mordyga 19.07.02, 11:38 Ze wzgledu na wzglad i w ramach ram pozwalam sobie otworzyc Zebranie numero 21. Szanowne Klubwiczki i Klubowicze zapraszam do szerokiej dyskusji tudziez wymiany zdan i pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 19.07.02, 16:54 Dzieki mordygo Odrabiam zaleglosci z poprzedniego zebrania : Mordyga : nie wiem kiedy i czy w ogole. Plany sa, ale eto zawiesit od Wodza. Ozpol : albumu internetowego nie posiadam. jesli bedzie zamowienie spoleczne to cos wysle . Pozostale kangury, koale i inne torbacze : zycze milego spotkania w S. i oczekuje, jak wszyscy , szczegolowego sprawozdania ;o) (tu uklon w strone Pani Sekretarki w mokrym podkoszulku) Troy, szwedka i karelia : dzentelmen nie prasuje koszul. Dzentelmen ma koszule zawsze wyprasowane ;o) Wszyscy niewymienieni Czlonkowie i Czlonkinie : Uklony i tradycyjny dywanik. Zycze milego lykendu, smacznych trunkow, udanych kapieli wodnych, slonecznych i blotnych, ciekawych eksperymentow ogrodniczych i kulinarnych. Ja znikam na lykend, pogrzac sie przy domowym ognisku i pokokosic sie troche z szakalia i kolezanka malzowinka.. ;oD Na zrazie. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 19.07.02, 19:29 baloo1 napisał: > Troy, szwedka i karelia : dzentelmen nie prasuje koszul. Dzentelmen ma koszule > zawsze wyprasowane ;o) Zgadza sie lecz... prawdziwy dzentelmen ma butlera Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 19.07.02, 17:44 wpadne na chwile, przycupne na brzegu fotela i podumam nad marnosciami tego swiata dziekuje za chmury, "jestesmy zachwyceni, krolowa jest zachwycona" Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 19.07.02, 23:23 bedziemy dyskutowac szeroko , bedziemy wymieniac poglady w ramach hobby... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.02, 04:11 karelia napisała: > bedziemy dyskutowac szeroko , bedziemy wymieniac poglady w ramach hobby... aaa.hhh.mmm ide zaraz spac... solidarnie jako staly i posiadacz platynowej karty naszego klubu podnosze watek do gory...mmmm.gute Nacht dla wszystkich, zycze wam milego weekendu,ja sam ide do pracuni w niedziele.ale zawitam tu po zmiance. Pozdrownienia,Berlin-Brandenburg-Troy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tato Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: 168.143.113.* 20.07.02, 04:22 Gość portalu: TROY napisał(a): > karelia napisała: > > > bedziemy dyskutowac szeroko , bedziemy wymieniac poglady w ramach hobby... > > aaa.hhh.mmm > ide zaraz spac... > solidarnie jako staly i posiadacz platynowej karty naszego klubu > podnosze watek do gory...mmmm.gute Nacht dla wszystkich, > zycze wam milego weekendu,ja sam ide do pracuni w niedziele.ale > zawitam tu po zmiance. > Pozdrownienia,Berlin-Brandenburg-Troy Kiedys Lepper..zapytal Balcerowicza.....jak on ustala stopy procetowe......... No i spalil kariere....... Chcesz to powtorzyc? Proponuje budowe lopaty........... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 20.07.02, 10:20 Otwierac zebranie w weekend? Kolezanko Mordyga, wy litosci nie macie! Z okazji weekendu nie mam zadnych zdan ani pogladow na wymiane poniewaz oddaje sie prostym bezmozgim rozrywkom - czego zycze wszystkim czytajacym ;-D Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 20.07.02, 12:05 Luiza, to zupelnie tak jak ja)))) cotygodnuiowe sprzatanie( nawet lubie to zajecie), cos do jedzenia na tarasie, moze jakies kino wieczorem.... i nie myslec o niczym przykrym, tylko same przyjemne rzeczy,np Fprum i jego bywalcy )))) W jednym kinie tylko graja film "Pianista" francuski!!!! z Isabelle Huppert, caly czas sie na niego wybieram, moze dzisiaj? .... Szkoda , ze Narvalova w Provance sie relaksuje. Cos dawno Carina nie dala znaku zycie, moze szef ja porwal i wiezi???? Troy , a ja chetnie bym, pospaceowala po Poczdamie, parki , woda , palac....moze kiedys znowu sobei przypomne ... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 20.07.02, 15:07 no i juz , po pracy w odrodku, lunchu na tarasie ( buiala bulka paryska z oliwka, sol , rozmaryn, pomidor, pietruszka z grzadki obok, kieliszek czerwonego..... zycie jest proste i nie trzeba go komplikowac za bardzo PO kapieli...co zrobimy teraz? ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: don2 Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.07.02, 15:37 karelia napisała: > no i juz , po pracy w odrodku, lunchu na tarasie ( buiala bulka paryska z > oliwka, sol , rozmaryn, pomidor, pietruszka z grzadki obok, kieliszek > czerwonego..... zycie jest proste i nie trzeba go komplikowac za bardzo > PO kapieli...co zrobimy teraz? ))))))))))) teraz wykapiemy sie w morzu i do roboty ,lykend albo i nie lykend a czlowiek pracowac musi ! "kto nie pracuje ten nie je -W I Lenin " Mysli zebrane tom 3 str.1254 4 wers od gory.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 20.07.02, 16:35 Albo zjemy sobie obiadzik: lasagne ze swiezego makaronu z mozarella i salatke z roznych swiezych warzyw. A ze wina w domu njet to woda czysta perlista do tego A potem polezymy na tarasie i poczytamy troszku... O jak przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 20.07.02, 18:58 noooo, strasznei przyjemnie. Don , szkoda ,ze nie jetes teraz tutaj. Wczesny wieczor, a widno jak w dzien, slonce swieci, po deszczach ziemia paruje, cieplooooo, zielen rosnie jak opetana..... no powiedz sam , moze i masz pieknie , gdzies za gorami za lasami, ale i u nas nie gorzej )))) A szwedka i ja mamy dzisiaj dzien luxusu , czasami sie zdarza kobietom wyemancypowanym... przeczytalam juz Damernas, Dam-tidning, a z tarasu nie chce sie schodzic, jest pieknie..... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne dumania weekendowe 21.07.02, 02:33 bylim w AGO - Art Galery of Ontario, wystawa surrealistow jedno dziecko zachwycone jedno przestraszone moje opienia - alez to byli swintuchy, ci tworcy.. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dumania weekendowe 21.07.02, 09:45 To dobrze Rozyczko, ze tak sie rozwijasz kulturalnie, to bbb dobrze. Jesli bedzemy miec pytania natury ,ze tak powiem pickassowskiej to wiemy do kogo sie zwrocic Nie zapomnij o sloikach na zupke i trojniaczkach na pierogi... Prezesunio sie kokosi na lonie rodzinnym i nie odwiedzil nas wczoraj, a szkoda, szkoda , bo bylo bbbbb wesolo i tffforczo)) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: dumania weekendowe 21.07.02, 10:07 Naprawde fajne pogawedki mamy na czacie (gdy nie ma oszolomkow). Baaaardzo se cenie te pogaduszki, dziewuszki No i chlopcy tez )) Oj gdyby to bylo w realu...Ale by byl jazgot hehehe Moj znajomy Szwed, ktory objezdzil caly swiat, mowi ze jak 2 Polki sie zejda to pobijaja rekordy szybkosci w gadaniu hehehe Polka potrafi no nie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: dumania weekendowe 21.07.02, 11:53 Wy chyba na czacie jestescie w jakichs porach zupelnie niestrawnych dla nas, chodzacych do gory nogami. Zamiast czatu musimy sie zadowalac spotkaniami twarza w twarz... dzis odbylo sie inauguracyjne zebranie sydnejskiego odzialu Klubu i raportuje, ze obecni tam panowie sa piekni, inteligentni i pelni czaru. Pozdrawiam z glebin nocy Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dumania weekendowe 21.07.02, 12:07 Luiza jak mowisz A powiedz i Ö , znaczy tego : kto byl, jak wygladal, o czym gadaliscie i co robiliscie. A nie tak enigmatycnie i tajemnico. Wczoraj jak weszlismy i 21 tak skonczylismy ( no, ja 9 ) o 1,30. Przelicz na czas aus, to sie dowiesz. Mysle jak by tej Emi pomoc, moze jakies ogloszonko zgrabe wysmazyc, ewentualnie wspierac duchowo caly czas. Musimy jej jakos kregoslup wzmocnic, bo sie kobita zarobi na smierc i sffrustruje. A szkoda by bylo. Jest bardzo fikusna))) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: dumania weekendowe 21.07.02, 12:14 Aj, waj, 21 to u nas chyba piata rano ;-( a potem ide o pracy - stamtad nie moge czatowac. Nic z tego, Karelio, sily wyzsze nie pozwalaja sie polaczyc w dyskusji. Na wzmocnienie kregoslupa Emi polecam joge i plywanie. Chyba, ze chodzi o kregoslup moralny? Tu juz chyba nic nie pomoze Moze zwrocic sie do Prezesa o wsparcie? Tak czy siak pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: dumania weekendowe 21.07.02, 12:30 No i mam nadzieje ze udalo sie tez Pole troche nastroic pozytywniej A co do spotkania to my pewnie tez bedziemy musialy cos urzadzic po Twoim i Mufki powrocie. Moze w sierpniu w Bergianska? Pozdrawiam i lece sie sportowac. Szwedka Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dumania weekendowe 21.07.02, 12:37 A Muffke to gdzie ponioslo????No chyba trzeba sie bedzie zebrac. Kupie Ci prezent: kilo zwyczajnej. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: dumania weekendowe 21.07.02, 12:43 Mufka jest chyba w Polsce. Tez miala jechac. Dzieki za zwyczajna. Na Ciebie zawsze mozna polegac Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dumania weekendowe 21.07.02, 19:00 Popijam herbatke, Yunan , sypana -listkowa + melissa kradziona /pozyczona od sasiadow+ cytryna. Zadna kawa nie przebije tego , tym sie mozna napic)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dumania weekendowe 21.07.02, 12:33 a to szkoda, bo mielismy taka narade babska i Don byl przewodniczacym honorowym, od czasu do czasu cos tam gadal od rzeczy albo spiewal. Ale sie go zgrabnie uciszalo i nasiadowka trwala dalej. Podbudowalismy emi na odleglosc, tak jak Kaszpirowski. Mysle ,ze poczula sie lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: dumania weekendowe 21.07.02, 19:20 A mnie po obiedzie lenistwo wzielo...i nic mi sie nie chce Poszlam sobie do lasu na przechadzke i znalazlam mase kurek, oczywiscie nie mialam nic ze soba (bo wtedy bym nic nie znalazla) ale mialam kurtke przeciwdeszczowa i rekaw wypelnilam kurkami hehehe. No i narobilam se roboty: kurki i kurtka. A ile jagod!!! Zatrzesienie! Juz sa dobre na zbior. Jutro pojde zbierac...znowu robota hehehe Karelka! Grilowany squash (wlasnorecznie uprawiany) mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: theendquestions??? Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.07.02, 20:05 oj widze ,ze mordega jusz sklada.. anyway.. pytania .. balooo czy to Ty tam byles z walizka club.. karelka czy to Ty tam bylas w tatuazykach w miski?.. dunder..skad tak swietnie mowisz po Polsku..coloro twej skory wcale o tym nie swiadczy.. czy nawet nie wiecie ze istniejecie? to bardziej duzo prawdopodobne.. oczywiscie tylko delikatnie teoretyzujac.. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 21.07.02, 20:16 grillowany, mowisz?? hm, musze wypraktykowac. Kiedys ws Wloszech jadlam taki talerz grillowanych warzyw, jako antipasto, papryka , cukinia, cos tamm jeszcze. Wsztstko to suto podlane oliwka, zeby nie bylo za suche z ogromnego pieca/grilla z zarem, w wiosena pachnaca mimoza noc... smaku tych warzyw nie zapomne... Kurki? juz?? a na Hötotget jeszcze sie nic nie pokazalo, dziwne ))U nas siapi i siapi ... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 00:03 A jutro poniedzielek, znowu ten poniedzialek.... Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 08:08 Dzein Dobry Wszystkim w poniedzialek! ha, ja mam dzisiaj troche roboty i to troche mnie przeraza ale co tam zakasam rekawy i do lopaty. A weekend to bys stressssujacy- kupowalismy tornister. No coz edukacja za pasem az trudno w to uwierzyc, ze ten czas tak leci. Poki co zycze Wszystkim milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 08:12 Ja tez pamietam swoj pierwszy tornister ....i worek na juniorki.)) Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 09:08 Dzien dobry . Ja tez pamietam - jak bardzo go nie lubilem. A moj wyrodny pierworodny przez pierwszy tydzien spal ze swoim tornistrem, taki dziwak ... Klaniam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.bauboden.com, 22.07.02, 09:49 a to ciekawe...moj syn wczoraj bardzo chcial aby spala u nas jego kolezanka Maria....moze mu sie zaniedlugo odmieni.... Baloo, zacznij juz dzisiaj przekonywac Wodza o koniecznosci wyjazdu o Heidelbergu- ja bede trzymac kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 09:54 a ja juz niedlugo na urlopik jade, trzeba by zaczac pakowac lary i piernaty, czy ja to tam sie nazywa ( ten od staroci, czyli Baloo chyba wie) . Zostawic cztery katy, grzadke z pietruszka , doniczke z pelargoniami buuuuu. Ale nic to , przygoda czeka , ahoj przygodo, tylko zeby to byla mila i beztroska przygoda)))Od piatku mnie tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 10:05 No ale jak Ty bez nas wytrzymasz Wczoraj znowu bylo dluuuugie gadanie. Tym razem z Aka. Cale szczescie ze urlop bo bym chyba nie wstala do pracy... Sloneczko swieci, wiec jagodki beda )) Pozdrawiam klubowiczow ps. Tornister w Szwecji to taka torba z jedzeniem dla koni Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 10:24 no jakos sie w sobie zawezme, trudno. Nie zawsze zycie jest na rozowo, czasami ma szare tony. Jakos to wytrzymamy, z trudem, bo z trudem, aleeeee nio, zobaczymy.List w skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 11:11 Pozdrowienia w sloneczne poludnie! Odpowiedz Link Zgłoś
theend3 Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 13:06 Gość portalu: theendquestions??? napisał(a): > oj widze ,ze mordega jusz sklada.. > > anyway.. > > pytania .. > > balooo czy to Ty tam byles z walizka club.. > > karelka czy to Ty tam bylas w tatuazykach w miski?.. > > dunder..skad tak swietnie mowisz po Polsku..coloro twej skory wcale o tym nie > swiadczy.. > > > czy nawet nie wiecie ze istniejecie? > to bardziej duzo prawdopodobne.. > oczywiscie tylko delikatnie teoretyzujac.. bardzo Wam wszystkim dziekuje za odpowiedzi((.. czy naprawde chcecie dalej to ciagnac.. zalewa mnie krew.. kontakt..prosze o kontakt..z normalnym natezeniem.. i o linie bez podsluchu.. .ja..naprawde prosze.. urlop...kiedy ja pojade gdzies na urlop?????.. wiem..po wszystkim..po tym wsztskim..plepleple ASe..konlup@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 22.07.02, 18:13 jakiepoludnie???? juz po poludniu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ds Do tych "down under" (glownie) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.07.02, 10:32 Z racji, ze wasz klub zawiera duzy odsetek czlonkow z WIELKIEJ wyspy (zwanej tez kontynentem) mam do nich mala prosbe. Czy ktos z was byl moze w wiekszych metropoliach w Azjii (szczegolnie interesuje mnie Hong Kong, Singapur, Bangkok) - czy warto tam pojechac na 2-3 dni, czy jest cos zobaczyc i czy moze macie jakies wlasne wrazenia? Czy sa tam jakies zabytki czy tylko wiezowce i slumsy? Zona mnie ciagnie do Azji a ja nie mam pojecia czego oczekiwac w tamtych okolicach. Wy powinniscie cos wiedziec - w koncu Singapur to chyba najpopularniejszy stop-over w drodze z Australii do Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maz Re: Do tych 'down under' (glownie) IP: *.arach.net.au 23.07.02, 07:42 Gość portalu: ds napisał(a): > Z racji, ze wasz klub zawiera duzy odsetek czlonkow z WIELKIEJ wyspy (zwanej > tez kontynentem) mam do nich mala prosbe. > > Czy ktos z was byl moze w wiekszych metropoliach w Azjii (szczegolnie > interesuje mnie Hong Kong, Singapur, Bangkok) - czy warto tam pojechac na 2-3 > dni, czy jest cos zobaczyc i czy moze macie jakies wlasne wrazenia? Czy sa tam > jakies zabytki czy tylko wiezowce i slumsy? > > Zona mnie ciagnie do Azji a ja nie mam pojecia czego oczekiwac w tamtych > okolicach. Wy powinniscie cos wiedziec - w koncu Singapur to chyba > najpopularniejszy stop-over w drodze z Australii do Europy... Kolego!!!!! Masz racje ze swoja niechecia. Na dwa-trzy dni ,obsolutnie nie warto przyjezdzac do Azji. Zamien to lepiej na dwa-trzy lata ,a i po takim czasie, zapewniam ,ze jeszcze bedziesz mial duzo do zobaczenia i zwiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ds Re: Do tych 'down under' (glownie) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 23.07.02, 08:50 > Kolego!!!!! > Masz racje ze swoja niechecia. > Na dwa-trzy dni ,obsolutnie nie warto przyjezdzac do Azji. > Zamien to lepiej na dwa-trzy lata ,a i po takim czasie, zapewniam ,ze jeszcze > > bedziesz mial duzo do zobaczenia i zwiedzenia. Dzieki za 'konstruktywna' odpowiedz. Oczywiscie mam zamiar przyjachac na 2-3 dni do Azji z UK - wcale mnie nie przeraza to, ze podroz bedzie trwala kolejne dwa dni... Ech... Ale moze sprecyzuje pytanie: Czy uwazacie, ze lepiej spedzic po 3 dni w kazdym z wyzej wymienionych miast czy moze zdecydowac sie na jeden kraj ale zobaczyc rozne miejsca (jakas taka objazdowka). Ja sklaniam sie do miast (nigdy nie bylismy w tym rejonie - chcemy zobaczyc jak najwiecej), zona narzeka, ze bedzie przez tydzien ogladala tylko wiezowce. Tak wiec potrzebnuje jakichs konkretnych argumentow zeby ja przekonac (choc i tak wyjdzie na moje . Ufff.. Pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maz Re: Do tych 'down under' (glownie) IP: *.arach.net.au 24.07.02, 02:54 Gość portalu: ds napisał(a): > > Kolego!!!!! > > Masz racje ze swoja niechecia. > > Na dwa-trzy dni ,obsolutnie nie warto przyjezdzac do Azji. > > Zamien to lepiej na dwa-trzy lata ,a i po takim czasie, zapewniam ,ze > jeszcze > > > > bedziesz mial duzo do zobaczenia i zwiedzenia. > > Dzieki za 'konstruktywna' odpowiedz. Oczywiscie mam zamiar przyjachac na 2-3 > dni do Azji z UK - wcale mnie nie przeraza to, ze podroz bedzie trwala kolejne > dwa dni... Ech... > > Ale moze sprecyzuje pytanie: > Czy uwazacie, ze lepiej spedzic po 3 dni w kazdym z wyzej wymienionych miast > czy moze zdecydowac sie na jeden kraj ale zobaczyc rozne miejsca (jakas taka > objazdowka). Ja sklaniam sie do miast (nigdy nie bylismy w tym rejonie - chcemy > > zobaczyc jak najwiecej), zona narzeka, ze bedzie przez tydzien ogladala tylko > wiezowce. Tak wiec potrzebnuje jakichs konkretnych argumentow zeby ja przekonac > > (choc i tak wyjdzie na moje . > Ufff.. > Pomozecie? > Takie bylo "konstruktywne" pytanie i taka "konstruktywna" odpowiedz. A czego sie spodziewasz i oczekujesz od nas??????? CZy tego zeby przekonac Twoja zone ,czy Ciebie???????? A skad ,ktokolwiek z nas ma wiedziec co Cie ,czy Zone ,tak naprawde interesuje ??????? A po co prosisz o pomoc ,jak jednoczesnie piszesz ze "i tak wyjdzie na moje"???? Nikt z nas nie umie czytac mysli,a jak masz wiecej takich "konstruktywnych" pytan ,to odpowiedz sobie na nie sam ,a jak chcesz od nas jakiejs pomocy to wyrazaj sie troche jasniej. Pozdrowienia z Ozeland Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne no co wy? 22.07.02, 18:27 jeszcze lipiec sie nie skonczyl, a wy juz o tornistrach, a fuj!! nareszcie urlop przed nami, ale przeciez i tak wiecie upal, sauna i tropiki Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: no co wy? 23.07.02, 07:35 Urlop przed nami- zgadza sie ale zaraz po urlopie rozpoczyna sie w moim landzie rok szkolny 19.08- i nie ma zmiluj sie trza tornister pakowac! Pogoda raczej nie sprzyja urlopowi na miejscu no chyba ze, gdzies w kacie z jakas dobra ksiazka. Poki co jest tylko troche pochmurno i moze nie spadnie deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 08:12 Ale cisza w Klubie ...czyzbyscie kochani juz pracowali???DD Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 08:24 a gdzie tam......dopiero sniadanie na stole. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 08:27 Ma sie rozumiec ze to sniadanie to za 2?)) Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 08:32 no za 4! he he. Wlasnie zaczynam tort czekoladowy i na to naloze sobie ogroman lyzke bitej smietany a potem jeszcze dopcham lodami koniecznie z bakaliami. Dundee, przyjedzaj robimy wyzerke! Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 08:35 A do tego ptasie mleczko i moje ukochane shake'i z McDonalda))) Pewnie niedlugo bedzie latwiej nas przeskoczyc niz obejsc ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 08:40 ale fajnie dzisiaj!!! To co zapijamy cola czy masz cos innego w planie? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 08:47 Po Coli mi sie odbija, niech bedzie Pepsi LOL Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 08:56 no to niech bedzie ale potem zaraz tiramisu- to ma dopiero kalorii! Nic sie nie martw Dundee, potem bedziemy sie razem wirtualnie odchudzac. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 09:06 Ty masz racje! ulozymy sobie program do cwiczen albo wiesz co? zakupmy kamery i bedziemy brykac ile wlezie)) A ja bym jeszcze wciagnela chleb razowy ze szmalcem i skwarkami)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 09:09 Chlebus ze smalcem....mniam palce lizac! Wiesz, moze najpierw zjemy po jakiejs tlustej golonce a potem zaczniemy brykac??? Na brykanie zawsze sie znajdzie czas! Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 09:13 Nie no jasne, ze nie od razu, przeciez mozemy sobie tylko pogorszyc a nie polepszyc. A wiesz co mi jeszcze chodzi po glowie? zasmazana kaszanka z cebula! Jejku, chyba wbije kly w ten monitor! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 09:16 .. a na deser kawal sera - albo i kilka serow, plus awokado, rodzynki i krakersy pieczone w piekarniku! I ciemne piwko - duuuzo kalorii! Jemy za Ciebie, Mordysiu w Dwoch Osobach Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 09:26 nie, nie ja sie przylaczam na trzeciego do tego zarcia!!!! Orzechy w czekoladzie i nutella na bialym pieczywku- dobre co? Luiza, przylaczasz sie potem do brykania? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 09:29 Awwww!!!!! przestancie!!! A potem po kubku goracej czekolady) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 10:05 czyscie poszlaly?????? tluste baby , a fuj, nawet Prezes na was nie spojrzy, choc on tolerancyjny i duzo nie widzi o ile cos nie jest starsze niz 1000 lat. Az sie niedobrze robi od tego gadania , a fujjjj a herbatke chuda ziolkowa to nie laska????? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Brykanie? 23.07.02, 10:25 Nie wiem dokladnie, co masz na mysli? Moze lepiej sie nie omyslac... u nas wiosna (piec tygodni za wczesnie) i mam uzo interesujacych skojarzen Zanim odpowiesz, pojde do kuchni po "pork cracklings", ktorymi posypie ruskie pierogi spoczywajace w kaluzy kwasnej smietany. Czuje, jak talia zaczyna mi sie opierac na biodrach - czyz to nie rozkoszne? Nigdy za duzo kochanego cialka! Mniam, mniam. Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Brykanie? 23.07.02, 10:27 Luiza, upominam ci lagodnie, jak sie bedziesz obzerac , to sama wiesz , jak bedziesz cierpiec pozniej. Stressss , frustracja, moze lzy , albo wydatki na chude jedzenie. Czy nie lepiej sie opamietac teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Brykanie? 23.07.02, 10:41 Nie bede cierpiec, co to to nie. Stres mam jak nie zjem czegos slodkiego. Frustruje sie gdy o drugiej w nocy w lodowce nie moge znalezc tabliczki czekolady. Lzy tesknoty mi plyna na mysl o pewnym tajskim daniu obficie naladowanym "coconut cream". Nie martw sie karelko, wszystko i tak spale w basenie, he, he, he. Poza tym nie lubie koncepcji "opamietywania sie". Pozdrawiam wiosennie i wieczornie Luiza PS A u nas kwitna fiolki! Czas na wiosenne romanse, czas na brykanie! Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Brykanie? 23.07.02, 10:57 Karelia, co Ty nam tu piach w maszyny....my tutaj dzisiaj wyzerke urzadzamy! Ty nam tu nic nie gadaj, nie upominaj tylko siadaj i talerzyk z tortem w reke bierz! Brykanie i odchudzanie zaczniemy od.......data jeszcze nie ustalona. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Brykanie? 23.07.02, 11:23 mordyga napisała: > Brykanie i odchudzanie zaczniemy od.......data jeszcze nie ustalona. O, nie, zarcie i brykanie to prawie symultanka, robie to na przemian i dzieki temu jeszcze sie nie rozroslam o szerokosci mojego biurka. Slowa "odchudzanie" nie ma w moim slowniku. No to chlup to biale piwo zagryzajac awokado z wmieszanym don zoltkiem od jajka, obficie posypanym pieprzem i tartym edamskim! Pozdrawiam mlaszczac Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
miroda Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 11:34 Mozna sie dolaczyc? Bylas na Bierboerse nad Renem mordyga? Mainzer grusst Mainzerin mordyga tschuss Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 11:44 Dolaczyc zawsze sie mozna! Witamy, robimy miejsce na obszernej klubowej skorzanej sofie Prezesa (teraz go nie ma, wiec siadaj smialo!). Pozdrawiam Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 11:54 Oczywiscie witamy Ale przedstawic sie nalezy Pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
miroda Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 12:11 Ja czyli nowy 21, student,Gospodarka przestrzenna, UAM Poznan, do konca sierpnia w Mainz. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 12:18 O rany, prawdziwa pyra! Witam, ja tez po UAM, Fredry 8, najwyzsze pietro, wlasciwie strych. Pozdrawiam z Sydney Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
miroda Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 12:25 Fredry 10 budynek z kopula (kiedys byla tam siedziba gestapo) Biolgia, geografia, geologia ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 09:59 Wlasciwie to adres byl Fredry 8/10... Pod kopula rezyduje antropologia. Pozdrawiam po poznansku Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 12:26 Dzien dobry wszystkim. Uklony i tradycyjny dywanik dla klubowiczek. Pozdrowienia dla nowego. Widac tak juz pisane, ze jakis student musi tu byc ;oD Zanim uciekne i rozplyne sie w wirtualnej mgle, poprosze o kawe. Moze byc z zasmazka ... Baloo PS do Karelii : kiedy leze sobie na plazy i pitole sobie a muzom, wszystkie osobiste przedmioty, w tym futrzany garnitur i legitymacje Prezesa zostawiam w przechowalni. Tam jestem in blanco i tak tez jest fajnie ;oD Sprawy sluzbowe zalatwiam w gabinecie, na spotkanie prosze sie umawiac z Pania Sekretarka. Jak nie bedzie akurat opychac sie czyms tlustym, chlac lub tanczyc na rurze, to moze cos zalatwi ;oD No to dywanik raz jeszcze .... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 12:35 Bylbym zapomnial .... Macie wszyscy pozdrowienia od zielonookiego Agete SuperEspecial Carinio. Meldowala, ze wpadla w kociol i walczy w okrazeniu z przewazajacymi silami wroga, a natura sprzyja przeciwko niej ;o) Mysle, ze mozna uczcic jej pamiec minuta ciszy ... pewnie kiedys powstanie z martwych, ale na pewno nie odbedzie sie to trzeciego dnia :o( pograzony w smutku Baloo PS : Melduje rowniez, ze jestem w bardzo podobnych opalach. Dookola, jak okiem siegnac,po horyzont - namioty wroga. Rozdalismy ostatnie sztuki amunicji, bez walki nas nie wezma. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 13:16 Prezesie, pozwoli Prezes ze powitam nowego czlonka Klubu: Witaj Mirodek! Czy to Ty szukales pokoju w Mainz? Jesli nie, to i tak mi milo i pozdrawiam akurat z Münchfeld. Prezesie, jaka tam minute ciszy mamy poswiecic Carino?! Najlepiej bedzie jak sie wszyscy do kupy skupimy i kobiecie troche energii przeslemy to nie wysiadzie na ostatnim okrazeniu i potem to juz Wielka Dubrovicka w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 13:18 Baloo, nic sie nie martw opracowuje juz strategie obrony i ataku na lewym skrzydle. Poza przyjdziemy z odsiecza! Odpowiedz Link Zgłoś
miroda Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 13:53 Tak to ja !!! I znalazlem Zgadnij gdzie Munchfeld!!! in der Meielache 42 2 minuty drogi od petli autobusowej im Munchfeld linie 56, 57 z Hbf Zgadza sie ? Teraz jestem na uniwerku (free net) Odpowiedz Link Zgłoś
miroda Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 13:56 Mozna wiedziec co porabiasz w Mainz? Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 14:33 Pracuje na Münchfeld w DePfie ale w tym budynku przy Hegel- Str. (obok HDI) No to jestesmy sasiadami. A Ty pracujesz czy cos na Uni dziobiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
miroda Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 14:37 Pracuje a w zasadzie to czekam na prace Mam umowe z firma leasingujaca pracownikow (Zeitarbeit) ale nie moga znalesc mi pracy wiec siedze tu i trace pieniadze zamiast cos zarabiac. Co to jest DPF obok HDI? ulice znam bo jezdze tam autobusem. I znowu swiat jest maly. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 23.07.02, 14:54 No to niezybyt ciekawie. Mam nadzieje, ze Ci sie poszczesci i w sierpniu juz zaczaniesz pracowac. Obecnie moja firma nazywa sie Aareon AG ale jeszcze na budynkach widnieje napis DePfa- IT Services. Nazwa mowi za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) HEALING!!!!! 23.07.02, 16:19 no mysle , ze czas skonczyc to pitolenie o zarciu, trzeba sie zebrac w kupe, bo wteddy razniej iiiiiiii przehealingowac troge pozytywnych wibracji dla czlonkow , oby im dobrze w czlonki poszlo, czyli : Carinyyyy i Baloooo. A wiec o godzinie , dajmy na to 20,30 czasy europejskiego/polskiego przesylamy pozytywne mysli w kierunku wyzej wymienionych. Oby im jak najlepiej, jak najbardziej pozytywnie, zeby wszystko wyszlo i sie ulozylo. No , sami wiecie, wysylamy same pozytywne+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A studenta witamy, Prezesie, ales Pan spostrzegawczym, chyba Clab jest skazany na jakiwgos tam studenta. Sorry student, ze CIIE nazywam jakis tam, ale po wkupnym, skladkach , bedziesz studentem-czlonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Wprowadzenie czlonka 23.07.02, 16:31 Dodam jeszcze, iz po dokonaniu odpowiednich czynnosci student Miroda zostanie Pelnoprawnym i Preznym Czlonkiem Wprowadzonym. ;oD Musze znikac, informacji udziela Pani Sekretarka (ale dopiero po polnocy czasu srodkowoeuropejskiego) oraz ewentualnie inni(e) Czlonkowie Wprowadzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tato Re: Wprowadzenie czlonka IP: 168.143.113.* 23.07.02, 16:39 baloo1 napisał: > Dodam jeszcze, iz po dokonaniu odpowiednich czynnosci student Miroda zostanie > Pelnoprawnym i Preznym Czlonkiem Wprowadzonym. > ;oD > > Musze znikac, informacji udziela Pani Sekretarka (ale dopiero po polnocy czasu > > srodkowoeuropejskiego) oraz ewentualnie inni(e) Czlonkowie Wprowadzeni. > ....Ale pornol........baloo,zrob swoja strone, a nie robisz to na forum.....i Pani sekretarka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: student healing?,jestem zainteresowany med. naturalna IP: *.bredband.skanova.com 23.07.02, 16:46 pozdrofka dla wszystkich polonosow, chetnie udziele rad w nastepujacych dziedzinach: 1)urynoterapia 2)przeczyszczanie organizmu-lewatywa 3)upuszczanie krwi 4)regulowanie ukladu wegetatywnego 5)zwalczanie wolnych rodnikow 6)wyganianie demonow-czarnoksiestwo, rzucanie urokow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tato Re: healing?,jestem zainteresowany med. naturalna IP: 168.143.113.* 23.07.02, 16:54 Gość portalu: student napisał(a): > pozdrofka dla wszystkich polonosow, > chetnie udziele rad w nastepujacych dziedzinach: > 1)urynoterapia > 2)przeczyszczanie organizmu-lewatywa > 3)upuszczanie krwi > 4)regulowanie ukladu wegetatywnego > 5)zwalczanie wolnych rodnikow > 6)wyganianie demonow-czarnoksiestwo, rzucanie urokow ....Strzyze,goli,pierdoli........usowa ciaze, krawaty wiarze........ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: student tatko dobrze podsumowales, jestem uniwersalny IP: *.bredband.skanova.com 24.07.02, 11:56 jestem rowniez artysta, maluje piekne impresje moja wlasna krwia, upuszczam max.500ml miesiecznie, w tv widzialem jak czarownik tryska krwia na metr,po rozpruciu sobie zyly paznokciem,ja upuszczam sobie strzykawka ale lubie sobie nieraz poszalec gdy mnie nachodzi tworcze natchnienie, wtedy skalpelem przecinam sobie zyle i tryskam na plotno. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne to ja poprosze 23.07.02, 16:56 ten ostatni fragment mi sie bardzo podoba - rzucanie urokow ziola sie w peczkach susza, kot mruczy na kanapie kudly rozczochrane suknie plugawa, bom w zielniku buszowala teraz prosze o wyklad Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: to ja poprosze 23.07.02, 18:26 czy to ten student ze Scanova jest szwedzkim magistrem? udajacym sie w kierunku dottore? czy mi sie pomylilo? , bo o tatku szkoda gadac, jemu juz nawet tytul profesora zwyczajnego nie pomoze. No popatrzcie, z etez tu musi siedziec STUDENT hahahahahahahaha Nie zapomnijcie 20.30 HEALING w intencji Cariny i Balooooo )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 06:35 Fabryka otwarta, prosze o wpis do kajeta. Dzis Panie przejmuja grabie, panowie motyki. Sekretarka Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 07:00 dundee_girl napisała: > Fabryka otwarta, prosze o wpis do kajeta. Dzis Panie przejmuja grabie, panowie > motyki. > > Sekretarka Dundee pomylilas polkule i pory roku. Tutaj jest zima i nic sie grabi i kopie najwyzej sie garbimy i sie kopiemy. Widze ze zachmurzone niebo zamieszalo tobie Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 07:49 W wirtualnym swiecie pory roku nie istnieja wiec grabie i motyki uwazam za sluszne. Dorzuce jeszcze lopate- tez sie przyda. U nas tez zachmurzone a podobno srodek lata??! Strzygi, ziola i inne paprajstwa- wyglada na to, ze robimy sabat czarownic i czarownikow. To ide szukac miotly. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 07:52 Ja mietle tez mam, na czyms w koncu do roboty trzeba dojezdzac. Mordyga, na Tobie mozna polegac jak na Pankracym! Juz za minutke, juz za momencik czyli przed 8 czasu Twojego) Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 07:57 To co Ty jeszcze robisz w tej zimnej Australii?? Wsiadaj na miotle i przyjezdzaj do mnie- zrobimy tu sobie prawdziwy Sabat!! A co ja mam wspolnego z Pankracym?? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 08:02 No ze jestes zawsze na czas .... Do Ciebie na miotle to dluga podroz, musze sobie kask jakis sprawic (lubie te w ksztalcie nocnika obszywane skora)inaczej bede miala muchy i inne robale miedzy zebami, a ze to pierwsze spotkanie to czlowiek chcialby sie jakos zaprezentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 08:07 Kask jest dobry- w koncu nie wiadomo co w takiej podrozy na glowe spadnie. Ale gdybys jeszcze gdzies zdobyla maske przeciwgazowa- wtedy powietrzne autostrady napewno bylyby wolne! Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 08:10 He he to tak jak w tym dowcipie, general do zolnierzy "maski zdjac"!, wszyscy posciagali tylko Icek ciagle ma ja na sobie, wiec do Icka: "Byl rozkaz maski zdjac" a Icek: "Zdjal, zdjal wot morda!" )) Mordydziu, dostalam od Ciebie maila pt' Special humour game, tylko moj 9 zmysl podpowiedzial mi ze to musi byc swirus! Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 08:08 Kask jest dobry- w koncu nie wiadomo co w takiej podrozy na glowe spadnie. Ale gdybys jeszcze gdzies zdobyla maske przeciwgazowa- wtedy powietrzne autostrady napewno bylyby wolne! Acha i jakby co to laduj na parapecie to wpuszcze Cie przez okno.Dachy sa zawsze przepelnione. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 10:04 Po co na miotle, nowoczesne wiedzmy lataja na odkurzaczach albo drazkach (tych od pole-dancing ), wysmarowawszy sie przedtem specjalna mascia. Rozburzam ruda czupryne i z miedzianym kociolkiem w garsci lece rozpalac ognisko, zeby przyrzadzic owa miksture. Jacys chetni? Pozdrawiam ogniscie Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 10:08 a ta masc to na co???? Odkurzacz strasznie buczy a poza tym my jestesmy przyzwyczajone do klasyki! pomoge Ci w mieszaniu tej mikstury! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 11:25 co ma miotla do wiatraka??? sprzatac cos macie??? zamiast lezec i sie byczyc tj.odpoczywac beda taniec z miotla uskuteczniac. Oj, baby, baby... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 11:39 Z tym sprzataniem to tez nic nie rozumiem Wczoraj ani Emi ani Aka nie mialy czasu czatowc bo sprzataly! W nocy! No Emi to jeszcze rozumiem ale te inne? To po co one za maz wychodzily? Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Poczta z wirusami!!!! 24.07.02, 11:48 Wiadomosc dla Wszystkich nie tylko dla Dundee!!!! Nie wysylalam zadnych maili na Wasze adresy z Gazety!!!!! Jesli cos dostaniecie z nadawca MORDYGA prosze od razu kasowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Zebranie Klubu 21 24.07.02, 11:50 Jakie tam sprzatanie!!!! My urzadzamy sabat czarownic i czarownkow. W planie mamy, no wlasnie jakie mamy plany????? Dundee, ta maska to zeby komary i muchy na zebach nie osiadaly!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Zebranie Klubu 21 24.07.02, 12:00 mordyga napisała: > Jakie tam sprzatanie!!!! My urzadzamy sabat czarownic i czarownkow. W planie > mamy, no wlasnie jakie mamy plany????? > > Dundee, ta maska to zeby komary i muchy na zebach nie osiadaly!!!!!! Jezeli tak to sie dolaczam bo podobna swietna wiedzma ze mnie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Poczta z wirusami!!!! 24.07.02, 11:55 Kasujemy, kasujemy Nie tylko od mordygi ale rowniez od masy innych...Ustawilam outloka ze wogole takich z zalacznikiem nie sciaga ale od razu kasuje na serwerze...Po co sobie roboty robic Lepiej sie byczyc hehehe no nie Karelka! Pozdrowki PS. Idzie sie ku lepszemu - pogodowo oczywiscie - i pod koniec tygodnia znow bedzie sie mozna byczyc w sloncu )) Przynajmiej ostatni tydzien urlopu poprawie sobie kolorek Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 15:09 _szwedka napisała: > Z tym sprzataniem to tez nic nie rozumiem To po co one za maz wychodzily? Zeby miec po kim sprzatac !!! ;oD Niskie uklony i tradycyjny dywanik dla wszystkich. Dzien dobry i do widzenia. Baloo-dzis-w-nastroju-macho-manowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.02, 15:26 Witam i pozdrawiam. Jestem rowniez "przelotem". Pada,pada i pada... Jestem w nastroju jesiennym. Robie jakis obiad...i ide spac. Auf Wiedersehen! TROY Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 15:32 Troy, czyzbys zapadal w sen zimowy? Urzadzamy sabat czarownic i czarownikow zaraz Cie odczarujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
miroda Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 15:35 Czy wasza firma ma cos wspolnego z Domdata Poznan? Co trzeba miec zeby pracowac za kilka lat w takiej firmie? Jest szansa na 3 miesieczna praktyke (lipiec-wrzesien 2003)? Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 15:51 Nasza firma zatrudnia jeszcze pracownikow DomDaty ale tylko w jednym produkcie. Od momentu kiedy zamknieto projekt nastapily zwolnienia pracownikow- lacznie 93 osoby. Obecnie jestesmy w fazie reorganizacji i nastapilo wstrzymanie zatrudniania nowych osob. Trudno powiedziec co bedzie w przyszlosci. Przechodzimy na nowy produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 16:10 miroda napisał: > Czy wasza firma ma cos wspolnego z Domdata Poznan? > Co trzeba miec zeby pracowac za kilka lat w takiej firmie? > Jest szansa na 3 miesieczna praktyke (lipiec-wrzesien 2003)? Przede wszystkim skonczone studia, najlepiej o profilu ekonomiczynym- wtedy masz szanse dostac sie do Support czy marketingu; badz informatyke´, matemtyke i pracowac jako programista. Niestety na praktyke w tym roku to nie ma szans. Wlasnie nastapily zwolnienia i w pierwszej kolejnosci poszlo 4 studentow odbywajacych praktyke. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.02, 15:50 mordyga napisała: > Troy, czyzbys zapadal w sen zimowy? Urzadzamy sabat czarownic i czarownikow > zaraz Cie odczarujemy. Nie mam nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 15:54 no to zaczynam mruczec pod nosem zaklecia i mieszac jakas zielenine. Wlasnie zaczelo lac a ja chcialam isc do domu?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.02, 16:02 mordyga napisała: > no to zaczynam mruczec pod nosem zaklecia i mieszac jakas zielenine. Wlasnie > zaczelo lac a ja chcialam isc do domu?! Ukradne sasiadce czarnego kocura! Zauberstab sie tez znajdzie... Ugotuje magiczny napoj: woda ze studni w transylwanskim zadupiu, krew nietoperza,jezyk zaby pokrojy w kawalki i dodam oko ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 16:11 Troy, Ty jestes Profi! a na miotle latac umiesz? Ciagle siedze w biurze bo leje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.02, 16:23 mordyga napisała: > Troy, Ty jestes Profi! a na miotle latac umiesz? Ciagle siedze w biurze bo leje > ! A propos latania na miotle: Wlasnie robie licencje w nauce latania na miotle (Besen-Flug-Schule-Berlin-Brandenburg) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 24.07.02, 20:47 co tu za hokus-pokus sie odbywa , jakies zabobony, gusla..... a posprzatac mi to, zeby Prezes lakierek nie zabrudzil, bo sie zdenerwuje. Sekretarka, pozbierac papiery, Mordka, przewietrzyc kanciape, Troy, zamknij ten bar, Prezes polabstynent i nie lubi takich tam zartow. Szwedka powoli nastawiaj sie psychicznie na robote, a nie takie tam latanie po lesie , nic nie robienie..... Prezes na delegacji na plazy sie wyleguje a wy myslicie , ze co??? Ze go nie ma??? ON jest !!!!!!!!Im bardziej go nie ma tym bardziej jest!!!!!!!!!!Mnisio Puchatek hahahahaha , Student jeden przyzwoity- o robote sie pyta. Nio , Prezes bedzie zadowolony ze mlody narybek taki robotny)) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 00:45 Hop hop! jest tu kto? Heidi na Antypodach )) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 01:12 Sa, sa ale zaraz wybywaja i beda snic o Antypodach Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 07:31 Jak to pierwsza dzisiaj wpadam tu do Klubu? a reszta to gdzie? Sprzata jeszcze czy gdzies po katach zaklecia powtarza? Karelia, a Ty co job woznej dorwalas, ze teraz juz tak tu rzadzisz? Humor to mam dzisiaj taki sobie bo fachowcy w domu schody robia.....i tak bedzie przez tydzien, ech zizn tiazola! Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 07:40 Ja jestem ale cala w nerwach, za trzy godziny mam przemawiac. Pije herbatke z rumianku ale nic nie pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 07:45 Nic sie nie martw!!!! Jestes dobra!!!! Opowiadaj sobie, ze juz od dziecinstwa pragnelas przemawiac i robic to, co wlasnie za 3 godziny masz zrobic! Poza tym w przemawianiu jestes Profi!! Nikt nie jest lepszy od Ciebie!! Poza tym my bedziemy trzymac kciuki i wszystko pojdzie jak splatka! A tak w ogole co mozesz zdradzic co to za mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 07:49 To usiadz porzadnie w fotelu, bede mowic o Gwiazdce w Polsce!) Dziwolagi Australijczycy (co niektorzy) organizuja Christmas in July i wlasnie Rotary Club mnie zaprosil. Oczywiscie nie zwerbuja mnie bo przeciez czlonikem naszego Klubu juz jestem a nawet Sekretarka))) Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 08:05 Szkoda, ze mowe juz masz (( Pomoglabym Ci ja napisac ))) A teraz juz siedze.....Dundee, zaczynaj! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 25.07.02, 08:50 Zaczne od mruczenia "Przybylismy do stajenki...." tak pomrucze z 15 minut i bedzie spoko. Mowy nie mam, ukladam tak naprawde w glowie a wiadomo kielbie we lbie ... Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 08:54 a to 'Przybylismy do stajenki' to jakas nowa koleda? Ja znam tylko 'Pojdzmy wszyscy do stajenki'. Ale takie mruczenie jest dobre- moze wszyscy usna i bedziesz miala spokoj z mowa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Uwazac na schody,szczegolnie te nowe! IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.02, 15:58 Po remoncie schodow trzeba na nie uwazac. Moje sa co prawda nowe...ale wczoraj wieczorkiem schodzilem na dol do kuchni, trzymajac w jednej rece cole(bez niczego),a w drugiej popielniczke. Poslizgnalem sie w polowie drogi,cola i pety pofrunely w gore mieszajac sie w powietrzu, tworzac interesujaca kompozycje na scianie,a ja po krotkim locie wyladowalem swoimi...kg na dole widzac cale galaktyki gwiazd. Dzisiaj kupilem takie filcowe maty zabezpieczajace mnie przed takim zdarzeniem,np w Lykend moze sie to ponownie zdarzyc,po jakims obfitym ABSOLUT-cie. Takze:Uwaga na schody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Uwazac na schody,szczegolnie te nowe! 25.07.02, 16:11 No. Cos z tymi nowymi schodami musi byc U mnie to co prawda bylo przed ok 10 miesiacami ale za to prawie dokladnie to samo co u Ciebie. Nowe schody, snieznobiala tapeta a na niej zawartosc calej szklanki pelnej coli (dzieki Bogu ze rzucilem palenie ). D..a tez bolala. Tych "dingsow" na stopnie jednak nie kupilem ale za to od tego czasu chodze juz duzo ostrozniej (szczegolnie w soboty) robert Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: Uwazac na schody,szczegolnie te nowe! IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.02, 16:25 ro-bert napisał: > No. Cos z tymi nowymi schodami musi byc > U mnie to co prawda bylo przed ok 10 miesiacami ale za to prawie dokladnie to > samo co u Ciebie. Nowe schody, snieznobiala tapeta a na niej zawartosc calej > szklanki pelnej coli (dzieki Bogu ze rzucilem palenie ). D..a tez bolala. > Tych "dingsow" na stopnie jednak nie kupilem ale za to od tego czasu chodze juz > > duzo ostrozniej (szczegolnie w soboty) > > robert ) Bede na pewno ostrozniejszy! "Dingsy" na schody kupilem w "Praktiker",byly drogie jak diabli,ale poslizgnac sie na tym nie mozna(choc moje piekne drewniane schody wygladaja teraz okropnie)!!! D.... i plecy pobola jeszcze,koszmarna "przygoda", choc pozniej sie smialem,bo to bylo troche karykaturalne! Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Uwazac na schody,szczegolnie te nowe! 25.07.02, 16:35 Moje schody to calkiem inna historia. Dom jest nowy i stolarze klada nam na betonowe schody drewniane stopnie. Rzecz w tym, ze mialy byc gotowe w pazdzierniku 2001 i po wielu terminach w koncu sa i robia te schody. Najlepszy byl numer z poracza, ktora zostala zrobiona wraz ze schodami galeria (prowadza z parteru na 1 pietro) w grudniu 2000 i ta firma ciagle do nas dzwonila zeby zrobic termin i zalozyc te porecz- a nie mozna bylo ze wzgledu na brak tych innych schodow. Tak szczerze to juz mam dosc tych stolarzy a teraz ide do domu i znow ich musze ogladac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Uwazac na schody,szczegolnie te nowe! 25.07.02, 16:44 Mialam przygody ze schodami wlasnie gdy kupowalismy nowe mieszkanie W staniej chwili zmienilam decyzje na takie bez schodow wewnetrznych i na parterze Dzieki ze mi przypomnieliscie bo po tylu latach gdy patrze za domem to nawet takie ze schodami wchodza w rachube Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Uwazac na schody,szczegolnie te nowe! 25.07.02, 16:43 No wlasnie! Dlatego nie kupilem bo nie chce tego "Bucheausführung" niczym szpecic ale majac dwoch synow bedzie to chyba nie do unikniecia (niektore stopnie juz wygladaja jak by je ktos siekiera potraktowal). Z domu nadajesz czy tez masz Spätschicht? robert Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: Uwazac na schody,szczegolnie te nowe! IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.02, 17:08 ro-bert napisał: > No wlasnie! Dlatego nie kupilem bo nie chce tego "Bucheausführung" niczym > szpecic ale majac dwoch synow bedzie to chyba nie do unikniecia (niektore > stopnie juz wygladaja jak by je ktos siekiera potraktowal). > Z domu nadajesz czy tez masz Spätschicht? > > > robert Ja mialem Frühschicht. Cale szczescie. Jestem teraz w domku,zaraz ide na niewielkie zakupy, a...za godzine ogladam "Friends". Jezu...pedze do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: SCHODY:-)))))))))) IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.02, 22:46 Dzisiaj sie tez smieje z mojego "wypadku"... siniaki zostaly,wszystko boli, ide spac,pobudka o 4.45 Dobranoc i pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: SCHODY:-)))))))))) 25.07.02, 23:43 mieliscie naprawde duzo szczescia, byc moze wiecej szczescia niz rozumu. Pomyslcie tylko:dyski, skrecenie karku, polamane konczyny dolne /gorne, wstrzas mozgu, smierc na miejscu.....ale na szzcescie wszyscy zyja i maja sie w miare dobrze)))) tym optymistycznym akcentem koncze temat schodow))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: SCHODY:-)))))))))) 26.07.02, 00:00 oj , cos sie porobilo, wiec na powyzszym poscie mialo byc: Panowie, skonczyly sie zarty , zaczely sie schody. Powiedzial to pewien krotochwilny polityk przedwojenny))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU (Nr 21) 25.07.02, 23:53 oficjalnie zawiadamiam, ze od jutra udzielam sobie urlopu. Nawet Prezes nie jest w stanie mi zabronic, walizka spakowana, bilet kupiony..... rzecz sie dokonala. Jutro jade.... W zwiazku z tym zycze wszystkim czlonkom, nie-czlonkom , symopatykom, wrogom , a takze temu , noo jak on sie nazywa teraz??? No wiadomoo ten, ten... zycze wszystkim milego pobytu na Forum, wesolej zabawy, ciekawych tematow, duzo nowych wiadomosci..... slonca, odpoczynku, czasami pracy iii milych dni w lipcu i sierpniu. PS Ja tu jeszce wroce))))))) K. Odpowiedz Link Zgłoś