baloo1 25.06.02, 16:23 Nie da sie juz starego zebrania otworzyc ani zamknac, wiec stukut-pukut, inauguruje nowe, na wniosek Pani Luizy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.fastres.net 25.06.02, 16:25 ......No to chlup,w ten durny dziob.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato baloo.......................................... IP: *.fastres.net 25.06.02, 16:33 ..........skocz po piwo,mozesz zatrzymac reszte............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: baloo.......................................... IP: *.fastres.net 25.06.02, 16:37 .....Co jest kutwa z bufetem...................... .....................................nic na zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Niestety, tatko 25.06.02, 16:41 Niestety tatulku, osobom uzaleznionym alkoholu nie serwujemy, zwlaszcza w taki upal - moglbys znowu zwomitowac, jak to masz w zwyczaju ... Poza tym pomyliles budynki , twoja cieciowka stoi obok .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Niestety, tatko IP: *.fastres.net 25.06.02, 16:43 baloo1 napisał(a): > Niestety tatulku, osobom uzaleznionym alkoholu nie serwujemy, zwlaszcza w taki > > upal - moglbys znowu zwomitowac, jak to masz w zwyczaju ... ........wwoon.....obrzygancuu.................... Odpowiedz Link Zgłoś
balool Re: Niestety, tatko 25.06.02, 16:59 Gość portalu: tato napisał(a): > baloo1 napisał(a): > > > Niestety tatulku, osobom uzaleznionym alkoholu nie serwujemy, zwlaszcza w > taki > > > > upal - moglbys znowu zwomitowac, jak to masz w zwyczaju ... > > > ........wwoon.....obrzygancuu.................... To ty wypierdalaj, bo ci przyjebie. Idz sobie rozmawiac ze swoim kumplem theend. Sciele sie dywanikiem. balool Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 balool 25.06.02, 17:02 Balool, jestem pod wrazeniem.... Troche ci zazdroszcze oryginalnosci pomyslu, precyzji mysli i kwiecistego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Niestety, tatko IP: *.fastres.net 25.06.02, 17:03 balool napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > baloo1 napisał(a): > > > > > Niestety tatulku, osobom uzaleznionym alkoholu nie serwujemy, zwlasz > cza w > > taki > > > > > > upal - moglbys znowu zwomitowac, jak to masz w zwyczaju ... > > > > > > ........wwoon.....obrzygancuu.................... > > To ty wypierdalaj, bo ci przyjebie. Idz sobie rozmawiac ze > swoim kumplem theend. > Sciele sie dywanikiem. > balool ..........Co jest grane......................... ...ja pije a baloo napierdolony......................... sie..................................rozdwoil................ Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Niestety, tatko 25.06.02, 17:07 Nie tatko, jeszcze ci sie nie dwoi w oczach. Po prostu dorobilem sie swojego wlasnego fana ... Gustowny i yntelygentny chloptys, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
balool Re: Niestety, tatko 25.06.02, 17:14 Gość portalu: tato napisał(a): > ..........Co jest grane......................... > ...ja pije a baloo napierdolony......................... > sie..................................rozdwoil................ Tato, to nie alkohol. Jest nas dwoch, ja i balool. Latwo nas rozpoznac: ja brzmie jak ciota, a balool odwrotnie: jak ciota brzmi. Sciele sie dywanikiem i chuj wie czym jeszcze meski balool Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Niestety, tatko 25.06.02, 17:21 oj Bozenko, Bozenko, musial Ci ten student naprawde krzywde zrobic ... pozycze ci chusteczke, to sie wytrzesz. PS: Bardzo jestes meski, naprawde. Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Niestety, tatko IP: *.fastres.net 25.06.02, 17:21 balool napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > ..........Co jest grane......................... > > ...ja pije a baloo napierdolony......................... > > sie..................................rozdwoil................ > > Tato, to nie alkohol. Jest nas dwoch, ja i balool. Latwo nas > rozpoznac: ja brzmie jak ciota, a balool odwrotnie: jak ciota > brzmi. > Sciele sie dywanikiem i chuj wie czym jeszcze > meski balool Moze baloo nik bys porozmawial sympatic znie z kolega. I przyja do klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Niestety, tatko 25.06.02, 17:27 No jakze, tato, przeciez rozmawiam z nim przesimpaticznie, taki dowcipny (a nawet doustny) kolezka nam sie ni stad ni z owad znalazl. A co do Klubu, to chyba jednak moze nie - my wszystkie klubowe ciotki jeszcze takich wyzyn humoru i yntlygencji nie osiagnelysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Niestety, tatko IP: *.fastres.net 25.06.02, 17:29 baloo1 napisał(a): > No jakze, tato, przeciez rozmawiam z nim przesimpaticznie, taki dowcipny (a > nawet doustny) kolezka nam sie ni stad ni z owad znalazl. A co do Klubu, to > chyba jednak moze nie - my wszystkie klubowe ciotki jeszcze takich wyzyn humoru > > i yntlygencji nie osiagnelysmy. ...........No to ja cie poducze,mam czas.............................. Odpowiedz Link Zgłoś
balool Re: Niestety, tatko 25.06.02, 17:28 Gość portalu: tato napisał(a): > balool napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > ..........Co jest grane......................... > > > ...ja pije a baloo napierdolony......................... > > > sie..................................rozdwoil................ > > > > Tato, to nie alkohol. Jest nas dwoch, ja i balool. Latwo nas > > rozpoznac: ja brzmie jak ciota, a balool odwrotnie: jak ciota > > brzmi. > > Sciele sie dywanikiem i chuj wie czym jeszcze > > meski balool > > Moze baloo nik bys porozmawial sympatic znie z kolega. > I przyja do klubu? Probowal na priva, ale za malo dawal. Powiedzial, ze i tak wygra. Podal sprawe do forumowego sadu. Jak bedzisz tato grzeczny to Cie na lawnika wezmie. Sciele sie.... balool Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 balool i tatko 25.06.02, 17:44 Powinniscie sie jakos skontaktowac ze soba - na pewno sie polubicie. Dwoch takich bystrych i blyskotliwych zawodnikow nie powinno tulac sie samotnie, zalozony przez was kacik humoru dla niezamoznych bedzie sie skrzyl jak prawdziwy brylant na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: balool i tatko 25.06.02, 20:43 a nie moznaby ich po prostu utopic? a jak nie to przynajmniej w kaftan zawiazac, moze sie udusza. Albo w leb- deska? Albo wszystko razem, bo zakute paly . Zeby tak sie osmieszac....oni nawet sie sami z siebie smieja i swoich bezdennych glupot. A placza sie w zeznaniach jak sznurek szpagat przy rozwieszaniu bielizny, eeee szkoda gadac. Pozdrov dla jednego , jedynego PREZESA oryginalnego Baloo nr 1, heheh to tak troche jak Chanel nr 5 albo 9., ale eleganckoooooo)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota zamieszki w Klubie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 20:56 Tylko deseczka, Karelio, oddaję, jak widzę w samą porę. Mogę jeszcze pożyczyć psa bojowego. I już uchodzę, bo widzę że to KLUB, chyba drzwi pomyliłam. zdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval do doroty! IP: *.abo.wanadoo.fr 25.06.02, 21:16 dorota jeslisz juz jestes to siedz w klubie i pisz!! w klubie ziomki znad Wisly zawsze mile widziane!! i absolutnie drzwi nie pomylilas! witamy i w nasze kregi zapraszamy!) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Eeee tam, od razu zamieszki ... 26.06.02, 01:37 jeden pijany ciec i jeden chlystek to nie sa zadne zamieszki ... tylko troche gnojowicy sie nam na dywan klubowy wylalo i trzeba bedzie czyscic ... Podobnie jak narvalova, zapraszam, ale bez wielkich nadziei na odzew. Chociaz teraz wlasnie powinno ci sie spodobac, juz nie jest to zaden wersal. Kto wie, moze nawet zaczna strzelac do pianisty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: balool i tatko IP: *.fastres.net 25.06.02, 21:12 karelia napisał(a): > a nie moznaby ich po prostu utopic? a jak nie to przynajmniej w kaftan > zawiazac, moze sie udusza. Albo w leb- deska? Albo wszystko razem, bo zakute > paly . Zeby tak sie osmieszac....oni nawet sie sami z siebie smieja i swoich > bezdennych glupot. A placza sie w zeznaniach jak sznurek szpagat przy > rozwieszaniu bielizny, eeee szkoda gadac. > Pozdrov dla jednego , jedynego PREZESA oryginalnego Baloo nr 1, heheh to tak > troche jak Chanel nr 5 albo 9., ale eleganckoooooo)))) Czy ty nie przsadasz................................ Tylu znajomych poniewierasz................................. Juz nie chodzi o mnie.............................................. Odpowiedz Link Zgłoś
balool Re: balool i tatko 25.06.02, 21:49 Zdecydowalem, urwiemy im jaja. Ktora z pan na ochotnika? Sciele sie dywanikiem Wasz jedeny Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
balool Re: Zebranie KLUBU (16) 25.06.02, 23:27 Student (Adas) ledwo dotknal amerykanskiej ziemi, a tu juz... wykorzystal i porzucil ? Cos gorszego ? A fe, wstydzimy sie za studenta. Klubowe ciotki skarca brzydkiego studenta bardzo ostro, pokaza mu jezyk i nie beda sie do niego odzywaly. W imieniu wszystkich klubowych ciotek Klubowa ciotka Baloo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.fastres.net 25.06.02, 23:32 balool napisał(a): > Student (Adas) ledwo dotknal amerykanskiej ziemi, a tu > juz... wykorzystal i porzucil ? Cos gorszego ? A fe, > wstydzimy sie za studenta. Klubowe ciotki skarca > brzydkiego studenta bardzo ostro, pokaza mu jezyk i nie > beda sie do niego odzywaly. > W imieniu wszystkich klubowych ciotek > Klubowa ciotka Baloo. Przy takiej walandze............................... To twoj klub...................... Glupi bylem ze sie stawialem................... Prosze tylko o amnestije......polityczna................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ .................................................. IP: *.fastres.net 25.06.02, 23:37 ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato .......Chyba ze wroci Szwedka..................... IP: *.fastres.net 25.06.02, 23:40 ............To ci dopierdole konkretnie................ Ale ona na wakacjach,hehehehe................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Theend............................................ IP: *.fastres.net 25.06.02, 23:51 ........................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Theend............................................ IP: 213.78.104.* 26.06.02, 00:24 Gość portalu: tato napisał(a): > ........................................................... podejrzewam ze odcinek 16 noweli-rynkowej ..'klup seperata' ulegl nadzwyczajnemu zniszczeniu przez miecz ktory oprocz drugiego ostrza ma bardzo ostry s+pik.. theend lecz never-ending..chyba tartak z nieohlebowanymi dechami ratuje.. mi osobiscie i tak nic juz nie pomoze..a wam?czyco? ojcze zaprzestan tej kropko+manii............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato .....Goraco....................................... IP: *.fastres.net 26.06.02, 00:52 .............Pali.............prawie 30.C Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 00:52 Prezesie, widze ze Klub zrobil sie popularny i rozne elementy WALA drzwiami i oknami. Niezaleznie od tych zaklocen ofiarowuje sie na ochotnika na otwarcie BALU w piatek o polnocy czasu Sydnejskiego. Czy propozycja zostaje przyjeta? Dundee, jako prawej rece Preesa przymilam sie oferta jablecznika z bita smietana. Pozdrowienia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 00:56 jablecznik to sie je z sosem waniliowymPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agagoe Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.gwdg.de / 10.10.163.* 26.06.02, 00:59 mniammmm. a rodzynki dolozysz? aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.fastres.net 26.06.02, 00:58 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Prezesie, widze ze Klub zrobil sie popularny i rozne elementy WALA drzwiami i > oknami. > > Niezaleznie od tych zaklocen ofiarowuje sie na ochotnika na otwarcie BALU w > piatek o polnocy czasu Sydnejskiego. Czy propozycja zostaje przyjeta? Dundee, > jako prawej rece Preesa przymilam sie oferta jablecznika z bita smietana. > > Pozdrowienia > Luiza-w-Ogrodzie ..........zeby nie ja.............................. ...nawet slowa,czesc,pocaluj w d............................. Luiza serce mi krwawi................................................ Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) - do taty 26.06.02, 01:09 tato, jak serce krwawi to natychmiast do lekarza!!! wezwac karetke??!! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Zebranie KLUBU (16) - do taty IP: *.fastres.net 26.06.02, 02:16 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > tato, jak serce krwawi to natychmiast do lekarza!!! wezwac karetke??!! > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie Czesc Luiza,ide spac.............................................. ...........Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 00:58 nawet te elementarne elementy sie przymilaja niezgrabnie zeby sie wkrecic psim swedem bez skladki i moze w chorku Rewelersow zaspiewac. Ale NIC z tego- falszuja niemilosiernie. Kompromitacja i zalosc. Jeszcze by nas do szczetu obsmieszyli, gowniarze galganiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 01:03 Wiesz, karelko, kazdy sie przymila jak umie. Braku talentu w tej dziedzinie nalezy wspolczuc, bo utrudnia zycie ofiarom tej przypadlosci, nie tylko ich otoczeniu. Pozdrowki ze slonecznego lasu Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 01:07 a ja to Ci sie przyznam , ze nie lubie takich lizusow. Nie ma toto za grosz honoru. Jakby mnie tak niechetnie przyjmowali ludzie uczciwi i madrzy ( heheh to MY )) to bym sie wcale nie odzwala. A oni leza i leza, lizusy bez honoru i ambicji. No ambicji to u nich za grosz... nawet nie wiedz , co to slowo znaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 01:04 owszem duze california rodzynki moczone w rumie. A nadzienie jableczne obficie posypane cynamonem. Jaki zaaapach, mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Glupie huje............. IP: *.fastres.net 26.06.02, 01:09 ...........Dzieki za wirusa................. Nastepnemu,spale harta............... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 01:09 Witam klubowiczki. Wpadlem tylko na chwilke , zeby przeprosic za te kaluze gnojowicy przy wejsciu. To nie ja ! Na zrazie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 01:13 nie ma o czym gadac prezesie, Prezes to czysciutki facet, az milo , myje sie i uzywaz eleganckich slow))))niektorych to nawet nie rozumiem, takie madre :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) - jablecznik dla Dundee 26.06.02, 01:18 Nadzienie jablkowe musi byc z kwasnych jablek (niedojrzale papierowki albo Granny Smith), zmieszane z cynamonem ze szczypta gozdzikow, kolendry i galki muszkatolowej (z galka ostroznie, bo mozna zepsuc smak). Do jablecznika podaje do wyboru: 1. sos waniliowy (zoltko z jajka, troche maki ziemniaczanej, mleko sojowe, laska wanilii, zagotowac mieszajac, podawac schlodzone do cieplego jablecznika albo cieple do zimnego mozna na to rodzynki-sultanki 2. bita smietane z jagodami To jak Dundee,wplyniesz na Prezesa zeby dal mi przywilej otwarcia BALU? Slodkie pozdrowienia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Zebranie KLUBU (16) - jablecznik dla Dundee IP: *.fastres.net 26.06.02, 01:19 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Nadzienie jablkowe musi byc z kwasnych jablek (niedojrzale papierowki albo > Granny Smith), zmieszane z cynamonem ze szczypta gozdzikow, kolendry i galki > muszkatolowej (z galka ostroznie, bo mozna zepsuc smak). > > Do jablecznika podaje do wyboru: > 1. sos waniliowy (zoltko z jajka, troche maki ziemniaczanej, mleko sojowe, > laska wanilii, zagotowac mieszajac, podawac schlodzone do cieplego jablecznika > albo cieple do zimnego mozna na to rodzynki-sultanki > 2. bita smietane z jagodami > > To jak Dundee,wplyniesz na Prezesa zeby dal mi przywilej otwarcia BALU? > > > Slodkie pozdrowienia > Luiza-w-Ogrodzie .......Ja otworze ci bal.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: tatko IP: *.fastres.net 26.06.02, 01:28 baloo1 napisał(a): > No i znow ta pijaczyna sie tu szlaja .... ......Cos tu smierdzi............. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) - jablecznik dla Dundee 26.06.02, 01:20 Bardzo bym chcial, zeby Dundee na mnie wplynela ;oD ... Luizo, wplyniesz na nia ? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) - jablecznik dla Dundee 26.06.02, 01:26 baloo1 napisał(a): > Bardzo bym chcial, zeby Dundee na mnie wplynela ;oD ... > Luizo, wplyniesz na nia ? Alez Prezesie, staram sie jak moge,do jablecznika moge dorzucic purpurowe jedwabne skarpetki (do zakladania pod welniane w tej mroznej zimowej porze). To jak, moge otworzyc BAL? U mnie pierwszej bedzie piatkowa polnoc... Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) - jablecznik dla Dundee 26.06.02, 01:21 Zreszta , dlaczego sama nie zechcesz wplynac na mnie ? Ja bardzo "wplywowy" jestem .. :oD))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) - jablecznik dla Dundee IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.06.02, 01:28 Prezesie wplywam na Ciebie .... kawka, herbacia, co tylko Prezes zazyczy)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) - jablecznik dla Dundee 26.06.02, 01:32 Wplywaj, wplywaj, tylko potem nie skarz sie tak przy wszystkich, ze klaki i siersc wszedzie ... co podasz, wypijam. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) - wplywowe... 26.06.02, 01:34 W takim razie wplywam na Prezesa piekna kryta zabka... Nurkujaca z powazaniem Luia-w-Ogrodzie PS. Prezesie, a Prezes nie boi sie mojego najnowszego rekina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) - wplywowe... IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.06.02, 01:38 Kurcze, mi jako kobiecie zameznej nie wypada tak flirtowac, wiec zamykam gabinet z Luiza i Prezesem .... Luiza, jedna rada Prezesunio lubi smyrkanie za lewym uchem....) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) - wplywowe... 26.06.02, 03:33 Dundee, i kto to taki wstydliwy? Sekretarka o zrecznych raczkach wielokrotnie chwalonych przez Prezesa? (mysle ze KAZDA kobieta moze flirtowac, niezaleznie od stanu cywilnego. Liczy sie intencja flirtu). Problem z wplywaniem na Prezesa zabka jest taki, ze w gabinecie na parkiecie bedzie trudno... a moze Prezes ma gabinet z basenem i palma? Luiza-w-Basenie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) - wplywowe... 26.06.02, 01:40 A co taki rekin wie o zabijaniu ? ;o) Zabka wplywasz? Fajnie sie sklada, wlasnie drugi basen grzbietowym konczylem ... ;oD Klaniam sie i znikam w nocnej mgle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lombat Re: Zebranie KLUBU (16) - wplywowe... IP: *.uws.edu.au 26.06.02, 03:33 Co slysze, co slysze w piatek 28 czerwca o 12 w nocy spozniony bal swietojanski w Sydnej. Powiedzcie tylko gdzie. !!! Juz tam moim ociezalym cialkiem lece. Moze to jednak tylko sabat czarodziejek smakujacych napoj z jablek z korzeniami. Wtedy przylatuje z butelka swojskiej Zlotej Jesieni z trudem wykopanej spod ziemij przez ukochana Lombadowom w kraju nad Wisla, a raczej nad Odra, ktora pojawila sie w Sydnejowie po podrozy komfortowymi dla krasnali liniami litewskimi Lauda (bo najpierw Lauda a za nia szla Zmudz) Powiadomcie gdzie bo z niecierpliwosci tre kolanami i moge sie spalic ! Wasz Lombat Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) - wplywowe.- do Lombata 26.06.02, 03:44 Drogi Lombacie, podzielam Twoj entuzjazm do balowania. Zlotej Jesieni nie musisz poswiecac, Bal jest Klubowy i wirtualny, mam zamiar go otworzyc (niestety, Prezes jeszcze tego nie zatwierdzil...), bo mieszkam w OZ a w Sydney piatkowa polnoc nadchodzi najwczesniej. Jezeli zagladales na Zebranie 15, dziewczyny omawialy tam kostiumy, polecam ta pouczajaca lekture Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.06.02, 03:53 Luiza, wystukalam dla Ciebie zgode na otwarcie balu. Prosze zejsc pietro nizej do kasy klubowej i zakupic 2 znaczki skarbowe i opening nalezy do Ciebie. Duzo trudo mnie to koztowalo, Prezes zazyczyl sobie Afro z klakow, wiec swymi zwinnymi figlarnymi paluszkami zaplatalam i zaplatalam, a jeszcze dodatkowo musialam misia-pysia do snu utulac i w koncu jestem) Lombat, jak cudnie widziec kolejnego mezczyzne w Klubie! Kobitki, nie bedzie tak zle, jest kawalerka do tanca Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 04:14 Ale wy macie tematy ?? !! niech was kule bija !! -ludzie po 40 kilka lat a jak dzieci ,jak dzieci ,nie wstyd wam ????, cos pod czaszka nie tak ,lepiej odwiedzcie psychologa !! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 04:17 Serdeczne dzieki pani Dundee! Znaczki kupilam a ten jablecznik i purpurowe jedwabne skarpetki doniose na bal - to juz pojutrze! Trzeba jeszcze bedzie jakiegos ochroniarza najac, bo tej kawalerki moze byc za duzo i nieodpowiedniej na nasz gust. I prosze mi nie mowic,ze to takie poswiecenie pozaplatac Prezesa do snu! Zawiadamiam, ze lece teraz na joge. Pozdrawiam balowo Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.06.02, 04:57 Dzieki Luiza! te skarpety mnie uratowaly, wiec co zaloze! otoz naciagne te skarpety az na uszy! mam nadzieje, ze dlugie ona bo ja wysokie dziewczecie. Boze Luiza, ale Ty masz zapartem basen, joga, tance egzotyczne...ja z trudem na silownie sie wloke ale co tam na Balu wyskakam sie jak w podstawowce! Panie Bulldog, starsznie zostalam urazona, wyznaje zasade ze mezczyni nigdy nie powinni kobiety pytac ani o wiek ani o wage a pan tu insynuuje ze ja po 40! Informuje! ja nawet 30 nie mam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 07:00 Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > Dzieki Luiza! te skarpety mnie uratowaly, wiec co zaloze! otoz naciagne te > skarpety az na uszy! mam nadzieje, ze dlugie ona bo ja wysokie dziewczecie. Jedwabne podkolanowki wspaniale sie prezentuja na kraglych dwudziestokilkuletnich lydkach. Na trzydziestokilkuletnich tez ale wyzej niz lydki sie nie da podciagnac... co powiesz na majtki do kolan, rowniez z jedwabiu, w kolorze limonki i z koronkowymi wstawkami? > Boze Luiza, ale Ty masz zapartem basen, joga, tance egzotyczne...ja z trudem na > silownie sie wloke ale co tam na Balu wyskakam sie jak w podstawowce! Moja droga DG, w TWOIM wieku nie potrzebujesz sie wysilac, to my, rozlazle, otluszczone, siwowlose grubasy musimy miec zaparte... LOL... (silowni tez probowalam, ale zle znosze maszyny i bieganie albo wioslowanie w miejscu). > Panie Bulldog, starsznie zostalam urazona, wyznaje zasade ze mezczyni nigdy nie > powinni kobiety pytac ani o wiek ani o wage a pan tu insynuuje ze ja po 40! > Informuje! ja nawet 30 nie mam!!!! Nie tlumacz sie Dundee, on pewnie i tak dwa razy mlodszy od Ciebie! Pozdrawiam zrelaksowana Luiza-w-pozycji-lotosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.ncr.com 26.06.02, 07:31 No i ja moge cos stuknac wreszcie - jedna bardzo sprawa umknela uwadze kochanych organizatorek - sa stroje, muzyka i o jedzeniu byla mowa ale zeby to wszystko strawic - popodziwiac to nalezy sie miec oko ostre i zoladek aby to strawil a jedynym srodkiem jest woda zycia - sorry voda zycia i teraz pytannie powazne co kto i ile. Ja wybredny przed polnoca a pozniej jak leci i co podadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.bauboden.com, 26.06.02, 08:01 W kwestii organizacyjnej: barek bedzie zaopatrzony we wszystkie mozliwe trunki swiata- ufundowane przez Zarzad Klubu z wlasnych zaskorniakow, skarpet czy innych kont. Puktem kulminacyjnym beda tance- hulance. Co do stylu, czy tylko lata 80- te czy tez klasyka- dyskusja jeszcze trwa. W celu zadowolenia wszystkich uczestnikow balu padla propozycja stworzenia paru zawieszonych w przestrzeni parkietow tanecznych. Oczywiscie bezpieczenstwo balujacych w tym przypadku jest rzecza pierwszorzedna wiec prosimy o zglaszanie kandydatur do roli lekarzy tudziez udzielajacego I-pomocy, siostry i bracia PCK mile widziani. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 08:05 Jako ze nie bedzie to zwykla potancowa w remizie do picia proponuje poncz, aha i nich kazdy przyniesie slomke. Prezesie gdzie jestes? juz czekam, nic robota mi sie nie klei bez Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 08:19 Sorry Dundee, musialem sie niechcacy zdrzemnac troche ;o) No i sprawdzalem, jak wyglada futro przyproszone pajetkami. Fajnie, tylko potem doszczotkowac sie nie moglem;o) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 08:31 No wiem, troche pociagalam za mocno, ale Prezes duzy chlop bol zniosl! Troche szperalam w gabinecie Prezesa (juz taka ze mnie Szperka-Sekretarka)i prosze co znalazlam! Boogie-woggie przy tym bedzie hantastyczne na balu! Juz trenuje kroki ))) Jedziemy autostopem, jedziemy autostopem. W ten sposób mo¿esz bracie przejechac Europê. Gdzie szosy biala niæ, tam bracie smialo wyjdz. I nie martw siê co bêdzie potem. Autostop, autostop, wsiadaj bracie dalej hop. Rusza wóz, bêdzie wiózl, bêdzie wiózl nas dzis ten wóz. Odpowiedz Link Zgłoś
kare1ia hej dzien sie budzi..... 26.06.02, 08:37 do pracyyyy, capuccino, rogalok, konfiturka/mniod? I Prezesie zacznij nowya sesje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.ncr.com 26.06.02, 08:41 dundee_girl napisał(a): > No wiem, troche pociagalam za mocno, ale Prezes duzy chlop bol zniosl! > > Troche szperalam w gabinecie Prezesa (juz taka ze mnie Szperka-Sekretarka)i > prosze co znalazlam! Boogie-woggie przy tym bedzie hantastyczne na balu! > > Juz trenuje kroki ))) > > Jedziemy autostopem, jedziemy autostopem. > W ten sposób mo¿esz bracie przejechac Europê. > Gdzie szosy biala niæ, tam bracie smialo wyjdz. > I nie martw siê co bêdzie potem. > > Autostop, autostop, wsiadaj bracie dalej hop. > Rusza wóz, bêdzie wiózl, bêdzie wiózl nas dzis ten wóz. I Ty mowisz ze taka mloda a pioseneczki z polski przed solidarnosciowej spiewasz ??? Moze na balu tez zrobimy karioki po polsku bo z pamiec nie zawsze dopisuje i najwyzej zna sie kilka linijek i co dalej - plama. A takze kto jest od muzyki czyli DC wieczoru i czy mozna przyniesc wlasne plyty, tasmy czy CD - co gramy i na czym jest wazne Czy stroje obowiazkowe czy krawat i koszula z kolniezykiem udzie czy moga byc gacie i podkoszulek Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 08:45 Ozpol w zasadzie to jest bal przebierancow, ale podejrzewam ze po 12 to juz bedzie wsio ryba .... Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_lewandowski Re: Zebranie KLUBU (16) 13.06.03, 03:48 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > > > Dzieki Luiza! te skarpety mnie uratowaly, wiec co zaloze! otoz naciagne te > > > skarpety az na uszy! mam nadzieje, ze dlugie ona bo ja wysokie dziewczecie > . > > Jedwabne podkolanowki wspaniale sie prezentuja na kraglych dwudziestokilkuletni > ch > lydkach. Na trzydziestokilkuletnich tez ale wyzej niz lydki sie nie da > podciagnac... co powiesz na majtki do kolan, rowniez z jedwabiu, w kolorze > limonki i z koronkowymi wstawkami? > > > Boze Luiza, ale Ty masz zapartem basen, joga, tance egzotyczne...ja z trud > em na > > silownie sie wloke ale co tam na Balu wyskakam sie jak w podstawowce!:- > D > > Moja droga DG, w TWOIM wieku nie potrzebujesz sie wysilac, to my, rozlazle, > otluszczone, siwowlose grubasy musimy miec zaparte... LOL... (silowni tez > probowalam, ale zle znosze maszyny i bieganie albo wioslowanie w miejscu). > > > Panie Bulldog, starsznie zostalam urazona, wyznaje zasade ze mezczyni nigd > y nie > > powinni kobiety pytac ani o wiek ani o wage a pan tu insynuuje ze ja po 40 > ! > > Informuje! ja nawet 30 nie mam!!!! > > Nie tlumacz sie Dundee, on pewnie i tak dwa razy mlodszy od Ciebie! > > Pozdrawiam zrelaksowana > Luiza-w-pozycji-lotosu Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_lewandowski Re: Zebranie KLUBU (16) - wplywowe.- do Lombata 13.06.03, 05:30 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Drogi Lombacie, podzielam Twoj entuzjazm do balowania. Zlotej Jesieni nie > musisz poswiecac, Bal jest Klubowy i wirtualny, mam zamiar go otworzyc > (niestety, Prezes jeszcze tego nie zatwierdzil...), bo mieszkam w OZ a w Sydney > > piatkowa polnoc nadchodzi najwczesniej. > > Jezeli zagladales na Zebranie 15, dziewczyny omawialy tam kostiumy, polecam ta > pouczajaca lekture > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 08:37 W jakiej sprawie? Sekretarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.bauboden.com, 26.06.02, 08:50 moze to Sluzba zdrowia: lekarz, pielegniar(z)/ka lub siostra/brat PCK? to moze Pan w sprawie tych plaszczyzn- caly czas na nie czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 09:14 nie, to chyba jednak nie plaszczyzny ... moze chcial wypchac dzieciola ? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zebranie KLUBU (16) BALL C.D 26.06.02, 09:25 Kochani! przygotowalam wstepna Agende balu:)) Stajemy w II szeregu, Panie w I rzedzie, z tylu Panowie (prosze bez swinskich podtekstow) wchodzi Prezes, wszyscy spiewamy na jego powitanie: Z Toba chcê ogladac swiat wsród wysokich blodzie traw Wtedy to wszystko, to, to co widzê, czujê naprawdê jest Kwitnie sad, powial wiatr tak jak snieg sypnal kwiat, wszystko to naprawdê jest Z Toba chcê ogladac swiat, jaki piêkny ksiêzyc, patrz Widzisz to , to co ja, jakie to jest proste wystarczy byc Jaki swiat, jaki blask, jaki ptak wszystko to, to wszystko w nas UWAGA: w trakcie spiewu kolyszemy sie w takt piesni. Nastepnie, Karelia, Luiza, Mordyga i ja spiewamy nastepna radosna piosenke, w tym czasie meskie czlonki klubu robia piramide - to jest takie predstawienie w zwiazku ze spoznionymi imieninami: Kobitki spiewamy: Raz uciekly z pozlacanej klatki Cztery male, pluszowe niedzwiadki. Jeden lkal, wracac chcial - Do ciemnego lasu wejsc siê baly * ten co plakal to Prezes I na koniec balu, nie wiem o ktorej to godzinie, wszyscy rzesko, donoslym glosem, piers wypieta doo przodu, z duma! All together: Gdy zgubisz szczêscie swe i poznasz zycia smak, Zatêsknisz do rodzinnych stron I wrócisz tu, wrócisz, gdzie twój dom. Powrócisz tu, gdzie nadwislañski brzeg, Powrócisz tu zza siedmiu gór i rzek, Powrócisz tu, gdzie plonie sloñcem wrzos i glóg, Gdzie cienie brzóz, piach mazowieckich dróg. Powrócisz tu, gdzie wierzby posród pól, Powrócisz tu, gdzie klucze bialych chmur, Powrócisz tu, by szukac swoich dróg i gwiazd, By sluchac znów, jak wiosna spiewa las, powrócisz tu! DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Zebranie KLUBU (16) BALL C.D IP: *.bauboden.com, 26.06.02, 10:11 zaraz zaczne wkuwac na pamiec te teksty. Mam jedno pytanko czy kolysanie zaczynamy z prawej na lewa czy z lewej na prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zebranie KLUBU (16) BALL C.D 26.06.02, 11:26 > zaraz zaczne wkuwac na pamiec te teksty. Mam jedno pytanko czy kolysanie > zaczynamy z prawej na lewa czy z lewej na prawa? W zaleznosci od upodoban politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Zebranie KLUBU (16) BALL C.D IP: *.bauboden.com, 26.06.02, 13:55 dundee_girl napisał(a): > > > zaraz zaczne wkuwac na pamiec te teksty. Mam jedno pytanko czy kolysanie > > zaczynamy z prawej na lewa czy z lewej na prawa? > > W zaleznosci od upodoban politycznych. o kurcze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie KLUBU (16) BALL C.D 26.06.02, 18:32 OBECNA!!!!!!!!!!!!!!1 Jesuuuuu ja sie chyba miekka deska zabije , co oni tu wyprawiaja , niecnoty jedne , qurka wodna )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Zebranie KLUBU (16) BALL C.D IP: 213.78.112.* 26.06.02, 19:41 karelia napisał(a): > OBECNA!!!!!!!!!!!!!!1 Jesuuuuu ja sie chyba miekka deska zabije , co oni tu > wyprawiaja , niecnoty jedne , qurka wodna )))))))) naprawde zle z klubem.. w dodatku doszly mnie sluchy ,ze na balo nie bedzie najwazniejszych osob.. data koliduje niestety z impreza u senatora.. ale sporo nowych czlonkow..stad ten usmiech z osmiomo pod-brodkami?.. przyjacielska porada ..zamiast dopinac ostatni guzik rozepnijcie go lepiej.. a na miejsce niech kazdy stawi sie nawalony..bedziemy razem trzezwiec.. tzn bedziecie..moze jednak zamowie dla was kilku lami-gnatow.. podrzuce duchowa karme i pare plyt..po starej znajomoscii.. ps w ps-ie nastepny paradox klubowy..'zapraszamy wszystkich a potem goomiaki musza czyscic..'.. na prawde ..klub zszedl na psy.. na koniec ..propozycja..zrobcie bal w przynajmniej czterech watkach a jedzenie b picie c tance d chill do tego box-y..wiadomo widma i tak sie podziela..zobaczycie kto niezwykly.. pozdrawiam.. w szczegolnosci szparki-sekretarki.. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie KLUBU (16) 26.06.02, 20:42 no widze , ze przygotowania w pelni o lala, jakby po francusku powiedziala Narvalova Mam pytanie, a kto sie barem zajmie? Z racji gastronomicznego doswiadczenia chyba Pzrewodniczacy oraz Troy , bo on taki chyba bardziej doswiadczony w tej materii. Ewentualnie mozemy dyzury wyznaczac i klucze do piwniczki traktowac jako puchar przechodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.abo.wanadoo.fr 27.06.02, 00:03 Jak tam towarzycho ma sie dobrze) dzisiaj z wieczorka, uslyszalam wiadomosc nastepujacej tresci// w Kanadzie, po ulewnych deszczach zaobserwowano zaby dochodzace waga do 2 kilogramow. Nie atakuja ludzi, ale ich rechot nie pozwala spac mieszkancom okolicznych domow" (jakby to zaby rosły po deszczu) a moze jednak? W zwiazku z tym chcialam wiecej informacji na ten temat, bo zaby tejze wagi wyslane i odebrane mailem od Rozalki bede smarzyla i Wam serwowala) No i co takie zdziwione miny? To bedzie best danie w bufecie na balu, ktory nosi nazwe? no wlasnie jaka? co tam wystukaliscie na oficjalnych kartach? No na dzisiaj wystarczy; ide w bety) do wkrotce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 27.06.02, 00:12 Jezu, 2 kg zaby to ja zeby je zjesc zaczynam pic juz dzisiaj ....barem moglby sie zajac Don. Ciagle brakuje wodzireja - Ozpol, przyjmujesz ta role czy nie? Theend, jestes oczywiscie na liscie, nie zapomnij tylko o kostiumie! Bez kostiumow nie wpuszczamy! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie KLUBU (16) 27.06.02, 00:15 no tak, na szwdzkim stole danie z kuchni francuskiej, nie wiem tylko czy sie bedzie ladnie komponowac. Spytamy Dona , on ostatnia wyrocznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.bauboden.com, 27.06.02, 07:51 Jesli te zaby maja 2 kg to wyobrazcie sobie teraz te kanadyjskie bociany???!!! Ale ten zabi fenomen musimy wykorzystac. Proponuje po 24- tej mala przerwe w balu na zabi koncert. Kto ma doswiadczenie w pracy z gadami i plazami prosze o pozostawienie wiadomosci w Klubie. A teraz wracam do tych plaszczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 27.06.02, 07:55 Ja mam takie doswiadczenie ze jako dziewczecia z chlopakami u babci na wsi lapalismu zaby, wsadzalismy im slomki do d... i dmuchalismy ... Ale to byly takie malutke, polne ... takiej 2kg ewk! Mordyga, dodatkowo zorganizowany bedzie konkurs tanca, ma byc tyle plaszczyzn ile konkurentow. Ja osobiscie moga tanczyc przy rurze, jako zona strazaka mam pewne doswiadczenie ze "zeslizgiem" z rury )))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 27.06.02, 08:24 WOW ! Taniec na rurze w wykonaniu Dundee i koncert zab! Chyba wprowadzimy platne bilety .. Dzien dobry i do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.bauboden.com, 27.06.02, 08:36 Wow, rura przy rurze!!!! ceny biletow trzeba podniesc koniecznie!!!! No i lekarz musi tez byc na balu- nie wszyscy panowie bez palpitacji serca wytrzymaja ten Twoj wystep. Poza tym uwazaj na konkurencje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 27.06.02, 08:40 No ja tez sie boje ze niewielu wytrzyma ten wystep i na serce padnie! Takie to ze mnie talencie! Dobra lece cwiczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.bauboden.com, 27.06.02, 08:44 w takim razie ta rura z rura ida na plaszczyzne w centrum!!!! czy nadal jeszcze nikt sie nie zglosil na posade drygenta choru zab? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 27.06.02, 08:51 O dyrygencie nie slyszalem, ale podobno koncerty na nadmuchiwanych zabach sa piekne .... cos w stylu kobziarzy, wiec moze ktos z UK by sie nadawal, albo niezastapiona Dundee, skoro ma juz doswiadczenie. Ups ... mialem zmykac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 27.06.02, 08:56 Prezesie czyz ja nie jestem niezastapiona? )))) PS Powoli to sie naprawde cyrk zaczyna robic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Zaby IP: 193.133.143.* 27.06.02, 09:58 do dmuchania zab to tylko ja! potrzebna slomka plastikowa i zaba ogrodowa. hahaha Ale jak z tego kobze zrobic, to ja naprawde nie wiem. Moze lepiej zlapac american bull frog, albo i american bull dog, co sie bedziemy rozdrabniac. przepraszajac za nieusprawiedliwiona nieobecnosc i trzepoczac dlugimi czarnymi nad zielonymi slowianskimi (pomoze?) Cariño baloo1 napisał(a): > O dyrygencie nie slyszalem, ale podobno koncerty na nadmuchiwanych zabach sa > piekne .... cos w stylu kobziarzy, wiec moze ktos z UK by sie nadawal, albo > niezastapiona Dundee, skoro ma juz doswiadczenie. > > Ups ... mialem zmykac Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie KLUBU (16) - plaszczyzny taneczne 27.06.02, 10:31 ...to ja zamawiam plaszczyzne "belly dancing". Mam tylko klopot czym sobie przykleic diament w pepku, bo przekluc do piatku nie zdaze. Moze zamiast tego obkleje sobie brzuszek takimi diamencikami do karnawalowego makijazu? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño plaszczyzny taneczne i body art IP: 193.133.143.* 27.06.02, 10:45 Luiza, L'oreal robi niezle transfers w roznych kolorach + mozna dokupic body art farbki i sie malowac artystycznie oryginalnie. Jedyne ostrzezenie: nalezy robic na trzezwo i w zadnym wypadku nie mieszac z el vino tinto. One sa praktycznie fool proof, ale nie tak w pelni. A jakbys juz rzeczywiscie to spaprala, to ani zmywacz do paznokci ani facial scrub nie pomaga. Tylko surgical spirit. A czy ja moge miec platforme do polykania ogni ? Wytatuuje sobie smoki w strategicznych miejscach Cariño luiza-w-ogrodzie napisał(a): > ...to ja zamawiam plaszczyzne "belly dancing". Mam tylko klopot czym sobie > przykleic diament w pepku, bo przekluc do piatku nie zdaze. Moze zamiast tego > obkleje sobie brzuszek takimi diamencikami do karnawalowego makijazu? > > Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: plaszczyzny taneczne i body art 27.06.02, 11:00 Cariño, Wielkie dzieki za fachowe porady. Mam troche kalkomanii i henne do malowania i czerwony spray do wlosow, dokupie do tego jakies pastele i cala sie wymaluje! Chyba zwolnie sie wczesniej z pracy, zebym zdazyla sie upiekszyc przed polnoca! Przybede na bal jako plomiennowlosa bajadera w migoczacych bransoletach na kostkach. Planujaca Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: plaszczyzny taneczne i body art 27.06.02, 11:17 Jejku, jakie my bedziemy piekne!Wlasnie wrocilam z treningu "na rurze", maz nie bardzo wie o co chodzi, ja sama jestem jakas poobijana, mam rece w talku bo mnie bola, ale sie nie poddaje, tez mysle Luzia zeby wziac wolne jutro.... Carino! ale Ty bedziesz goraca babka, tak mysle a czy te smoki wytatuowane to beda mialy grzywy z "wlosa" naturalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Smoki do DG IP: 193.133.143.* 27.06.02, 11:20 DG -wlosy naturalne! you naughty girl! i co ty z ta rura wyprawiasz? mam nadzieje ze nie chodzi o pole dancing. Choc moze maz by sie ucieszyl dundee_girl napisał(a): > Jejku, jakie my bedziemy piekne!Wlasnie wrocilam z treningu "na rurze", maz nie > > bardzo wie o co chodzi, ja sama jestem jakas poobijana, mam rece w talku bo > mnie bola, ale sie nie poddaje, tez mysle Luzia zeby wziac wolne jutro.... > > Carino! ale Ty bedziesz goraca babka, tak mysle a czy te smoki wytatuowane to > beda mialy grzywy z "wlosa" naturalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Smoki do DG 27.06.02, 11:29 Wlasnie probuje nauczyc sie tanca przy rurze, jak dotad Maz nie wie o co chodzi, z tego wynika, ze niezle mi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: plaszczyzny taneczne i body art IP: *.bauboden.com, 27.06.02, 11:21 jakby co to sikawka przygotowana i polewamy ogniste ognie i rozpalonych facetow! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: plaszczyzny taneczne i body art- przygotowania 27.06.02, 14:12 dundee_girl napisał(a): > Jejku, jakie my bedziemy piekne!Wlasnie wrocilam z treningu "na rurze", maz nie > > bardzo wie o co chodzi, ja sama jestem jakas poobijana, mam rece w talku bo > mnie bola, ale sie nie poddaje, tez mysle Luzia zeby wziac wolne jutro.... > > Carino! ale Ty bedziesz goraca babka, tak mysle a czy te smoki wytatuowane to > beda mialy grzywy z "wlosa" naturalnego? O matko, DG, ta smoczo-kedzierzawa kompozycja na Carino rzucila mi sie na wyobraznie. Nie pozostajac w tyle rowniez cwiczylam - wlasnie wrocilam z klasy tanca brzucha i boli mnie wszystko czym ruszalam (tzn glowa mnie nie boli). Zastanawiam sie, czy na bal wybrac ciezkie, pierwotne brzmienie sahidi (albo wrecz fellachi), czy subtelniejsze beledi, ale tu juz wchodze w zbyt fachowe rozwazania ;-D Mozecie posluchac probek: shopping.yahoo.com/shop? d=product&id=1921140425&clink=dmmu-ks/_george_abdo_ albo mistycznie: shopping.yahoo.com/shop? d=product&id=1921063567&clink=dmmu-ks/_fire_dance_ Wlasnie sobie slucham plyt i ukladam choreografie na BAL, bo to juz jutro, za 25 godzin i 50 minut!!! Pozdrawiam wieczornie Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: plaszczyzny taneczne i body art- przygotowania 27.06.02, 14:19 Ja ide spac, nie chce miec worow pod oczami. Luiza, mi sie bardziej podobalo to drugie. Szkoda ze mnie tego typu rytmy nie biora Dobranoc! DO jutra! Niech zyje Bal! D Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: plaszczyzny taneczne i body art- przygotowania 27.06.02, 14:24 Dundee, to sa tylko fragmenty, zazwyczaj wstepy grane na flecie (tez za nimi nie przepadam), pozniej wchodza bebny i dopiero jak one ruszaja, to zaczynasz sie rozgrzewac. Ale masz racje, to nie jest latwa muzyka o sluchania. Ja tancze juz kilka lat i nie wszystko trawie... Na wory pod oczami tylko plastry zimnego ogorka! Milych snow! Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: plaszczyzny taneczne i body art- przygotowania 27.06.02, 14:33 Jako dodatkowa atrakcje proponuje wprowadzic zbiorowa deklamacje tekstu Dundee z watku "Polacy nie gesi" , pod batuta autorki watku .... Juz go przekazalem dalej , takim co na to forum nie zagladaja ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: plaszczyzny taneczne i body art- przygotowania 27.06.02, 14:37 "w czasie suszy szosa jest sucha" o czym zawiadamia wysuszona mroznym wiatrem Luiza... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Mon Amie La Rose 27.06.02, 14:34 Dunee, na dobranoc posluchaj jeszcze kawaleczka "Mon Amie La Rose" Edith Piaf - zaspiewane przez Natache Atlas w rytmie belly dancing: shopping.yahoo.com/shop?d=product&id=1921321571&clink=dmmu- ks/natacha_atlas Dobranoc Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
mefistoengels Re: Mon Amie La Rose 27.06.02, 15:09 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Dunee, na dobranoc posluchaj jeszcze kawaleczka "Mon Amie La Rose" Edith Piaf - > > zaspiewane przez Natache Atlas w rytmie belly dancing: > > <a href="shopping.yahoo.com/shop?d=product&id=1921321571&clink=dmmu-"tar > get="_blank">shopping.yahoo.com/shop?d=product&id=1921321571&clink=dmmu-</a> > ks/natacha_atlas > > Dobranoc > Luiza-w-Ogrodzie zlanoc..spij z aniolkami..do zobaczenia jutro..moj kostium olsni Ciebie.. dwa kisses+jeden duzy Smok+pozdrowienia dla klupowiczow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Mon Amie La Rose IP: *.bauboden.com, 27.06.02, 15:13 Bal przyciaga juz zle/dobre moce. Moze jedna z plaszczyzn przeznaczymy na wrozbiarstwo i przekonamy sie co komu pisane? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: BAL? 27.06.02, 16:10 a baloony na bal kupione? kto bedzie dmuchac? bo jak widze niektorzy maja wprawe w dmuchaniu, a szerpentyny rozwieszonne???a confetti w workach naszykowane??? Tylko by sie stroily a tu czas pomyslesc o organizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
mefistoengels Re: BAL? 27.06.02, 16:15 karelia napisał(a): > a baloony na bal kupione? kto bedzie dmuchac? bo jak widze niektorzy maja > wprawe w dmuchaniu, a szerpentyny rozwieszonne???a confetti w workach > naszykowane??? Tylko by sie stroily a tu czas pomyslesc o organizacji... teraz albo nigdy.. albo albo albo.. trzy po trzy.. dostawiam plaszczyzne wesolo ciasteczkowa..pokoj krzywych zwierciadel + beczka smiechu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 22:49 Balunie, chapeau bas za Maldoror. A jeśli bal, to oczywiście walc. A jeśli walc, to tylko Grande Valse Brillante. A potem? Potem już tylko Tango. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 dorota 27.06.02, 23:09 Oj doroto, znowu sobie robisz kpiny z biedngo misia o bardzo malym rozumku (za to w Googlach na nosie). Tango musi byc obowiazkowo, Edkow akurat nie brakuje ;oD. Zapraszam szczerze i wysylam Ci darmowa wejsciowke z pieczatka, przynajmniej nudno nie bedzie ;o) Po balu dostaniesz zaswiadczenie (bez daty , oczywiscie.... ale o tym juz wiesz) Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dorota 27.06.02, 23:28 no nie ujmuj sonie, moz ebiedny jestes, ale rozum to HOHOHO i jeszzce wiecej, No wprost glowa radziecka Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dorota raz jeszcze 28.06.02, 01:52 Moment ... zajrzałem tam i teraz dopiero do mnie dotarła powaga sytuacji ;oD ... czyżbyś była "tą" dorotą ? To zapewne jeszcze i tą drugą ??? No tak, teraz wyjdzie , ze Cię śledzę , super .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Zebranie KLUBU (16) IP: 213.78.105.* 28.06.02, 12:21 Gość portalu: dorota napisał(a): > Balunie, chapeau bas za Maldoror. > A jeśli bal, to oczywiście walc. A jeśli walc, to tylko Grande Valse Brillante. > A potem? > Potem już tylko Tango. Dada juz byl kiedy go odkryto..potem moze sie zrobic goraco..juz tylko nie musi oznaczac konca... tango czyli o gnat! albo tonaG! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 00:16 Hurra! Juz nadszedl. juz jest! Piatek! odliczam godziny i spijam kawcie zeby nie usnac do polnocy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 28.06.02, 00:26 Dundee. Jest dla was z Luiza wazna misja ;oD Ktoras z was bedzie musiala punktualnie o 24.00 WASZEGO czasu (czyli u nas chyba 16.00) otworzyc "Zebranie KLUBU (17) - BAL!" Taaaaki przywilej ... troche zazdroszcze ;oD Prezes PS : jak tam rura i dmuchana zaba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 00:47 Jako ze Luiza usilnie dopytywala sie o to zeby to Ona otworzyla Bal, wystukalam zaswiadczenie i mam nadzieje ze dotrwa! Ja na pewno bede Emocje, emocje jak przed studniowka Prezesie pamietaj zeby przyjsc wczeniej bo przeciez musimy czlonkow przeszukac .... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 28.06.02, 00:58 Ok - bedziemy przeszukiwac czlonki ;oD Czy ten przelicznik 16.00 u nas - 24.00 u was nie pomichalkowal mi sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 01:02 Nie Prezesie, jak zwykle nie nie pomyliles, rozni na 8 godzin. Ale czy Ty rowniez przybedziesz? Za jakiego Misia bedziesz przebrany? Uszatka, Kolargola? jesli za Uszatka to sluze pilotka Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 28.06.02, 01:05 Jak to - czy przyjde ???? tez pytanie ! Poza tym juz powiedzialem - przyjde w futrze ;oD ale bedzie posypane tym swieciacym swinstwem, a ponadto bede mial melonik, muszke i binokle ze stluczonym szkielkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 01:09 A Portki na szelki ma sie rozumiec? Zobacz Baloonie, tylko my sie ostalismy, reszta pewnie kapiele zazywa, alebo cholera wie co jeszcze przed impreza Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 28.06.02, 01:27 Żadnych portek. Widzialaś Ty kiedyś misia w portkach ??? Żenada ... ;o) Skoro zostalismy sami , to co teraz ? Głupio tak sobie siedzieć i nic, co ? Może jakis mały trening ? ;oDDDD A poza tym "Baloo" nie odmienia sie .. . Jest nieodmienny i stały jak opoka ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 01:33 trenujemy boogie-woogie? Prezes stoi w miejscu a ja biore rozped i hop na Prezesowskie biodra a dalej to jak w tancu na lodzie, Prezes bedzie mnie podrzucal, obracal i musowo usmiech nr 5 na twarzy Zmienilam zdanie co do kostiumu, przyjde jako Superwoman, mam juz czerwone kalosze, kalesony zolte, na to majtki plastikowe zeby chronic ..hmmm ja musze miec chyba biustonosz! bedzie z zelaza! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 28.06.02, 01:38 Z tego wszyskiego najlepiej mi wyszło ćwiczenie uśmiechu ;o) Idę ćwiczyć dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 01:39 A co Prezes cwiczy? o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Zebranie KLUBU (16) IP: 168.143.113.* 28.06.02, 01:41 Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > A co Prezes cwiczy? o tej porze >Co cwiczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 01:45 Tance na Bal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Zebranie KLUBU (16) IP: 168.143.113.* 28.06.02, 01:47 Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > Tance na Bal. >Jestes tancerka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 01:49 Przeczytaj pozostale posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Zebranie KLUBU (16) IP: 168.143.113.* 28.06.02, 01:52 Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > Przeczytaj pozostale posty. >O to bedzie bal,ale gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie KLUBU (16) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.06.02, 01:54 Tutaj w Klubie, otwarcie o 24 z Sydney i 16 Europa. Przyjdz tylko wez kostium ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 28.06.02, 01:57 hej Dundee ! ja tu pompki i pompki , a Ty co ? Sprzedalas przynajmniej Panu bilet ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Zebranie KLUBU (16) IP: 168.143.113.* 28.06.02, 02:03 baloo1 napisał(a): > hej Dundee ! ja tu pompki i pompki , a Ty co ? Sprzedalas przynajmniej Panu > bilet ? > ;oD >Czy ty nie jestes zboczencem? >Tak mowic otwarcie ze pompujesz? >A juz myslalem ze to cos dla zgrywu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie KLUBU (16) 28.06.02, 02:09 Oczywiscie , ze jestem zboczencem , ale jestem tez sportowcem, to dlatego te pompki. Jest ciemno i dlatego nie zauwazyles roznicy w gestykulacji ;o) Jestem takze synem volksdeutscha i enkawudzistki - pisze to juz tylko dla scislosci, bo tego akurat nie widac na pierwszy rzut oka ... caluski Odpowiedz Link Zgłoś