Dodaj do ulubionych

ZEBRANIE KLUBU (19)

05.07.02, 23:37
Otwieram nowa ....19....sesje elitarnego, zwariowanego, sur_realistyczego,
nostalgicznego KLUBU. Niech wszystkim czlonkom /-kiniom swieci slonce ( tym,
ktorym jest zimno) ,albo chlod owiewa cialo ( tym, ktorym jest za goraco).

W zwiazku z napadem indianskich wspomnien proponuje nadac Prezesowi Baloo
ksywke Mis Uszatek. Za zaslugi i wklad wink w dzialalnosc KLUBU i rozwijanie
mysli jego czlonkow , gosci odwiadzajacych i zwyklych czytaczy....

Piszmy i weselmy sie !!!
Obserwuj wątek
    • princess_zelda Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 05.07.02, 23:45
      karelia napisał(a):

> Otwieram nowa ....19....sesje elitarnego, zwariowanego, sur_realistyczego,
      > nostalgicznego KLUBU. Niech wszystkim czlonkom /-kiniom swieci slonce ( tym,
      > ktorym jest zimno) ,albo chlod owiewa cialo ( tym, ktorym jest za goraco).
      >
      > W zwiazku z napadem indianskich wspomnien proponuje nadac Prezesowi Baloo
      > ksywke Mis Uszatek. Za zaslugi i wklad wink w dzialalnosc KLUBU i rozwijanie
      > mysli jego czlonkow , gosci odwiadzajacych i zwyklych czytaczy....
      >
      > Piszmy i weselmy sie !!!

Karzelio...czy ty tesz startujesz w tym wyscigu?..gdzie meta?
      szalej-my!
      • Gość: karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.telia.com 06.07.02, 00:50
        meta jest zawsze przed nami, a jak ja miniemy to bedzie za nami. Nie jest to
        jednak mozliwe , bo zawsze mamy jakies nowe cele przed soba . Gdy zrealizujemy
        jedne, pojawiaja sie inne ..... i tak nam mija zycie..... zawsze z meta przed
        nosem
        • fleurs_du_mal Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 15:27
          Gość portalu: karelia napisał(a):

> meta jest zawsze przed nami, a jak ja miniemy to bedzie za nami. Nie jest to
          > jednak mozliwe , bo zawsze mamy jakies nowe cele przed soba . Gdy zrealizujemy
          > jedne, pojawiaja sie inne ..... i tak nam mija zycie..... zawsze z meta przed
          > nosem

czasami zdarza sie tez tak ,ze przed soba mamy dopiero start..niektorzy nie moga
          wystartowac przez cale zycie..niektorzy startuja za wszesnie 'false-start'..
          inni za pozno - kilkadziesciat lat + teraz juz musze wiedziec ,bo jak nie teraz
          to kiedy? itd.. wazne zeby wiedziec po co startujemy - nie do czego zmierzamy..bo
          los oraz przypadek i tak zakreci nami nie-raz!

ps kiedy wystartujemy wreszcie to zawsze gdzies tam dotrzemy..tak czy nie lub
          inaczej..
      • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 00:53
        wiesz co, kuniec? mysle , z ejuz czs zebys sie polozyl spac , OK??
        • princess_zelda Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 01:23
          karelia napisał(a):

> wiesz co, kuniec? mysle , z ejuz czs zebys sie polozyl spac , OK??

pozdrawiam wszystkich czadownikow..milo bylo..
    • baloo1 do Luizy 06.07.02, 01:26
      Luizo,
      na poprzednim zebraniu zostal Wielki Wodz Apaczow i czeka tam na Ciebie z
      otwartymi ramionami. Wpadnij tam , jak sie juz obudzisz ;oD
      • karelia Re: do Luizy 06.07.02, 01:32
        oho, Wielki Wodz Mis Uszatek sie odezwal wink)))
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 01:58
      testuje nowe Forum, proba mikrofonu , aloo aloo aloo
      • pajacyk2 Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 02:02
        kareliam znajc sobie chlopa-przestanie ci siem nudzic.
        • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 13:22
          i co ??? zyjecie uwaga , uwaga , szpital w wariatkowie otworzyli, chorzy
          pacjenci grasuja . Ale nic to , my zdrowi tez mamy swoje rozumy wink)))

Pozdrowienia dla zrzeszonych i nie zrzeszonych smile)))))))
          • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 18:33
            Ausi? spicie czy juz nie???? bo ja sie nigdy nie moge zorientowac. Zaraz,
            zaraz, u Was musi byc teraz okolo 2 w nocy aaaaaaa to juz spicie, smacznie
            pochrapujac pod pierzynami puchowymi z termoforem i termosem goracej herbaty
            przy lozku. Antarktyda nie dalekowink)))
            • roseanne Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 19:19
              ja nie spie, chociaz zem nie koala/kangurek/krokodylek....
              Ha, bylam dzis na polu truskawkowym. Nazrywalismy cale mnostwo - teraz dopiero
              bedzie obzarstwo.
              Chcecie troche?
              • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 19:50
                nio, nio, nie weidzialam Rozalka ,ze z Ciebie taka kucharka doskonala,. No
                wypisz wymaluj , Cwierciakiewiczowawink)) powiem Prezesowi, zeby cie mianowal
                na samodzielna , dozywotnia kucharke klubowa! Masz nam gotowac!!!!!
                • aniutek Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 19:50
                  czesc Karelia smile
                  • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 20:14
                    allo Aniutkovawink))
                  • ___aniutka-terminator___ Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 20:15
                    aniutek napisał(a):

> czesc Karelia smile

ZNIKAJ MASZKARO!!!!!!!!!!!! WON!
                    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 20:18
                      z nieznanych / znanych mi zrodel dowiedzialam sie , ze Prezesunio lubi spiewac
                      piosenki i rozne inne dzwieki. A szczegolnie hymn ( ?)dziwny czlowiek wink
                      • roseanne Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 06.07.02, 22:07
                        ja tez lubie :o)
                        ostatnio nie wiem czemu przesladuje mnie "siala la, mydelko fa". Przyplatalo
                        sie z mrokow pamieci, z lat cielecych. eh.
                        • luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 11:01
                          Hej, melduje ze w Ozilandzie jest piekna pogoda i dlatego Sydnejczycy nie
                          pojawili sie w ten weekend na Forum!

Pozdrawiam
                          Luiza-w-Ogrodzie
                          • _szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 11:25
                            A u nas po 2 tyg chlodu i deszczow rozpogadza sie i w najblizszym tygodniu beda
                            upaly...wow
                            Sloneczko swieci wiec nie ma co tracic czas na forum hehehe
                            Pozdrawiam klubowiczow i wiekszosc forumowiczow wink
                            • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 11:40
                              A mnie sie nie chce nawet zagladac jak widze ze ten idiota grasuje.

Pozdrawiam
                              • _szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 11:45
                                dundee_girl napisał(a):

> A mnie sie nie chce nawet zagladac jak widze ze ten idiota grasuje.
                                >
                                > Pozdrawiam
                                Prawda i tez ...
                                Juz tylko sporadycznie zagladam...Choc uwazam ze to blad bo w ten sposob da mu
                                sie wygrac.
                                Pozdrawiam
                                • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 11:50
                                  a u nas w tej chwili piekne slonceeeee, zaraz bede trawke kosic,
                                  podlewac ....a w Uppli pewnie ponuro hahaha nie ma to jak poludniewink))

• _szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 11:55
                                    Wiedzma wink
                                    Pewnie Ty te chmury przepedzilas tutaj ;-(((
                                    • princess_zelda Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 12:32
                                      Dawno tak kiepsko nie czulam sie w niedziele.
                                      Obawiam sie ,ze nic nie pomoze.
                                      Kolezanki klubowiczki! - jak sobie radzicie kiedy czujecie ze nic nie moze pomoc?
                                      pozdrawiam melancholijnie- serdecznie..
                                      • luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 13:59
                                        princesso, a z jakiego to powodu takie nastroje? czy nie zaradzi im dobra
                                        ksiazka, szklaneczka wina, glupi film, dlugi spacer?

Pozdrawiam
                                        Luiza-w-Ogrodzie

• karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 14:05
                                          no Luiza , bo Cie trzepne po lapach wink))czyz nie widzisz , ze KUNIEC zmienil
                                          plec i z chlopa zamienil sie w babe??? Stad te frustracje, on nie moze pojac
                                          pwenych babskich spraw i babska logika przerasta go .... eeeee szkoda slow.

A ta szwedka, czarownica zabrala mi slonce a naslala chmury.... nawet moze
                                          padac. Ale zlosliwa , a niech ja ...taaaa te szwedki to takie zlosliwe i
                                          zazdrosne. Nawet mi slonca pozalowalawink)) Luizka , a sio na spacer.... aaaaa
                                          u was chyba wieczor a ja Cie wyganiam z przytulnego domu. Zaraz sobie oblicze
                                          na palcach, no musi byc cos okolo 22, no czas w sam raz na mile chwile przed
                                          snem wink)))))
                                          • luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 02:25
                                            karelio, ja tam nie nadazam za tymi zmianami, za duzo tego prebieractwa tutaj zeby sobie tym glowe
                                            zawracac, a ja prosta kobieta. A jezeli to naprawde KUNIEC, to zmiana plci wyszla mu tylko na dobre -
                                            nie jest juz taki psychodeliczny!

Pozdrawiam
                                            Luiza-w-Ogrodzie
                                        • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 14:08
                                          ale rady dajesz, Luiza , jak stara Ciepielewska, kieliszek wina, hahah chyba
                                          caly gasiorek, spacer? nawet maraton nie pomoze, glupi film? nawet takiego nie
                                          zrozumie. Na to trzeba byc kuncem, zeby pojac. Aduios kuniec, starczy na
                                          dzisiaj, spac, spac, spac, ...sen zawsze kojaco dziala jak ktos tak ma ....
                                        • princess_zelda Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 15:49
                                          luiza-w-ogrodzie napisał(a):

> princesso, a z jakiego to powodu takie nastroje? czy nie zaradzi im dobra
                                          > ksiazka, szklaneczka wina, glupi film, dlugi spacer?
                                          >
                                          > Pozdrawiam
                                          > Luiza-w-Ogrodzie
                                          >

pomogly mi :dlugi film+glupia wina ..teraz ide na spacer ze szklaneczka..
                                          pozdrawiam serdecznie dziekujac za okazana troske..
                                          ps. nie wiesz przypadkiem o co chodzi tej dziewoji ponizej?
                                          • princess_zelda Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 15:50
                                            princess_zelda napisał(a):

> luiza-w-ogrodzie napisał(a):
                                            >
                                            > > princesso, a z jakiego to powodu takie nastroje? czy nie zaradzi im dobra
                                            > > ksiazka, szklaneczka wina, glupi film, dlugi spacer?
                                            > >
                                            > > Pozdrawiam
                                            > > Luiza-w-Ogrodzie
                                            > >
                                            >
                                            > pomogly mi :dlugi film+glupia wina ..teraz ide na spacer ze szklaneczka..
                                            > pozdrawiam serdecznie dziekujac za okazana troske..
                                            > ps. nie wiesz przypadkiem o co chodzi tej dziewoji ponizej?

tzn miedzy nami...
    • maurycy Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 14:02
      wyrzucam śmiecia z tej strony.
      • luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 14:04
        maurycy napisał(a):

> wyrzucam śmiecia z tej strony.

Maurycy, co masz na mysli?

Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: Artur hey Luiza, nie wiesz? IP: 62.246.100.* 07.07.02, 14:11

> maurycy napisał(a):
          >
          > > wyrzucam śmiecia z tej strony.
          >
          > Maurycy, co masz na mysli?
          >
          > Luiza-w-Ogrodzie
          >
          .....................
          niedzielne porzadki. smile

• luiza-w-ogrodzie Re: hey Luiza, nie wiesz? - nie wiem... 07.07.02, 14:13
            Maurycy na kilku watkach wstawil ten sam post, ale zadnej akcji nie widac...

Luiza-w-Ogrodzie
            • Gość: Artur Re: hey Luiza, nie wiesz? - nie wiem... IP: 62.246.100.* 07.07.02, 14:15

> Maurycy na kilku watkach wstawil ten sam post, ale zadnej akcji nie widac...
              >
              > Luiza-w-Ogrodzie

kilka posto-kilka przesuniec, no teraz moze?

• maurycy Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 09:02
          Luizo, wpisywałem wyrzucam śmiecia z tej strony, bi jakis ikarusek zaśmiecił
          forum wielokrotnymi postami i zepchnął wszystkie WAŻNE POSTY na drugą stronę.
          Był weekend i webmaster nie sprzątał.

Z poważaniem,

Maurycy
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 17:15
      trawa wykoszona , rosliny podlane ale pieknieeeeee jak w rajuuuuuu
      • jean_luc_cretien Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 07.07.02, 17:26
        karelia napisał(a):

> trawa wykoszona , rosliny podlane ale pieknieeeeee jak w rajuuuuuu

na jurze K-CZesto ..mawia sie..nie chwal plonu przed dozynkami..
        zony zawsze ostrzegaja soltysow by nie pili na dozynkach..co z tego wynika?
    • Gość: student pozdrowienia z ju es ej - niedalko szikagowa :) IP: *.ipt.aol.com 07.07.02, 17:16
      Godzina 10:17 a.m. UPAL UPAL UPAL ... i tak od 14 dni.... czy Oni tutaj nawet
      pogode maja najlepsza ?? smile hehehehehe....

Dzis spedze caly dzionek w centrum Chicago - ot taka sobie mala wycieczka smile
      organizowana przez znajomego smile mysle, ze bedzie fajnie i ciekawie...

z reszta tutaj kazdy dzien pokazuje cos nowego.. cos niespotykanego...cos
      interesujacego smile

Jak narazie przyzwyczailem sie do wiekszosci spraw - otylosc, fast foody,
      luuuuz, zyczliwosc ludzi, brak malych sklepow w centrum miasta - za to ogromne
      hipersuperbigmarkety na obrzezach .... itd itd itd...

Jedno co nadal mnie irytuje-denerwuje - FAKT! to dziwna i troche smieszna
      sprawa- ale co do cholery tutaj jest z woda - nie mozna splukac mydla ta woda -
      norrrmalnie trzeba pol godziny zeby skora nie byla sliska od piany - czy to
      jakies filtrosuperhiperextra zrodlo wody smile??? hehehe... moze kiedys to pojme i
      zrozumie smile

tymczasem pozdrawiam i pora na sniadanko smile

bastard
      • karelia Re: pozdrowienia z ju es ej - niedalko szikagowa :) 07.07.02, 17:26
        czy to bedzie amerykanskie sniadanko???? co jesz?
        • Gość: student Re: pozdrowienia z ju es ej - niedalko szikagowa :) IP: *.ipt.aol.com 07.07.02, 17:34
          wlasnie jestem po - a wygladalo to tak... panowie pojechali do kosciola -
          ktorych tutaj jest okolo 20 albo i wiecej ( w okolicy ) - ja jeszcze nia mialem
          odwagi sprawdzic smile i w drodze powrotnej kupili dwa duze pudelka czegos w stylu
          kolaczykow i tym podobnych .... oblanych lukrem, opsypanych
          orzeszkami...cukierkami...w sumie dobre ale po dwoch juz wysiadlem smile...

papapa

bastard
          • karelia Re: pozdrowienia z ju es ej - niedalko szikagowa :) 07.07.02, 18:06
            no tak, amerykanskie sniadanie- NAJWIECEJ kalorii sad((((((((((((
            • lilolu Re: pozdrowienia z ju es ej - niedalko szikagowa :) 07.07.02, 18:14
              czesc :smile
              • karelia Re: pozdrowienia z ju es ej - niedalko szikagowa :) 07.07.02, 18:17
                aloowink
    • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 00:47
      Fabryke uwazam za otwarta. Prosze podpisac liste obecnosci i nalozyc fartuchy,
      aha od dzis dodatkowo nakladamy czepki, klient sie skarzyl ze znalazl wlos w
      zupie.

PS Kurcze, ale mi sie dzisiaj nie chce pracowacsad

Sekretarka
      • Gość: tato Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.fastres.net 08.07.02, 00:49
        dundee_girl napisał(a):

> Fabryke uwazam za otwarta. Prosze podpisac liste obecnosci i nalozyc fartuchy,
        > aha od dzis dodatkowo nakladamy czepki, klient sie skarzyl ze znalazl wlos w
        > zupie.
        >
        > PS Kurcze, ale mi sie dzisiaj nie chce pracowacsad
        >
        > Sekretarka
        ...juz podpisuje............

• Gość: tato Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.fastres.net 08.07.02, 00:51
          Gość portalu: tato napisał(a):

> dundee_girl napisał(a):
          >
          > > Fabryke uwazam za otwarta. Prosze podpisac liste obecnosci i nalozyc fartu
          > chy,
          > > aha od dzis dodatkowo nakladamy czepki, klient sie skarzyl ze znalazl wlos
          > w
          > > zupie.
          > >
          > > PS Kurcze, ale mi sie dzisiaj nie chce pracowacsad
          > >
          > > Sekretarka
          > ...juz podpisuje............
          >

.....ty smierci w dupe zagladasz...................
          • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 00:54
            Tato, mase chamstwa na innych watkach, chcesz i ten zmarnowac?

Zawsze Cie lubilam a widze ze i Ty bierzesz strone tego cwoka ....
            • Gość: ozpol Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: 202.95.92.* 08.07.02, 01:01
              dundee_girl napisał(a):

> Tato, mase chamstwa na innych watkach, chcesz i ten zmarnowac?
              >
              > Zawsze Cie lubilam a widze ze i Ty bierzesz strone tego cwoka ....

Dundee - bylas na meczu w piatek?
              • Gość: dorota zdaje się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 01:06
                że idzie dyszcz - chamy na całym forze bardzo nisko latają. Proponuję schować
                się tymczasem do piwnicy.
                • Gość: ozpol Re: zdaje się ignorowac i stukac dalej IP: 202.95.92.* 08.07.02, 01:09
                  Gość portalu: dorota napisał(a):

> że idzie dyszcz - chamy na całym forze bardzo nisko latają. Proponuję schować
                  > się tymczasem do piwnicy.

Dorotko - na komary nie ma rady - zawsze sa - jedyny sposob to ignorowac i
                  areaozol a dyskutowac z tymi co jest warto.
                  Wiem ze jest ciezko i smutno jak sie widzi "takie" wpisy no ale taki jest swiat
                  i "ludzie" w tym zyjacy.
              • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 01:09
                Niestety, malzonek zostal wezwany do robotysad.
                • Gość: tato Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.fastres.net 08.07.02, 01:13
                  dundee_girl napisał(a):

> Niestety, malzonek zostal wezwany do robotysad.

.......to chyba dobre wyjscie(art.18)
                  • Gość: ozpol Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: 202.95.92.* 08.07.02, 01:23
                    Co to znaczy "niestety" - kazdy chce byc wziety do roboty!!!!
                    Kto by nie zamienil meczu rugby na "robote"!!
                    • Gość: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 08:11
                      Dzien Dobry!

a ja tam chetnie zamieniam weekend na robote- nie, nie jestem chora! Wczoraj
                      moj Raczek wyprawial swoje 6- te urodziny i po calym ogordzie grasowala '13'
                      nieujarzmionych. Przyznaje z satysfakcja, ze obeszlo sie bez interwencji
                      Policji i Lekarza i okolo godz. 19 wszyscy goscie rozeszli sie spokojnie do
                      domow. A ja odetchnelam. Jak to przyjemnie miec znowu spokoj.
                      • baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 08:46
                        Dzien dobry

Tak jest ! Kto nie zorganizowal nigdy kinderbalu, ten w ogole nie wie, co to
                        jest zycie ;o)
                        • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:04
                          Ten kto nie mial mojej tesciowej na weekend nie wie co to zyciesad(
                          • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:13
                            jakos tak na ponuro zaczynacie tydzien, a sekretarka nawet straszy
                            upiorna tesciowa. Ciekawam, co on takiego robi, ze jest postrachem ???
                            Nie narzekac , nie marudzic - ze spiewem na ustach ....do roboty. Uwaga Prezes
                            nadaje ton:

Hej ho, hej ho do pracy by sie szloooooo......i maszerujemy raz dwa raz
                            dwa....
                            • _szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:18
                              Jestesmy w pracy ;-(((( Mimo ze slonce swieci i pogoda ma byc piekna. Przez caly
                              tydzien na dokladke ;-((( Chetnie wzielabym wolne ale wlasnie w tym tygodniu nie
                              moge. Przyjdzie mi ino nostalgicznie patrzyc za okno i probowac wyrwac sie
                              wczesniej do domu.
                              Pozdrawiam
                              • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:23
                                Ooo, ja sie wypisuje kolezanki, swoje juz dzisiaj odsiedzialam.
                                Nie wiem Panie Dzieju co sie ze mna dzieje, jakas znow klapnieta dzisiaj
                                jestemsad

Pa!
                                • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:26
                                  a ja mam cos do pogadania z wladzami podatkowymi, zaraz sie tam wybiore, nie
                                  miala baba klopotu to klopot sie sam znalazl sad(((((
                                  • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:31
                                    hehe zamiast podatki placic tuchlilas w skarpety?! moze "zyczliwy" sasiad
                                    doniosl?

Zycze powodzenia
                                    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:33
                                      eeee nieeeeee az taka bogata nie jestem, skarpety puste. Ale moze cos
                                      popierniczylam ( jak zwykle w nervositetet w papierach) Chociaz patrze ,
                                      patrze i nic nie widze , zadnego bledu..
                                      • _szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:36
                                        karelia napisał(a):

> eeee nieeeeee az taka bogata nie jestem, skarpety puste. Ale moze cos
                                        > popierniczylam ( jak zwykle w nervositetet w papierach) Chociaz patrze ,
                                        > patrze i nic nie widze , zadnego bledu..

A ja myslalam ze mi sie uda bo nie bylo tej pozycji w deklaracji ale cholery sie
                                        dopatrzyli ;-(((
                                        Ze tez nie moga gonic tych ktorzy konkretne przekretki robia? Tylko do maluczkich
                                        sie przyczepiaja. Na pohybel ich!!!!
                                      • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:37
                                        To Ty idz i wyjasniaj a ja bede sledzila wiadomosci. Moze sie okazac ze nasza
                                        Karelita to polski Al Capone w Szwecji!
                                        • Gość: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 10:43
                                          Nic nie boj Karelia! Jak juz bedziesz siedziec za tymi kratami to bedziemy Ci
                                          przesylac paczki zywnosciowe- przysmaki ze wszystkich stron swiata. Poza tym
                                          wiadomosci klubowe trafia do Ciebie golebiem pocztowym- no chyba ze nie lubisz
                                          skrzydlatych...
                                          • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:52
                                            A tam golebiem, indyka wytrenujemy i poleci!
                                            • Gość: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 10:55
                                              Ja sie tam za tresure indykow nie biore ale chetnie popatrze sobie na wyczyny
                                              Dundee.
                                              • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:59
                                                Trzeba do takiego kuraka podejsc psychologicznie, duzo rozmawiac, wzbudzic jego
                                                zaufanie, pozniej zawiazac mu smycz na szyje i tak jak z ujezdzaniem koni,
                                                biegac w kolko. Indyki sa inteligenty, nawet jak go wypchamy papierosami dla
                                                Karelii to i tak poleci. Dobre chlopaczysko ....

big_grin
                                            • _szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 10:57
                                              Nie boj zaby bo nie bodzie...W Szwecji wiezienia sa lekkie a takich szaraczkow
                                              kryminalnych to do wiezien wogole nie biora tylko "kule" do nogi przymocowuja.
                                              Taki typek jest niby na wolnosci ale wolno mu tylko przebywac w pewnych miejscach.
                                              No Karelka, do Polski nie pojedzie hehehe
                                              • Gość: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 11:01
                                                Eee tam szaraczek. Rekin finansowy- Ty sie Szwedka tylko dobrze zwiedz!
                                                • _szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 11:10
                                                  Karelia - rekin finansowy! To tym bardziej nie boj zaby bo tacy zawsze sianem sie
                                                  wykreca...Trza bedzie z Aka (jak wroci z wywczasow) sprawe ogadac i dochodzenie
                                                  wszczac jak to jest z rekinem. Rekin to czy szprotka?
                                                  • Gość: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 11:16
                                                    To jakas metamorfoza czy jak? No ale moze ta/ten Aka (osobiscie nie znam)
                                                    pomoze bo to jak widac jakos tak wyglada na zagubione ogniwo teorii Darwina.
                                                  • _szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 11:30
                                                    Ani meta ani morfoza tylko i wylacznie Aka co jest na wywczasach ale mieszka
                                                    jeszcze blizej obiektu dociekan. Co prawda to Prezes ktory za zywoplotem urzeduje
                                                    ale moze moze pozyczyc tego zywoplota co Aka wykuka czy to rekin czy zwykla mala
                                                    szprota ;-D
    • Gość: theend)) reklamacja nr 1 + pozdrawiam klubowiczow. IP: 213.78.108.* 08.07.02, 12:25
      ja dziekuje bardzo za mozliwosc pisania na tym forum polonii..
      zdecydowalem jednak co dalej..
      jestem w trakcie tworzenia wlasnej strony dla falujacych na latajacych falach
      rodakow w kraju i zagranica..
      ma nadzieje duzo tam zamiesz-czac..takze dyskutowac..tudziez umieszczac..
      pomysl wydawal sie wpierw bardzo pretensjonalny..w kazdym razie po licznych
      zachetach i pocieszeniach postanowilem skierowac swoja energie w tym wlasnie
      kierunku..o wielkim otwarciu portalu nie omieszkam poinformowac..
      nie wiem jak wyrobie sie z czasem bo nauki duzo))..

drodzy przyjaciele i nie-przyjaciele..
      od tej chwili wszelkie wyrazy poparcia+bluzgi+propozycje+co tam jeszcze slijcie
      prosze na : dimservices@onetel.co.uk ,dziekuje ..
      napiszcie takze jezeli chcecie info kiedy strona wy+srajtuje..w sensie adres..
      takze jezeli chcecie umiescic na niej swoj link..no wszystko+wszystko..
      pozdrawiam wink)..

wszelka pomoc i zyczliwosc mile widziana i jezeli bedzie to mozliwe
      odwzajemniona..i nie wierzcie w propagande..to nie-prawda ze nienawidze tak
      bardzo..wierzcie raczej propaganje..

a oto w pigulce co tam znajdziecie;
      -polityka
      -rownania z rozwinieciem
      -emigracja
      -drwina+kpina
      -muzyka
      -film
      -wystapienia
      -tlumaczenia
      -poezja
      -odkrywanie obrazkow+komiksy
      -krytyka
      -sport+pn+buki
      -seriale
      -forum +szachy +liga mistrzow + bez nienawisci
      -cenzura - bardzo lagodna+ moja
      -AHA- mnostwo cale Inspiracji (do wyjazdu i pozostania rowniez)
      -powazka i imprezy
      ..no to czuj
      do zyczliwych - trzymajcie za mnie))
      do palantow idiomery+kantow - zesrajcie sie)(
      no coz.. nie kocham zwierzat ale oprocz siebie lubie takze ludzi..

ps nie pies ..zapraszam wszystkich do wspolpracy i inwestycji..dziekuje..i
      jeszcze raz nie wierzcie w propagande ,ktora przedstawia mnie i Was w krzywym
      zwierciadle jako chamow,prostakow i glupkow..
      czuje i wierze ze mozna wiele zrobic..na ile sie da pokojowo..
      nie wiem czy zasluzylem na taka reklame..jestem poniekad skromny +nie+smialy..

klub dla pseudo+intelektualistow..sraczo+kibicow..tworcow i tfurcuf ..czytaczy
      i czytacy..kobiet i mezczyzn ..dziewczat i chlopakow..
      pod wspolnym tytulem 'komitet budowy Roki-felera'..mozecie uznac za otwarty..

z powazaniem Was..sensitive never-ending..nie-zalezny dzienny-karz..

marcin : dimservices@onetel.co.uk

• Gość: Cariño El Finito del fin? czy delfin? IP: 193.133.143.* 08.07.02, 12:34
        Theend,
        no costy, normalniejesz? Please don't! co sie stalo - podaj w skrocie i pigulce
        (nawet jak gorzka). Pozdrowienia dla nowych Klubowiczy (tych z legitymacjami)
        i sympatykow. - ja ostatnio muy busy w realu, i nawet na zerkanie zza winkla
        czasu brakuje, ale widze ze grupa sie powieksza i daje chatu. Tak trzymac. do
        nastepnego (raczej nierychlego)

Cariño

Gość portalu: theend)) napisał(a):

> ja dziekuje bardzo za mozliwosc pisania na tym forum polonii..
        > zdecydowalem jednak co dalej..
        > jestem w trakcie tworzenia wlasnej strony dla falujacych na latajacych falach
        > rodakow w kraju i zagranica..
        > ma nadzieje duzo tam zamiesz-czac..takze dyskutowac..tudziez umieszczac..
        > pomysl wydawal sie wpierw bardzo pretensjonalny..w kazdym razie po licznych
        > zachetach i pocieszeniach postanowilem skierowac swoja energie w tym wlasnie
        > kierunku..o wielkim otwarciu portalu nie omieszkam poinformowac..
        > nie wiem jak wyrobie sie z czasem bo nauki duzo))..
        >
        > drodzy przyjaciele i nie-przyjaciele..
        > od tej chwili wszelkie wyrazy poparcia+bluzgi+propozycje+co tam jeszcze slijcie
        > prosze na : dimservices@onetel.co.uk ,dziekuje ..
        > napiszcie takze jezeli chcecie info kiedy strona wy+srajtuje..w sensie adres..
        > takze jezeli chcecie umiescic na niej swoj link..no wszystko+wszystko..
        > pozdrawiam wink)..
        >
        > wszelka pomoc i zyczliwosc mile widziana i jezeli bedzie to mozliwe
        > odwzajemniona..i nie wierzcie w propagande..to nie-prawda ze nienawidze tak
        > bardzo..wierzcie raczej propaganje..
        >
        > a oto w pigulce co tam znajdziecie;
        > -polityka
        > -rownania z rozwinieciem
        > -emigracja
        > -drwina+kpina
        > -muzyka
        > -film
        > -wystapienia
        > -tlumaczenia
        > -poezja
        > -odkrywanie obrazkow+komiksy
        > -krytyka
        > -sport+pn+buki
        > -seriale
        > -forum +szachy +liga mistrzow + bez nienawisci
        > -cenzura - bardzo lagodna+ moja
        > -AHA- mnostwo cale Inspiracji (do wyjazdu i pozostania rowniez)
        > -powazka i imprezy
        > ..no to czuj
        > do zyczliwych - trzymajcie za mnie))
        > do palantow idiomery+kantow - zesrajcie sie)(
        > no coz.. nie kocham zwierzat ale oprocz siebie lubie takze ludzi..
        >
        > ps nie pies ..zapraszam wszystkich do wspolpracy i inwestycji..dziekuje..i
        > jeszcze raz nie wierzcie w propagande ,ktora przedstawia mnie i Was w krzywym
        > zwierciadle jako chamow,prostakow i glupkow..
        > czuje i wierze ze mozna wiele zrobic..na ile sie da pokojowo..
        > nie wiem czy zasluzylem na taka reklame..jestem poniekad skromny +nie+smialy..
        >
        > klub dla pseudo+intelektualistow..sraczo+kibicow..tworcow i tfurcuf ..czytaczy
        > i czytacy..kobiet i mezczyzn ..dziewczat i chlopakow..
        > pod wspolnym tytulem 'komitet budowy Roki-felera'..mozecie uznac za otwarty..
        >
        > z powazaniem Was..sensitive never-ending..nie-zalezny dzienny-karz..
        >
        > marcin : dimservices@onetel.co.uk
        >

• Gość: theend Re: El Finito del fin? czy delfin? IP: 213.78.108.* 08.07.02, 12:49
          Gość portalu: Cariño napisał(a):

> Theend,
          > no costy, normalniejesz? Please don't! co sie stalo - podaj w skrocie i pigulc
          > e
          > (nawet jak gorzka).

w skrocie..mam dosc tego miejsca..podszywaczy + wierzacych dupkow glownie..albo
          specjalnie insynlujacych te wiare..
          delfin moze byc..poza tym nigdzie nie zamierzam stad odchodzic..tylko stanowczo
          ograniczyc..i budowac..

z reszta sie zgadzam..pozdrawiam..mam nadzieje ze zerkniesz czasem na moja
          stronie..moze byc zza winkla..a jeszcze lepiej centralnie..

> >
          >
          > Gość portalu: theend)) napisał(a):
          >
          > > ja dziekuje bardzo za mozliwosc pisania na tym forum polonii..
          > > zdecydowalem jednak co dalej..
          > > jestem w trakcie tworzenia wlasnej strony dla falujacych na latajacych fal
          > ach
          > > rodakow w kraju i zagranica..
          > > ma nadzieje duzo tam zamiesz-czac..takze dyskutowac..tudziez umieszczac..
          > > pomysl wydawal sie wpierw bardzo pretensjonalny..w kazdym razie po licznyc
          > h
          > > zachetach i pocieszeniach postanowilem skierowac swoja energie w tym wlasn
          > ie
          > > kierunku..o wielkim otwarciu portalu nie omieszkam poinformowac..
          > > nie wiem jak wyrobie sie z czasem bo nauki duzo))..
          > >
          > > drodzy przyjaciele i nie-przyjaciele..
          > > od tej chwili wszelkie wyrazy poparcia+bluzgi+propozycje+co tam jeszcze sl
          > ijcie
          > > prosze na : dimservices@onetel.co.uk ,dziekuje ..
          > > napiszcie takze jezeli chcecie info kiedy strona wy+srajtuje..w sensie adr
          > es..
          > > takze jezeli chcecie umiescic na niej swoj link..no wszystko+wszystko..
          > > pozdrawiam wink)..
          > >
          > > wszelka pomoc i zyczliwosc mile widziana i jezeli bedzie to mozliwe
          > > odwzajemniona..i nie wierzcie w propagande..to nie-prawda ze nienawidze ta
          > k
          > > bardzo..wierzcie raczej propaganje..
          > >
          > > a oto w pigulce co tam znajdziecie;
          > > -polityka
          > > -rownania z rozwinieciem
          > > -emigracja
          > > -drwina+kpina
          > > -muzyka
          > > -film
          > > -wystapienia
          > > -tlumaczenia
          > > -poezja
          > > -odkrywanie obrazkow+komiksy
          > > -krytyka
          > > -sport+pn+buki
          > > -seriale
          > > -forum +szachy +liga mistrzow + bez nienawisci
          > > -cenzura - bardzo lagodna+ moja
          > > -AHA- mnostwo cale Inspiracji (do wyjazdu i pozostania rowniez)
          > > -powazka i imprezy
          > > ..no to czuj
          > > do zyczliwych - trzymajcie za mnie))
          > > do palantow idiomery+kantow - zesrajcie sie)(
          > > no coz.. nie kocham zwierzat ale oprocz siebie lubie takze ludzi..
          > >
          > > ps nie pies ..zapraszam wszystkich do wspolpracy i inwestycji..dziekuje..i
          >
          > > jeszcze raz nie wierzcie w propagande ,ktora przedstawia mnie i Was w krzy
          > wym
          > > zwierciadle jako chamow,prostakow i glupkow..
          > > czuje i wierze ze mozna wiele zrobic..na ile sie da pokojowo..
          > > nie wiem czy zasluzylem na taka reklame..jestem poniekad skromny +nie+smia
          > ly..
          > >
          > > klub dla pseudo+intelektualistow..sraczo+kibicow..tworcow i tfurcuf ..czyt
          > aczy
          > > i czytacy..kobiet i mezczyzn ..dziewczat i chlopakow..
          > > pod wspolnym tytulem 'komitet budowy Roki-felera'..mozecie uznac za otwart
          > y..
          > >
          > > z powazaniem Was..sensitive never-ending..nie-zalezny dzienny-karz..
          > >
          > > marcin : dimservices@onetel.co.uk
          > >
          >

• Gość: theend do Baloo.. IP: 213.78.108.* 08.07.02, 13:23
      ..dzis razem z poczta dostalem ulotke..
      Hullabaloo - live at le zenith - paris..
      brand new album 01/07/02..

Baloo czy Ty jestes muzykiem?
      Czy to twoja grupa?Rozwazalbym stanowczo zobaczenie Twojego wystapienia-live..
      • baloo1 Re: do Baloo.. 08.07.02, 13:35
        Musze Cie rozczarowac theend - tym razem to nie ja . Z punkowych klymatow
        wyroslem, zanim zdazylem na dobre w nie wrosnac.

Jak wiesz, ja gram tylko na nerwach , czasami tez pogrywam w kulki. Przeciez za
        to mnie lubisz, prawda ?
        ;o)
        • Gość: mordyga Re: Turnee IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 13:39
          Szkoda....juz myslam, ze Prezes w turnee z bandem ruszyl i ze sie na koncert
          zalapie a tu klapa.....
          • karelia Re: Turnee 08.07.02, 14:16
            a paszczuryyyyyy, Ala Capona ze mnie robia , a ja chudziutka szprotka,
            niedozywina , znerwicowana...ja nic nie mam, do niczego sie nie przyznam,
            chocby mnie siekali!!!!Dzisiaj jakos nie zdazylam, pojade jutro, najpierw musze
            sie uspokoic, napisac w punktach o co mi chodzi i o co im chodzi iii naciskac!

Ja tam kunca na pewno nie odwiedze, ma to jak w banku. Ja sie go boje, on taki
            no, jak to sie nazywa... niezrownowazony emocjonalnie, uffff ale mi elegancko
            napisalo, Oczywiscie mialam na mysli, ze jest najzwyklejszy wariatsmile))

Pozdrawiam , uffff u nas cieplo !!!
            • karelia Re: DONOS 08.07.02, 14:22
              uprzejmnie donosze, ze Prezesunio bbbb ladnie spiewa piosenki, melodie,
              mruczanki i kolysanki......
            • Gość: mordyga Re: Turnee IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 14:24
              Al Capone, Al Capone ale ja to chcialam z dobrego serca paczki slac.
            • Gość: theend Re: Turnee IP: 213.78.108.* 08.07.02, 14:31
              karelia napisał(a):

> a paszczuryyyyyy, Ala Capona ze mnie robia , a ja chudziutka szprotka,
              > niedozywina , znerwicowana...ja nic nie mam, do niczego sie nie przyznam,
              > chocby mnie siekali!!!!Dzisiaj jakos nie zdazylam, pojade jutro, najpierw musze
              >
              > sie uspokoic, napisac w punktach o co mi chodzi i o co im chodzi iii naciskac!
              >
              > Ja tam kunca na pewno nie odwiedze, ma to jak w banku. Ja sie go boje, on taki
              > no, jak to sie nazywa... niezrownowazony emocjonalnie, uffff ale mi elegancko
              > napisalo, Oczywiscie mialam na mysli, ze jest najzwyklejszy wariatsmile))
              >
              > Pozdrawiam , uffff u nas cieplo !!!

Karelia..masz u mnie zagwarantowanego nicka-logina..bedzie na Ciebie czekal..
              lecz bedzie u mnie wiele desek..wiec lepiej faktycznie nie wybieraj sie..
              choc nick jak wspominalem czekal bedzie..
              posty w pseudorosyjskim slyszalem minusmile widziane..

ps jak baloo mialby ruszyc w trase to tylko ze mna jako promotorem..nie-wczesniej)
              • Gość: mordyga Re: Turnee IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 14:37
                Theend, ten Twoj nick to zadnych perspektyw nie daje- wszystko zbliza sie ku
                koncowi. Dekandentyzm jaki czy co?
                • Gość: the-end Re: Turnee IP: 213.78.108.* 08.07.02, 14:39
                  Gość portalu: mordyga napisał(a):

> Theend, ten Twoj nick to zadnych perspektyw nie daje- wszystko zbliza sie ku
                  > koncowi. Dekandentyzm jaki czy co?

moj prawdziwy uzywam z rzadka..the-end..czyli zi minus koniec..
                  • Gość: mordyga Re: Turnee IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 14:44
                    z minusem czy bez- to i tak koniec. No chyba ze jakis podtekst....
                    • Gość: theend)) Re: Turnee IP: 213.78.108.* 08.07.02, 14:48

> z minusem czy bez- to i tak koniec. No chyba ze jakis podtekst....

jestem pytaniem i odpowiedzia..zlem i dobrem..mam 99 osobowosci..w tym niemal
                      kazda da sie lubiec kiedy sie chce ..ja dopiero zaczynam sie rozkrecac..theend
                      per-speak-tywiczny..
                      • Gość: mordyga Re: Turnee IP: *.bauboden.com, 08.07.02, 15:07
                        Gość portalu: theend)) napisał(a):

> Gość portalu: mordyga napisał(a):
                        >
                        > > z minusem czy bez- to i tak koniec. No chyba ze jakis podtekst....
                        >
                        > jestem pytaniem i odpowiedzia..zlem i dobrem..mam 99 osobowosci..w tym niemal
                        > kazda da sie lubiec kiedy sie chce ..ja dopiero zaczynam sie rozkrecac..theend
                        > per-speak-tywiczny..

rozmumiem: jestes poczatkiem i koncem, bialym i czarnym, pozytywny i niepozytywny
                        czyli jednym slowem bardzo ambiwalentnywink)

• roseanne Milego poniedzialku 08.07.02, 16:37
      no to mamy nowe forum. jeszcze nie opanowalam nowych sztuczek.

Jestem wesola jak skowroneczek, bo to JUZ JUTRO - przylatuje kuzynka, trala la

i zwalczylam te przeklete truskawki.
      pozdrowki

Student: te kolaczyki to tzw donats - najgorsze swinstwo w tej okolicy IMHO
      • _szwedka Re: Milego poniedzialku 08.07.02, 17:36
        A czemu te truskawki sa przeklete? Czy to znowu Karelia winna wink
        Do mnie chmur dzisiaj naslala ;-(((( Ja tu pedze z roboty do domu aby zasiasc na
        tarasie w sloncu a tu co? No chmurzyska mi naslala a sama w ogrodku na sloncu
        wrrrr
        • roseanne truskawki 08.07.02, 17:43
          w ramach rozrywek rodzinnych w sobote udalismy sie na farme i zrywalismy zbiorowo
          te wspaniale owocki.
          Wyszlo nam tego z 16 kg, w niecala godzine.
          Potem dopiero zrobily sie przeklete, bo trzeba bylo cos z nimi zrobic.
          A Karelia? Niech sie cieszy sloncem, czego i Wam wszystkim zycze.
          ja juz mam slonka troche dosc - wszystko w kolorze plowym. Plona lasy w Quebecku,
          a dymy niosa sie az do NY.
          BLE
          • _szwedka Re: truskawki 08.07.02, 17:49
            AAAAAAAAAAAAA.Tera panimaju winkA ja myslala ze to Karelcia je przeklela smile
            U nas to sie nazywa "självplock" takie zbieranie. Tez bym sie wybrala, tylko co z
            nimi pozniej zrobic?
            Nie narzekaj Rozalka na cieplo bo zima za pasem wink
            Pozdrowienia
            • karelia Re: truskawki 08.07.02, 18:10
              truskawki obszypulkowac, podzielic na porcje, do torebek i do zamrazarki siupppp.
              A dzieki serdeczne Mordko za te paczki, chociaz ja bym wolala sie siedziec i nie
              jesc....lepiej stac i jescwink))
              • _szwedka Re: truskawki 08.07.02, 18:27
                karelia napisała:

> truskawki obszypulkowac, podzielic na porcje, do torebek i do zamrazarki siuppp
                > p.

A po trzech latach wyrzucic na kompost hehehe

• roseanne Re: truskawki 08.07.02, 18:35
                  odszypulkowac, zmiksowac z cukrem, zamrozic w pojemniczkach np.po jogurtach.
                  Dodajesz do sosow owocowych, koktajli mlecznych, jogurtu naturalnego, galaretek.

odszypulkowac, zasypac cukrem, odstawic do puszczenia soku. Zagotowac, sok
                  osobno - do rozciebnczania z woda. Owocki przesmazyc odrobinke i sa super do
                  ciasta i "krosantow" do porannej kawki
                • roseanne Re: truskawki 08.07.02, 18:37
                  odszypulkowac, zmiksowac z cukrem, zamrozic w pojemniczkach np.po jogurtach.
                  Dodajesz do sosow owocowych, koktajli mlecznych, jogurtu naturalnego, galaretek.

odszypulkowac, zasypac cukrem, odstawic do puszczenia soku. Zagotowac, sok
                  osobno - do rozciebnczania z woda. Owocki przesmazyc odrobinke i sa super do
                  ciasta i "krosantow" do porannej kawki
    • Gość: theend do Karelii.. IP: 213.78.112.* 08.07.02, 21:45
      ..'hej ho hej ho jestesmy z MPO
      zbieramy gnoj bo jakis zboj rozrzucil go..'

znalas?
      • Gość: theend Re: do Karelii.. IP: 213.78.112.* 08.07.02, 21:48
        Gość portalu: theend napisał(a):

> ..'hej ho hej ho jestesmy z MPO
        > zbieramy gnoj bo jakis zboj rozrzucil go..'
        >
        > znalas?

moje sto..jestem na musiku..
        • Gość: narval Re: do Karelii.. IP: *.abo.wanadoo.fr 08.07.02, 22:11
          'Koncowka' ty tu nam Karelki nie zaczepiaj, bo ona po dzisiejszym wizycie u
          fiskusa poszla po rozum do glowy i .....TAK! TAK!
          pakuje walichy tych szwedzkich dularow i truchtem w Saski aeroplan wskakuje
          kierunek - Monako!
          Da namiastke czesnego, czy wkupnego dla starzejacego sie i nadal bez dzieckow
          Alberta i osiadzie na stale w tym morsko-skalnym ksiestwie!
          a ze 'Szwedzkimi zdziercami' bedzie komunikowala tylko za posrednictwem swoich
          adwokatow!!(Karelcia w swite adwokacka wez Jaka Vergesa; znany, populany i
          kontrowersyjny na tutejszym rynku, ale za pieniadze obroni nawet dusze zskazana
          na pieklosmile)
          A pozniej to juz raj na ziemi bedziesz miala!
          Dyc w tym Monako to sami tacy co to nie lubia okienka podatkowego siedza!
          Tak tylko mysle czy bys chciala 'koncowke' albo 'tatko' za majtkow okretowych na
          tym twoim nowym jachcie cztero-masztowym?
          No bo my to w gosci NAPEWNO!! zjedziemysmile) a ja chyba najbystrzej!smile)

do spotkania wkrotce na Lazurowymsmile
          • Gość: theend Re: do Karelii.. IP: 213.78.112.* 08.07.02, 22:21
            Gość portalu: narval napisał(a):

> 'Koncowka' ty tu nam Karelki nie zaczepiaj, bo ona po dzisiejszym wizycie u
            > fiskusa poszla po rozum do glowy i .....TAK! TAK!
            > pakuje walichy tych szwedzkich dularow i truchtem w Saski aeroplan wskakuje
            > kierunek - Monako!
            > Da namiastke czesnego, czy wkupnego dla starzejacego sie i nadal bez dzieckow
            > Alberta i osiadzie na stale w tym morsko-skalnym ksiestwie!
            > a ze 'Szwedzkimi zdziercami' bedzie komunikowala tylko za posrednictwem swoich
            > adwokatow!!(Karelcia w swite adwokacka wez Jaka Vergesa; znany, populany i
            > kontrowersyjny na tutejszym rynku, ale za pieniadze obroni nawet dusze zskazana
            >
            > na pieklosmile)
            > A pozniej to juz raj na ziemi bedziesz miala!
            > Dyc w tym Monako to sami tacy co to nie lubia okienka podatkowego siedza!
            > Tak tylko mysle czy bys chciala 'koncowke' albo 'tatko' za majtkow okretowych n
            > a
            > tym twoim nowym jachcie cztero-masztowym?
            > No bo my to w gosci NAPEWNO!! zjedziemysmile) a ja chyba najbystrzej!smile)
            >
            > do spotkania wkrotce na Lazurowymsmile

ja..mam inny koncept..tzw trioumwirat..jeszcze stanowczo za wczesnie na
            przedstawianie tej kon-cep-cji..
            • Gość: narval Re: do Karelii.. IP: *.abo.wanadoo.fr 08.07.02, 23:02
              Koncowka, ty o triumvirat'ach, ale kto z kim, kiedy, w jakich okolicznosciach?
              Karelcia widac posluchala sie jaskoleksmile*

* mowily jaskolki, ze nie dobre spolkismile

No, ale my przecie juz dwoch meneger'ow czy chairman/en'ow mamy!

Przewodniczacy i nasz niezastapiony Prezes, ktorch zreszta pozdrawiam!smile
              ale trzeciego zabij, a nie widze!

ale jesli to nie triumvirat to jakzesz takie zrzeszenie we dwoch sie zowie??

a moze to ty na trz....wroc, ja nic nie wiem!!
              • Gość: theend Re: do Karelii.. IP: 213.78.112.* 08.07.02, 23:25
                Gość portalu: narval napisał(a):

> Koncowka, ty o triumvirat'ach, ale kto z kim, kiedy, w jakich okolicznosciach?

w okolicznosciach sprzyjajacych - tylko takich

> Karelcia widac posluchala sie jaskoleksmile*
                >
                >
                >
                >
                > * mowily jaskolki, ze nie dobre spolkismile
                >

nie jestem pewien

> No, ale my przecie juz dwoch meneger'ow czy chairman/en'ow mamy!
                >

tak czlonkow legend-Ar.nego narzadu zarzadczego..

> Przewodniczacy i nasz niezastapiony Prezes, ktorch zreszta pozdrawiam!smile
                > ale trzeciego zabij, a nie widze!
                >
                > ale jesli to nie triumvirat to jakzesz takie zrzeszenie we dwoch sie zowie??
                >
                > a moze to ty na trz....wroc, ja nic nie wiem!!
                nie..nie..nie..czesc czesc czesc..london wit-o wies..
                • Gość: narval Re: do Karelii.. IP: *.abo.wanadoo.fr 08.07.02, 23:43
                  czesc czesc czesc..london wit-o wies..

london wito, a wies zegno!

idziem w kimono, w bety, w wyrkosmile

do zas 'finish'smile
    • luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 08.07.02, 23:44
      Meluje ze sie obudzilam, wstalam i poszlam o pracy (czyli przeszlam od lozka do
      biurka), jestem zwarta i gotowa zeby dac odpor i podac cegle. Chyba zaczne od
      zaznajomienia sie z mozliwosciami nowego forum.

Pozdrowienia z krainy szronu, wilgotnosc powietrza 20%, slonce na niebie jak na
      niebieskiej blasze
      Luiza-z-balkonu
      • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 00:21
        Ja tez dotarlam do fabryki. Nikogo jeszcze nie ma, no moze z wyjatkiem tych
        kangurow za oknem.
        Hoho, fajne to nowe Forum.

Pa pa
        • luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 03:13
          Wyglada na to ze Australia przechwycila ten watek. Karelia i Szwedka walcza z
          taksmanem, Carino zajeta, Prezes gdzis zniknal, czyzby faktycznie towarzystwo
          poddalo sie presji bulldogow, galetikow i innych ikaruskow??!!! Mam nadzieje,
          ze to tylko sezon wakacyjny przetrzebil szeregi.

W kazdym razie melduje sie na posterunku z klawiatura w garsci.

Luiza-w-Ogrodzie

• baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 04:08
            Luizo , chyba zartujesz ? Bac sie galetikobozenkobuldogoburakoikaruskow ? Ejze !
            Troche mnie real dopadl, jak widzisz , wytrwalem do takiej dziwnej pory przy
            kompie (niekoniecznie na Forum) . Teraz ide spac.

Tradycyjnie - dywanikiem sie sciele.

Do zobaczenia niebawem

Baloo

PS : jak podoba sie nowe forum ? Wg mnie jest kilka naprawde fajnych pomyslow,
            ale graficznie to zgroza ...
            • luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 04:11
              Sam Prezes we wlasnej osobie sie pojawil i daje odpor! Jak tam lato - futro nie
              przeszkadza? A w Sydney piekny, zimowy dzien, 20 stopni w sloncu, lekki suchy
              wiatr.. u mnie pora lunchu, zaraz ide na basen.

Pozdrawiam
              Luiza-w-Ogrodzie

PS Baloo, ladna chociaz ta real co Ciebie dopadl? wink
              • baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 04:15
                Zeby chociaz to ... ;o)))
                Nie szyderuj, Luiza, ja juz sie chyba calkiem na dwie szychty przestawilem :o(((

No to tym razem naprawde Ciao!

• luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 04:18
                  Baloo, dwie szychty to sie marnie odbija na zdrowiu. No ale odbijesz to sobie
                  hibernacja w zimie!

Podrowienia
                  Luiza-w-Ogrodzie
                  • lilolu Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 04:24
                    ooooccchhhh widze,ze czystosc na forumie nastala, nawet rozmowy sie tocza,
                    nadzieja jest,
                    pozdrowki wink
                    lilolu
                    • Gość: Ana Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 05:08
                      Off,wrescie jest normalne zycie!
                      Mam pytanie do Prezesa i Co.-czy jest miejsce na jeszcze jednego czlonka(bez
                      zartow prosze!)smile)) ,kto kasuje skladki i czy potrzebne jest CW czy jak mu tam?
                      Pozdrawiam!smile)))
                      • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 05:54
                        Od skladek jestem jasmile co Bog laska. Do wypelnienia jest ankieta, prosze
                        uwaznie wpisac rozmiar mundurka, bo ja jestem zajeta i nie mam czasu tu pod
                        biurkiem robic zakladek albo poszerzac.

Aha, prosze cos wiecej o sobie powiedziec, tyle na Forum grasuje przebierancow,
                        ze musze wszystko sprawdzic zanim poinformuje Prezesa.

Sekretarka
          • pajacyk2 Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 06:13
            "Prezes gdzis zniknal, czyzby faktycznie towarzystwo
            poddalo sie presji bulldogow.."

Buahahahaha!!!!!
            Tak siem sklada, ze niejaki 'buldog' to walek - don - cornio - remix et tutti
            frutti. Coz za brak subordynacji wobec pana przewodniczacego, ktorego teraz chce
            sie wykopac ze stanowiska!!! Lyuiza-zouza DONiosla nawet na DONna w watku dla
            szpicli.
            Mnie tez siem wprawdzie wydawalo, ze przewodniczacy przesadzil nazywajac np.
            selme per cipa, ale to chyba jeszcze nie powod.

A co na to Karelia tak do niedawna zachwycona kazda literka, przecinkiem a nawet
            glebia pierdniecia "doniastego"????
            • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 06:17
              Pajacyk, prosze opuscic Klub! co to za zachowanie? jak masz jakies zapytania,
              prosze sporzadzic je na pismie a ja przekaze (albo i niewink) je dalej.

Nastepny prosze!

Sekretarka
              • pajacyk2 Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 06:23
                donosze o spisku w klubie na osobe przewodniczacego. zamieszana jest cala
                wierchuszka klubowa.
                prawda, wymyslalem czesto na Dona, ale takich metod nie popieram. proponuje
                kontrewolucje i osadzenie tymczsowo the-enda na fotelu prezesa i tate na krzesle
                skarbnika.
                sekretarka zostaje w tej samej pozycji jak dotychczas.
                zatroskany pajac
                • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 06:28
                  Moze i mamy tu burdel ale to burdel wewnetrzny! Sami damy rade to rozwiazac.

Z szacunkiem to theenda jest on tylko czlonkiem honorowym.
                  PS Skarbnika nie potrzeba, Prezes trzyma kasesmile))
    • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19)-Mordyga 09.07.02, 07:43
      Gdzie jestes? czekam sama na tym trzepaku i czekamsmile)))
      • Gość: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.bauboden.com, 09.07.02, 08:17
        Dzien Doberek Wszystkim,

jakies zmiany personalne?? To ja juz nie bede Protokolantka? Rozpoczynamy nowa
        kadencje? Wybory? Prosze mnie poinformowac bo jestem cala w nerwach i nowego
        forum testowac nie moge.

Z gory dziekuje
        Mordyga
        • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 08:21
          Ja nic nie wiem Mordyga, myslalam ze My tak dla rozrywki a tu prosze,
          politycznie zaczyna sie robic. Ja czekam na Prezesa, obalac go nie mam zamiaru!
          • Gość: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.bauboden.com, 09.07.02, 08:24
            Teraz to nie wiem, czy Rejtana robic, czy publicznie przepraszacwink)
            Moze jeszcze jakas reahabilitacja jest mozliwa?? Dundee, pusc farbe, Ty napewno
            cos wiesz....
            • dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 08:39
              Nic nie wiem, Prezes jakis zamyslony od kilku dni ...
              Ja Rejtana to nie ale jak mnie ze stolka wyrzuca to im Kozakiewicza pokaze smile)
              • ozpol Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 08:50
                No Dundee taka mloda a juz sie przywiazalas do stalej pozycji. Widzisz jak to
                latwo sie przywiazac do stolka a co by bylo jak byla bys Prezesem - chybabys ze
                stolkiem chodzila spac
              • Gość: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) IP: *.bauboden.com, 09.07.02, 08:51
                Wszedzie zmiany, ledwo sie czlowiek do jednego przyzwyczai a tu juz cos nowego.
                Ja chyba na zmiane bede Rejtana-Kozakiewicza robic.
                Poki co u nas znow upaly- 34 stopnie. Szukam jakiegos lodowca.
                • ozpol Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 09:07

> Wszedzie zmiany, ledwo sie czlowiek do jednego przyzwyczai a tu juz cos nowego.
                  >
                  > Ja chyba na zmiane bede Rejtana-Kozakiewicza robic.
                  > Poki co u nas znow upaly- 34 stopnie. Szukam jakiegos lodowca.

Zapraszam na Bondi w Sydney - woda 16 stopni i pelno kangurow w kozuchach.
                  Oni dadza Tobie chlod a Ty im polski gorac.
                  • mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (19) 09.07.02, 09:25
                    Juz lece, plyne, jade- potrzebne mi rzeskie powietrze. Przywiezc Ci cos Ozpolku z
                    Europy? moze jakis welniany koc, skarpety, derke no i flaszke na rozgrzewke?
                  • luiza-w-ogrodzie lodowiec w Syney? 09.07.02, 09:40
                    ozpol napisał:
                    > Zapraszam na Bondi w Sydney - woda 16 stopni i pelno kangurow w kozuchach.
                    > Oni dadza Tobie chlod a Ty im polski gorac.
                    >
                    • mordyga Re: lodowiec w Syney? 09.07.02, 09:46
                      Luiza, Ty to jestes goraca Kobieta, zahartowana jak Angole na Majorce w styczniu.
                      Gdzie tam jakies 10 stopni w oceanie roznice robi. A u mnie troche pokropilo i
                      znow parowa. I tak podobno do jutra.....
                      • luiza-w-ogrodzie Re: lodowiec w Sydney? 09.07.02, 09:51
                        Mordysiu, widze. ze cierpisz; przeslac Tobie troche zimnej, slonej wody z
                        konikami morskimi? Juz nabieram do czepka...CHLUP!!!
                        Niesmialo dopraszam sie o przeslanie mi balwanka w styczniu. O tej porze roku
                        balwanki sa niesamowicie atrakcyjne!

Chlodno pozdrawiam
                        Goraca Kobieta
                        • mordyga Re: lodowiec w Sydney? 09.07.02, 10:02
                          Och, delektuje sie teraz tymi australijskimi kroplami a koniki rowno po
                          klawiaturze grasuja- Jeszcze raz prosze!

Balwana z Mainz poslac to bedzie trudno. Okolice Mainz maja swoisty mikrolimat
                          (wyjatkowo tu cieplo)i o pejzaz z winnicami nie trudno. Ale Balwanek z
                          marchewkowym nosem - prawdziwy alpejski dotrze w styczniu- obiecuje!
                          • luiza-w-ogrodzie Re: lodowiec w Sydney? 09.07.02, 10:15
                            No to dodam jeszcze troche sniegu rozsypujacego sie ze zgrzytem przy ostrym
                            skrecie nart na Mount Blue Cow.

A na balwanka poczekam do stycznia/lutego. Wtedy NAPRAWDE go potrzebuje!

Pozdrawiam szroniascie i iskrzaco
                            Luiza-w-Ogrodzie
                        • karelia Re: lodowiec w Sydney? 09.07.02, 10:12
                          ale sie rozgadalyscie , gadacie i gadacie jakbyscie na zebraniu byly. Widze , ze
                          jakies wrogie elementy usiluja sie wcisnac i rozluznic zwarte szeregi- macac,
                          siejac niepewnosc, intrygujac. Ja mowie: NIC Z TEGO!!! Prezes is Prezes,
                          Ptzewodnioczacy is Przewodniczacy. Jestesmy odporni na takich tam... sekretarka
                          moz esie ewentalnie zmienicwink wcisna c sie usiluja w szeregi zdrowych,
                          normalnych ludzi.
                          PAJAC???? a ty to kto w koncu, wiele razy deklarowales plec damska, az tu nagle
                          okazuje sie zes chlop. Ni to co jest qurka wodna??? Sprawdz , co masz w
                          kalesonach i okresl sie w koncu!!! Trudne???? Chyba nie!!

Narvalka, ja totak mysle i mysle, krzywdy nie dam sobie zrobic! Jestem na etapie
                          poszukiwania dobrego rewizora, mowiac "dobry" wiesz chyba , co mam na mysliwink
                          Ten Francuz by mi pasowal.Jka do tej pory sama bylam sobie steremzeglarzem, z
                          roznym skutkiemwink Na ogol pozytywnymwink Monaco mowisz? Why not, ale ta
                          monekaska rodzinka jakas taka , no slaba moralnie , czegoz oni tam nie
                          wyprawiaja...nie podoba mi sie to. Byle , nomen omen, pajac nie bedzei mnie
                          reprezentowac...
                          Rozyczka , juz mowilam, zes kucharka doskonala, chyba bedziesz mianowana na
                          Kucharke Klubuwink)))Kuchcik poszukiwany.....moze Przewodniczcy w ramach roboty
                          na lewowink

• _szwedka Obecna 09.07.02, 09:20
      I oswiadczam co nastepuje:
      1. Zadne psychole nie wystrasza mnie z forum. A jezeli beda probowac to bede
      pisac jescze wiecej. Im na zlosc. Ot. Taaaaka jezdem ;-O
      2. Moja chwilowa rzadka obecnosc spowodowana jest nawalem pracy w pracy i latem w
      domu.
      3. Nie wierzcie tej drewnianej kukle ze bulldog to przewodniczacy wink Bulldog to
      to boss. No ale uzywa najpewniej jeszcze inne nicki.

Pozdrawiam klubowiczow i oddalam sie do roboty ;-(((
      Szwedka
      PS.Przynamiej probuje sie oddalic hehehe

• luiza-w-ogrodzie Re: Obecna 09.07.02, 09:35
        Kolezanko Szwedko,
        w pelni popieram bezkompromisowa postawe Kolezanki wyrazajaca sie trwaniem na
        posterunku Klubu i oslanianiu wlasna piersia (tfu, ten Rejtan sie tu placze)
        pozycji Klubowych. Wiecej takich a opanujemy cale Forum Polonia!

uff, para ze mnie zeszla i wlasciwie nie wiem, jak skonczyc ten post. Miseczka
        lodow z jagodami i kropelka likieru? Niech bedzie.. i wkrusze do tego troche
        czekolady z orzechami... Ktos chetny?

Pozdrawiam wieczornie
        Luiza-w-Ogrodzie
        • mordyga