Gość: :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: burak Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.proxy.aol.com 07.07.02, 23:39 wzgorze nowotki Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.sympatico.ca 07.07.02, 23:43 Gość portalu: burak napisał(a): > wzgorze nowotki Gdynia Buraku, jak sie nazywalo to wzgorze zanim komunisci je ochrzcili? Tego cie w organizacji nie uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 23:44 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: burak napisał(a): > > > wzgorze nowotki Gdynia > > Buraku, jak sie nazywalo to wzgorze zanim komunisci je > ochrzcili? Tego cie w organizacji nie uczyli? Jakby sie nie nazywało to jest tylko jedno takie na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURAK Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.proxy.aol.com 07.07.02, 23:46 Gadula ty napewno wiesz wiec sie nie krepuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.sympatico.ca 07.07.02, 23:46 Gość portalu: BURAK napisał(a): > Gadula ty napewno wiesz wiec sie nie krepuj... Qtas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 23:44 Gość portalu: burak napisał(a): > wzgorze nowotki Gdynia Nie zgadzam sie z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.fastres.net 07.07.02, 23:39 _redakcja napisał(a): > masz wzgorze. Pouzywaj sobie i ty. > > <a href="http://karolinki.wilgotne.pl/gal/19/monica/14.jpg"target="_blank">karo > linki.wilgotne.pl/gal/19/monica/14.jpg</a> ....Niech zgadne..................moja tesciowa?............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 23:43 _redakcja napisał(a): > masz wzgorze. Pouzywaj sobie i ty. > > <a href="http://karolinki.wilgotne.pl/gal/19/monica/14.jpg"target="_blank">karo > linki.wilgotne.pl/gal/19/monica/14.jpg</a> gratuluje dziecko. Tylko uwazaj bo dostaniesz zaniku linii papilarnych na palcach od klikania po takich adresikach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.07.02, 20:50 mam cos ekstra dla Ciebie www.kimirsen.com tylko uwazaj abys nie dostal zaniku linii papilarnych na paluszkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 20:12 Gość portalu: Meko napisał(a): > ??? ;-( !!! NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA NAJPIEKNIEJSZA KORESPONDENCJE NA SWIECIE TO NIE MOGE BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM. TYLKO DLACZEGO JA SIE TAK ZAWILE TLUMACZE. PODOBNO TYLKO WINNI SIE TLUMACZA. A NA ROZWOD NIE WYDAJE ZGODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :) IP: *.sympatico.ca 11.07.02, 20:17 oj mozesz, mozesz...albo odloz ta korespondencje na pozniej... jeden DOBRY powod dla ktorego sie nie godzisz??? Gość portalu: napisał(a): > NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA NAJPIEKNIEJSZA > KORESPONDENCJE NA SWIECIE TO NIE MOGE BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM. TYLKO > DLACZEGO JA SIE TAK ZAWILE TLUMACZE. PODOBNO TYLKO WINNI SIE TLUMACZA. A NA > ROZWOD NIE WYDAJE ZGODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 20:21 Gość portalu: Meko napisał(a): > oj mozesz, mozesz.NIE WSZYSTKO MOGE. ..albo odloz ta korespondencje na pozniej...PIEKNA KOBIETA NIE MOZE CZEKAC NA ODPOWIEDZ... > jeden DOBRY powod dla ktorego sie nie godzisz??? NIE GODZE SIE DLATEGO, ZE JESLI JUZ ZDECYDOWALEM SIE NA SLUB TO NIE PO TO ABY ROZWODZIC SIE. NIE KOLEKCJONUJE ROZWODOW. TRZECI POWOD TO TAKI, ZE OBIECALEM SOBIE, ZE NIE ROZWIODE SIE JUZ BO Z PRZYSZLA ZONA ZAMIERZAM SIE WSPOLNIE ZESTARZEC TRZYMAJAC SIE ZA RECE. > > Gość portalu: napisał(a): > > > NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA NAJPIEKNIEJSZA > > KORESPONDENCJE NA SWIECIE TO NIE MOGE BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM. TYLKO > > DLACZEGO JA SIE TAK ZAWILE TLUMACZE. PODOBNO TYLKO WINNI SIE TLUMACZA. A N > A > > ROZWOD NIE WYDAJE ZGODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :) IP: *.sympatico.ca 11.07.02, 20:34 No to skoro nie wszystko mozesz, to tymbardziej powinienes dac sobie spokoj... pozwol kobiecinie znalesc sobie kogos kto nie tylko bedzie ja trzymal za reke... ) Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > oj mozesz, mozesz.NIE WSZYSTKO MOGE. ..albo odloz ta korespondencje na > pozniej...PIEKNA KOBIETA NIE MOZE CZEKAC NA ODPOWIEDZ... > > jeden DOBRY powod dla ktorego sie nie godzisz??? NIE GODZE SIE DLATEGO, ZE > > JESLI JUZ ZDECYDOWALEM SIE NA SLUB TO NIE PO TO ABY ROZWODZIC SIE. NIE > KOLEKCJONUJE ROZWODOW. TRZECI POWOD TO TAKI, ZE OBIECALEM SOBIE, ZE NIE ROZWIOD > E > SIE JUZ BO Z PRZYSZLA ZONA ZAMIERZAM SIE WSPOLNIE ZESTARZEC TRZYMAJAC SIE ZA > RECE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 20:36 Jestem realistycznym optymista i nie dam JEJ spokoju chyba, ze tego bede oczekiwac ode mnie. Na stare lata trzymanie za reke w parku na laweczce jest bardzo urocze...ale oczywiscie nie tylko to jest urocze... Gość portalu: Meko napisał(a): > No to skoro nie wszystko mozesz, to tymbardziej powinienes dac sobie spokoj... > pozwol kobiecinie znalesc sobie kogos kto nie tylko bedzie ja trzymal za > reke... ) > > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > oj mozesz, mozesz.NIE WSZYSTKO MOGE. ..albo odloz ta korespondencje n > a > > pozniej...PIEKNA KOBIETA NIE MOZE CZEKAC NA ODPOWIEDZ... > > > jeden DOBRY powod dla ktorego sie nie godzisz??? NIE GODZE SIE DLATEG > O, ZE > > > > JESLI JUZ ZDECYDOWALEM SIE NA SLUB TO NIE PO TO ABY ROZWODZIC SIE. NIE > > KOLEKCJONUJE ROZWODOW. TRZECI POWOD TO TAKI, ZE OBIECALEM SOBIE, ZE NIE RO > ZWIOD > > E > > SIE JUZ BO Z PRZYSZLA ZONA ZAMIERZAM SIE WSPOLNIE ZESTARZEC TRZYMAJAC SIE > ZA > > RECE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) i juz wiesz ponownie:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.07.02, 01:09 Conosco questi pensieri circa le donne Ogni volta che il mangia il movimento invochi Sono circa la fragola di savor E monto la raccolgo loro per la tazza Per bagnato della spremuta del labbro Dia il gusto della bevanda Prima che lei dal mio sonno di tessitura della palma e la fiamma dentro più velocemente avanza l'azionamento dentro si distende Tessendo ed ai gemiti avanti Guidi in fiamma dentro alla cavità Distendasi prima Linguaggio di intero interno da baciare E vada con il morale per la base Ma bagniamo materialmente si transformano in in soggiorno Dai baci delle pioggie La fragola continua il cerchio della parola Ed irriti il palato altrimenti ma esso beve Anneghi la scultura della lava vulcanica della coscia Corrente dell'orso del seno del eruption Nuova onda degli aliti e di voce Lascili improvvisamente comunemente mille brawls di esperienza Selezionerà il tremito in un momento dal corpo prolifico Esso configurazioni per creare lentamente le sculture nella calma per raffreddare Turbina in rossetto della nube di memoria arrotondato Come se la nebbia sia messa sul del pascolo Bagnato abbia nella caduta nell'amore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: i juz wiesz ponownie:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.07.02, 22:58 kolejny dzien i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: i juz wiesz ponownie:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 00:05 dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: i juz wiesz ponownie:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:02 dzien dobry wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:24 Gość portalu: Meko napisał(a): > owszem, nie najgorszy. miło Ciebie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 19:31 a ja tak do .... dzis wygladam ;-( Chyba sie musze czyms podleczyc? Gość portalu: napisał(a): > miło Ciebie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:35 Zawsze i wszedzie pieknie wygladasz Gość portalu: Meko napisał(a): > a ja tak do .... dzis wygladam ;-( Chyba sie musze czyms podleczyc? > > Gość portalu: napisał(a): > > > miło Ciebie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 19:38 No prosze, i kto utrzymuje, ze -10 to jest wada wzroku? Gość portalu: napisał(a): > Zawsze i wszedzie pieknie wygladasz > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > a ja tak do .... dzis wygladam ;-( Chyba sie musze czyms podleczyc? > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > miło Ciebie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:40 ja nie mam -10 na starcie i nie mam wady wzroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 20:17 Nie spodziewalam sie tak zawalonego poniedzialku...wyglada na to, ze wszyscy nagle chca rozwod...a Ty juz po? Gość portalu: napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:15 Gość portalu: Meko napisał(a): > Nie spodziewalam sie tak zawalonego poniedzialku...wyglada na to, ze wszyscy > nagle chca rozwod...a Ty juz po? > > Gość portalu: napisał(a): > > > poniedziałki bywają zawalone. Dzisiaj w poniedziałek na NYSE "Dow meltdown" i nie dziwi juz nic...jakby wszyscy chcieli rozwod to dopiero byloby wesolo...po czym mam być???bo po czekaniu na Ciebie to zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 21:22 ...po czym? Po takim dniu to przynajmniej po jednym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:22 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...po czym? Po takim dniu to przynajmniej po jednym... zupa żytnia bez owoców???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:26 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...po czym? Po takim dniu to przynajmniej po jednym... a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 21:31 "NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA FORUM TO NIE MOGE BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM." ))) a tak na marginesie to na jakie LISTY? Gość portalu: napisał(a): > a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:34 Gość portalu: Meko napisał(a): Oczywiscie, że nie mozliwe jest wykonywanie dwoch roznych czynnosci w tym samm czasie...Jednak zawsze mozna wykonać jedną a potem drugą czynność. LISTY ktore do Ciebie wysylam > "NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA FORUM TO NIE MOGE > BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM." ))) > > a tak na marginesie to na jakie LISTY? > > Gość portalu: napisał(a): > > > a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 21:42 Niestety, moj dzisiejszy dzien jest zaprzeczeniem Twojej tezy...a na wiekszasc Twoich listow (czyt. one-liners) juz odpowiedzialam... Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > Oczywiscie, że nie mozliwe jest wykonywanie dwoch roznych czynnosci w tym samm > czasie...Jednak zawsze mozna wykonać jedną a potem drugą czynność. LISTY ktore > do Ciebie wysylam > > "NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA FORUM TO NIE MO > GE > > BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM." ))) > > > > a tak na marginesie to na jakie LISTY? > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:46 Czy moge Ciebie prosic abys sie usmiechnela. Nie chce aby dzisiejszy jak kazdy nastepny Twoj dzien był zaprzeczeniem mojej tezy. Jeżeli na wiekszosc odpowiedzialas to została mniejszosc do nadrobienia. Jedynym usprawiedliwieniem moze byc dla Ciebie nieznajomosc języka włoskiego. Jednak to mozna nadrobić. Bardzo prosze nie smutaskuj już.... Gość portalu: Meko napisał(a): > Niestety, moj dzisiejszy dzien jest zaprzeczeniem Twojej tezy...a na wiekszasc > Twoich listow (czyt. one-liners) juz odpowiedzialam... > > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > Oczywiscie, że nie mozliwe jest wykonywanie dwoch roznych czynnosci w tym > samm > > czasie...Jednak zawsze mozna wykonać jedną a potem drugą czynność. LISTY > ktore > > do Ciebie wysylam > > > "NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA FORUM TO N > IE MO > > GE > > > BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM." ))) > > > > > > a tak na marginesie to na jakie LISTY? > > > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > > > a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie: > ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:53 JAK MILO I JAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 21:55 ...ale i tak mi sie dostalo!!! Gość portalu: napisał(a): > JAK MILO I JAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 22:04 wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 22:17 no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze zamkniecie... Gość portalu: napisał(a): > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 22:23 to przybede z moją siłą i rozprawie sie z tymi co chca Tobie wyrzadzic krzywde. A teraz idz na dzisiejsze zamkniecie. glowa do gory, piersi przed siebie, posladki naprezone i kurwiki w oczach....a potem daj mi znac sms-em jak przebieglobede czekal do rana... Gość portalu: Meko napisał(a): > no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze zamkniecie... > > Gość portalu: napisał(a): > > > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 22:26 Tak tez zrobie pod warunkiem, ze...nie bedziesz czekal do rana... ) Gość portalu: napisał(a): > to przybede z moją siłą i rozprawie sie z tymi co chca Tobie wyrzadzic > krzywde. A teraz idz na dzisiejsze zamkniecie. glowa do gory, piersi przed > siebie, posladki naprezone i kurwiki w oczach....a potem daj mi znac sms-em > jak przebieglobede czekal do rana... > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze > zamkniecie... > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 22:29 Nie moge Toie obiecac czegos czego nie bede mogl dotrzymac i oszukiwac Ciebie. Bede czekal a kiedy uznam, ze niepotrzebnie czekalem na wiadomosc to zamkne oczy i zasne.... Gość portalu: Meko napisał(a): > Tak tez zrobie pod warunkiem, ze...nie bedziesz czekal do rana... ) > > Gość portalu: napisał(a): > > > to przybede z moją siłą i rozprawie sie z tymi co chca Tobie wyrzadzic > > krzywde. A teraz idz na dzisiejsze zamkniecie. glowa do gory, piersi przed > > > siebie, posladki naprezone i kurwiki w oczach....a potem daj mi znac sms-e > m > > jak przebieglobede czekal do rana... > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze > > zamkniecie... > > > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > > > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.07.02, 21:23 i jak zwykle dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.07.02, 22:32 i zadnych wiadomosci...zadnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.07.02, 16:45 rano to już dawno minęło a ja będę dopiero w czwartek wieczorem Gość portalu: Meko napisał(a): > Tak tez zrobie pod warunkiem, ze...nie bedziesz czekal do rana... ) > > Gość portalu: napisał(a): > > > to przybede z moją siłą i rozprawie sie z tymi co chca Tobie wyrzadzic > > krzywde. A teraz idz na dzisiejsze zamkniecie. glowa do gory, piersi przed > > > siebie, posladki naprezone i kurwiki w oczach....a potem daj mi znac sms-e > m > > jak przebieglobede czekal do rana... > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze > > zamkniecie... > > > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > > > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 17.07.02, 17:04 ...a mnie wlasnie w czwartek wieczorem nie bedzie...witam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.07.02, 15:24 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...a mnie wlasnie w czwartek wieczorem nie bedzie...witam! własnie i mnie nie było i dzisiaj mnie już nie będzie...witam...moj bratanek z Goeteborga porwał mnie na farme...wiecej szczegółow przysle pozniej...tymaczesm pozdrawiam, witam o zdrowiem pytam, przesyłam ukłony i rożne wyrazy od Zygmunta III Wazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 21:58 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...a mnie wlasnie w czwartek wieczorem nie bedzie...witam! a jestem w niedziele wieczór witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.07.02, 18:23 Gość portalu: napisał(a): > zaraz ide spatulki obudzilem sie , przyszedlem, zobaczylem i nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.07.02, 19:15 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...a mnie wlasnie w czwartek wieczorem nie bedzie...witam! i dalej nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 24.07.02, 12:56 Gość portalu: napisał(a): > i dalej nic... ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.07.02, 13:09 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > i dalej nic... > > ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... o nic nie pytam, chociaż ciekawość żzera mnie...już nie mam nogi lewej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.07.02, 22:13 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > i dalej nic... > > ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 01:19 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > i dalej nic... > > ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.07.02, 22:46 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > i dalej nic... > > ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... czyli do poniedziałku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.07.02, 23:21 i kolejny tydzien już za Nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shasta Re: :-) IP: *.corp.redshift.com 29.07.02, 09:18 Na mnie najwieksze wrazenie zrobila Mt. Shasta; www.mtshastachamber.com/ i pare innych w samej Kalifornii, Oregon ( Mt. Hood), British Columbia-Canada i na Hawajach. I jestem przekonana ze jest pare tysiecy innych , przepieknych gor/wzgorz na swiecie ktorych jeszcze nie widzialam i nigdy nie zobacze. Tak ze nie moge mowic o "Najpiekniejszym Wzgorzu na Ziemi" ale jedynie o tym ktore widzialam i sie zachwycilam Mt Shasta jest magiczna i zaliczana do jednego z 7miu najbardziej "spiritual" miejscach na swiecie. Trzeba Ja zobaczyc aby to zrozumiec. Zadne zdjecie nie odda piekna i dostojenstwa tej gory. Wyrasta z prawie plaszczyzn na wysokosc ponad 4300 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.07.02, 18:37 akurat ja tak nazywam pewną piękną i wyjątkową kobietę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.07.02, 21:32 Gość portalu: napisał(a): > akurat ja tak nazywam pewną piękną i wyjątkową kobietę.... i nadal czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 31.07.02, 19:19 dokladnie, juz sroda, a tu tyle podan do zlozenia do piatku...!!! ( Gość portalu: napisał(a): > środa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.07.02, 22:42 Gość portalu: Meko napisał(a): > dokladnie, juz sroda, a tu tyle podan do zlozenia do piatku...!!! ( > > Gość portalu: napisał(a): > > > środa to składa dzielnie te podania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.08.02, 13:45 Gość portalu: Meko napisał(a): > dokladnie, juz sroda, a tu tyle podan do zlozenia do piatku...!!! ( > > Gość portalu: napisał(a): > > > środa witaj w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 08.08.02, 13:41 ...odzew to dopiero nastapi... ) Gość portalu: napisał(a): > dziekuję za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.waw.pl 09.08.02, 16:27 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...odzew to dopiero nastapi... ) > > Gość portalu: napisał(a): > > > dziekuję za odzew grozisz czy obiecujesz?? jest piate...będę późnym wieczorem...nawet do białego rana czasu krawaciarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.waw.pl 11.08.02, 13:22 jak widze wzbudzasz zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 12.08.02, 05:15 Gość portalu: napisał(a): > od jutra powinno sie rozluznic... Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: do Meko.. 11.08.02, 03:54 Interesuje mnie etymologia Twojego wirtualnego imienia...Meko.... Czy to o to Meko chodzi? (aczkolwiek nazwa "o-meko" jest w powszechniejszym uzyciu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 12.08.02, 05:13 pajacyk2 napisał: >Czy to o to Meko chodzi? ..moze, nie wiem "ktore" masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 13.08.02, 06:04 dzisiaj to ja szczescia nie mialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 13.08.02, 19:50 Gość portalu: napisał(a): > dzisiaj to ja szczescia nie mialem ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 14.08.02, 22:48 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > dzisiaj to ja szczescia nie mialem > > ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 14.08.02, 22:50 ...to na 15 min...??? Gość portalu: napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 01:24 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...to na 15 min...??? > > Gość portalu: napisał(a): > > > wlasnie wrocilem i mam nadzieje, ze jeszcze zdazylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 01:32 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...to na 15 min...??? > > Gość portalu: napisał(a): > > > nie wierzylem, ze sie jeszcze pojawisz i dlatego zniknalem . jestem do 4 rano...poczekam az nuz sie do mnie usmiechnie szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 01:50 ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 01:53 Gość portalu: Meko napisał(a): > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 01:53 Gość portalu: Meko napisał(a): > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? Nie było Ciebie, a ja czekałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 02:01 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? > > > Nie było Ciebie, a ja czekałem... no to moze wyskoczymy na 10 min? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:03 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > > > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? > > > > > > Nie było Ciebie, a ja czekałem... > > no to moze wyskoczymy na 10 min? www.interia.pl warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:09 siedze tam i czekam tam na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 02:25 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > Gość portalu: napisał(a): niestety, Warszawa nie wpuszcza poludniwcow... ;-( > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > > > > > > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? > > > > > > > > > Nie było Ciebie, a ja czekałem... > > > > no to moze wyskoczymy na 10 min? > www.interia.pl > warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:27 www.wprost.pl tam, wpuzczą Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 02:38 zagladnij do skrzynki... Gość portalu: napisał(a): > wygladam i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 20:36 Gość portalu: Meko napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 17.08.02, 07:52 ide spać dobranoc Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi jakie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:21 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > > > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? > > > > > > Nie było Ciebie, a ja czekałem... > > no to moze wyskoczymy na 10 min? bardzo chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 02:37 no co to za amory?? czlowiek doslownie placze sam z zalu w wannie a ci sa szczesliwi....dosyc juz tego bo sie zaplacze !!! na smierc Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l_hater Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 02:39 a ja moge do tej wanny? poplacze z toba bedzie przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:40 chyba jestes tutaj persona non grata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 02:42 hey! a co to za ton...to nie wiesz Ty, ze gosc w dom... ) szybko wskakuj to tej wanny!!! chop! chop!!! Gość portalu: napisał(a): > chyba jestes tutaj persona non grata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:47 Gość portalu: Meko napisał(a): > hey! a co to za ton...to nie wiesz Ty, ze gosc w dom... ) > szybko wskakuj to tej wanny!!! chop! chop!!! > > Gość portalu: napisał(a): > > > chyba jestes tutaj persona non grata och Najpiekniejsze Wzgórze na Ziemii uchowaj od takich gosci o z wrogami to sobie sam poradze...to tyle w kwestii tego osobnika... Napisalem Tobie jak dostac sie tam gdzie czekam na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 03:11 widzisz jak sie posłuchalas to nie bylo problemu z dostaniem sie...milo mi Ciebie tam widziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: 212.244.101.* 16.08.02, 15:28 właśnie jade poprawić tężyznę fizyczną za pomocą gry w siatkówkę. Wrócępo 22 czasu warszawskiego.Pozdrawiam i jak zwykle czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 16.08.02, 22:31 i znowu wieczorem czekam na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 19.08.02, 17:18 ciekawe na ile teraz znikniesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.sympatico.ca 19.08.02, 17:25 ..na 3 tygodnie..bede ogladac najpiekniejsze wzgorza Patagonii... )))) Gość portalu: napisał(a): > ciekawe na ile teraz znikniesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 19.08.02, 19:07 Gość portalu: Meko napisał(a): > ..na 3 tygodnie..bede ogladac najpiekniejsze wzgorza Patagonii... )))) > > Gość portalu: napisał(a): > > > ciekawe na ile teraz znikniesz??? Oczywiscie poczekam...tak jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 18:43 Gość portalu: Meko napisał(a): > ..na 3 tygodnie..bede ogladac najpiekniejsze wzgorza Patagonii... )))) > > Gość portalu: napisał(a): > > > ciekawe na ile teraz znikniesz??? czyli we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 21.08.02, 19:23 jeszcze 2 tygodnie i 4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.08.02, 13:30 Gość portalu: napisał(a): > jeszcze 2 tygodnie i 4 dni jeszze 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 20:28 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > jeszcze 2 tygodnie i 4 dni > jeszze 2 tygodnie jeszcze 1 tydzien i 6 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 19:07 canuck napisał: > do czego? do powrotu Najpiękniejszego Wzgórza na Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 20:31 i jeszcze o jeden dzień bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 17:32 ciekawe jak tam czuje sie Patagonia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:39 Gość portalu: panna_nikt napisał(a): > no co to za amory?? czlowiek doslownie placze sam z zalu w wannie a ci sa > szczesliwi....dosyc juz tego bo sie zaplacze !!! na smierc nie płacz w wannie o zalejesz lazienke od nadmiaru płynu pozdrawiam ps. chcesz troszke szczescia tak z 1 wiaderko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:48 jadro napisał(a): > ja tez chce do tej wanny samo czy z bratem blizniakiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 02:52 jestem sam bo jestem jadro swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:54 jadro napisał(a): > jestem sam > bo > jestem > jadro swiata to ja jestem w Tobie??? o rety nie wiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 02:56 wyuzdani szzcesliwcy !!!! a ja placze Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 02:57 Gosciu ty jestes wokol mnie. nie badz zbyt zarozumialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:58 jadro napisał(a): > Gosciu ty jestes wokol mnie. > nie badz zbyt zarozumialy zycie mnie nauczylo wyrozumiałosci. nawet dla jąder...tfuuu jądra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:57 Gość portalu: panna_nikt napisał(a): > wyuzdani szzcesliwcy !!!! a ja placze wybacz piekna pani ja Twych łez niegodzien Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 02:58 no nie placz laska juz lecimy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:59 jadro napisał(a): > no nie placz laska juz lecimy do ciebie jak Ty mozesz powiedziec do Pieknej Kobiety laska???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 03:01 czy nie mozna tego postu wywalic??? pzreciez to niemoralne ze oni sie tak afiszuja razem a ja placze ...to zbrodnia Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 03:02 ty gosciu, to ty z wa-wy i nie wiesz ze kurna olek na pikne babe sie mowi "laska" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 03:05 jadro napisał(a): > ty gosciu, to ty z wa-wy i nie wiesz ze kurna olek na pikne babe sie > mowi "laska" ? jedyne z czym mi sie słowo laska kojarzy ta z odpowiedzią nna pytanie jak nabawić ślepego klaustrofobii, nic prostszego, nalezy mu wsadzić LASKE do wiadra a co do goscia z warszawy to w polowie jestem centusiem....może być??? Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 03:11 psiakocha.... za moich czasow nie bylo tyle przyjezdnych nie znaja warsiaskiej nawijki fruwa twoja marynara panie ale jest okiej, legia mistrzem, lech nie, (choc piwo dobre) a poza tem czasy sie zmienili panie, tera my som globalni, kurna olek, to niech w warsiawie osiedlaja sie insze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 03:17 jadro napisał(a): > psiakocha.... > za moich czasow nie bylo tyle przyjezdnych > nie znaja warsiaskiej nawijki fruwa twoja marynara panie > > ale jest okiej, legia mistrzem, lech nie, (choc piwo dobre) > a poza tem czasy sie zmienili panie, tera my som globalni, kurna olek, to niech > > w warsiawie osiedlaja sie insze urodzony jestem z matki z Krakowa wiec moge sobie powiedziec , ze jestem centusiem a co do pochodzenia z Warszawy i narzekania na przyjezdnych , prosze mi powiedziec fruwa Twoja marynara gdzie Dolny Mokotów grał w piłkę nożną z Górnym Mokotowem...dla ułatwienia dodam, ze w poblizu znajdowała sie Ambasada pewnego supermocarstwa no i jak wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 03:29 nie wiem ale co mnie tam jakis mokotow interesi ja jestem chlopak z Woli koles wiec nie podskakuj bo przezyjesz "5 lat kacetu" no wlasnie? czyje to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 14:59 jadro napisał(a): > nie wiem ale co mnie tam jakis mokotow interesi > ja jestem chlopak z Woli koles wiec nie podskakuj bo przezyjesz "5 lat kacetu" > > > > no wlasnie? czyje to? a ja jestem chłopak z Czerniakowa...wiem czyje jest 5 lat kacetu...jak wspomialem jestem chłopak z Czerniakowa obecnie na zesłaniu na Ochocie... i ja spokojnie podhcodze do Woli bo mam Ochote...a tam gdzie jest Bródno i Włochy tam nie ma Woli i Ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła_panna Re: znowu ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 15:01 to niepzryzwoite slowo daje Odpowiedz Link Zgłoś