
        Krakow, fakt, ladne miasto ... ale chyba tylko w obrebie "3 wieszczow" ...
        reszta - zwlaszcza rozne Prokocimie itp - brrrrrr..

Pozdrowionka

Baloo
    • Gość: Troy Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 14:42
      Dobra propozycja,poprzednie "zebranie" tak
      napecznialo,ze kiedy sie "ladowalo"
      to poszedlem usmazyc sobie
      Rösti i Lachsa.
    • Gość: Troy Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 14:43
      ..i server sie rozpedzil!
      (polewaja mniej)
      • Gość: student no tak, ale do starego sentyment pozostal... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 14:47
        ja to bede wspominal milo tamten watek, w koncu od niego zaczynalem,
        raczkowalem, stawalem sie dluuuuugo oficjalnym czlonkiem tego
        zgromadzenia...kosztowalo mnie to wiele wyrzeczen... no i zdradzilem swoje lico
        pewnym Paniom (na marginesie: czlonkiniom tego zgromadzenia)...

Ahhhhhhh te stare dawne czasy smile

ok koncze bredzic ide pisac o fraktalach........

pozdrawiam........
        • Gość: narval Re: no tak, ale do starego sentyment pozostal... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 15:35
          ...grarzdanin, z glebi serca chcialam podziekowac za zaistniale zmiany!.. wy
          dla mnie jak slownik polsko-gwarowy, a mnie, pamietajacej czasy Gierka
          kobitce, ciezko bylo tak dlugo schodami schodzic, aby ostatnie wiesci z dworow
          konfederatow, krola Huana-Carlosa i Carla XVI Gustava i Olka Kwasniewskiego
          skwapliwe rozszyfrowac, czasami udalo sie i winda 640kbits/s zjechac, ale
          nieprzychylne wiatry czesto, te "bity" (takie nieprzyzwoite we fr. zargonie
          slowko) opoznialy....no to.. merci, za te zmiane..wiedzialam, ze ta wielce
          mistyczna dzisiejsza data 2OO22OO2 (palindrom)..zaskutkuje..klaniam sie piknie
          i juz za winkiel ide, coby wasze pokrzepiajace slowa rozszyfrowywac!!
        • Gość: narval Re: no tak, ale do starego sentyment pozostal... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 15:43
    • Gość: student a moze by tak gadu-gadu ???? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 15:40
      A moze by tak czlonkowie i czlonkinie zgromadzenia poswiecily by jedna chwilke
      i ze strony www.gadugadu.pl sciagneli/sciagnely Sobie malutki programik na wzor
      ICQ, ino ze Polski i dosc prosty w obsludze...

Bylo by milo, gdyby mozna bylo bezposrednio rozmawiac smile moj numer to gg:
      1647099

pozdrawiam i zachecam!!!
    • Gość: narval Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 15:42
      i juz za wikiem ide, coby wasze pokrzepiajace slowa rozszyfrowywac!!
    • Gość: narval Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 15:43
      • Gość: narval Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 15:56
        ...bosze, widac, ze do tego wolnego schodzenia to i sama se szczebli,az....4
        doprawilam!!!..chcialam przeprosic, wsjech!..a co do gadu-gadu, czy ICQ...to
        lepiej messenger'a zainstalowac, sluchawki z mikrofonem kupic i mozna
        dyskutowac jak przez telefon!!...i to wszystko gratis!..tzn. w abonament
        ADSL'a wliczone!...tylko adres mail'owy wpisac...ale messenger, to jak szpieg,
        mowi kto w komputerze siedzi, kogo nie ma, kto je, kto rozmowy uskutecznia...i
        opuszki tak nie bola od stukania!!...
        • Gość: Baloo Re: instalacje, serwer i bity ... IP: *.ne.ch 20.02.02, 16:06
          Do studenta : pomysl przedni, ale dopiero , jak sobie domowa maszynke
          podrasuje (a raczej kupie nowa, bo stara poddala sie bezwarunkowo).. a jakbym
          na panstwowej cos swojego zainstalowal, to by mi informatycy nasi leb ucieli u
          samej rzyci ...
          Do narval : masz racje, nadmiar bitow i bite'ow moze jednak byc nie tylko
          nieprzyjemny, ale wrecz szkodliwy ;o)

Baloo
          • Gość: narval Re: instalacje, serwer i bity ... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 16:21
            "cheese" pod tego "bite'a" lub "bitte'a (obie pisownie poprawne) ale ostanmy
            przy "zizi"wink)
            • Gość: Baloo zizi. Do narval IP: *.ne.ch 21.02.02, 12:56
              mialem wczoraj odpowiedziec, ale sie mi zapomnialo, a potem walczylem z
              serwerem forumowym, w dysk szarpanym ....
              .. No i wracamy do tej samej dyskusji co z "merde"... To "zizi" jest tak samo
              nedzne jak "zut" ... to juz lepiej albo nie uzywac wcale, albo cala geba (za
              przeproszeniem) walic : bite. Ale osobiscie nie lubie tego sloweczka, tak samo
              jak polskiego odpowiednika : ani ladne, ani nic ...

Co innego z innym "miesem" : jak sie trafi jakis piekny, wielopietrowy bukiet
              kwitow polskich, to az sluchac milo (gorzej z czytaniem, jakos polski "pisany"
              gorzej to znosi niz francuski), ale takie ni w 5 ni w 9, "zut" czy "flûte"
              przez usta by mi nie przeszlo, juz wolalbym, z zalem bo z zalem, zrezygnowac
              z "miesa" (tylko po co ?)

A wracajac do informatykow : wyobrazasz sobie, kochaniutka, jakby ktorys
              powiedzial , ze ma "une Megabite" ?????? :oD))))) .. moj Boze, moj Boze, toz
              to tego ludzkie slowo nie opisze ....

Pa

baloo
              • Gość: narval Re: zizi. Do narval IP: *.abo.wanadoo.fr 21.02.02, 14:38
                Jestem niebywale "confuse", po waszym przeczytaniu! Pierwsza lektura dala mi
                wrazenie, iz to "wilczy bilet", na moja zdeformowana i malo nobliwa
                francuszczyzne!Wszak moje jezykowe reakcje, nie-zrozumiale, jesli chodzi o
                wiekszosc, prowadza do tzw. cul-de-sac! Prawdopodobnie bedzie
                inauguracja "zelaznej kurtyny" do tego "steku" wulgaryzmow. Jeszcze tylko w
                nawiazaniu do wczorajszych bite w naszym rodzimym jezyku, najodpowiedniejsza
                forma, ktora nikomu nie uwlacza i nie daje ujmy, to "monstrualne genitalia"!
                Jesli chodzi o serwera, to widac, ze on wszystkim plata figla.Posty sie plenia
                jak Fourmiz - hollywodzki! Cos mi sie wydaje, ze najwyzsza pora, aby
                aministracja gazety, zaczela tlumic rewolte maili.
                Na sfinalizowanie dodam, ze helwetycka pisownia liczebnikow, 70,80,90 jest
                niebywale uproszczona przy: soixante-dix, quatre-vingt...dix
                Jesli cokolwiek uszlo mojej uwadze,"walic prosto z mostu"...-))
                A+
                • Gość: Baloo Re: zizi. Do narval IP: *.ne.ch 21.02.02, 15:00
                  Nie rozumiem pierwszego akapitu ... czy ktos sie czepial Twoje francuzczyzny ?
                  Dawac mi go tu na dywanik do Prezesa !!! Ja tylko pisalem ogolnie, ze jak juz
                  trzeba (a czasami trzeba), to ja wole "prawdziwym" miesem rzucac, niz szukac
                  slowek zastepczych, ktore prowadza do np.: "mer..credi", slowka, ktore
                  zasluguje na szczegolna pogarde :o) - podobnie jak polskie "kurde", "kurna" i
                  tym podobne ...
                  Co do liczebnikow szwajcarsko-belgiskich (n'oublions pas les Belges, une fois,
                  hein ?), to jestem w nich naprawde zakochany po uszy, ze wzgledu na prostote ,
                  logike i ladne brzmienie (nota bene odkad siedze tutaj, nie jestem w stanie bez
                  zajakniecia powiedziec "quatre-vingt-dix-huit .... beeeeeerk !!!)

Z lingwistycznym pozdrowieniem

Baloo
          • Gość: Cariño I'm back tralallaalallalaala IP: 193.133.143.* 20.02.02, 16:28
            witam, caluski a la diestra i siniestra
            ale tu czysciutko, no tak jak zagranica!
            do Narvala: czy ty przecinkow/kropek nie uznajesz czy ciag (nie)swiadomosci to
            celowo zamierzony styl?
            A, jako ze Prezesunio nie powiedzial: warunkiem przyjecia do Klubu jest
            napisanie poematu uwielbiajacego na czesc i chwale Obiekt Uwielbienia zwanego
            Don Senorem Donem. Koniecznie limeryk i koniecznie trzeba napomknac o
            owczarkach kaukaskich (ustawa uchwalilam i zatwierdzilam sama na mocy kodeksu
            tajnego z watku 34556 para. 203-943). No to czekamy (i witamy)

Tralalala (spiewanie ze mna w morning chorus tez ci kilku punktow przysporzy,
            so give me C!)

Z przymruzeniem zielonego oka (na to ja mam patent)

Cariño
            Agenter SuperEspecial
            • Gość: Baloo Bravo, Carino IP: *.ne.ch 20.02.02, 16:46
              Bravo, bravo !!
              widzisz , tak mnie zabajtlowala z tymi bitami , ze zupelnie zapomnialem o
              Warunku Podstawowym i Nieuniknionym !!!
              No , narval ... nie lenic sie i do klawiatury !!! Post pochwalny musi byc !
              En avaaaant ...'arche !

skruszony Prezes

Baloo
        • Gość: Baloo Re: bite'ow ciag dalszy IP: *.ne.ch 20.02.02, 16:14
          Dlatego tez w odniesieniu do komputrow francuzy wola uzywac slowa "octet" ,
          zamiast "bite"... (i trudno im sie specjalnie dziwic)

baloo
    • Gość: student STRANGE !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 16:20
      Naraval, jesli Ty jestes plci zenskiej, to Ty jakas tego tamtego za
      bardzoobcykana w tych Swoich bitacj, bajtach,
      kilobajtach.megabajtach,gigabajtach, etc....

Cos mi to wonia podstepem... PAMIETAJ! jestes pod scisal obserwacja.... moje
      skanery pracuja non stop i skanuja Twoje porty takze... jak narazie nic, ale
      UWAZAJ !!!!

pozdrawiam!!!
      • Gość: narval Re: STRANGE !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 16:37
        panie "ytjudan-w dziesiatej linii slowo-pochodnej to student, ja jestem narval-
        a nie naraval, jedna literka, a tyle szkody wyrzadzila w mej
        ksywce....zapraszam zerknac do "panstwowych wydawnictw naukowych" i tego
        likorna dotknac; wraz z dzisiejszym "palindromem" .....moze to byc zwiastunem
        nowego fraktalnego ....odkrycia;
      • Gość: Cariño Zawiesic (powiesic) !!!!!!!!!!!!!! IP: 193.133.143.* 20.02.02, 16:37
        Gość portalu: student napisał(a):

> Naraval, jesli Ty jestes plci zenskiej, to Ty jakas tego tamtego za
        > bardzoobcykana w tych Swoich bitacj, bajtach,
        > kilobajtach.megabajtach,gigabajtach, etc....
        >
        > Cos mi to wonia podstepem... PAMIETAJ! jestes pod scisal obserwacja.... moje
        > skanery pracuja non stop i skanuja Twoje porty takze... jak narazie nic, ale
        > UWAZAJ !!!!
        >
        > pozdrawiam!!!

Student
        Jak mogles!
        Jeszcze jedno takie szowinistyczne wypowiedzenie przeciwko plsci przepieknej i
        bedziesz virtualne zeby z klawiatury zbieral! Jak nie wierzysz to sie Baloo
        zapytaj o okna vs papa. Co maja bity/romy i przelomy do plci? a o kobietach na
        traktorach to juz ty zabyl? Ty lepiej dobre usprawiedliwienie wystukaj i to
        pronto.
        Czekam

Cariño

• Gość: student no no no no no... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 16:48
          Nooooooooooo ja tam nic do tej' jak Ty to nazywasz :"plci przepieknej" czy
          jakiejs takiej' nic nie mam.... Ale wesze podstep - przeciwko mnie -
          STUDENTOWI !!! Podstep wykombinowany przez Was - BABY smile Ja juz sie znam na
          takich tego tamtego.... tu ladnie pieknie a za chwile jebut po gebie i czlowiek
          nie wie czym zawinil :o)

Ciagle czuwam na gotowosci i wszystko obserwuje........ moj 10 GHz komputer
          pracuje na najwtzszych obrotach i pilnuje by spisek sie nie udal!!!!!!!!

PREZESIE rzadam osobistej ochrony !!!!!!!!!!!!!!!!!

KOBITY COS KNUJA !!!!!!!!!!!!!!! jak jakies Kumoterki smile

pozdrawiam ..........
          • Gość: Cariño Panie Prezesie! IP: 193.133.143.* 20.02.02, 17:07

> Nooooooooooo ja tam nic do tej' jak Ty to nazywasz :"plci przepieknej" czy
            > jakiejs takiej' nic nie mam.... Ale wesze podstep - przeciwko mnie -
            > STUDENTOWI !!! Podstep wykombinowany przez Was - BABY smile Ja juz sie znam na
            > takich tego tamtego.... tu ladnie pieknie a za chwile jebut po gebie i czlowiek
            >
            > nie wie czym zawinil :o)
            >
            > Ciagle czuwam na gotowosci i wszystko obserwuje........ moj 10 GHz komputer
            > pracuje na najwtzszych obrotach i pilnuje by spisek sie nie udal!!!!!!!!
            >
            > PREZESIE rzadam osobistej ochrony !!!!!!!!!!!!!!!!!
            > > KOBITY COS KNUJA !!!!!!!!!!!!!!! jak jakies Kumoterki smile
            >
            > > pozdrawiam ..........

Panie Prezesie,

Jak widac z mojej powyzszej wypowiedzi/nagany ja sie staralam. Ale to nie pomoze
            bo Student widocznie dzisiaj kwas absyntem goni. Ja b. unizenie (no nie za
            unizenie) prosze go do rownowagi przywolac. bo on bredzi. ze jak plec
            przepiekna to nie moze byc technicznie/matematycznie uzdolniona. No bredzi.
            Prezesie, przeciez Pan Prezes sam czlek 'chumanistyczny' a mezczyzna (i to jaki! -
            patrz sie student i ucz jak ludzi urabiac!). Bardzo prosze. I mrugam, mrugam,
            mrugam. I jeszcze raz mrugam. Studentowi nagany udzielic trzeba, bo zejdzie na
            manowce i w koncu z TYPem dekalogi o trojanach zacznie wypisywac. O pomyslne
            rozpatrzenie wniosku prosi

z przymruzeniem zielonego oka i trzepotem zabojczo dlugich rzes

Cariño
            Agente SuperEspecial

• Gość: narval Re: no no no no no... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 17:08
            zeby sie <<guru i sekciarzom>> podlizac:
            .
            Don wielebny Don
            Przeplynal cichy Don
            I takoj uszol won
            No on waleczny Don
            Na dwor Huan-Carlos wzial pron
            I owczarek kaukazki z ziem Polon
            Z niem uszon

• Gość: Baloo KOMUNIKAT Prezesa IP: *.ne.ch 20.02.02, 17:17
              Niniejszym oglasza sie, i po dlugiej grze wstepnej Kolezanka narval zostala
              Czlonkiem Wprowadzonym fan-clubu Dona. Decyzja wymaga potwierdzenia przez Walne
              Zebranie Czlonkow ...

Studentowi zaleca sie oszczednosc w slowach, nauke jezykow obcych, zaglebienie
              sie w studiach, i to nie tylko fraktali, ale rowniez natury i duchowosci Kobiet
              (przez duze K). Na razie bez nagany, tylko z ojcowska porada ...

Z organizacyjnym pozdrowieniem

Szalom

Prezes
            • Gość: Cariño PRZYJAC! IP: 193.133.143.* 20.02.02, 17:28
              Gość portalu: narval napisał(a):

> zeby sie <<guru i sekciarzom>> podlizac:
              > .
              > Don wielebny Don
              > Przeplynal cichy Don
              > I takoj uszol won
              > No on waleczny Don
              > Na dwor Huan-Carlos wzial pron
              > I owczarek kaukazki z ziem Polon
              > Z niem uszon
              > ______________
              > Jak sie nie podoba to do komorki nie zamykajta bom "claustrophobe"wink)
              >

B R A V O!

JESTEM ZA A NAWET PRZECIW

Budz gatov, vsiegda gatov,

z przymruzeniem zielonego oka

Cariño
          • Gość: Cariño Panie Prezesie! IP: 193.133.143.* 20.02.02, 17:08

> Nooooooooooo ja tam nic do tej' jak Ty to nazywasz :"plci przepieknej" czy
            > jakiejs takiej' nic nie mam.... Ale wesze podstep - przeciwko mnie -
            > STUDENTOWI !!! Podstep wykombinowany przez Was - BABY smile Ja juz sie znam na
            > takich tego tamtego.... tu ladnie pieknie a za chwile jebut po gebie i czlowiek
            >
            > nie wie czym zawinil :o)
            >
            > Ciagle czuwam na gotowosci i wszystko obserwuje........ moj 10 GHz komputer
            > pracuje na najwtzszych obrotach i pilnuje by spisek sie nie udal!!!!!!!!
            >
            > PREZESIE rzadam osobistej ochrony !!!!!!!!!!!!!!!!!
            > > KOBITY COS KNUJA !!!!!!!!!!!!!!! jak jakies Kumoterki smile
            >
            > > pozdrawiam ..........

Panie Prezesie,

Jak widac z mojej powyzszej wypowiedzi/nagany ja sie staralam. Ale to nie pomoze
            bo Student widocznie dzisiaj kwas absyntem goni. Ja b. unizenie (no nie za
            unizenie) prosze go do rownowagi przywolac. bo on bredzi. ze jak plec
            przepiekna to nie moze byc technicznie/matematycznie uzdolniona. No bredzi.
            Prezesie, przeciez Pan Prezes sam czlek 'chumanistyczny' a mezczyzna (i to jaki! -
            patrz sie student i ucz jak ludzi urabiac!). Bardzo prosze. I mrugam, mrugam,
            mrugam. I jeszcze raz mrugam. Studentowi nagany udzielic trzeba, bo zejdzie na
            manowce i w koncu z TYPem dekalogi o trojanach zacznie wypisywac. O pomyslne
            rozpatrzenie wniosku prosi

z przymruzeniem zielonego oka i trzepotem zabojczo dlugich rzes

Cariño
            Agente SuperEspecial

• Gość: Baloo Re: student - odpusc !! IP: *.ne.ch 20.02.02, 16:57
          Studencie - mozesz skierowac nasluch w inna strone ...
          Te bite'y , o ktorych tak sobie rozkosznie gaworzymy z narvalem, to nie
          informatyka ! Tak sobie po prostu swintuszymy przed zmrokiem , z niewatpliwie
          urocza kandydatka na Czlonka Wprowadzanego fan-clubu Dona (polecam slownik
          francusko - polski, najlepiej z kolokwializmami !!!)...

Baloo
    • Gość: student OSWIADCZENIE !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 17:25
      Swiadomy Swoich praw i obowiazkow oswiadczam, iz z dniem 20 luty 2002 roku,
      godzina 17:15 zrzekam sie immunitetu i karty czlonkowskiej niniejszego
      CLUB'u...bylo mi z Wami bardzo milo, ale wszytko co mile musi sie kiedys
      skonczyc....

Serdecznie pozdrawiam UROCZA i BARDZO SPYMPATYCZNA Pania Eve jak i pozostalych
      czlonkow tego zgromadzenia...
      Gleboko wierze, ze nic co tutaj bylo przeze mnie napisane, tudziez stworzone
      nie zaszkodzilo nikomu ani niczemu, a wrecz przeciwnie wnisolo do zgromadzenia
      odrobine swiezego powiewu kogos mlodego i jeszcze nie doswiadczonego....

Mam nadzieje, ze bedziecie mnie mile wspominac, a Wszyscy Ci, ktorych w
      jakikolwiek sposob urazilem/obrazilem/obrzucilem, beda w stanie mi wybaczyc te
      niecne i niegodne, czlowieka pnacego sie dopiero po drabinie trudnosci zycia,
      czyny...

Jeszcze raz dziekuje za przyjecie mnie z otwartymi drzwiami - ten czas
      pozostanie na dlugo w mojej pamieci....

ZEGNAJCIE PRZYJECIELE - CZLONKOWIE/CZLONKINIE !!!

Adam, student z Bielska Bialej.
    • Gość: student OSWIADCZENIE !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 17:27
      skonczyc....

czyny...

• don5 Re: OSWIADCZENIE !!! 15.10.02, 00:54
    • Gość: student OSWIADCZENIE !!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 17:28
      skonczyc....

czyny...

• Gość: student sprostowanie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 17:34
        na koniec przepraszam za ilosc post'u o tytule OBWIESZCZENIE, ale cos mi komp
        sie zwisil i slalo kilka razy ten sam post.......

• Gość: Cariño Re: OSWIADCZENIE !!!! IP: 193.133.143.* 20.02.02, 17:35

a nie mowilam!? TYP go zrekrutowal! Albo Student dzisiaj nie kwas absyntem,
        ale absynt kredkami swiecowymi goni. Szajba mu odbila czy za duzo swiezego
        powietrza w tym Cieszynie? Student: nos pod rure wydechowa malucha na 5 minut
        i potem gadaj

b. zatroszczone

Cariño
        • Gość: Baloo Re: OSWIADCZENIE !!!! IP: *.ne.ch 20.02.02, 17:49
          Poczekamy .. zobaczymy ... nie tak latwo jest zrezygnowac z przynaleznosci do
          clubu ... zobaczysz, jak to wciaga ....
          najpierw niesprecyzowany niepokoj ..
          potem swedzenie w dloniach i nawrotybolu glowy ...
          potem zaczynasz nerwowo krecis sie wokol komputra ...
          owierasz strone GW - "a co tam, wiadomosci sprawdze" . myslisz
          potem : "ech, zobacze , co tam te osiolki wypisuja ..."
          no i voila !!! Juz odpisujesz na kolejny post karelii !!¨(tylko karelii,
          zastrzegasz sie na poczatek ...)

I znowu wpadles kolego !!!

Tylko detox, dlugi i meczacy, moze nas uratowac ..

Spokojny jak dziecko

Prezes
          • Gość: narval Re: OSWIADCZENIE !!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 18:20
            Karamba!!! Kurcze felek!!! moja wina, moja bardzo wielka wina!!! A zawsze
            mowilam, zeby na te dziwaczne daty uwazac!!! Uczony z rodu homo-sapiens, ja
            nie chce Twego miejsca!! Wracaj do braci guru Billa Gates'a, no a moze Ty do
            rodziny Apple nalezysz, ale wracaj....do zoldakow, na obcym rezimie!! Ty
            jeszcze jak DR. Jekyll, bo reszta ..( nie/ublizajac)to juz transformacje w Mr.
            Hyde'a poczynila! Badz przewodnikiem po ziemii dziadow i pradziakow! slowianka
            Cie o to prosi! Amen
            nie naraval/narval
      • Gość: narval Re: OSWIADCZENIE !!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 18:01
        o kurcze felek, a mowilam, ze to paskudna data!! Adas no co Ty! Ja nie chce
        Twojego miejsca!!! Jak to ja tak narozrabialam to juz bede omijac to
        podworko!! Tylko zostan tutaj, bo raczkuje w cyber-neto-laptopie i chcem,
        zebys dobre slowo swe nadal szerzyl!...tego gadu, to mam z numerkiem 2619823,
        ale go nie lubie bo duzo stukania, a na messenger mozna pogadac! Mam male
        pytanko w kwestii tych 9-ciu upragnionych literek, ktorych za zadnego czorta
        nie moge znalesc i zaprogramowac!! za'help'uj mi!!
    • karelia wariat czy nie wariat? 20.02.02, 18:20
      a temu co sie stalo, jeszcze sie dobrze nie zapisal a juz sie wypisuje, s uma
      saszol czy co?
      a co wy tak bablacie o wszystkim i o niczym, nic do roberty winknie macie czy
      co? Ktos sie wpisuje , ktos wypisuje , no ruch jak na ulicy Glownej. Prezesie ,
      co jest , straciliscie kontrole nad substancja ludzka wam podlegla? Balagan ,
      jak rzadko kiedy, ani struktury jakiejs ani planu zadnego! A nawet prezes jak
      ta baba na rynku, a pomyslec troche , cos konstruktywnegp powiedziec, a zrobic
      burze mozgow, a nie tak w cztery swiata strony. bleee
      Pozdrawlaju K.
      • Gość: Baloo Re: do karelii .. sprawozdanie Prezesa IP: *.ne.ch 20.02.02, 19:12
        ejze .. jak ty sie odzywasz ??? do Prezesa ???!!!

Nawa klubu prze przed siebie pelna para - student co prawda rzucil sie za
        burte, ale juz mu tam kilka kol ratunkowych rzucono i jak chce, to zlapie, a
        jak nie, to bedzie do Ameryki wplaw solo non stop, jak prawdziwy meszczyzna ...

Ja do roberta smile nic nie mam, chce sie z Wodzem wadzic, niech sie wadzi,
        zreszta wydawalo mi sie, ze juz ucichlo ... Don niestety ranny, ale zywy, Troy
        na stanowisku, Carino czuwa, Ty tez sie objawilas, nowy Czlonek zostal
        wprowadzony ... no, jak na jeden dzien dzialalnosci, to chyba niezle ... dodam
        jeszcze, ze powstal nowy klub, czesciowo powiazany personalnie z naszym , tyle,
        ze bez Prezesa ...

Szczerze sie ku tobie szczerze ... i do dzieciskow, i do malzowinki ...

Pa, do juterka ( i prosze nie zapominac o kawusi i o buleczkach, to jest bardzo
        przyjemny moment dnia , ktory zostal nalezycie doceniony i za ktory
        dziekuje....)

Prezes

• karelia Re: do karelii .. sprawozdanie Prezesa 20.02.02, 20:32
          Prezesuniu kochany, chyba nie dam rady z ta kawusia, moj comp siadl sad((((((i
          musze poszukac pomocy, moge byc troche nieaktywna, ale wroce jak bumerang . A
          co sie stalo studentowi? Jakies muchy w nosie czy co???
          Oczywiscie kawusia, buleczka dzemik , gazetka, zarciki z nowa pomoca biurowa....
          i do roboty,

Carellaa
          • Gość: Don Re: do karelii .. sprawozdanie Prezesa IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.02.02, 21:48

Kto nie z nami to przeciwko nam a nawet odwrotnie. Sprawy wagi
            nadzwyczajnej ,ograniczyly moja obecnosc. Ale juz dyspozycyjny.Kocham
            absolutnie wszystkich-Carino i Karelie nawet wiecej.Niech bedzie pochwalony
            Baloo-amen szalom salem alejkum.
          • Gość: Don Re: do karelii .. sprawozdanie Prezesa IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.02.02, 21:49

Nowe czasy nowe prady.nowe idee.Kto nie z nami ten przeciw a nawet odwrotnie !
            Z powodow techniczno,biznesowych abencjonowalem (sam to wymyslilem-piekne co? )
            ale juz minelo i jestem do dyspozycji !!Witam wszystkich i nowa
            czlonkinie.Carino i Karelie z poufaloscia ,a nawet z miloscia.amerykanow
            tyz.Zdjecia wkrotce !!!Baloo niech bedzie pochwalony.amen i szalom.
            • Gość: narval Re: do karelii .. sprawozdanie Prezesa IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.02, 23:34
              Jezusiku, to Don na dworze Huana-Carlosa, czy jego teksanskiej mosci sluzy,
              bozem juz metlika w tym dostala, a i notatki cozem skrupulatnie nocami robila
              sie zawieruszyly!! no ale ten palindromowy dzien byl pomyslny gdyzci, z pomoca
              Adasia, te 9 tajnych polskich literek w klawiature wprowadzilam/smy; a to inne
              palindromy/ojczystego jezyka zeby jako lekturka byla, zanim baranki zaczniecie
              odliczac,
              - metraz Ada bada zartem
              - kobyla ma maly bok
              - oko w oko
              czytajcie na styl arabski ...ide spac bo na bigbendzie koscielnym z kogutem
              galijskim juz dzonia, coby na drugi bok sie w lozku przewracac!!
              ...do poczytania Was wszystkim zas wkrotce, salut!
              • karelia Panie Przewodniczacy 21.02.02, 13:55
                osmielam sie spytac, jak paluszek? Goi sie? Ma kto sie zaopiekowac? Jedzonko
                naszykowane, po glowce ktos glaska i uzala sie? I jak odszkodowanie?
                amerykaniec jest??? No przeciez pieniadze wisza w powietrzu!!!Hidalgo do dziela!
                jestem w Bilabooooooooo K.
                • karelia Re: Panie Przewodniczacy 21.02.02, 18:28
                  a moze narvalowa pomoze zrobic opatrunek, bo cos mi sie widzi, ze zdolnosc
                  owijania bandazem jako tako opanowala? Co o tym powiesz,
                  szanowna "siostrzyczko"? A moze mu jakies tabletki na uspokojenie przepiszesz?
                  Jego nic nie boli, tylko tak gada, zeby sie litowac, poglaskac, uzalic. To mu
                  bedzie latwiej znosic cierpienie:
                  podwojny agent do specjalnych poruczen K. wink)))
                  • Gość: narval Re: Panie Przewodniczacy IP: *.abo.wanadoo.fr 21.02.02, 19:37
                    Ach, te chlopiska! Wsadzil palucha, gdzie nie trza i cala Polonia na pomoc
                    jedzie! Ja myslim coby i samochodu tez pozalowac, bo te drzwiczki musialy byc
                    wartko przymykane, a widze,ze i refleksu zaczyna ubywac, zeby na czas wszystko
                    wyciagac! My podejrzewajem co w domu ciezka robota, i widac ta dluga zima
                    troche cielsko rozleniwila! Ale to co stukam tylko miedzy nami kobitkami, bo
                    ta natura przeciwna z deczka mi podpadla! Jak paznokiec zejdzie i nowy za dwa
                    pelne ksiezyce sie pojawi, bedzie glanc! Podejrzewam, ze to w prawa raczusia
                    takie ziazi sie zrobilo?! No i zas nieszczescie dla kobitki, bo tu juz z lekka
                    inwalida i zas ona kolo wszystkiego musi chodzic! Ale jak kieliszek z bimbrem
                    lapie ...nie jest tak zle! No! Coby mnie za to nie tlamsil!
                    nie bede Was juz meczyla ...na nocke!
                    Lulajta dobrze!
                    • Gość: Don Re: Panie Przewodniczacy IP: *.uc.nombres.ttd.es 21.02.02, 21:58

Babskie gadanie-wcale mnie tak nie boli.Moge zyc normalnie.Nawet nie bylem u
                      lekarza.Dzielnie znosze bol.Cierpie ale nie okazuje tego!!!Czasami jak pomysle
                      jaki dzielny jestem ,to lzy same naplywaja..Nie pokazywalem strasznej rany
                      nikomu,nie chce wzbuszac wspolczucia.nastepne pokolenia docenia hart i
                      wytrzymalosc.Z wysoko podniesiona glowa prawdziwy mezczyzna cierpiac ,dalej
                      pracuje jak by nic sie nie stalo.Jestem dumny-nie kazdy moze przytrzasnac sobie
                      palec drzwiami BMW 740 di. Z bladym usmiechem pozdrawiam.
                      • Gość: student szkoda BMW IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.02.02, 23:14
                        cholera SZKODA TEGO BMW ----> musialo niezle ucierpiec na tym... juz nigdy to
                        nie bedzie taki samochod jak kiedys... aszzzzzzzzzz... no ale co zrobic, moze
                        AUTO CASCO wyplaci !!!!

pozdrawiam
                        • Gość: Don Re: szkoda BMW IP: *.uc.nombres.ttd.es 22.02.02, 00:19

> cholera SZKODA TEGO BMW ----> musialo niezle ucierpiec na tym... juz nigdy t
                          > o
                          > nie bedzie taki samochod jak kiedys... aszzzzzzzzzz... no ale co zrobic, moze
                          > AUTO CASCO wyplaci !!!!
                          >
                          > pozdrawiam

Hi hi hi student masz racje.Chyba od wtorku bede nim jezdzil.I masz racje "to
                          juz nigdy nie bedzie taki samochodjak kiedys"Jak bym moja stara slyszal.Pozdraw
                          • Gość: student Re: szkoda BMW IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.02.02, 00:31
                            ja tez chcem ja tez chcem............ :o( chyba se mogem pomarzyc , bo tu ni ma
                            szans na taki kar... dzis bezrobocie dobilo do 18 %
                            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide sie powiesic !!!!!!!!!

pozdrawiam
                            • Gość: narval olaboga na forumie trwoga!;-))) IP: *.abo.wanadoo.fr 22.02.02, 10:03
                              Jezusiku, przedwczoraj kompjuter wacpanny Karelii sie wieszal!! W nocy czasu
                              warszawskiego... student sie wiesza!! Toc nie trza mi horrorow ogladac, bo jak
                              to forumisko poczytam to zimne ciarki mnie przechodza! Toc czlowiek bedzie
                              musial to wszystko sekurowac?! Juz Don z paluchem jodyna polanym cierpi, bo i
                              gada w afekcie! Myslim co zle wiatry powialy nad to stowarzyszenie!...no to ,
                              byle do wiosny!Jesli w mej mocy byloby to zaserwowalabym Wam "pigulkowate
                              szczescie", ale takiej miksturki to i u Bayer'a nie dopracowali!
                              To by bylo na tyle, teraz pozarabiam troszki €-ow, coby do 10-marca
                              wystarczylo, bo dali to czlowiek ramuje!
                              spode Disneylandu pozdrawiam!
                              • Gość: Troy !!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.02, 10:08
                                Biegne do sklepu kupic troche jedzenia,
                                prase,kilka literkow Absoluta,bo mi miasto
                                snieg zasypuje!
                            • drapieznik Student, 22.02.02, 12:12
                              Nie martw sie. W czerwcu bedzie 20%.
                          • drapieznik Don... 22.02.02, 12:21
                            ... zarty zartami, ale zdarzylo mi sie raz tak trzepnac drzwiami ze zobaczylem
                            zaraz gwiazdy parujace z palca i lekarza. Zlapalem wtedy za butelke i tak dlugo
                            ciagnalem az padlem na materac (dmuchany - bylo to na urlopie).

Nie byl to niestety BMW, siebte Reihe.

Don, ile kosztuje wymiana Auspuffu do tego cacka? Zabaw nas...
                            Jest taka mala poprawka ktora niewiele kosztuje a pozwoli ci to na jazde w
                            nieskonczonosc przy jednoczesnym obnizeniu kosztow i podwyzszeniu mocy. Nie ,
                            nie jest to magnes.
                            • Gość: Don Re: Wydech IP: *.uc.nombres.ttd.es 22.02.02, 19:15
                              drapieznik napisał(a):

> ... zarty zartami, ale zdarzylo mi sie raz tak trzepnac drzwiami ze zobaczylem
                              > zaraz gwiazdy parujace z palca i lekarza. Zlapalem wtedy za butelke i tak dlugo
                              >
                              > ciagnalem az padlem na materac (dmuchany - bylo to na urlopie).
                              >
                              > Nie byl to niestety BMW, siebte Reihe.
                              >
                              > Don, ile kosztuje wymiana Auspuffu do tego cacka? Zabaw nas...
                              > Jest taka mala poprawka ktora niewiele kosztuje a pozwoli ci to na jazde w
                              > nieskonczonosc przy jednoczesnym obnizeniu kosztow i podwyzszeniu mocy. Nie ,
                              > nie jest to magnes.

Nie mam pojecia,w moim obecnym 525 tds ,kosztowal komplet "tylko" 1600 DM.ale to
                              u nas maly problem -nie ma zimy ze sniegiem i sola,no i diesel.starcza na kilka
                              latgorzej to opony.w tym nowym bede mial te nowoczesne-komplet 3000 DM.To juz
                              trzeba byc ostroznym po czym jedziesz.ale przy tylu koniach podkowy powinny byc
                              dobre.Problem byl kolor,ale zona zmienila kolor lakieru do paznokci i kupila
                              odpowiednia torebke-i juz jest ok ! smile) pozdraw
                              • drapieznik Re: Wydech 23.02.02, 02:10
                                Pytalem nie zeby sie czepiac ale koles ma zaklad wydechow i mial BMW. Mowil o
                                strasznych cenach, podobnych do zacytowanych przez ciebie i chcialem sprawdzic.

To to jest TDI! Sam mialem Lincolna ktory mial silnik z 524 (wtedy takie
                                robili). Mialem zmienic pasek rozrzadu ale narzedzie nie nadeszlo z Niemiec.
                                Jak nadeszlo, bylo to jeden dzien za pozno. Nawet nie poczulem (interference
                                engine), caly rozrzad zostal dokladnie rozwalony. Magiczna liczba jest bodaj
                                80k mil. Bylo to bardzo fajne autko. Jezeli chodzi o Turbo to podobno wymaga 15
                                minut przed i 15 minut po. Gratuluje fajnego pojazdu. Ja mialem 30mpg, ciche
                                jak maszyna do szycia. Narobiles mi znowu apetytu na diesle.

A jak juz o apetycie, teraz pytanko tak przy okazji: podaj jakis fajny przepis
                                na jakies fajne danie vegetarianskie/ saltke, cos bez-carne. Nie musi byc
                                niezwykle, cos podstawowego (ja opracowalem dzisiaj przepis na nadziewana
                                papryke bez miesa...).
                                • Gość: narval Re: Wydech IP: *.abo.wanadoo.fr 23.02.02, 16:49
                                  drapieznik,
                                  Wszak nie do mnie bylo pytanie o jarskie danie, ale jest jedna salatka, ktora
                                  sie zajadam! Oto przepis:
                                  salata+pomidory+kukurydza+papryka czerwona+tunczyk+tarty ser zolty(emmental)+
                                  (to juz moj dodatek)kawalki przysmazonego boczku+olej z oliwek+odrobina octu
                                  winnego+musztarda z ziarenkami gorczycy / wymieszac i..dla mnie rarytas!
                                  Bon appétit! Smacznego!...i jak tam sie u Was mowi!
                                  • drapieznik Narval... 24.02.02, 03:45
                                    bardzo na temat! Dzieki! Szkoda ze juz pozno ale jutro lece sprobowac tego
                                    zestawu. Boczek w salatce z tunczyka??? Niezwykly pomysl. Dzieki!!!
                          • zbigniew_lewandowski Re: szkoda BMW 13.06.03, 03:48
                            Gość portalu: Don napisał(a):

> Gość portalu: student napisał(a):
                            >
                            > > cholera SZKODA TEGO BMW ----> musialo niezle ucierpiec na tym... juz ni
                            > gdy t
                            > > o
                            > > nie bedzie taki samochod jak kiedys... aszzzzzzzzzz... no ale co zrobic, m
                            > oze
                            > > AUTO CASCO wyplaci !!!!
                            > >
                            > > pozdrawiam
                            >
                            > Hi hi hi student masz racje.Chyba od wtorku bede nim jezdzil.I masz
                            racje "to
                            > juz nigdy nie bedzie taki samochodjak kiedys"Jak bym moja stara
                            slyszal.Pozdraw
                  • drapieznik Karelia... 22.02.02, 12:14
                    hoc mowimy o niej siostra nie byloby kazirodztwa...hehehe
    • Gość: Baloo PODANIE IP: *.ne.ch 22.02.02, 10:54
      Podanie

Do Walnego Zebrania Czlonkow Aktywnych
      fan - clubu Dona

Zwracam sie z prosba o udzielenie mi dziesieciodniowego urlopu, w celu
      wyjechania do Krainy Gdzie Zyja Smoki, czyli do Szwajcarii niemieckojezycznej.
      Prosbe swoja motywuje koniecznoscia ratowania swojej malzonki, albowiem
      poniewaz wlasnie za chwileczke zaczynaja sie ferie i grozilo jej dwutygodniowe
      solo non stop z trojka mlodocianych chuliganow ...
      Za pozytywne rozpatrzenie moje prosby z gory dziekuje.

Baloo - Prezes
      • Gość: Troy Re: PODANIE IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.02, 11:13
        Gość portalu: Baloo napisał(a):

> Podanie
        >
        > Do Walnego Zebrania Czlonkow Aktywnych
        > fan - clubu Dona
        >
        > Zwracam sie z prosba o udzielenie mi dziesieciodniowego urlopu, w celu
        > wyjechania do Krainy Gdzie Zyja Smoki, czyli do Szwajcarii niemieckojezycznej.
        > Prosbe swoja motywuje koniecznoscia ratowania swojej malzonki, albowiem
        > poniewaz wlasnie za chwileczke zaczynaja sie ferie i grozilo jej dwutygodniowe
        > solo non stop z trojka mlodocianych chuliganow ...
        > Za pozytywne rozpatrzenie moje prosby z gory dziekuje.
        >
        > Baloo - Prezes

Mysle,ze wplynie to dobrze na samopoczucie szanownej malzonki i trojki
        mlodocianych chuliganow.
        W zwiazku z tym wysylam "zielone Swiatelko"
        oraz zycze milych chwil w krainie Smokow
        oraz pogody ducha i radosci,T.
        Die berliner Zentrale

• Gość: narval Re: PODANIE IP: *.abo.wanadoo.fr 22.02.02, 12:12
          Ja tez mysle, ze do trzech cherubinkow, jednej kobitki za malo! Niech
          szwabskie cantony Wam sluza! Wracajcie zjarcowani sloncem i podmuchami
          smokow!...mnie tylko za jednym smokiem teskno...tym spod Wawela! Toc go juz 15
          lat nie ogladalam! A i na wirtualna kartke chetnie zerkniemy! A na droge dla
          dzieciakow kupic lokalnego ZEP'a i jego Titeufa!!! To hit tej zimy pod
          Ajfelskim padolem!wink)
          Do rychlego!
          • Gość: Don Re: PODANIE IP: *.uc.nombres.ttd.es 22.02.02, 15:20

Jechac koniecznie jechac ! Niczego sobie nie zalowac.Prawdziwy
            odpoczynek.Zasluzyles na to . Wyobrazam sobie ile pracy i nerwow wkladasz w
            wychowanie tej gromadki.Oczywiscie zone tez wez !Tez ma prawo
            odpoczac smile).Zycze prawdziwego odpoczynku.
            • Gość: Baloo Dziekuje .... IP: *.ne.ch 22.02.02, 15:27
              Mimo braku Kworuma przewazyl glos Obiektu Uwielbienia ... Dziekuje ...

Zycze wszystkim owocnego slizgania ....

Prezes w stanie chwilowego spoczynku
              • Gość: Don Re: Informacja meteo IP: *.uc.nombres.ttd.es 22.02.02, 19:36

+26 o godz 14.oo.Plaza pelna.Miejsce:Europa,wybrzeze M.Srodz.Slyszalem ,ze
                problemy w Niemczech i Danii-odleglosc 2500 km. Snieg to dobry dla eskimosow i
                narciarzy sniegowych-nie wodnych.
                • Gość: Biala Re: do Dona IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 16:58
                  Don, czy Ty mozesz mi zdradzic tajemnice gdzie znajduje sie knajpka, w ktorej
                  urzedujesz? Mam trzy siostry, moze z Polski wyskoczylybysmy do Hiszpanii a przy
                  okazji odwiedzily Ciebie. Pozdr
                • ospol Re: Informacja meteo 29.12.02, 03:24
    • karelia knajpa 23.02.02, 19:46
      no wlasnie , Panie Przewodniczacy, gdzie jest ta slynna , niemal mityczna
      knajpa? Czy okolice Malagi moze? Mnie sie jakos tak kojarzy cos z Alicante. No
      wiec albowiem niebawem Gdzie ona , ta knajpa jest??????????????????Kochany
      Panie Przewodniczacy , niech Pan chociaz nam powie gdzie, bez podawania nazwy
      ulicy, my tam Pana nachodzic nie bedziemy, ale, chcemy wiedziec!!!!!!!!!!
      Karelonawink))
      • Gość: Biala Re: knajpa IP: *.qc.sympatico.ca 23.02.02, 19:50
        karelia napisał(a):

> no wlasnie , Panie Przewodniczacy, gdzie jest ta slynna , niemal mityczna
        > knajpa? Czy okolice Malagi moze? Mnie sie jakos tak kojarzy cos z Alicante. No
        > wiec albowiem niebawem Gdzie ona , ta knajpa jest??????????????????Kochany
        > Panie Przewodniczacy , niech Pan chociaz nam powie gdzie, bez podawania nazwy
        > ulicy, my tam Pana nachodzic nie bedziemy, ale, chcemy wiedziec!!!!!!!!!!
        > Karelonawink))

Co Ty mowisz Karelia? Ja sie pytam po to zeby pozniej tam wpasc, napic sie
        dobrego wina i pogadac z rodakiem.
        Pozdr
      • Gość: Troy Re: knajpa IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 04:15
        karelia napisał(a):

> no wlasnie , Panie Przewodniczacy, gdzie jest ta slynna , niemal mityczna
        > knajpa? Czy okolice Malagi moze? Mnie sie jakos tak kojarzy cos z Alicante. No
        > wiec albowiem niebawem Gdzie ona , ta knajpa jest??????????????????Kochany
        > Panie Przewodniczacy , niech Pan chociaz nam powie gdzie, bez podawania nazwy
        > ulicy, my tam Pana nachodzic nie bedziemy, ale, chcemy wiedziec!!!!!!!!!!
        > Karelonawink))

Wychodzisz z lotniska AGP,idziesz w prawo,potykasz sie o LEJ,
        nastepnie trafiasz na wiaderka puste po sangria,
        idziesz(jeszcze)prosto,skrecasz
        w punkt wskazujacy "Casa Bon Don"
        i jestes na miejscu!

• Gość: Troy Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 02:38
      Ja rowniez informuje o mojej absencjii kilkudniowej,wywolana business trip
      do miasta nigdy nie spiacego.
      Zamelduje sie ponownie w czwartek,
      serdecznie pozdrawiam,Wasz Troy.
      • Gość: narval Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.abo.wanadoo.fr 24.02.02, 18:17
        Przyszlam ratowac stowarzyszenie "guru i sekciarzy", bo i bylismy juz kilkoma
        tematami na lawce rezerwowych strony nr2, a nie godzi sie tak nisko spadac,
        pod nieobecnosc:
        1. karelia/walczy ze swym komputerem, ktory odmawia podporzadkowania sie
        2. Baloo/ odpiera ataki smoka z jeziora Thoune i... gromadki swych cherubinkow
        3. troy/ zniechecony forumowym "prol"-etariatem, zweszyl uroki miasta nigdy
        nie-spiacego?!...ktore to?....on jeden wie!
        4. Carino/ zdruzgotana smiercia Marguerite, siostry krolowej England powoli
        otrzasa sie z szoku!
        5. Don szkicuje plany dojazdowe do spanish-bar
        6. student, nieobecny gdyz nie tylko "klasowke" magisterska pisze, ale
        i "wypracowanie" doktorackie!
        7. drapieznik struty salatka tunczyk+boczek serwuje sobie miksturki z sody
        oczyszczajacej
        8.a ja...powiem Wam wierszyk:
        ..narval zarabia eurosy
        ..na francuskie kwosy
        ..ale nad te "korkowane" kwoski
        ..wychwala "zakrecane"
        .."gorzko-zoladkowe" polmoski!
        No!!! Nasza pozycja w klasyfikacji tematowej, ulegla drastycznej poprawie! I
        tak trzymac!
        Salut à tout le monde!smile)))
    • karelia to ja K.;-)))) 24.02.02, 22:02
      co, myslicie , ze ja zniknelam ? a guzik, wcale nie, jakos comp sie sam
      reanimowal, no istny cud i jak tu nie wierzyc w sily nadprzyrodzone???
      Baloo na urlopie z zona i 5 dzieci? Taaaa a kiedy zona bedzie miala urlop ja
      sie zapytowywuje??? A pusc kobiete gdzies do cieplych krajow, no chocby do
      Dona , juz on jej umili pobyt, pokaze to i owo , nakieruje , przedstawi, heheeh
      Moze jaki Antonio sie trafi , niech i kobitka ma wesolo.
      Carina, placzesz jeszcze, po Elce? A daj spokoj, oj uzyla ona zycia, na Twoj
      koszt miedzy innymi hehehe
      Troy szleje w miescie? A jest tam gdzie??? watpie. No chyba Donisko ma
      najlepiej , nie liczac kontuzji, niedlugo goscie zaczna sciagac, ruch w
      interesie, kasa sie powieksza, perspektywa na suta emeryturke heheehe
      Studencie, udziel sobie urlopu, nie pracuj tak ciezko, masz na to cale zycieeee
      Narvalowa, jestes figlarna, podsumowalas cale towarzystwo , ale co o sobie, tez
      masz chyba niezle "Pod dachami P." winko ile dobrze zrozumialam.
      Don, nie wywiniesz sie , gdzie knajpa?????????
      Pozdrawiam K.
      • Gość: Cariño, Re: to ja CarinaaaAAAAA!!!! IP: 213.1.117.* 24.02.02, 23:08
        Lzy mi obeschly wiec pisze. W pracy zagoniona/zaprzezona jak husky z Alaski.
        nawet w sobote musialam sie udzielac. Ale juz mi lepiej. Ide nadrobic
        zaleglosci i poczytac jak sie rodacy gryza. Zauwazylam ze student tak
        niesmiale kroczki powrotne robi. A ten watek o fraktalach to by cry for help.
        He he he.

no to na razie
        z przymruzenie tralalalal
        • karelia Re: to ja CarinaaaAAAAA!!!! 24.02.02, 23:16
          nio tralalala dobrze , ze jakos przetrwalas kryzys, tralalala ja tez zaraz
          lulu, tydzien zapowiada sie pracowicie tralalala wink))))))))))))))))))))))
          Pozdrawlaju K.
    • karelia Troy`uuuu 24.02.02, 23:25
      jak z paleniem , czy zniechecilismy Cie? Nio??? Czekam na odpowiedz, no
      powiedz , ze rzuciles, no...no... a bedziemy Cie bardzo podziwiec i siadziesz
      na zebraniach po prawicy Dona,-)))
      Pozdravlaju, niepalaca K.
      • Gość: Cariño, to ja jeszcze raz IP: 213.1.117.* 24.02.02, 23:31
        ale to wciaga. oczy na zapalkach, ale czytam dalej i gdzie moge tam sie
        produkuje (to takie atawistyczne jakies - musze zaznaczyc swoje terytorium). A
        poza tym, tydzien zapowiada sie v. busy, wiec tak sie forumem najadam na
        zapas. Juz mi lepiej, nawet moj quarter life crisis sie polepszyl

nurkuje dalej
        • karelia Re: to ja jeszcze raz K;-))) 24.02.02, 23:40
          ja tez czytam sobie i sie wtracam do gadki znajomkow hihihi ale juz ide spac
          zaraz, milego tygodnia K.
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 25.02.02, 00:35
      Mimo, ze Prezes weranduje gdzies tam w Himalajach to ja tradycyjnie zycze milej
      prasy porannej, bron Boze zle wiedomosci, smacznego rogalika, kawusi o
      odpowiedniej temperaturze i widokow Yetti zjezdzajecego ze stokusmile))) na
      jednej narcie, co za sport, czego to ludzie nie wymysla , a moze jeszcze zjazd
      na nartach bez nart?
      Pozdrowienia dla malzowinki i 5 corek hihihihi i oczywiscie szanownego Pana
      Prezesa Balonikawink))-niejeka Carmencita
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 25.02.02, 08:16
      no tak, Prezesunio sie urwal na urlop o nie ma kto zagaic na porannej
      naradzie .No to czlonkowie bimbaja sobie i leza odlogiem . I tak byc powinno,
      kocura nie ma myszy....
      Pozdravlaju agentow specjalnych i niespecjalnych K.
      • Gość: student P O M O C Y !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.02.02, 08:58
        Hej czlonkowie...pisze do Was osoba, ktora nie spala od niedzieli rano az do
        teraz = poniedzialek 8:51 ! Ostatkiem sil pytam, blagam: cos oprocz kawy moze
        czlowieka podnies na silach, dodac otuchy, otrzezwic i w ogole?
        Wszelkie rady cenne i pilnie oczeiwane !

Cel??? Jaki tam cel... grunt sie pod nogami pali...

termin? CZWARTEK - praca musi byc gotowa, oprawiona, dopieszczona i
        zatwierdzona.....

wniosek??? i tak pewnie ku... nie zdarze !!!!

powod??? bo w Polsce na nic nie ma czasu !!!!

co bedzie dalej??? a no nic nie bedzie, tzn. bedzie...ide oplukac swoje slipia
        i wsiadam za kolko, tylko po to zeby spotkac sie na 5 minut z promotorem, ktory
        ode mnie 30 km siedzi w kanciapie....

reakcja??? hmmmm jak sie nie odezwe juz dzis tzn. ze kiepsko - albo po mnie -
        albo mi windows urosl do 1 GB ... bo od tego pisania widze, ze juz ma 500
        MB !!!! KURnA co ja tu instalowalem !? <szok>

pozegnanie.

czlonek w stanie poranno-nocnego-poprzediego dnia otepienia..... niejaki A.

:o(((((((((((((((((((((((

Pluszzzzzzzzzzzz ACTIVE przestal dzialac - KAWY nie pije w ogole !!!!

• Gość: Cariño melduje sie na posterunku IP: 193.133.143.* 25.02.02, 09:59
          Student, nie panikuj, to tylko nauka. A jak juz calkiem nie mozesz to polecam
          preparat zwany GUARANA - dziala jak speed, ale jest legalny. Wyprobowany
          przed/podczas wielu egzaminow. A jak popijesz Red Bull (bez wodki!) to ho ho
          ho!
          PS widzisz, dlugo nie wytrzymales bez nas
        • Gość: narval do Adasia...-tune in,turne on, drop out!/:-)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 25.02.02, 10:28
          Adas, boj ty sie Boga! Ilez Ty jeszcze bedziesz pisal to wypracowanie domowe?!
          No, bo i temat tez wzioles...do kitu! Byloby na temat wymiany walutowej, €,
          ile zarabiaja Polacy za granica, toz tutaj kopalnia wiedzy dla Ciebie!!! A te
          fraktalne, czlowiek nawet nie wie jak to czytac, a uzytecznosci
          zyciowej...chyba zadnej!! Wyniuchales juz moj wiek, to Ci powiem, ile zyje
          jeszcze zastosowania praktycznego nie znalazlam tych frakcyjnych, czy jak im
          tam!!! A i wydaje mi sie, ze tutejszy estblishment, malo zainteresowany twa
          frakto-magia i frakto-spiritualizmem! A gadasz jakbys byl na haju!!
          Mysl jeno jak bedziem swietowac zdana czy oblana frakto-magistro-mature!
          Gotuj juz gary bigosu, ukrec lebka kilku kurkom, szykuj destylacje bezbarwnego
          trunku, biale obrusy na stol i wtedy bedziem gadac jak trza o frakcjach,
          obcjach, rozchodnych, pochodnych...i co sobie zyczysz!!!!
          ...w sprawie prezesa Baloo,
          prezes najwyzszej izby forumowej, podal do ogolnej wiadomosci, jako
          (liczebnie) 3, (slownie) trzy cherubinki posiada!! (te z prawego loza), o
          innych wybrykach "skok na bok", nic nie wnosil na porzadku dziennym! Ale
          twierdze, ze za chlopami, prawdy czlowiek nigdy nie dojdzie! Takze liczba
          spadkobiercow do ustalenia, w przyszlym terminie!
          z deszczowo-pluchowo-smetnego swiatka wsjech pozdrawljaju!
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 25.02.02, 10:52
      no,przynajmniej wiadomo, ze zyjecie mili ludkowie. Adasiu, wiesz ,ze MY z Toba
      zawsze jak jeden maz i wiele zonwink)) Moze przestan sie poic ta kawa ,zrob choc
      jeden dzien kuracji oczyszczajacej, ziolka, mineralka. No i choc troche snu,
      chyba ze .............chcesz sie sztucznie utrzymac w stanie bezsennosci, ale
      to na razie jest nielegalne hehehehe wiesz o czym mowie, heheheh .a widzisz,
      latales po tych dyskotekach, latales, az wylatales, panika w oczach , zabraklo
      choc jednego dnia , nie mowiac o tygodniu, taaaaaa jak to studenciaki, nie
      jestem zdziwiona, ale nic nie mow mamie, nie stresuj kobiety, ona juz i tak ma
      zycie , nio powiedzmy milusie z syneczkiem hihihihihi
      Kobiety do pracy, bo kto nam da , jak sobie same nie zarobimy? No ,kto? nawet
      na Prezesunia nie mozna liczyc, bo ON na wywczasach; a Przewodniczacy w dalszym
      ciagu sie zastanawie pod jakim adresem umiescil te swoja knajpewink))
      Szalom, salem alieikum, dosvidania, hej dåsmile))))) ageten ej specialen K.
      • Gość: narval ...pora aperitif... IP: *.ccf.fr 25.02.02, 19:51
        No tak!! Widze, ze towarzystwo europejskie, nochale w kielichy powkladalo i
        siapie jakies tam wieczorowe %, druga zmiana - amerykanska, dopiero paluchy
        rozgrzewa do klawiszowania, koalo-forumowicze, to juz tak daleko, ze sam diabel
        nie dojdzie wedlug jakiego Greenwich'a mierza czas! A my w klasyfikacji
        tematowej bardzo podupadlim! Trza barierke podniesc! Adas wypracowanie
        skonczone? Karelia kiesy panstwa podatkami podtuczyla? Don dlugo te plany
        kresli! No coz w polowie paluszko-iwalida, to i robota w zwolnionych obrotach
        idzie! Carino, w pub'ie(ach) funto-szterlingi uplynnia. A niech tam...Wam sie
        jako-tako wiedzie! Byle do wiosny!... tym na dole byle do jesieni! I jest git!
        Spijcie dobrze do jednych, wsawajcie te szczesliwa noga do drugich! No to
        pomarudzilam, a co tam!! Najwyzej nie czytajcie!smile))
        no to do jutra!
        • karelia tuczenie kiesy 25.02.02, 20:22
          oj podtuczyla , podtuczyla, Przyszla padla na kanape pospala, bo byla
          nieprzytomna i oczy miala jak szpilki. Dopiero co otworzyla uszy i oczy.
          Agdziez mi tam do % chyba bym sie upila samym widokiem a co dopiero mowic o
          konsumpcji. No coz u nas nie Francja elegancja , u nas sie robi spi robi spi
          robi pada.....Hej; Don wink)); Qurka wodna , gdzie ta knajpa???????
          Adasiuuuu, zyjesz , dziecino??? oj biedniuski Ty biedniyski, no ale jak sie
          chce byc mafistrem, coz, trzeba popracowac troche heheehe, a noz sie przyda
          papier do czegos heheehe
          Pozdravlaju cala rebiate K.
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 25.02.02, 22:50
      Panie Przewodniczacyyyyyy to gdzie jest ta mityczna knajpa, moze jakies skromne
      namiary? prosze nie udawac gluchego i slepegowink)))) K.
      • Gość: Don Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.02.02, 00:06
        karelia napisał(a):

> Panie Przewodniczacyyyyyy to gdzie jest ta mityczna knajpa, moze jakies skromne
        >
        > namiary? prosze nie udawac gluchego i slepegowink)))) K.

Slysze slysze ! ca 700 km na poludnie od Barcelony,wybrzeze,Comunidad Valenciana-
        Prowincia Alicante.Blzej wraz ze zdjeciem-czekam na profesjonaliste od foto i
        jutro ide do fryzjera.
        • Gość: narval dla mnie TOP - Dona!!!:-)))) IP: *.ccf.fr 26.02.02, 00:31
          Panie przewodniczacy i reszta sekciarzy, przytocze tu jedna z wypowiedzi Dona,
          zamieszczona pod jakims tam tematem! Dla mnie jest TIP-TOP! Jak czlowieka
          chandra bierze czytam i...poprawa samopoczucia gwarantowana!!!
          ===========================

>Czy ktos z was zna Terese?
          >Ma okolo 50 lat i meza Polaka i mieszka, nie tego nie wiem, ale w duzym
          miescie>.
          > Urodzona w Wwie na Mokotowie, bylysmy sasiadkami.

Taak to dalas dokladna informacje,zaden problem kazdy ja zna.A tak miedzy nami
          pilas cos?
          ===============================================
          Nie wiem jak Wy reagujecie, ale dla mnie bomba!!!! Don, prosze o wiecej
          takich spontanicznych reakcji!!smile)
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 26.02.02, 08:19
      no i jak tam, dobre kobiety? Juz na nozkach, dreptu dreptu? Bo nasi panowie ,
      to jak znam zycie, wyleguja sie, Prezes spi jeszcze, Przewodniczacy odsypia
      nocke, moze wstana ciut pod poludnie. Jest jeszcze student, ale ten to w ogole
      nie spi i nie liczy sie w tym rankingu. Troy leci gdzies i kopci jak komin nie
      spiac wcale , a jak spi to tez pewnie dymi, nalog to nalog wink)) A Roberto?
      Pewnie szuka kota na jakims bazarze. Tylko my sie nie obijamy!!!
      Ahoj K.
      • ro-bert Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 26.02.02, 11:15
        Witam! Masz racje, dopiero sie "zwloklem". To wszystko jednak wina tego forum!
        Ten watek o "niemilych"... na innych watkach tez jakos tak smetnie. Pogoda do
        d... a tu jeszcze Dona od kobiet wyzywaja (czy ja to dobrze zrozumialem?).
        Z mocnym postanowieniem poprawy (na niektore wypowiedzi nie bede naprawde
        wiecej reagowal!) rozpoczynam we wtorek nowy tydzien (poniedzialek jak juz
        wspomnialem byl stracony). Z niecierpliwoscia czekam na nowe publikacje na
        wiadomej stronie. Co zas do dostepnosci tej strony to chyba, jesli naprawde
        tego potrzebujecie, nie byloby dla Klikena problemem ja jakims malutkim
        passwordem zabezpieczyc (wydawanie password tylko na niektore priv.) Nie wiem
        tylko czy to nie spowoduje pewnej "hermetyzacji". Ja, co prawda nie jestem
        kobieta jak Aniutek, ale nie mam naprawde zadnych problemow z opiniami innych o
        moim wygladzie zewnetrznym. Wrecz przeciwnie, to moze byc zabawne jak niektorzy
        probujac za wszelka cene zwrocic na siebie uwage czepiaja sie wszystkich
        mozliwosci.
        Don. Jak tam u fryzjera smile))))) ?

Pozdr.
        ro-bert
        • Gość: Cariño Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: 193.133.143.* 26.02.02, 11:54
          Dzien dobry! To ja. pisalam wczesniej, ale serwer zglupial i nie wyslal. Muy
          ocupada hoy - szukam wakacji narciarskich, no i oczywiscie zarobic na bulki z
          serem tez musze.
          Don, daj nam troche wiecej clues & bedziemy sie bawic w zgaduj zgadula. A moze
          i nawet cie odwiedze w lecie - szwedalam sie po Andaluzji w zeszlym roku
          (glowne miasta + Costa Tropical) i w tym roku chce pociagnac bardziej n wschod
          (slowianska dusza sie odezwala). Jak bedziesz widzial rozowy spadochron (albo
          dwa jak sie Karelia dolaczy) to machaj!

Hasta Luego
          guiñando ojos verdes

Cariño
          Agente SuperEspecial
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 26.02.02, 13:08
      Wlasnie i mnie tez cos takiego chodzilo po glowinie z tym zabezpieczeniem. Moze
      Clicken stworzy cos z osobnym adresem wiadomym dla ,no wiadomo, zeby nie bylo
      naprawde przykrych syt. Nie jest to sprawa zamknieta, kazdy moze dolaczyc,
      ale.... jakies testy/ egzamin /lojalka powinny byc wprowadzone . A nie tak,ze
      byle ..... ( no ktos niemily) bedzie wylewal pomyje na Bogu ducha winnych.
      Wiesz, Robbi, kazdy ma swoj wlasny prog wytrzymalosci i to naprawde moze byc
      przykre.Moze zaproponujemy Clickenowi, oczywiscie jesli inni wyraza zgode.
      zaznaczam, ze nie jest to jakis zamknienty Fan Club, pzreciwnie...ale ...sami
      wiecie , po co.... ?
      Tjaaaaa z tym nalotem na Przewodniczacego to sie jeszcze pomysli, co ma wisiec,
      to zawisnie mamy cale zycie przed soba heheheehe . Alöe by zrobil mine hehehe.
      A moz eby sie wyparl i powiedzial , ze nie on , ze nic nie wie, nic nie
      rozumie: oczywiscie w czystym Szczecinskim dialekcie hehehe. Aleeeee nas by sie
      tak latwo nie pozbyl .
      Wiele ahojow K.
      • Gość: narval Re: ZEBRANIE KLUBU (2)/fotki: // tak & nie?! IP: *.abo.wanadoo.fr 26.02.02, 13:54
        No tak!! po kiego czorta wysylac zdjecie jak Ci zaraz dupe obrobia, zes w
        cellulity obrosla, ze lysina zaczyna Cie przesladowac, ze "czerstwa gebe",
        okulary chronia, ze wypoczywasz na wczasach typu "last minute", no i tym
        podobne epitety! ...no coz kochani, juz z pierwszej tury ochotnicy, dostali
        slona doze krytyki, dlatego nastepcom ciezko z szeregu wystepowac! Cos mi sie
        wydaje, ze ten scanner innych pradow musi doczekac! A czy my grubi, chudzi,
        piekni, oblesni, no coz..co niektorzy odwazni, napewno!! Juz bylam adeptem
        innego forum, czlowiek ludzi poznal, przyzwyczail sie i....wszystko prysnelo
        jak mydlana banka! Liczne ataki hackersow sprawily, ze adres netowy zamknieto!
        Wszystko na nie/temat!
        Krytyka w odpowiednich proporcjach nie jest zla! Ale ta zdjeciowa pobila
        granice...czytelnosci!
        ...no to by bylo na tyle o...moich obawach, wirtualnych-fotek!smile))
        • Gość: Don Re: ZEBRANIE KLUBU (2)/fotki: // tak & nie?! IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.02.02, 20:53

Narvalu ,dupe i tak obrabiaja,bez obawy.Ale czasami to zabawne.Czlowiek widzi
          co kogo nerwi.A twarze jak twarze.Takim nas chciales panie -takim nas masz mamo
          i papo. raz tylko zatrzymano mnie na lotnisku z powodu twarzy :ta w paszporcie
          jak powiedzial kontroler byla wyrazniejsza od tej w naturze-wracalem z
          tygodniowego urlopu !Uklony
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 26.02.02, 22:26
      szkoda by bylo , zeby jakies drobiazdzki zepsuly fajna atmosfere. Ja to sie juz
      do niektorych typow przyzwyczailam i jak czegos nie poczytam przed snem , to mi
      jakos tak eee dziwnie. Taki dajmy na to Don hehehe, pocieszny gosciuwink))) , ze
      tez sie osmiele tak wyrazic. Jak go nie ma w danym dniu, to czytam satare posty
      hehehe ewentualnie Balinski hehehe to jest dopiero pociecha i inni , a nasz
      Adaskuuuuuu hahahahaha , chyba nikt nie zapomni pozycji paczkowej , heheheeh do
      dzis rze na sama mysl hehehehe. Albo drobny fakcik, jak wytropilam Robbiego ,
      to byla praca , aljooo Robertooooowink)))
      Dlatego mysle , ze jakis adres z odpowiednim adresem/kluczykiem jest jak
      najbardziej na miejscu. Po co wysluchiwac jakichs niewybrednych dowcip asow na
      poziomie piwnicy?
      Hhojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj K.
      • ro-bert Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 26.02.02, 22:31
        A Ty znowu do starych "klamotow" wracasz? Ja myslalem, ze to juz uleglo
        przedawnieniu wink ?

Poz.
        ro-bert
        • Gość: narval Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.ccf.fr 26.02.02, 23:08
          ..A co to te stare klamoty? Juz moje ciekawskie oczy szeroko otwieram i zeby
          nic nie przegapic kilka razy lekturke powtorze!
          Don, fakt ze facet inaczej odbiera krytyke! Ale kobitce ciezko trawic, ze
          gruba, zapuszczona, "za psi grosz" wywczasach, i tym bardziej, ze na przeciwko
          ma przeciwniczke, sex-symbol, brunetka i te inne bajery(mitomanka, jednym
          slowem); no coz, ze mnie straszlywa pragmatyczka wierze w to co widze, dlatego
          Aniutek, klasa babka, ale ciezko trawic te wypociny innych, co nawet adres swoj
          starannie kamufluja!
          A straszniem ciekawa czy Don zaserwuje nam zdjecie jako torreador, czy ze swym
          kumplem Huankiem Carlosem, a moze sama Viktoria April?
          ..no, to by bylo na tylesmile))
          • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 26.02.02, 23:19
            no wlasnie, kobieta inaczej odbiera krytyke. a Aniutkowa fajna kobitka. Ta
            mitomanka przegiela pale. I dlaczego ktos ma sobie mna buty wycierac? Nie widze
            powodu. Dlatego taka propozycja z jakas stronka. Zobaczymy, co Prezes na to
            powie,
            Oj Robbi, juz zapominam, nic nie pamietam, nic nie widze, nic nie slysze el
            capitanowink
            No cos TYYYY Narvalova, Don to koniecznie z psem , owczarkiem srodkowo-
            kaukaskim, czyli czeczencem groznym. Bez psa Don sie nigdzie nie rusza. Nie
            stac go na goryla, albo jakas malpe z Gibraltaru to ma psa, jako ochrone przed
            mafia hiszpanska.Taki czeczen to podobno samym wygladem straszy: On gdzies
            pisal o jakims zlodziejo, co to na sam widok psiny malo w portki nie narobil i
            zwial z balkonu bez lupow.
            Robbi to chyba z jakims boa domowym okreconym dookola szyi pasowalby swietnie,
            albo na mostku kapitanskim. Bo nie wiem , czy wiesz , ze on kapitan jeziorny,
            no po Zalewie Zegrzynskim plywa i latem turystow wozi z jednego brzegu na drugi
            hehehe Robbi, a kuku wink)))))))))))))
            Ahoj el capitano i reszta zalogi lajby surrealistycznej wink)))))KKKKKKK
            • Gość: narval Re: ZEBRANIE KLUBU (2) IP: *.ccf.fr 26.02.02, 23:31
              Jezusiku, jak przeczytalam o tym Robbim, co przewozi ludzi z jednego brzegu na
              drugi, stanela mi przed oczami wizja Cerbera(psa trzyglowego, moze to ten
              owczarek kaukazki Dona) no i ta rzeka Styks, a pozniej to juz te
              wszystkie "trupki", ktore ciagle gadaja na tym forum! Te co sie ujawnily (plci
              zenskiej) od razu ciete baty zebraly! Ta, trzeba sejf z haslem!
              O.B.O.W.I.A.Z.K.O.W.O
            • ro-bert Re: ZEBRANIE KLUBU (2) 26.02.02, 23:31
              Teraz to przysadzilas, kobito! Skad ja teraz boa wezme?
              Cos nasza "fotostrona" atrofia dotknieta!? W ogole jakos tu malo zycia ostatnio!
              Juz tak ziewam, ze na dzisiaj sie chyba pozegnam!
              Ciao!

ro-bert
    • karelia 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.02, 23:23
      ale jestem bystra, student mnie nie ubiegl! w gore kielichy SETNY post!!!!!!!!!!
      Adasiuuuuuuu 100!!!!!!!!!!!!!!!! byla pierwsza

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka