Gość: 2kibledoumycia IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 20.04.05, 02:33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanine_garofalo Re: on byl w hitlerjungen 20.04.05, 03:27 A kogo masz na mysli lebiego? Poza tym: czy nie uwazasz, ze zle przeliterowales wyraz "Hitlerjugend", zolwiu intelektualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kibledoumycia Re: on byl w hitlerjungen IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 20.04.05, 08:25 jeanine_garofalo wiem ze volksdeutchem twoja rodzinka byla wiec morda w kubel plazie. obroncy szwabow sie znalezli na kolana gnojki i po rekach szkopa calowac Odpowiedz Link Zgłoś
grafiti [...] 20.04.05, 04:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walrus2 Re: on byl w hitlerjungen 20.04.05, 06:54 ZA malo kibli myjesz,ja mam dla ciebie dodatkowe 3 w moim domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Pisze sie Hitler Jugend IP: *.95.221.203.acc50-dryb-mel.comindico.com.au 20.04.05, 11:36 Dopiero jak US Army weszla do Bawarii to mlody Genose Ratzinger "zdezerterowal" z de facto juz nie istniejacego Wehrmachtu i poddal sie Amerykanom, aby dostac troche zarcia... Odpowiedz Link Zgłoś
grafiti Re: Pisze sie Hitler Jugend 20.04.05, 15:19 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Dopiero jak US Army weszla do Bawarii to mlody Genose Ratzinger > "zdezerterowal" z de facto juz nie istniejacego Wehrmachtu i > poddal sie Amerykanom, aby dostac troche zarcia... Ale przynajmniej "zdezerterowal". W Polsce natomiast, do dzisiejszego dnia mordercza komuchowa ideologia istnieje i nawet to robia zgodnie z Polskim prawem! Odpowiedz Link Zgłoś