edziecko.redakcja 06.03.15, 15:40 Twoja opinia na temat zmian jest dla nas bardzo ważna, dlatego prosimy Cię o wypełnienie krótkiej ankiety. Tu znajdziecie ankietę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: Pomóż nam wybrać okładkę magazynu Dziecko! 06.03.15, 21:07 Proszszsz bardzdz Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Pomóż nam wybrać okładkę magazynu Dziecko! 06.03.15, 22:09 Nie śledzę najnowszych trendów w dizajnie, ale nie wydaje mi się, żeby stosowanie różnych czcionek w jednym słowie było dopuszczalne poza blogaskami wczesnych nastolatek. Jeśli jeszcze nie zapłaciliście za pomysł logotypu 2 i 3, to raczej wlepcie autorowi 10 batów na gołe pięty, zamiast pieniędzy. Pieluszkowe zapalenie mózgu naprawdę nie wymaga logotypu dla dwunastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Pomóż nam wybrać okładkę magazynu Dziecko! 07.03.15, 00:41 mika_p napisała: > Nie śledzę najnowszych trendów w dizajnie, ale nie wydaje mi się, żeby stosowan > ie różnych czcionek w jednym słowie było dopuszczalne poza blogaskami wczesnych > nastolatek. Hmmm.... a jednak Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pomóż nam wybrać okładkę magazynu Dziecko! 08.03.15, 18:54 "Jednak" w senie, że co? To nawet nie nastolatki jeszcze wszak Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Pomóż nam wybrać okładkę magazynu Dziecko! 07.03.15, 08:04 No generalnie nawet te proponowane w teście odpowiedzi są jak dla mega Mariolek. Milusio i fajniusio kurna. I słodziusio do wyrzygu. Komuś się rzeczywiście mózg odparzył od pampersa. Inna sprawa, że logotypy 2 i 3 są rzeczywiście infantylne. Ale skoro targetrm jest blond Mariolka, to ja pytań nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_14 Re: Pomóż nam wybrać okładkę magazynu Dziecko! 07.03.15, 20:39 i jeszcze moje.... Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Pomóż nam wybrać okładkę magazynu Dziecko! 08.03.15, 18:01 Poszło... Odpowiedz Link Zgłoś